Bild: Daniel K

Bild: Daniel K

Nyhetshelgen #84 – Den inhumanitära stormakten, AFS mot riksdagen, kriminalitet och moral

Varje dag får vi nya bevis för hur inhuman den ”humanitära stormakten” Sverige är. Inte nog med att våldsamma människor från väsensskilda kulturer släpps in i landet, våra egna myndigheter bryr sig inte längre om att skydda oss. Nu visar det sig att Tommie Lindh hade kunnat vara i livet om polisen skickat patruller redan vid första larmsamtalet. När de äntligen kom efter 1,5 timme var Tommie redan död. Ingrid&Maria gläds i dag åt att både SD och AFS gör rejäla lyft i senaste Sentiomätningen, oroas över den ständiga relativiseringen av det islamiska våldet, konstaterar att kriminalitet är en fråga om moral och jublar åt att det svarta stödet för president Trump är rekordhögt.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #84 – Den inhumanitära stormakten, AFS mot riksdagen, kriminalitet och moral” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Swebbtv avstängda från Youtube “Corona ett iscensatt larm”?

Kan ses på Nontube

https://nontube.net/Fj%C3%A4rde-Statsmakten-nr-61.mp4

 

Lyft för SD och AFS i Sentio

https://nyheteridag.se/plus/sd-lyfter-i-nya-sentio-fortsatt-tapp-for-s/

Gustav Kasselstrand i Hur kan vi

https://www.youtube.com/watch?v=-hPJgQAkA-4&t=224s

 

Koranbränning på Mynttorget

https://palaestra.nontube.nu

https://samnytt.se/video-har-ingriper-polisen-mot-koranbrannare-vid-riksdagen/

Jörgen Huitfeldt relativiserar

https://kvartal.se/artiklar/skillnaden-mellan-vad-man-far-och-vad-man-bor/

Sossarnas samarbete med islam får aldrig glömmas

https://www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet

 

Den inhumanitära stormakten

Varför kom inte polisen till Tommie Lindh?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/valdtogs-och-sag-sin-van-huggas-ned-jag-vill-veta-varfor-polisen-inte-kom

Åklagaren kritisk

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/aklagaren-ringer-man-polisen-ska-de-komma

Om aktivister i domstolarna

https://detgodasamhallet.com/2020/10/25/gastskribent-johannes-norrman-juristkaren-motarbetar-beslutade-straffskarpningar/

Arnstberg: Kriminalitet handlar om moral

https://www.youtube.com/watch?v=jeTXmqwwgoE

Den svenska mentaliteten – Henrik Jönsson

https://youtu.be/uR3_I6w_nbc

Engellau om högmod och Jantelag

https://detgodasamhallet.com/2020/10/25/patrik-engellau-vad-behover-reformeras/

 

Morgan Johansson erkänner att Sverige är en flyktingmagnet 

https://sverigesradio.se/avsnitt/1585895

Synas av Malmer Stenergaard

https://www.expressen.se/nyheter/morgan-johansson-gastar-ekots-lordagsintervju/

Uppmuntrar till att bli illegal

https://nyheteridag.se/tiotusentals-kan-befinna-sig-i-landet-illegalt/

Utvisade avgör själva om de ska åka hem

https://samnytt.se/utvisade-avgor-sjalva-om-utvisningen-kan-verkstallas/

 

Trump har saktat ner folkutbytet

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE12509793/indvandreres-antal-legale-som-illegale-vokser-markant-langsommere-under-donald-trump/?fbclid=IwAR0-9VXvxqw8xaHc3gAeNR6oXWqUEBRlyCHukHVuh9l1OH-g_uzOAQw-7EA

Trump ligger bra till hos svarta

https://www.breitbart.com/politics/2020/10/23/rasmussen-trump-approval-among-likely-black-voters-jumps-46-debate/

Gillar maskulinitet och politisk inkorrekthet

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8866669/Journalist-Jason-Whitlock-says-Trump-gaining-momentum-black-men.html


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 kommentarer angående “Nyhetshelgen #84 – Den inhumanitära stormakten, AFS mot riksdagen, kriminalitet och moral

 1. Det här är en av orsakerna till att vi ska vara kvar i covid 19 psykosen. Det är ingen tvekan om att det är ingen sjukdom virus, influensa visst och gamla och svaga kan dö i det. Men det finns en mängd botemedel men man slår ju inte ihjäl en mygga med en slägga! Så det här med att stänga ned ett samhälle med dom allvarliga konsekvenserna arbetslöshet utslagning konkurser och depressioner som följd och t.o.m självmord. Men den här Videon handlar om varför och det är en iscensatt plan i Davos lyssna det här är definitivt bakgrunden kärnan till det hela.
  https://www.youtube.com/watch?v=sb9jRqgDOJ8&feature=share&fbclid=IwAR3yqx3BeDwF9NwlEJGVe7wu20fYemayEjPL2UXai_3QpnGFr5I03JufnqQ

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. S. V. Mp Styrda Kommunen Trollhättan skall stänga två Problem Skolor som inte fungerar och bussa Problem elever till Skolor som fungerar. Flytta Problemen i stället för att åtgärda Problemen. Sossepolitik.

 3. ”Den eftertänksamme mannen från Nordafrika” i Jörgen Huitfeldts artikel misstänker jag är en uppdiktad sagofigur. Förstår jag honom rätt så är det oproblematiskt att avbilda Jesus en sexuell ormgrop men att avbilda Muhammed det är att gå för långt.
  För övrigt är artikeln obehaglig smörja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister.