Donald Trump fick inget fredspris trots alla fredsavtal han förhandlade fram - för han är ju dum ... Foto: Wikimedia Commons.

Donald Trump fick inget fredspris trots alla fredsavtal han förhandlade fram - för han är ju dum ... Foto: Wikimedia Commons.

God ton med Gudmundur – del 99: Men Trump är ju dum ju

Vänsterliberala politruker och murvlar argumenterar (eller vad de nu gör) på en så låg nivå att man närmast får associationer till urdjur. Nedan redovisas deras sätt att se på USAs före detta president Donald Trump som, till skillnad från sin efterträdare, inte kom till makten genom organiserat valfusk, skriver Gudmundur Bragason.

Det Donald Trump har att komma med är bara lögner och vi behöver inte tala om vad som är lögn eftersom det kommer från Trump och han är dum och därför är han utkastad från Twitter och andra sociala mediejättar och det är jättebra för då kan han inte säga emot oss. Varför ska han omfattas av samma yttrandefrihet som vi? Han är ju jättedum och han har fel värdegrund som bygger på hat och hot (vad det nu än är, men det är alltid bra att ta till).

Joe Biden. Foto: Wikimedia Commons.

Före Corona-pandemin hade arbetslösheten i USA sjunkit till den lägsta nivån sedan 1969 vilket var jättedumt eftersom Trump hade åstadkommit detta. Han kanske tog en del jobb från andra länder och då blev de nog ledsna där. Han måste väl inte bry sig om det amerikanska folket. Joe Biden är mycket bättre, för han gör precis som Löfven-juntan här i Sverige – öppnar gränserna för lycksökare och strör bidrag över dem så att demokraterna på det sättet skaffar sig valboskap. Det är ju jättebra för dem om medelklassen försvinner.

2009 fick Barack Obama Nobels fredspris för sina krigsinsatser i Afghanistan och Mellanöstern, men Donald Trump fick inget fredspris för han är dum. Han har ju inte startat ett enda krig och han har sett till att få till stånd ett fredsavtal mellan Israel och Förenade Arabemiraten och det hade väl varit jättebra om inte Trump hade gjort det.

Tech-jättarna och Djupa staten

Det är jättebra att Trump inte hann ta itu med tech-jättarnas monopolliknande ställning. Det kan väl aldrig vara bra om populasen omfattas av yttrandefriheten. Den är till för globaliststyrda medieimperier och dessa har minsann talat om för oss hur dum Donald Trump är och då är det så. Det är jättefint när tech-jättarna gör smutsjobbet åt sådana som den djupa staten i USA och Löfven-juntan här i Sverige så att till exempel Morgan Johansson kan ropa ”Det var inte jag” när någon med fel värdegrund tystas.

Visserligen har Donald Trump tagit avstånd från stormningen av Kapitolium, men egentligen har han inte gjort det eftersom hans avståndstagande så käckt har raderats av tech-jättarna och då kan de goda globalistiska krafterna hävda att han är ansvarig och det är jättebra! Om det sedan inte är sant spelar ingen roll, för Trump är ju dum.

Farbror Joe och tant Kamala

Kamala Harris. Foto: Wikimedia Commons.

Trump är dum när han hävdar att valet var riggat. Vad ska det tjäna till att rota i det? Joe Biden skulle ju kunna bli ledsen om han inte fick bli president och många andra skulle också bli jätteledsna. Ta till exempel det amerikanska militärindustriella komplexet, eller alla vänsterliberala EU-politruker för att inte tala om farbror Joes kära vänner – den kommunistiska diktaturregimen i Kina. De blev ju jätteledsna när Trump hade synpunkter på viruset som de hade vänligheten att bjuda hela världen på. Farbror Joe och tant Kamala kommer att se till att hålla den kinesiska kommunistregimen på gott humör och mycket tyder på att Biden och Harris har en liknande politisk inriktning.

Visst blir det spännande med ett USA styrt av den förvirrade, men säkert snälle farbror Joe. Visserligen lär han blanda ihop namnen på sin hustru och sin syster, men vem kan hålla reda på allt här i världen? Jag tror nog att han får hjälp av sina kinesiska vänner som då övertar rollen som den ledande stormakten när farbror Joe tappar kontrollen. Nog tror jag att USA åter kan dra igång ett och annat krig så att världen destabiliseras. Huvudsaken är att vi är av med Trump, för han är ju dum, men vem ska vi hata när vi inte har honom?

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 98: Sopor och annat käckt


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLike-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommen-tarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar angående “God ton med Gudmundur – del 99: Men Trump är ju dum ju

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #155 Platinasponsorer:Björn, Lena B – Donation, Kerstin L – Guds rika välsignelse över er och ert arbete, Marika N – Tack för att ni kämpar på, Big L – Hej. Här kommer en peng till Sveriges två verkliga journalister. Sträck på er. Följer er via internationella sändningar från Helsingfors, Medialinq juli-aug. Övriga: Lena J – Bästa programmet, Thomas E – Gåva, Annelie – Litet bidrag!, Lennart – Bra program, Johan, Ulf, Per-Olov – Gåva, Eva D – Gåva, Claes, Maria O, Gunilla S, Peter M – Donation, Elisabeth J – Tacksam, Lennart, Harriette – Tack, Katarina B – Donation, Annica – Tack för bra information, ni är bäst!, Uno – Gåva, Tetiana – Gåva, Bo, Hans, Maria B, Ingemar – Tack för era fina program, Sven-Olof – Gåva, Tord – Liten gåva, Camilla – Donation, Andreas – Donation, Rune, Anonym Y, Anonym A, Kristine, Ulf A, Alexander M, Christina, Per, Anonym B, Mona, Teresa – gåva, Annkristin – All heder åt er som synliggör censuren kring "pandemin" genom ert separata inslag "sprutnytt"!, Siv, Monica, Katarina, Tommy, Lotta, Kristian, Bertil, Anonym M, Maria, Anonym Y, Perre och Marie, Anonym A, Birgitta, Angelica, Maria L, Katrin. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #155 Platinasponsorer:Björn, Lena B – Donation, Kerstin L – Guds rika välsignelse över er och ert arbete, Marika N – Tack för att ni kämpar på, Big L – Hej. Här kommer en peng till Sveriges två verkliga journalister. Sträck på er. Följer er via internationella sändningar från Helsingfors, Medialinq juli-aug. Övriga: Lena J – Bästa programmet, Thomas E – Gåva, Annelie – Litet bidrag!, Lennart – Bra program, Johan, Ulf, Per-Olov – Gåva, Eva D – Gåva, Claes, Maria O, Gunilla S, Peter M – Donation, Elisabeth J – Tacksam, Lennart, Harriette – Tack, Katarina B – Donation, Annica – Tack för bra information, ni är bäst!, Uno – Gåva, Tetiana – Gåva, Bo, Hans, Maria B, Ingemar – Tack för era fina program, Sven-Olof – Gåva, Tord – Liten gåva, Camilla – Donation, Andreas – Donation, Rune, Anonym Y, Anonym A, Kristine, Ulf A, Alexander M, Christina, Per, Anonym B, Mona, Teresa – gåva, Annkristin – All heder åt er som synliggör censuren kring "pandemin" genom ert separata inslag "sprutnytt"!, Siv, Monica, Katarina, Tommy, Lotta, Kristian, Bertil, Anonym M, Maria, Anonym Y, Perre och Marie, Anonym A, Birgitta, Angelica, Maria L, Katrin. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #155 Platinasponsorer:Björn, Lena B – Donation, Kerstin L – Guds rika välsignelse över er och ert arbete, Marika N – Tack för att ni kämpar på, Big L – Hej. Här kommer en peng till Sveriges två verkliga journalister. Sträck på er. Följer er via internationella sändningar från Helsingfors, Medialinq juli-aug. Övriga: Lena J – Bästa programmet, Thomas E – Gåva, Annelie – Litet bidrag!, Lennart – Bra program, Johan, Ulf, Per-Olov – Gåva, Eva D – Gåva, Claes, Maria O, Gunilla S, Peter M – Donation, Elisabeth J – Tacksam, Lennart, Harriette – Tack, Katarina B – Donation, Annica – Tack för bra information, ni är bäst!, Uno – Gåva, Tetiana – Gåva, Bo, Hans, Maria B, Ingemar – Tack för era fina program, Sven-Olof – Gåva, Tord – Liten gåva, Camilla – Donation, Andreas – Donation, Rune, Anonym Y, Anonym A, Kristine, Ulf A, Alexander M, Christina, Per, Anonym B, Mona, Teresa – gåva, Annkristin – All heder åt er som synliggör censuren kring "pandemin" genom ert separata inslag "sprutnytt"!, Siv, Monica, Katarina, Tommy, Lotta, Kristian, Bertil, Anonym M, Maria, Anonym Y, Perre och Marie, Anonym A, Birgitta, Angelica, Maria L, Katrin. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #155 Platinasponsorer:Björn, Lena B – Donation, Kerstin L – Guds rika välsignelse över er och ert arbete, Marika N – Tack för att ni kämpar på, Big L – Hej. Här kommer en peng till Sveriges två verkliga journalister. Sträck på er. Följer er via internationella sändningar från Helsingfors, Medialinq juli-aug. Övriga: Lena J – Bästa programmet, Thomas E – Gåva, Annelie – Litet bidrag!, Lennart – Bra program, Johan, Ulf, Per-Olov – Gåva, Eva D – Gåva, Claes, Maria O, Gunilla S, Peter M – Donation, Elisabeth J – Tacksam, Lennart, Harriette – Tack, Katarina B – Donation, Annica – Tack för bra information, ni är bäst!, Uno – Gåva, Tetiana – Gåva, Bo, Hans, Maria B, Ingemar – Tack för era fina program, Sven-Olof – Gåva, Tord – Liten gåva, Camilla – Donation, Andreas – Donation, Rune, Anonym Y, Anonym A, Kristine, Ulf A, Alexander M, Christina, Per, Anonym B, Mona, Teresa – gåva, Annkristin – All heder åt er som synliggör censuren kring "pandemin" genom ert separata inslag "sprutnytt"!, Siv, Monica, Katarina, Tommy, Lotta, Kristian, Bertil, Anonym M, Maria, Anonym Y, Perre och Marie, Anonym A, Birgitta, Angelica, Maria L, Katrin.