Det är långa köer till covidvaccinsprutorna - men ingen varnar för vad dessa experimentella vacciner kan få för konsekvenser i din kropp. En studie visar att många fler dog av Pfizers vaccin än som hade dött av sjukdomen. Foto: Flickr/Marco Verch Professional.

Det är långa köer till covidvaccinsprutorna - men ingen varnar för vad dessa experimentella vacciner kan få för konsekvenser i din kropp. En studie visar att många fler dog av Pfizers vaccin än som hade dött av sjukdomen. Foto: Flickr/Marco Verch Professional.

Varning för de nya vaccinerna – kan vara mer dödliga än covid-19

Efter några månaders vaccinerande med de nya experimentella vaccinerna som påstås skydda mot covid-19, börjar skrämmande siffror komma fram. Det visar sig att betydligt fler människor, framförallt yngre, dör av vaccinet än av själva sjukdomen.
– Jag rekommenderar inte vaccinet till någon enda människa, säger en läkare till Ingrid&Maria.

Svenska myndigheter och medier viftar bort all kritik mot de nya covid-19-vaccinerna – trots att de bara har ett så kallat nödgodkännande och att inga långtidsstudier gjorts. Häromdagen påstod exempelvis bakteriologen Agnes Wold i Expressen (betalvägg) att vaccinerna är helt säkra och att alla som oroar sig för svåra biverkningar bara sprider myter.

Men i dag stoppade Danmark Astra Zenecas vaccin efter ett dödsfall i landet, något som även Österrike, Estland, Lettland, Litauen och Luxemburg beslöt sig för. Och det finns all anledning att vara försiktig.

Doktor Hervé Seligmann vid franska Aix-Marseille-universitetet har nämligen gjort en ny analys av siffror från det israeliska hälsodepartementet och kommit fram till att Pfizers vaccin under de första fem veckorna av Israels massvaccinationsperiod, dödade 40 gånger fler äldre människor än som hade dött av själva sjukdomen.

Ännu farligare för de yngre

Hervé Seligmann vid franska Aix-Marseille-universitetet, har gjort en ny studie av vaccineringens första fas i Israel. Foto: Okänd.

Enligt Seligmanns matematiska analys dog 0,2 procent av dem över 65 år under de tre veckor som gick mellan doserna – det är 200 döda per 100 000 vaccinerade.

– Detta ska jämföras med 4,91 döda per 100 000 som dog av covid-19 utan att ha blivit vaccinerade, konstaterar Seligmann.

Han och hans kolleger upptäckte dessutom att läget är ännu värre för yngre människor som fått Pfizers mRNA-vaccin. Av de vaccinerade under 65 år dog 260 gånger så många som hade dött av själva viruset.

– Detta skrämmande scenario gäller i ännu högre grad för dem under 65 år – under en femveckorsperiod dödade vaccinet 50 av 100 000. Om vi jämför det med att 0,19 i denna åldersgrupp dör av covid-19, så betyder det att dödligheten ökade 260 gånger.

Hervé Seligmann, som också har examen i biologi från Hebrew-universitetet i Jerusalem, förklarade att han och hans team inte har någon intressekonflikt i frågan ”förutom att de har barn i Israel”. Teamet förklarade också att deras siffror troligtvis är för låga eftersom de bara räknade dödsfall som inträffade under en mycket kort period och inte inkluderade hjärtbesvär som kan ha uppstått i samband med inflammatoriska reaktioner på vaccinet. Siffrorna innehåller av förklarliga skäl inte heller några komplikationer på lång sikt.

Vaccinet kan göra dig mer mottaglig för covid-19

Simone Gold, America’s Frontline Doctors, som varnar för vaccinerna mot Covid19. Foto: Wikimedia Commons.

Men om vaccinerna tar fler liv än viruset gör, varför skulle då någon vilja utsätta sig för risken att ta vaccinet? Den främsta förklaringen är att människor inte vet detta. Organisationen America’s Frontline Doctors (AFLDS), som arbetar för att människor ska få kunskap om vad som egentligen hjälper mot covid-19, menar att vaccinerna inte ger något som helst skydd mot viruset utan tvärtom kommer att göra de vaccinerade ännu mer mottagliga för sjukdomen längre fram.

”I stället för att skydda personen orsakar vaccinet svårare eller dödligare sjukdom när personen senare utsätts för viruset. Vaccinet förstärker snarare än skyddar mot infektionen”, hävdar AFLDS.

Organisationen avråder därför starkt från att ta dessa experimentella vacciner medan Hervé Seligmann och hans team säger att massvaccinationskampanjerna är ”en ny förintelse”.

Ingrid&Maria intervjuade nyligen en svensk läkare om hennes syn på vaccinerna. Hon berättade om hur chockad hon blev när hon och hennes kolleger informerades om hur mRNA-vaccinerna fungerar.

Skapar en autoimmun reaktion i kroppen

– Vaccinerna kapar muskelcellernas proteinfabriker och producerar spikeproteiner som är identiska med covid-19-virusets [SARS-CoV2] spikeproteiner [ytproteiner]. Dessa transporteras ut på cellens utsida där de fäster. Detta lurar immunförsvaret att attackera muskelcellerna och äta upp dem. Man skapar alltså en autoimmun reaktion i kroppen, vilket i mina ögon är mycket farligt, säger läkaren.

– Jag jobbar ju varje dag med att hjälpa patienter som lider av autoimmuna sjukdomar som diabetes. Ska jag nu injicera dem med ett vaccin som har förmåga att skapa autoimmuna sjukdomar?

Autoimmuna sjukdomar är en grupp av sjukdomar som kännetecknas av att kroppens immunsystem felaktigt angriper friska celler i kroppen. Det som händer i kroppen när ett mRNA-vaccin injiceras är att kroppens egna muskelceller börjar producera virus-spikeprotein som lurar kroppens egna immunförsvarsceller att attackera sina egna muskelceller – de som börjat producera spikeproteiner.

– Det som händer i kroppen när ett mRNA-vaccin injiceras är att ett spikeprotein skapas som lurar kroppens egna muskelceller att angripa viruset. Men eftersom detta inte är kroppseget material så vill kroppen bli av med det och skickar ut immunförsvaret att attackera och äta upp de egna muskelcellerna som nu har börjat producera spikeproteiner från covid-19-viruset.

Spikeproteinerna kan angripa hjärtat

Att det är just kroppens muskelceller som kapas av mRNA vaccinet och börjar producera spikeproteiner och därmed angrips av kroppens immunförsvar, förklarar varför så många som vaccineras får enorma smärtor kring injektionsstället som är den stora muskeln i överarmen. 70-75 procent av alla biverkningar som rapporterats gäller just abnorma smärtor i armmuskeln. Men det kan bli mycket värre, förklarar läkaren:

– Som nummer två av biverkningarna kommer kardiovaskulära händelser (hjärt- och kärlrelaterade). Och det är inte konstigt eftersom hjärtat är en mycket stor muskel. Vi vet inte exakt var vi injicerar och risken är stor att en del av vaccinet går ut i blodbanan och transporteras till hjärtat.

Den näst vanligaste biverkningen är hjärt- och kärlrelaterade problem. Foto: annexinpharma.com.

– Och vad händer om immunförsvaret börjar attackera hjärtat? Det kan leda till hjärtinfarkt, arytmi/hjärtklappning. Lägg märke till att detta över huvud taget inte är studerat!

Hon är mycket upprörd över det faktum att man inte ens tar hänsyn till om den man ska vaccinera har haft hjärtinfarkt tidigare, något som alltså är en uppenbar riskfaktor.

– Till detta kommer att vi inte har någon som helst aning om vilka långtidseffekterna av dessa vacciner kommer att bli. Att föra in RNA-material i en hel befolkning är att leka med elden. Läkarvetenskapen förstår inte ens exakt hur vårt immunförsvar fungerar och ändå ska vi mixtra med RNA och DNA?

Rekommenderar ingen att ta vaccinet

Finns det någon grupp du skulle rekommendera vaccinet till?

– Nej! Jag tänker inte rekommendera experimentella vacciner till någon enda människa. Tänk också på att det handlar om minst två sprutor, och att man redan har flaggat för att folk kanske måste fortsätta ta flera sprutor om året efterhand som viruset muterar. Ju fler sprutor man tar desto farligare är det för hjärtat.

Vad ska då folk göra som är livrädda för att drabbas av covid-19?

– Det bästa man kan göra är att ta stora mängder D-vitamin som bygger upp immunförsvaret. Jag rekommenderar 1 000-2 000 internationella enheter per dag (25-50 mikrogram). C-vitamin är också väldigt viktigt.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

8 kommentarer angående “Varning för de nya vaccinerna – kan vara mer dödliga än covid-19

 1. Menar ni att vi blir förda bakom ljuset av dem som säger sig vilja beskydda oss. Med andra ord ljuger. Är det okunskap eller hur skall man tolka det?

  1. Ja, det är exakt vad vi menar – vi blir förda bakom ljuset av läkemedelsbolagen som vill tjäna miljarders miljarder genom att lura på oss farliga sprutor.

   1. Ni gör ett fantastiskt jobb att upplysa folk om vad som händer runtom världen. Vill bara säga att det går inte att stoppa Agenda-21 samt Agenda – 2030, den som vill rädda sitt liv ge den till Jesus. Jesus kommer att förstöra både Agenda 21 och 2030 och alla som på något sätt att är med att förstora den världen som Gud skapade

 2. Hej.
  Och tack för era varningar.
  Har problem med sköldkörteln och dessutom gastric bypass operation för snart 8 år sedan. Så kommer ej o ta detta farliga vaccin

  1. Hej
   Det är alltid roligt att lyssna på er både med skratt o allvar, men jag vill ta Astras Vaccin som dos 2 och det skall jag göra i morgon. Jag jobbar själv i sjukvården och våra läkare är fantastiska och ger mycket bra info jag tycker däremot det är för snurrigt med folkhälsomyndighetens ändringar hit o dit, och framställningen av information till allmänheten så dem har jag slutat lyssna på. Den som lever får se, första dosen gav mig biverkningar efter 12 timmar dessa var huvudvärk, lite frossa och ont i ryggen.
   Jag är diabetiker och har hjärtproblem i familjen jag har nyligen sparkat min lilla tå i stolsbenet o har där en blödning inte på stolen men det hoppas jag ni förstår.
   Jag fick i Jerusalem 2019 ett tilltal vid västra muren att det kommer en plåga över världen, jag frågade min G-d om jag kommer att dö. Men jag fick förnimmelsen. – Du kommer inte dö av plågan.
   Jag frågade igen kommer jag aldrig dö..
   Jag fick inte svar på sista frågan.
   Men jag slog upp Bibeln på hotellrummet till psaltaren 91:10 ;-”Ingen olycka skall drabba dig, ingen plåga närma sig din hydda. (Kroppen)
   Men jag skulle kunna citera hela psaltaren 91 den är hur bra som helst för den som vill ha hjälp från Jesus.

   I början av året kom det ett nytt tilltal om att det blir problem med min vaccination det hör till saken att detta var en varning. Och jag lyssnade på Herren och bad honom ställa till rätta. Efter att jag tagit första dosen i början av mars skulle jag få nästa efter 10v, men då krånglade Folkhälsomyndigheten till det genom att bara tillåta personer över 65 år ta vaccinet.

   Och jag mfl kollegor på sjukhuset ville inte ta dos 2 från ett annat vaccin som vi blev erbjudna. Personligen var jag emot två olika typer av vaccin, uppbyggda på två olika sätt. Medan jag bestämde mig för att avstå andra dosen kom en öppning (bönesvaret) att även jag som är under 65 får ta dos 2 lika som dos 1 dvs. Astras Zenicas. Jag var dock tvungen att erhålla en anledning till mitt val.
   Jag anser ännu att Sverige är ett fritt land trots allt demokratiskt ännu så länge. Jag har rätt att fatta egna beslut trots hysterin kring för eller emot ryktena. Som jag sa
   – den som ”över”-lever får se, jag litar på Jesus att allt kommer att gå väl och att jag snart ska åter få se Jerusalem.

   1. Om litar på Jesus behöver inte ta sprutan, bibeln säger att de rättvisa läver i tron. Allt du behöver göra är att ge ditt hjärta till Jesus och kommer att skydda dig för värre än pandemin är på väg enligt uppenbarelseboken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.