Bild: Daniel K

Bild: Daniel K

Nyhetsveckan #116 – Striden om yttrandefriheten, verklighetsfobi, biblioteksarabiska

Upp till kamp emot kvalen, sista striden det är. Så sjunger vänstermänniskor på 1 maj, men nu är det dags för oss som värnar demokrati och yttrandefrihet att förbereda oss för den sista striden. På måndag ställs Ingrid&Maria inför rätta för att ha publicerat en artikel som påtalar att muslimer enligt skrifterna måste vara lojala med sina muslimska bröder och systrar – inte med otrogna kuffarer som vi. Frågan om muslimernas snabbt växande andel av Europas befolkning har nu hamnat i blixtbelysning genom de fasansfulla terrordåden i Frankrike. Den franske inrikesministern konstaterar att landet befinner sig i krig, Jimmie Åkesson talar om att minska ”islamismens” inflytande medan Gustav Kasselstrand säger det uppenbara: ”Vi måste se till att så många muslimer som möjligt återvänder till sina egna länder – innan vi har blivit av med våra huvuden.”

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan #116 – Striden om yttrandefriheten, verklighetsfobi, biblioteksarabiska” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Rasmus Paludan ny medlem i AFS

https://samnytt.se/rasmus-paludan-har-gatt-med-i-afs-siktar-pa-svensk-politik/

https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-paludan-gripen-i-tyskland-ville-branna-koran/

Gustav Kasselstrand: Islam är oförenligt med Europa

https://www.friatider.se/kasselstrand-islam-ar-totalt-oforenligt-med-europa

Gustavs video

https://www.youtube.com/watch?v=2P8-iRFtgw8

 

Skotsk JM vill förbjuda yttrandefrihet i egna hemmet

https://www.thetimes.co.uk/article/hate-crime-bill-hate-talk-in-homes-must-be-prosecuted-6bcthrjdc

 

Ingrid&Maria inför rätta på måndag – ingen podd 

Första landet i världen som fick en Tryckfrihetsförordning

https://riksarkivet.se/vad-ar-tryckfrihetsforordningen

 

Islam har gått ut i krig mot Frankrike

Skräckscener i Notre Dame-kyrkan

https://samnytt.se/kyrkobesokare-halshuggna-i-frankrike-allahu-akbar/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0KK9KM/misstankt-terrorattack-i-kyrka–tre-doda

Inrikesministern: Vi är i krig

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/411mQg/ministern-efter-dadet-vi-ar-i-krig

https://www.bbc.com/news/world-europe-54736277

Jimmie ryter till

https://nyheteridag.se/akesson-de-har-blod-pa-sina-hander/

Adam Marttinen

https://www.youtube.com/watch?v=L-N4V5dGPUs&feature=youtu.be

Jimmie Åkessons debattartikel från 2009

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRx8zd/akesson-muslimerna-ar-vart-storsta-utlandska-hot

Eddie Råbock om verklighetsfobin

https://detgodasamhallet.com/2020/10/30/mohamed-omar-det-islamiska-hotet-ar-verkligt-det-mangkulturella-paradiset-ar-en-fantasi/

 

Islamtrubbel i Malmö 

Äntligen föll ökänd Malmöimam på eget grepp (hoppas vi)

https://nyheteridag.se/nyheter-idag-avslojar-malmo-imamen-hetsar-mot-frankrike-och-macron-ma-gud-befria-frankrike-fran-ondskan/

Egyptson sågar Barakats förklaring

https://nyheteridag.se/malmoimamen-barakats-nya-inlagg-sagas-av-expert-vill-lura-till-sig-stod/

Skogkär 2018: Hejdå Barakat

https://www.sydsvenskan.se/2018-05-30/sag-hej-da-till-barakat-malmo

Kramkalas i samband med koranbränning

https://www.sydsvenskan.se/2020-08-27/det-har-blev-battre-an-vi-tankt-muslimer-judar-och-kristna?redirected=1

Malmö avslutar samarbete med Arabiska bokmässan

https://www.mynewsdesk.com/se/malmo/pressreleases/malmoe-avslutar-samarbete-med-arabiska-bokmaessan-3046333

Bitte Assarmo chockad över att någon är chockad

https://detgodasamhallet.com/2020/10/30/bitte-assarmo-malmo-kulturforvaltning-borde-ha-vetat-battre-an-att-ge-bidrag-at-arabiska-bokmassan/

Bibliotekspersonal i Skåne ska lära sig arabiska

https://twitter.com/ingridcarlqvist/status/1321782184546603008


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

3 kommentarer angående “Nyhetsveckan #116 – Striden om yttrandefriheten, verklighetsfobi, biblioteksarabiska

 1. En viktig insikt är att en martyr blir upphöjd i islam och gör man ett erkänt martyrskaps dåd så får man välja ut 70 av sina anhöriga att komma till himlen? Tror dom? Det står i bibeln att ingen mördare kommer in i himlen och ingen kan föra Guds uppgift nämligen hämnden. Så de kan fullständigt glömma att de kommer till himlen däremot vill inte Satan själv brinna i helvetet så hans mål är att få kompisar där. Islam är satans religion utan tvekan det står redan i bibeln vad som kännetecknar satan . Att slakta och döda i Guds namn.

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Att använda sig av en typisk kommunistisk hatuppviglingsmetodik, i namn av yttrandefrihet, som är ämnad enbart till att just såra, förolämpa, kränka och att uppvigla till hat, är inte någon effektiv metod, inte användbar, om man vill eftersträva påverkan i konstruktiv anda och att sträva efter att kunna fortsätta att beskydda öppna samtal och öppen dialog.

  Vill man däremot stänga ned för öppen dialog och samtal, och sluta värna en yttrandefrihet, så är kommunistisk uppvigling en effektiv metodik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister.