Många bäckar små ... Foto: Riksbank.se.

Många bäckar små ... Foto: Riksbank.se.

Du får tio kronor att ge till Ingrid&Maria!

Många bäckar små gör en stor å. Som så många gamla ordspråk är det helt sant. Om alla som läser en artikel eller lyssnar på ett program skänker fem kronor till oss, bidrar ni till vår å!

Ingrid&Maria vill absolut inte lägga någonting bakom betalvägg. Vårt syfte med denna opinionsbildande och Sverigeräddande verksamhet är att så många som möjligt ska ta del av våra analyser av det som sker i fosterlandet och omvärlden.

Detta uppskattas av många som därför ofta swishar iväg en slant, sätter in den på bankgiro eller använder Donorboxen. Många namn återkommer vecka efter vecka och vi är så fantastiskt glada och tacksamma för det.

Vi är väl medvetna om att många svenskar, framförallt i den äldre generationen, inte kan avvara en hundring varje vecka eller ens varje månad. Det är därför vi är så glada för att MediaLike har startat och erbjuder er med små plånböcker en möjlighet att visa er uppskattning. Det lägsta summan där är fem kronor och det tror vi faktiskt att alla kan skänka! Varje gång du läser en artikel du uppskattar eller lyssnar på ett program du gillar så kan du mycket enkelt skicka iväg en femkrona till oss.

Du får tio kronor till skänks!

Faktum är att när du registrerar ett konto hos MediaLike behöver du inte ens sätta in några pengar. Registrera dig bara, svara på bekräftelsemejlet du får och gå sedan tillbaka till sidan där du började. Du upptäcker då att du har fått tio kronor på ditt konto och kan med en enkel knapptryckning skicka iväg dem till oss!

När det är gjort fyller du på ditt konto med en hundralapp eller två. Varje gång du sedan tar del av något du verkligen uppskattar så trycker du på den gröna knappen och överför fem, tio eller trettio kronor till oss. Du kan givetvis använda dina pengar även på andra alternativmedier som anslutit sig till MediaLike – exempelvis Katerina Magasin, Newsvoice och Karl-Olov Arnstbergs blogg.

Vi tror att många fler kommer att ansluta sig vad det lider. MediaLike har utarbetat ett väldigt fiffigt sätt för de många att donera mindre summor. Många tycker inte riktigt det värt besväret att swisha iväg fem kronor, men med MediaLike går det med ett par klick att använda fem av de kronor man fyllt sitt konto med.

Kom ihåg – många bäckar små gör en stor å!

Så här gör du för att registrera ett konto och skicka iväg de tio kronor du får till Ingrid&Maria.

STEG ETT: Fyll i önskat användarnamn och lösenord och klicka på Skapa konto.

STEG TVÅ: Du får ett mejl med en bekräftelselänk. Klicka på länken eller klistra in den i din webbläsare för att bekräfta din mejladress.

STEG TRE: Klicka på länken för att logga in på MediaLike.

STEG FYRA: Fyll i mejl/användarnamn och lösenord och klicka på Logga in.

STEG FEM: Du har nu automatiskt 10 kronor på ditt konto.

STEG SEX: Gå till någon av de senaste artiklarna på ingridochmaria.se Längst ner på sidan hittar du MediaLikes gröna knapp. Klicka på knappen.

STEG SJU: Bekräfta att du vill skänka din gratistia till oss.

STEG ÅTTA: Uppdatera din kontosida så ser du att pengarna gått iväg till oss. Tack för ditt bidrag! Här kan du fortsättningsvis välja att fylla på ditt konto via Swish eller kort.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLike-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar angående “Du får tio kronor att ge till Ingrid&Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #145 Platinasponsorer: Ulrica – Bidrag att stoppa i en eller annan (tarm)ficka, Magnus H – Sommarpengar!, Thomas D, David – Ert arbete behövs även före min namnsdag (midsommar). En liten slant till er!, Big L – Tack Skånes guldbrudar för ert arbete, ni är ljuset i detta mörker vårt land är i, Monica – Gåva till två seriösa, kunniga och kloka kvinnor! Övriga: Conny, Lena J, Ingemar – Vote for Reagan, Sven – Gåva, Lotta, Douglas – Tack!, Jan F, Dennis – dj, Göran E – Bra jobbat, Carl – Gåva, Andreas – Sanningen. Alltid, Kristina – Tack för att ni kämpar för Sverige, Ulla – Gåva, Masi, Christine – Tack tjejer, heja er!, Sven – Gåva, Håkan – Gåva, Dag i Malmö, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Roland, Anonym MJ, Lillemor, Anne-Marit, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kristina, Mikael F, Margareta, Mikael S2, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Marie - Till de bästa "fåglarna" i Sverige. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #145 Platinasponsorer: Ulrica – Bidrag att stoppa i en eller annan (tarm)ficka, Magnus H – Sommarpengar!, Thomas D, David – Ert arbete behövs även före min namnsdag (midsommar). En liten slant till er!, Big L – Tack Skånes guldbrudar för ert arbete, ni är ljuset i detta mörker vårt land är i, Monica – Gåva till två seriösa, kunniga och kloka kvinnor! Övriga: Conny, Lena J, Ingemar – Vote for Reagan, Sven – Gåva, Lotta, Douglas – Tack!, Jan F, Dennis – dj, Göran E – Bra jobbat, Carl – Gåva, Andreas – Sanningen. Alltid, Kristina – Tack för att ni kämpar för Sverige, Ulla – Gåva, Masi, Christine – Tack tjejer, heja er!, Sven – Gåva, Håkan – Gåva, Dag i Malmö, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Roland, Anonym MJ, Lillemor, Anne-Marit, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kristina, Mikael F, Margareta, Mikael S2, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Marie - Till de bästa "fåglarna" i Sverige. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #145 Platinasponsorer: Ulrica – Bidrag att stoppa i en eller annan (tarm)ficka, Magnus H – Sommarpengar!, Thomas D, David – Ert arbete behövs även före min namnsdag (midsommar). En liten slant till er!, Big L – Tack Skånes guldbrudar för ert arbete, ni är ljuset i detta mörker vårt land är i, Monica – Gåva till två seriösa, kunniga och kloka kvinnor! Övriga: Conny, Lena J, Ingemar – Vote for Reagan, Sven – Gåva, Lotta, Douglas – Tack!, Jan F, Dennis – dj, Göran E – Bra jobbat, Carl – Gåva, Andreas – Sanningen. Alltid, Kristina – Tack för att ni kämpar för Sverige, Ulla – Gåva, Masi, Christine – Tack tjejer, heja er!, Sven – Gåva, Håkan – Gåva, Dag i Malmö, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Roland, Anonym MJ, Lillemor, Anne-Marit, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kristina, Mikael F, Margareta, Mikael S2, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Marie - Till de bästa "fåglarna" i Sverige. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #145 Platinasponsorer: Ulrica – Bidrag att stoppa i en eller annan (tarm)ficka, Magnus H – Sommarpengar!, Thomas D, David – Ert arbete behövs även före min namnsdag (midsommar). En liten slant till er!, Big L – Tack Skånes guldbrudar för ert arbete, ni är ljuset i detta mörker vårt land är i, Monica – Gåva till två seriösa, kunniga och kloka kvinnor! Övriga: Conny, Lena J, Ingemar – Vote for Reagan, Sven – Gåva, Lotta, Douglas – Tack!, Jan F, Dennis – dj, Göran E – Bra jobbat, Carl – Gåva, Andreas – Sanningen. Alltid, Kristina – Tack för att ni kämpar för Sverige, Ulla – Gåva, Masi, Christine – Tack tjejer, heja er!, Sven – Gåva, Håkan – Gåva, Dag i Malmö, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Roland, Anonym MJ, Lillemor, Anne-Marit, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kristina, Mikael F, Margareta, Mikael S2, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Marie - Till de bästa "fåglarna" i Sverige.