TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #101 – Barnoffer för mångkulturen, Åkesson fortsatt tuff, Trump talar

Publicerad 1 mars, 2021

Medan sjuklöverpolitikerna mässar om asylrätten som vore den Gudsord lider svenska barn och ungdomar som aldrig förr på grund av mångkulturen och det våldsamt kriminella samhälle Sverige utvecklats till. Aldrig har så många barn och unga varit utsatta för brott, aldrig har så många varit rädda för att röra sig utomhus. Detta är vad invandringspolitiken borde handla om – asylrätten får inte stå över våra barns rätt till en trygg uppväxt. Ingrid&Maria tycker att Jimmie Åkesson gjorde bra ifrån sig i Agendadebatten mot Nyamko Sabuni, pratar om det lögnaktiga drevet mot Ebba Busch och gläds åt att Donald Trump är tillbaka i gammal god form – full av stridslust!

VIDEO


https://rumble.com/embed/vbnbdt/?pub=4

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #101 – Barnoffer för mångkulturen, Åkesson fortsatt tuff, Trump talar” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Svarta hål del 2

https://ingridochmaria.se/2021/02/28/svarta-hal-del-2-europas-smutsiga-byk/

Operation Gallant Phoenix visar att Sverige fortfarande är inblandat

https://www.tv4.se/artikel/gkQaC91OXmgUkNs3tRRzV/just-nu-svensk-militaer-i-hemlig-usa-ledd-spionoperation-foer-att-krossa-is

 

Förbud föreslås mot deltagande i “rasistorganisationer”

https://www.gp.se/nyheter/sverige/deltagande-i-rasistorganisationer-kan-förbjudas-1.42191895

 

Åkesson till Sabuni: Din politik har förstört mitt land! 

https://www.youtube.com/watch?v=-8VdNoAsoGA

“Ni importerade problemen”

https://nyheteridag.se/akesson-och-sabuni-debatterade-i-agenda-ni-importerade-problemen/

Twitter-reaktioner

https://twitter.com/PontusPersson5/status/1366170128786874380

 

Barnoffer för mångkulturen

Unga är rädda för att gå ut

https://bulletin.nu/ny-analys-unga-vagar-inte-ga-ut-ensamma-pa-kvallen-skrammande-siffror

Machetegäng i Efterlyst

https://www.friatider.se/video-macheteganget-stampar-pojken-i-huvudet-gang-pa-gang

Mobilfilmen hittades av en slump

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1BV1aM/polis-upptackte-misshandelsfilm-av-slump–efterlyser-garningsman

Ingrids tweet till Sabuni

https://twitter.com/ingridcarlqvist/status/1366333104416292865

Unga berättar för Sverigebilden

https://www.youtube.com/watch?v=_92xTTwmCt4&feature=emb_logo

Barn på 60-talet:

https://www.familjeliv.se/forum/thread/65057747-hur-var-det-att-vara-barn-pa-60-talet

Tunna blå linjen på SVT Play

https://www.svtplay.se/video/30281462/tunna-bla-linjen/tunna-bla-linjen-sasong-1-avsnitt-8

 

Ebba vs Esbjörn

Ebbas förklaring till husköpet

https://www.facebook.com/buschebba/posts/4005849249434460

Esbjörn förklarar själv, verkar inte alls dement

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/marcus-därför-ändrade-sig-esbjörn-om-affären-med-ebba-busch/13324016?first=13324015

Skogkär: Sanningen är bara till besvär

https://skogkar.se/i-jakten-pa-ebba-busch-ar-sanningen-bara-till-besvar/

 

Äntligen har Trump talat! 

https://www.youtube.com/watch?v=knIWglEeZJI


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommen-tarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Bra att ni tar upp massinvandringens konsekvenser ur ett barnperspektiv. Jag har inga egna barn, men har gott om barn i nära släkten, och inte trevligt ta del av deras vardag. Barnen hjärntvättas med klimathot, mångfald, hbtq-trams och ”Trump och Åkesson är onda”.
  Det är en på många sätt mörk framtid för våra barn. Lärare som knappt kan svenska, skolor som är lika ointagliga som fängelser, svensk kultur och kristendom sopas under matten eftersom det är mossigt. Rädslan för att gå ensam i mörker finns alltid.
  Även på mindre orter tar kringstrykande ”ensamkommande” över torgen kvällstid, belamrar järnvägs och buss stationer, pizzerior, pressbyråkiosker. Ingen vanlig hederlig svensk vågar sig ut efter mörkrets inbrott.
  För att ta några exempel.

  Minns en annan tid när jag var barn sent 70-och tidigt 80-tal.
  Under skolrasten spelade grabbarna landhockey och flickorna hoppade hopprep, vi grabbar gjorde papperssvalor och kastade på fnittriga flickor, andra gånger lurade vi dem att titta åt ett annat håll och då blixtsnabbt ”snodde vi” deras suddgummin och då sa magister Rolf ifrån att vi grabbar måste sluta busa annars blir det inget tv-tittande på Stenmarks slalomåk i Madonna om 3 dagar, det ville ingen missa, vi slutade bums.

  Vi var 29 elever i klassen, en hade utländska föräldrar (Tjeckoslovakien) och den elevens pappa (Karel) var en trevlig och hjälpsam pappa, Karel körde bussen på våra skolresor, rökte pipa, citerade Heidenstam och röstade på Gösta och snackade ishockey.
  En annan klass hade en finne i klassen, ytterligare en annan klass hade en ”jugge” och så det mest exotiska på ”min skola”, en adopterad tjej, från Australien! hon var aboriginer och hon var så söt den lilla mörklockiga tjejen, tyckte jag.

  Inne i skolsalen sätter sig fröken Gunnel vid tramporgeln och vi sjunger ”Gud trefaldig statt oss bi och låt oss ej fördärvas”, utanför fönstret vajar den svenska flaggan stolt på skolgården och några ljuslockiga barn hoppar hage,
  men vi som hade lektion fick vänta med utelekarna, fröken in en projektor och vi fick sitta tysta och snällt ta del av bildband om 1800-tals torpare i Halland, efter skolan springer grabbarna ut i solen och hem till varandra och byter samlarbilder, tittar i okej och fantiserar om Kim Wilde.

  På våren samlades vi på skolgården under kvällstid och fortsatte spela landhockey och aldrig att det kändes otryggt gå hem i mörker,
  det mest ”farliga” var en lokal fyllekaja som vinglade runt på gatorna med en flaska brännvin, han kunde brusa upp men då sprang vi iväg och gubben orkade inte springa långt utan ramlade snart ner i ett dike och somnade.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.