TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 111: Miljötalibanerna förnekar sig inte, del 1

Publicerad 24 april, 2021

Utanpå kan de verka gröna, men inuti är de illröda och värre extremister har antagligen aldrig haft inflytande och makt i kommuner, regioner och i riksdagen, skriver Gudmundur Bragason.

Tyvärr har Miljöpartiet varit väldigt duktiga på att skaffa sig en betydligt större makt än deras väljarstöd berättigar dem till. Detta har varit möjligt på grund av det besinningslösa hat som etablissemanget hyser gentemot Sverigedemokraterna. En annan orsak till detta missförhållande är att deras stödtrupper återfinns inom journalistkåren, kanske främst på Sveriges Radio och Sveriges Television. Detta gör att dessa kvartsfigurer till politiker kommer undan med precis vad som helst utan att bli ifrågasatta.

Annika Hirvonen. Foto: Wikimedia Commons.

Ett lysande exempel på detta är en debattartikel undertecknad av de nuvarande språkrören Märta Stenevi och Per Bolund samt Annika Hirvonen som är deras jämställdhetspolitiska talesperson. Jag måste i detta sammanhang påpeka att ordet talesperson är ett nyspråkligt missfoster. Det heter talesman! Heter det ombudsperson eller tjänsteperson? Nåja, artikeln publicerades i bolsjevikblaskan Aftonbladet och jag finner anledning att kommentera ett och annat som dessa knäppskallar hävde ur sig.

De där politrukerna hävdar att hat mot kvinnor ska leda till högre straff. Högre straff jämfört med för vilka andra brott då? Sedan får vi bland annat läsa:

”Det är nog nu. På några få veckor har fem kvinnor mördats. De män som slår och mördar måste mötas av samhällets samlade kraft.”

Ja, visst är det nog nu! Den övervägande delen av det våld som kvinnor utsätts för är nämligen en följd av er extrema invandringspolitik, så ni måste betraktas som medskyldiga. Samhällets samlade kraft är när lagens väktare fjantar runt och köper pizza åt era gunstlingar om polisen inte i stället bjuder på kaffe och bullar.

Lägre straff för mammor som slår

”Vi inför ett nytt barnfridsbrott, som innebär att en man som slår en kvinna framför sina barn, inte bara begår ett brott mot kvinnan utan också mot barnen.”

Då kan en kvinna misshandla sina barn inför sin man och få ett lägre straff just för att hon råkar vara kvinna. Man tar sig för pannan! Ni påstår också att ni vill skärpa straffet för grov kvinnofridskränkning. Hur vore det om man skärpte straffen för våldsbrott generellt? Manshat är uppenbarligen en av era paradgrenar.

”Ge förtur i bostadskön till våldsutsatta kvinnor och barn. Våldsutsatta kvinnor ska inte behöva gå från en vistelse i skyddat boende tillbaka till våldsförövare, för att de saknar varaktig bostad. Våldsutsatta kvinnor måste därför ges förtur i de kommunala bostadsköerna.”

Vilka bostäder ska de ges förtur till? I praktiken får de som ni importerar förtur till bostäder, så det finns inga kvar att fördela. Pappskallar! En bit längre ner står det:

”Polis och åklagare behöver prioritera mäns våld mot kvinnor högre än idag.”

Då får de väl bortprioritera annan brottslighet som till exempel drabbar unga pojkar, men det är de som växer upp till män, så det är väl inte så noga.

350 utredare ska tillsättas

”Regeringen har tillsatt medel för att över 350 utredare ska kunna arbeta med sexualbrott och brott i nära relationer.”

Varifrån ska ni få dessa utredare? Det kanske blir den vanliga inkvoteringen och om man prioriterar något blir man tvungen att bortprioritera något annat, men det begriper ni förstås inte. Ska ni prioritera brott i nära relationer och bortprioritera våldtäkterna? Antagligen.

”Men hela rättsväsendet behöver ha kompetens kring mäns våld mot kvinnor. Vi behöver därför genomföra en nationell utbildningsinsats för hela rättskedjan om mäns våld mot kvinnor.”

Rättsväsendet är fullständigt nerlusat av politisk aktivism. Detta beror på diverse av er inkvoterade element, företrädesvis kvinnor. Sverige måste omvandlas till en civiliserad rättsstat och förutsättningen för att så ska ske är att ni, för all framtid, tvingas bort från maktens taburetter och förresten – ta sossarna med er, tack!

Miljöpartiet vill införa ”hatbrott mot kvinnor”. Foto: Pixabay/Alexas_Fotos.

”Hat mot kvinnor som grupp är ett stort samhällsproblem. Trots det omfattas kvinnor inte av lagstiftningen mot hatbrott. Vi vill förändra reglerna för hatbrott så att även brott som begås utifrån hat mot kvinnor ska leda till högre straff, precis som när motivet är hat mot till exempel en etnisk grupp.”

Nej, nej och åter nej! Hat är en känsla. Motivet för ett brott är aldrig relevant, det är själva brottet som har betydelse och inget annat. Hur går dravlet om hatbrott ihop med ert ständiga bjäbbande om alla människors lika värde?

”Destruktiva mansnormer”

”För att långsiktigt stoppa våldet måste vi bryta de destruktiva mansnormer som gör att pojkar växer upp till män som slår.”

Det är sannerligen nog nu! Vi vet mycket väl vilka pojkar som växer upp till män som slår och vi vet vilka som i hög grad har sett till att de finns här. Det är er förvridna och äckliga kulturmarxistiska feminism som är destruktiv, inte några mansnormer, men många av er miljöpartister hatar uppenbarligen män. Detta hat är dock tydligen inget som någon ska straffas för.

Miljöpartiet är tveklöst en del av den extrema identitetsvänstern. De hävdar ständigt att man inte ska ställa grupp mot grupp, men det är precis vad de själva alltid gör. Att leva som man lär har aldrig varit vänsterns paradgren. De stöder också gärna våldsbejakande organisationer såsom till exempel Black Lives Mattes eftersom de så tydligt ställer svarta mot vita. Den här sortens partier ställer gärna gamla mot unga och framför allt kvinnor mot män – så fungerar den kulturmarxistiska identitetsvänstern som Miljöpartiet och Socialdemokraterna tillhör.

Miljöpartiet är som vattenmeloner – gröna utanpå men illröda inuti. Foto: Pixabay/Suanpa.

Deras ständiga tjafs om hatbrott visar övertydligt hur ihåligt tramset om alla människors lika värde är. Låt mig exemplifiera detta. I debattartikeln skriver de ”Polis och åklagare behöver prioritera mäns våld mot kvinnor högre än idag”. Lek med tanken att någon i stället hade skrivit ”Polis och åklagare behöver prioritera afghaners våld mot svenskar högre än idag”. Det hade nog inte gått så bra.

För det första skulle Aftonbladet inte publicera en debattartikel innehållande denna formulering och det vet den som tänker skriva något sådant. Då vänder sig skribenten kanske till någon nätsajt som väljer att publicera artikeln och på grund av detta ställs inför rätta av en undersysselsatt åklagare – till exempel en kvinnlig åklagare vid Helsingborgs tingsrätt, givetvis en ren slump att jag hittar på detta som exempel.

Det går alldeles utmärkt att uttrycka ringaktning gentemot män, men inte mot de grupper som av etablissemangspolitikerna, regimmedierna och den djupa staten anses vara särskilt skyddsvärda. Detta, mina damer och herrar, är den moderna formen av demokrati, eller rättare sagt demokratur. Det skymmer.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 110: Om att arbeta i den ”ofantliga” sektorn, del 2


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.