TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #116 – Striden om yttrandefriheten, verklighetsfobi, biblioteksarabiska

Publicerad 30 oktober, 2020

Upp till kamp emot kvalen, sista striden det är. Så sjunger vänstermänniskor på 1 maj, men nu är det dags för oss som värnar demokrati och yttrandefrihet att förbereda oss för den sista striden. På måndag ställs Ingrid&Maria inför rätta för att ha publicerat en artikel som påtalar att muslimer enligt skrifterna måste vara lojala med sina muslimska bröder och systrar – inte med otrogna kuffarer som vi. Frågan om muslimernas snabbt växande andel av Europas befolkning har nu hamnat i blixtbelysning genom de fasansfulla terrordåden i Frankrike. Den franske inrikesministern konstaterar att landet befinner sig i krig, Jimmie Åkesson talar om att minska ”islamismens” inflytande medan Gustav Kasselstrand säger det uppenbara: ”Vi måste se till att så många muslimer som möjligt återvänder till sina egna länder – innan vi har blivit av med våra huvuden.”

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan #116 – Striden om yttrandefriheten, verklighetsfobi, biblioteksarabiska” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Rasmus Paludan ny medlem i AFS

https://samnytt.se/rasmus-paludan-har-gatt-med-i-afs-siktar-pa-svensk-politik/

https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-paludan-gripen-i-tyskland-ville-branna-koran/

Gustav Kasselstrand: Islam är oförenligt med Europa

https://www.friatider.se/kasselstrand-islam-ar-totalt-oforenligt-med-europa

Gustavs video

https://www.youtube.com/watch?v=2P8-iRFtgw8

 

Skotsk JM vill förbjuda yttrandefrihet i egna hemmet

https://www.thetimes.co.uk/article/hate-crime-bill-hate-talk-in-homes-must-be-prosecuted-6bcthrjdc

 

Ingrid&Maria inför rätta på måndag – ingen podd 

Första landet i världen som fick en Tryckfrihetsförordning

https://riksarkivet.se/vad-ar-tryckfrihetsforordningen

 

Islam har gått ut i krig mot Frankrike

Skräckscener i Notre Dame-kyrkan

https://samnytt.se/kyrkobesokare-halshuggna-i-frankrike-allahu-akbar/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0KK9KM/misstankt-terrorattack-i-kyrka–tre-doda

Inrikesministern: Vi är i krig

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/411mQg/ministern-efter-dadet-vi-ar-i-krig

https://www.bbc.com/news/world-europe-54736277

Jimmie ryter till

https://nyheteridag.se/akesson-de-har-blod-pa-sina-hander/

Adam Marttinen

https://www.youtube.com/watch?v=L-N4V5dGPUs&feature=youtu.be

Jimmie Åkessons debattartikel från 2009

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRx8zd/akesson-muslimerna-ar-vart-storsta-utlandska-hot

Eddie Råbock om verklighetsfobin

https://detgodasamhallet.com/2020/10/30/mohamed-omar-det-islamiska-hotet-ar-verkligt-det-mangkulturella-paradiset-ar-en-fantasi/

 

Islamtrubbel i Malmö 

Äntligen föll ökänd Malmöimam på eget grepp (hoppas vi)

https://nyheteridag.se/nyheter-idag-avslojar-malmo-imamen-hetsar-mot-frankrike-och-macron-ma-gud-befria-frankrike-fran-ondskan/

Egyptson sågar Barakats förklaring

https://nyheteridag.se/malmoimamen-barakats-nya-inlagg-sagas-av-expert-vill-lura-till-sig-stod/

Skogkär 2018: Hejdå Barakat

https://www.sydsvenskan.se/2018-05-30/sag-hej-da-till-barakat-malmo

Kramkalas i samband med koranbränning

https://www.sydsvenskan.se/2020-08-27/det-har-blev-battre-an-vi-tankt-muslimer-judar-och-kristna?redirected=1

Malmö avslutar samarbete med Arabiska bokmässan

https://www.mynewsdesk.com/se/malmo/pressreleases/malmoe-avslutar-samarbete-med-arabiska-bokmaessan-3046333

Bitte Assarmo chockad över att någon är chockad

https://detgodasamhallet.com/2020/10/30/bitte-assarmo-malmo-kulturforvaltning-borde-ha-vetat-battre-an-att-ge-bidrag-at-arabiska-bokmassan/

Bibliotekspersonal i Skåne ska lära sig arabiska

https://twitter.com/ingridcarlqvist/status/1321782184546603008


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  En viktig insikt är att en martyr blir upphöjd i islam och gör man ett erkänt martyrskaps dåd så får man välja ut 70 av sina anhöriga att komma till himlen? Tror dom? Det står i bibeln att ingen mördare kommer in i himlen och ingen kan föra Guds uppgift nämligen hämnden. Så de kan fullständigt glömma att de kommer till himlen däremot vill inte Satan själv brinna i helvetet så hans mål är att få kompisar där. Islam är satans religion utan tvekan det står redan i bibeln vad som kännetecknar satan . Att slakta och döda i Guds namn.

  Svara
 2. Avatar

  Att använda sig av en typisk kommunistisk hatuppviglingsmetodik, i namn av yttrandefrihet, som är ämnad enbart till att just såra, förolämpa, kränka och att uppvigla till hat, är inte någon effektiv metod, inte användbar, om man vill eftersträva påverkan i konstruktiv anda och att sträva efter att kunna fortsätta att beskydda öppna samtal och öppen dialog.

  Vill man däremot stänga ned för öppen dialog och samtal, och sluta värna en yttrandefrihet, så är kommunistisk uppvigling en effektiv metodik.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.