TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Ärligt talat: Det är nu vi måste säga ifrån!

Publicerad 10 januari, 2021

Att få rätt är ärligt talat inte alltid roligt. Under lång tid har jag varnat för att Joe Biden är globalisternas nickedocka och att vi går mot en totalitär värld om han flyttar in i Vita huset. Biden är inte ens installerad, men redan ser vi hur Big Tech tar ett strypgrepp om alla konservativa och kastar ut såväl Donald Trump som hans fans från Twitter, Facebook och Instagram.

Vinjettbild: OintressantaS/GAB

Under flera år värjde jag mig för pratet om Agenda 2030, globalister och New World Order. Jag tyckte jag hade fullt upp med att försöka rädda Sverige. Men envisa människor som hade satt sig in saken gav sig inte, utan uppmanade mig gång på gång att läsa vissa saker, titta på vissa videor och till sist gjorde jag det.

Det var ingen rolig upptäckt att förstå att Djupa staten faktiskt existerar och att den haft varenda amerikansk president i sin ficka sedan decennier, kanske ännu längre. De få som har försökt styra landet efter eget huvud har mördats eller utsatts för mordförsök, exempelvis John F Kennedy, Ronald Reagan och Donald Trump. De lyckades inte mörda Trump, inte heller lyckades de få honom ställd inför riksrätt för det fullständigt påhittade Rysslandstramset.

Donald Trump. Foto: Wikimedia Commons.

Du har säkert inte ens hört talas om något av alla mordförsöken mot Trump. Enligt mina källor har uppemot ett dussin seriösa försök gjorts, men vid alla tillfällen har gärningsmannen stoppats innan han gick till attack.

18 juni 2016, under ett valkampanjmöte i Las Vegas, försökte britten Michael Steven Sandford ta en pistol från en polis men vapnet fastnade i hölstret och han fick aldrig tag i det. Sandford dömdes till ett kort fängelsestraff och utvisades sedan till Storbritannien. I november 2017 greps en man under Asean Summit-mötet som Trump deltog i. Han hade kopplingar till Islamiska staten och hans plan var att mörda Trump.

I oktober 2018 skickade marinveteranen William Clyde Allen III ett paket med giftiga ricinfrön till Pentagon och högt uppsatta militärchefer i marinen. Ett paket var också på väg till Vita huset, men stoppades av Secret Service.

I november 2019 hade presidenten fått något giftigt i sig och togs snabbt till sjukhus, men fick aldrig några symptom. Tidningarna skrev om hans ”blixtbesök” på sjukhuset, men fick aldrig kännedom om förgiftningen. Vita huset mörkade det genom att kalla besöket för en rutinundersökning. Förutom dessa försök har säkerhetsvakter stoppat ett flertal personer med vapen omkring Vita huset och i närheten av platser där han skulle tala.

Djupa staten vann över Donald Trump

Men till sist vann Djupa staten mot Donald Trump, något som freds- och konfliktforskaren Wilhelm Agrell förutspådde redan 2017. I en artikel i Sydsvenskan skrev han:

”Det Donald Trump utmanat är alltså inte några clowner i Langley eller lättdränerade småpölar i utkanten av Washingtonträsket, utan den djupa staten i dess mest utvecklade och utbyggda form. I en sådan maktkamp finns det i längden bara en tänkbar vinnare och några tänkbara reträttvägar, varav åtminstone en går över Vita husets gräsmatta.”

Djupa staten mobiliserade alla sina resurser på ett så omfattande valfusk att det är svårt att ta in det. Och de har kommenderat sina egna att vägra ta upp fallen i domstol och därmed fått stora delar av befolkningen att tro att fusket bara finns i Trumps och hans teams huvud.

Ett statistiskt omöjligt utfall av röster, här i Michigan.

Det är för mig obegripligt att det finns en enda människa som kan tro att det var normalt att flera delstater plötsligt slutade räkna rösterna när Trump var på väg mot en jordskredsseger – det har aldrig förr hänt att man slutar räkna röster mitt i natten. Ännu obegripligare är att det finns människor som tror att i princip alla röster efter avbrottet gick till Joe Biden. Det är en statistisk omöjlighet.

Tillsammans med sina knähundar i mainstream-medierna lyckades de sedan få människor att tro att det bara är galna konspirationsteoretiker som säger att omfattande valfusk har förekommit. Och tyvärr är de flesta människor mer rädda för att bli kallade foliehattar och gå emot strömmen än att demokratin håller på att tas ifrån dem.

Massans psykologi vid Kapitolium

Som vi visade i fredagens Nyhetsveckan var det ingen slump att världens bäst bevakade byggnad, Kapitolium, plötsligt stod öppen för den mobb som trängde sig in. Vi visade också hur lätt man med fyra, fem erfarna agitatorer kan få med sig en annars helt fredlig grupp av människor – det är helt enkelt massans psykologi.

Massans psykologi utkom redan 1895, ändå verkar få känna till dess innehåll. Foto: Logik förlag.

Redan 1895 (i svensk översättning 1912) utkom den franske psykologen Gustave Le Bons bok ”Massans psykologi”. Le Bon hävdar att individen i massan ger upp sin självmedvetenhet och agerar framförallt utifrån oförnuft och intuitioner än utifrån rationellt kalkylerande. Han menar att massan har flera karaktäristiska drag, så som impulsivitet, irritabilitet, oförmåga att göra objektiva bedömningar och avsaknaden av kritiskt tänkande. Vidare gör han analysen att en individ som befinner sig i massan allt för länge utvecklar ett speciellt tillstånd som går att jämföra med ett hypnotiskt tillstånd. Han menar att människan i högre grad styrs av det irrationella än vi vill erkänna.

Boken finns i en svensk nyutgåva att köpa här.

USA blir som Kommunistkina?

Som jag skrev inledningsvis är det inte alltid kul att få rätt. Vi som länge har varnat för att Joe Biden mycket snabbt kommer att förvandla ”The land of the Free” till något som mest kommer att likna Kommunistkina, hade gärna fått fel. Att i går vakna upp till nyheten om att Twitter stängt av såväl president Trump som en stor del av hans medarbetare och ännu fler som bara gillar honom, var fasansfullt. Inte ens jag trodde att utrensningen skulle gå så snabbt. Joe Biden är ju inte ens installerad som president än!

Twitter utnyttjade Trump för att tjäna pengar och nu när de inte har behov av honom längre, kastas han ut. Foto: Pixabay/geralt.

Men egentligen är det inte alls konstigt. Big Tech-företagen, såsom Twitter, Facebook och Google, har länge arbetat emot människors rätt att yttra sådant som de och deras globalistvänner ogillar. Under flera år utnyttjade de Trumps twittrande för att dra fler människor till plattformen och tjäna grova pengar, men nu har de inget behov av honom längre och för övrigt avskyr de honom. Nu var alltså rätt läge att genomföra den stora utrensningen – nu när inte längre president Trump kan lagstifta mot deras makt.

Samtidigt som allt detta händer inför våra ögon så har Sveriges riksdag beslutat att ge regeringen rätt att fatta och genomföra diktatoriska åtgärder. Endast Sverigedemokraterna röstade emot pandemilagen. Jag börjar oroa mig för att de som misstänker att valet 2022 kommer att ställas in också kommer att få rätt. Regeringen har med den nya pandemilagen i alla fall skaffat sig den lagliga rätten att ställa in valet.

Hög tid att säga ifrån

Det är hög tid att alla svenskar förstår att det är nu eller aldrig vi måste vara modiga och säga ifrån. Innan det är för sent. Även de skadeglada vänsterliberaler som nu jublar åt Twitters beslut att kasta ut alla konservativa borde minnas vad den tyske teologen och antinazisten Martin Niemöller (1892-1984) skrev:

När nazisterna hämtade kommunisterna,
teg jag;
jag var ju ingen kommunist.

När de spärrade in socialdemokraterna,
teg jag;
jag var ju ingen socialdemokrat.

När de hämtade de fackliga,
lät jag bli att protestera;
jag var ju inte med i facket.

När de hämtade mig,
fanns det ingen kvar som kunde protestera.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLike-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommen-tarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

6 Kommentarer

 1. Avatar

  Det är i detta skede militären kommer in i USA, befolkningen behöver först bara få se vad som nalkas så de förstår nödvändigheten av ett militärt ingripande. Biden kommer aldrig bli president, (mer än i några timmar).

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Jag hoppas av hela mitt hjärta att du har rätt, men jag vågar knappt hoppas längre. Jag hoppas nu mest att Trump inte avsätts eller ställs inför riksrätt, vilket skulle förhindra honom att starta ett nytt parti.

   Svara
   • Avatar

    Allt hänger ihop; Bidens korruption, Kinas infiltration av regeringar och företag, valfusket, Big Techs censur. Folk i hela världen ser det nu. Biden blir nog inte president ändå. Mycket kommer hända de närmaste dagarna.

    Svara
 2. Avatar

  Arnold Schwarzenegger jämförde nyligen Trump-kritiskt stormningen av Kapitolium med Kristallnatten. Det vore väl bättre att jämföra den med riksdagshusbranden i Berlin 1933 då Hitler fick ett bra skäl till att införa speciallagar!

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Precis så, Magnus!

   Svara
 3. Avatar

  Hej

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS