TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #121 – Vaccinkrigarna, äta insekter, gamla damer i finkan

Publicerad 4 december, 2020

Just när vaccinerna mot Covid19 är på intågande börjar SVT visa en dokumentärserie i tre delar där människor som kritiserar vaccinindustrin framställs som knäppgökar som ”inte begriper det alla vet” – att vacciner har räddat miljontals liv och utrotat livsfarliga sjukdomar. Men så enkelt är det inte. Kritikerna är ofta mer pålästa än läkare och andra experter som dessutom kan vara i händerna på Big Pharma. Ingrid&Maria pratar i dag också om varför globalisterna vill att alla människor (utom de själva) ska äta insekter, och om hur alla normala bögar och flator i efterdyningarna av Federleygate har en unik möjlighet att sätta ner foten mot Priderörelsens normlösa gungfly där inte ens barn går säkra.

VIDEO

LJUDPODDAR

 

Listen to ”Nyhetsveckan #121 – Vaccinkrigarna, äta insekter, gamla damer i finkan” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Medialike

https://ingridochmaria.se/2020/12/01/nu-introducerar-vi-medialike-en-ny-mojlighet-att-stotta-oss/

 

78-årig dam häktad

https://ingridochmaria.se/2020/12/03/78-arig-dam-haktad-sedan-en-manad-dotterns-fortvivlade-vadjan/

 

Svensk inrikespolitik

Flyktingmusikalen

https://www.youtube.com/watch?v=zaPkOrhPuy8

SCB-mätningen enligt Mellin – SD är typ slut

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/wed6qM/sd-har-misslyckats-i-sin-basta-gren

Aftonbladet/Demoskop

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/yRzRre/stodet-for-moderaterna-det-hogsta-pa-flera-ar

Helt andra siffror i andra mätningar

https://twitter.com/StatistiskO/status/1334155178401009666/photo/1

Om bara män fick rösta

https://twitter.com/StatistiskO/status/1334201088405278724/photo/1

Twitterdiskussion om valboskap

https://twitter.com/mariasunflower/status/1334077446203838466?s=20

 

WEF vill att vi ska äta insekter 

https://summit.news/2020/12/02/world-economic-forum-encourages-plebs-to-eat-weeds-drink-sewage/

 

Federleygate ångar vidare

Centerpartiets normlösa gungfly

https://www.varldenidag.se/ledare/ett-centerparti-pa-ett-normlost-gungfly/reptla!Lrd2ZTs2Dtyjr0ZOQE7Mw/

Pedofil nr 3 i FFs närhet

https://stoppapressarna.se/svenskt/fredrick-federley-lankas-till-en-tredje-pedofil

FF hade möte med Kriminalvården och var irriterad

https://www.expressen.se/nyheter/federleys-mote-med-kriminalvarden-om-sambons-valdtakter/

Var även fascinerad av Sture Bergwall

http://federley.blogspot.com/search?updated-max=2013-10-16T11:04:00%2B02:00&max-results=20&start=60&by-date=false&m=1

Flera gripna i Bryssel, bl a ungersk Fidesz-politiker …

https://nyheteridag.se/vi-avbrot-ett-gangbang-eu-parlamentariker-forsokte-fly-genom-fonster-nar-belgisk-polis-slog-till-mot-bogklubb/

“Chock för Centerpartiet”

https://www.expressen.se/nyheter/c-i-chock-over-federley-det-har-ar-svart-for-annie/

För tidigt för Annie Lööf

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/annie-loeoef-om-federley-framtid-foer-tidigt.iZgpEzLAe?utm_source=share-btn

 

Vaccinkrigarna

https://www.svtplay.se/video/29311252/dokument-inifran-vaccinkrigarna/dokument-inifran-vaccinkrigarna-avsnitt-1

Rimlig metod SVT använt?
https://www.sydsvenskan.se/2020-12-02/vaccinkrigarna-satts-dit-med-tveksam-journalistik

Lätt hotfullt mot dem som inte vill ta vaccinet

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/forskaren-att-avsta-vaccin-kan-leda-till-ar-av-restriktioner/

Tre presidenter tänker ta vaccin i direktsänd teve

https://nypost.com/2020/12/03/former-presidents-willing-to-take-covid-19-vaccine-on-tv/?utm_source=NYPTwitter&utm_campaign=SocialFlow&utm_medium=SocialFlow

Forskare: “Vaccinet blir din undergång”

https://www.youtube.com/watch?v=RZDr3CsfolA

Skrivit tysk bok Corona False Alarm som blivit en bästsäljare

https://humansarefree.com/2020/12/scientist-covid-19-vaccine-is-downright-dangerous-and-will-send-you-to-your-doom.html

Bara några få som sprider smittan vidare?

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/experterna-majoriteten-sprider-inte-smittan-vidare/


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLike-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 Kommentarer

 1. Avatar

  Under minst 10 år har jag noterat att det blir vanligare och vanligare att anhöriga eller vänner till någon som avlidit hemma anhålls eller häktas, sedan läser man efter några dagar att de släppts efter att misstankarna har försvagats efter obduktion och teknisk undersökning. Dvs många människor drabbas genom att misstänkas för att vara mördare i stället för att få sörja när en anhörig har dött antingen genom naturliga orsaker, självmord eller olycka

  Svara
 2. Avatar

  Glädjande besked RÄKOR är en insekt. Funkar bra med vin och levande ljus.

  Svara
 3. Avatar

  Att anklaga en populist för att vara populist är en stor ära, men globalisterna förstod det aldrig, den del att populister är på folksidan, globalisterna förstod det aldrig, eftersom globalisterna är mot nationalstaten, mot svensk kultur, mot folket, ända ner i undergången, ner i döden!

  Även blind höna kan hitta ett korn, som när Tegnell erkänner sanningen att islamisterna infekterad har skulden för Sveriges höga coronadöd, men varför kommer detta tillkännagivande från Tegnell så sent, vi andra såg hotet från islam från dag 1 ’, mer än 45 år sedan, vi visste från dag 1 ’att islamister på svensk mark är problemet, att allt är möjligt i Sverige, men med islam på svensk mark är allt omöjligt!

  Svara
 4. Avatar

  Jädrar vad fin du är i lugg, Maria! Ser minst 20 år yngre ut! Ingrid är också söt förstås! Puss på er!

  Svara
 5. Avatar

  Varför kommer detta tillkännagivande om invandrare från Tegnell så sent? Löfven och Tegnell har nu mer än 7000 döda på sitt samvete!

  Redan under våren visste Tegnell att Karolinska hade 100% beläggning av uteslutande coronasjuka invandrare, endast invandrare (inte svenska) på Karolinska sjukhuset, på bekostnad av det svenska folket som får dö, till och med tvingas ofrivilligt tvingas att dö!

  Allt detta vet Tegnell mycket väl, varför kommer detta tillkännagivande om invandrare så sent?

  Lösningen är: ’ÅTERVANDRING’, den universella lösningen, som löser ALLA Sveriges problem också covid-19, att det svenska folket återigen får vård, en anständig behandling, inte som nu dömd till döden, till förmån för islam en ond hednisk ideologie!

  Lösningen rätt lösning är att returnera allt som är relaterat till islam, 100% varken mer eller mindre 100 % ÅTERVANDRING, enkelt och snabbt.

  Löfven och Tegnell har nu mer än 7000 döda på sitt samvete, nu ökar antalet dödsfall kraftigt, lösningen är: ÅTERVANDRING, nu innan det är för sent att rädda Sverige det svenska folket!

  Corona är inte problemet, islam på svensk mark i Sverige är problemet, ett oöverskådligt problem!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit.