Många negativa uttryck har ordet svart i sig: svartsjuka, svartjobb, svarttaxi etc. De måste givetvis förbjudas, menar Gudmundur Bragason. Foto: Pixabay/Gerd Altmann.

Många negativa uttryck har ordet svart i sig: svartsjuka, svartjobb, svarttaxi etc. De måste givetvis förbjudas, menar Gudmundur Bragason. Foto: Pixabay/Gerd Altmann.

God ton med Gudmundur – del 104: Förbjud svartsjuka och svartjobb!

För många kulturmarxister, särskilt kvinnor, betyder ord ofta mer än handling. När dessa kvartsfigurer får för sig att vissa ord och begrepp är kränkande måste de självfallet förbjudas. Dessa individer föredrar också kvotering framför meriter. Logiskt tänkande är inte deras paradgren, skriver Gudmundur Bragason.

Var och varannan dag får vi veta att en eller annan minoritet blir kränkt av något ord. Huruvida det verkligen förhåller sig så är givetvis helt ointressant. Huvudsaken är att skattefinansierade journalister och kulturarbetare får känna sig goda när de grötmyndigt får möjlighet att tillrättavisa och uppfostra packet, det vill säga oss. Minoriteterna tillfrågas sällan vilket beror på att godhetsknarkarna egentligen inte vill ha med dem att göra.

Man har fått för sig att det är så fantastiskt synd om alla svarta människor vilket inte är något annat än de låga förväntningarnas rasism. Jag får väl hjälpa kulturmarxisterna litet på traven. Nedan följer några förslag på ord och begrepp som måste rensas ut ur språket.

Svartsjuk kan det väl inte få heta. Det betyder egentligen att svart hudfärg i själva verket är en sjukdom – usch så rasistiskt!

Att svartmåla någon eller något är fruktansvärt. Vi vet minsann vilka som i första hand drabbas av detta och vilka tror ni förresten oftast blir svartlistade? Inte vita män i alla fall!

Rasistiska vattendrag

Det finns ett par vattendrag som bär det diskriminerande och koloniala namnet Svartån. Överfyllda slavskepp seglade antagligen till exempel mellan Småland och Östergötland, eller i Närke. De svarta slavarna misshandlades av de brutala östgötarna, smålänningarna och närkingarna – så var det nog. Svartån kan inget vattendrag få heta!

Den ”rasistiska” Svartån i Örebro måste förstås byta namn. Foto: Wikipedia.

Eftersom vita har orsakat allt ont här i världen måste svart klädsel på begravningar förbjudas. Svart ska vara glädjens färg och vitt ska symbolisera sorg. Så får det bli!

Svartarbete är ett kolonialt ord. Man kan säga att det finns en rasistisk underton i ordet eftersom det antyder att svarta inte gör rätt för sig. Vilka har de sämsta arbetsförhållandena och den sämsta lönen? De svarta såklart och det beror på deras hudfärg. Det är självfallet viktigare att förbjuda ordet svartarbete än att komma tillrätta med själva företeelsen. Tror ni förresten att det är en tillfällighet att det heter svarta börsen? Usch, så rasistiskt!

Tycker ni inte att svarttaxi är ett hemskt ord? Alla inser väl att det är ett angrepp på alla svarta taxiförare? Och man kan väl inte få kalla en skum verksamhet för svartklubb. Medlemmarna i Afrosvenskarnas riksförbund kan ju känna sig kränkta och bli jätteledsna. Att ordet svartklubb är betydligt äldre än denna organisation hör verkligen inte hit!

Mera kvotering!

Vi måste ha ännu mer kvotering! Vilka tror ni huvudsakligen lär ut det svenska språket i våra skolor? Vad ska vi med kunskap till när det finns mångfald? Låt inkvoterade invandrare undervisa våra barn i det svenska språket! Det blir säkert väldigt berikande.

Kärnfamiljen är så oerhört äcklig eftersom den faktiskt fungerar. Därför är det synnerligen viktigt att barnomsorgen blir ordentligt normkritisk. Är det inte hög tid att representanter för sexuella minoriteter inkvoteras i denna verksamhet?

Jag ska dock erkänna att det finns ett område där vita svenskar är underrepresenterade. Det är hög tid att de blir inkvoterade i våra fängelser.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 103: När det faktiskt fungerar


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mör-kermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bi-drag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommen-tarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efter-handsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar angående “God ton med Gudmundur – del 104: Förbjud svartsjuka och svartjobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister.