TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #114 – Hamids hyckleri, Big Techs censur, anti-SD-fronten

Publicerad 16 oktober, 2020

När Hamid Zafar föll i onåd gick det på en enda dag. Att den hyllade rektorn och skolledaren, integrationsexperten, Årets svensk, Sommarprataren och På Spåret-deltagaren i smyg visade sig vara en ärkerasist som spytt ur sig groteska saker mot judar, kvinnor, bögar och Hoforsbor fick alla journalister att kasta sig över honom. De gillar nämligen inte att avslöjas som grundlurade. Ingrid&Maria pratar i dag också om anti-SD-fronten som får riksdagsledamöterna att bete sig som småbarn och om Big Tech-företagens censur. Den har nu lett till att stora delar av det amerikanska folket inte får veta att Joe Biden under sin tid som vicepresident använde amerikansk utrikespolitik för att gynna den egna familjen ekonomiskt.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan #114 – Hamids hyckleri, Big Techs censur, anti-SD-fronten” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Amazing Polly avstängd från YouTube

https://twitter.com/99freemind/status/1316761489047519234?s=20

Se henne på Bitchute i stället

https://www.bitchute.com/channel/ZofFQQoDoqYT/

 

225 miljoner till sudaneser

https://nyheteridag.se/sverige-skickar-225-miljoner-kronor-direkt-i-mobilerna-hos-sudans-befolkning/

 

Twitter och Facebook mörkar megaskandal om familjen Biden

New York Posts jättescoop

https://nypost.com/2020/10/15/emails-reveal-how-hunter-biden-tried-to-cash-in-big-with-chinese-firm/

Twitter låser konton som delar skandalen, inklusive VH pressekreterare

https://summit.news/2020/10/15/twitter-locks-accounts-of-media-celebrities-gov-officials-for-sharing-biden-scandal-story/

Tucker Carlson

https://youtu.be/mnRqUGdGv4s

Twitters VD Jack Dorsey stammar något om “oacceptabelt”

https://twitter.com/jack/status/1316528193621327876?s=21

Blir uppkallad till senatsförhör

https://www.friatider.se/valpaverkan-twitters-vd-kallas-till-senaten-forhor

Facebook “vill minska spridningen tills artikeln faktagranskats”

https://www.expressen.se/nyheter/facebook-hindrar-biden-avslojande-fran-att-spridas/

Douglas Murray om skandalen

https://unherd.com/2020/10/big-tech-is-interfering-in-the-us-election/

“Oroväckande” saker på Hunter Bidens dator

https://www.foxnews.com/us/laptop-thought-to-be-hunter-bidens-contained-disturbing-items-repair-shop-owner-says

 

PM Nilsson om anti-SD-fronten

https://www.di.se/ledare/den-verkliga-hotbilden/

Ett exempel från riksdagen

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/weP4AM/l-skrev-under-motion-med-sd–missforstand

Karin Pihl om S makthunger

https://www.gp.se/ledare/s-partiet-som-kan-ge-upp-allt-utom-makten-1.35435582

 

Rektor Hamids fall från elfenbenstornet

DN avslöjar homofoba och antisemitiska inlägg på nätet

https://www.dn.se/sverige/rektor-hamid-attackerade-judar-under-pseudonym-pa-natet/

Sparkas från Moderaternas integrationsgrupp

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dlOQbX/hyllad-debattor-attackerade-judar-under-pseudonym

Sparkas som kolumnist på GP

https://twitter.com/adamcwejman/status/1316688321565908992?s=20

Stängs av som barn- och utbildningschef i Mullsjö kommun

https://www.expressen.se/gt/rektor-hamid-skrev-hatiska-inlagg-om-judar1/

Får sparken från tidningen Läraren

https://www.dagensmedia.se/medier/radio-podd/tidningen-lararen-stoppar-podd-med-hamid-zafar/

SVT stryker de På spåret-avsnitt där Hamid medverkar

https://www.expressen.se/noje/just-nu-hamid-zafar-portas-fran-pa-sparet/

På spåret-kollegan Frida Boisen “i chock”

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/kRJPgX/frida-boisen-i-chock-efter-avslojandet-om-hamid-zafar

Egentligen vann Stig-Björn Ljunggren

https://twitter.com/MickeK69/status/1317074740130025472

Ber om ursäkt

https://www.expressen.se/gt/rektor-hamid-skrev-hatiska-inlagg-om-judar/

Joel Halldorf: Hans ursäkt håller inte

https://www.expressen.se/kultur/joel-halldorf/darfor-haller-inte-rektor-hamids-ursakt/

Aftonbladet gräver fram ett gäng saftiga inlägg från Flashback

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zgGwWv/hamid-zafar-judar-vill-helst-att-afrikaner-utfor-deras-arbeten

Bindefeld tycker att Hamid borde låsas in

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/x3PpQG/micael-bindefelds-ilska-mot-hamid-zafar-borde-lasas-in

SVD: Det gör ont

https://www.svd.se/bor-vi-forlata-hamid-zafar

Arpi gör det lite väl lätt för sig

https://www.svd.se/antisemitismen-fanns-bakom-fasaden

Och det gör även Expressens ledarsida
https://www.expressen.se/ledare/rektor-hamids-hat-ar-inte-unikt/

Paulina Neuding

https://sverigesradio.se/artikel/75756 42

Bitte Assarmo: Hans rätta jag

https://detgodasam hal let.co m / 2020 /10/ 16/bit te- as sa rmo-hur-manga-fler-som–hamid-zafar-lever-och-verkar-i-sverige/

Oskorei: Rektorgate

https://motpol.nu/oskorei/2020/10/15/rektorgate/

Gunilla Gomér på Twitter

https://twitter.com/gunillagomer/status/1316891344183447553?s=21

Karlsten: Flashbackmentaliteten

https://www.gp.se/kultur/kultur/flashbacks-logik-fällde-hamid-zafar-1.35653953


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

3 Kommentarer

 1. Avatar

  Illigal invandring och Immegration har blivit Big Bissnes UD Hämtar Flyktingar och Länstyrelsen gör Regeringens Jobb och Placerar UT Flyktingar i Landet,

  Svara
 2. Avatar

  Angående problematiken kring att vilja till varje pris – göra FULA bilder – , i det västerländska samhället, och åberopa YTTRANDEFRIHETEN, för både möjligheter, rättigheter och också då därmed en MEDVETEN VILJA, att göra just FULA bilder, så förekom en dialog kring denna problematik på DGS.

  Detta var dialogen:

  EL den 28 oktober, 2020 kl. 04:30 Svara
  När teckningarna visades i en egyptisk tidning, var det någon som protesterade? Nix, inte såvitt jag vet.
  I Iran kan man köpa kort på Muhammed lite varstans. Ingen som protesterar.

  31
  educaremm den 29 oktober, 2020 kl. 08:39 Svara
  Skillnader mellan kort, eller bilder, finns. Det finns bilder som inte är nidteckningar, obscena framställningar? Bilder då kanske är vackra, harmoniska och inte fula? Inte ämnade att reta upp, såra eller skapa avsky eller hat?

  Den s.k. fulhetskultur, som har drabbat en hel västvärlds alla olika s.k. konstnärliga uttryck, både inom vulgär klädstil, inom vulgär musik, inom vulgär konst och arkitetktur, inom vulgära livsstilar, (hyllande av kriminella och hyllande av elakhet?), det är företeelser som många andra kulturer och samhällen inte alls strävar efter att varken vilja framskapa eller vilja hylla.

  32
  EL den 29 oktober, 2020 kl. 12:16
  ” Inte ämnade att reta upp, såra eller skapa avsky eller hat?”
  Men man får inte avbilda Muhammed! Det var stor del av ‘uppretningarna’!

  33
  educaremm den 29 oktober, 2020 kl. 15:09
  EL skrev ju själv hur det finns – andra bilder – i andra länder, utan att där sker några protester?

  Dessa mördande svarsbeteenden, eller hämndbeteenden, borde alltså minsta barn kunna räkna ut är en riskerad konsekvens, ALLTSÅ, man kan anse att det finns ett delansvar för en sådan hämndlysten, desperat och mordisk respons, just främst därför att bilderna är så vanskapta, så oscena och så fula?

  – Låt bli att retas, brukar man som vuxen få säga, när småbarn vill bråka med varandra? – Det var den andre som började – , heter det då ofelbart, eller hur?

  Alltså kan redan småbarn räkna ut hur, på vilket sätt och i vilka former, som man kan reta andra så att de blir arga, ilskna, galna, sorgsna och tappar humöret?

  Att då sluta med att retas, genom att inte skapa – fula bilder – det kanske är vad en s.k. degenererad västvärld, en retsam, elakartad och en bråkbenägen – storebroderlig, intelligent, förfinad, utvecklad och kultiverad- (?), – Västvärld – då kanske behöver ta till sig? Lite ödmjukhet skadar nog inte.

  Eller önskar man att kunna skapa fram bråk, och vill man kanske fullt medvetet försöka mucka gräl, eller skapa krig, kosta vad det kosta vill samt oavsett hur många människor dör eller blir dödade, avrättade eller mördade?

  34
  educaremm den 29 oktober, 2020 kl. 13:05 Svara
  Själv skrev ju EL hur det finns – bilder – i andra länder, utan att där sker några protester?

  ALLTSÅ kan man då anta att det är – de fula, elaka och direkt oanständiga, samt också direkt ämnade att reta upp, att förolämpa, såra och förnärma – osv., som också då leder fram till just – sårade, upprörda, galna, hämndlystna och dödande – , reaktioner?

  Dessa – dumma, orimliga, vansinniga, fanatiska, sårade och orätta – , mördande svarsbeteenden, eller hämndbeteenden, borde alltså minsta barn kunna räkna ut är en riskerad konsekvens?

  ALLTSÅ, kan man då anse att det finns ett DELANSVAR för en sådan hämndlysten, desperat och mordisk respons.

  – LÅT BLI att retas, brukar man då som VUXEN vilja säga, när syskon, och småbarn i övrigt, vill bråka med varandra?

  Det var – den och den – , som började, brukar det då låta, eller hur?

  Sluta då med att skapa – FULHET – , det är då kanske vad en s.k. degenererad västvärld, en retsam, en elakartad och en bråkbenägen, bråkintresserad – storebror – , västvärld, kanske behöver lära sig?

  Svara
 3. Avatar

  Dessutom handlar det om att mycket inflytelserika viljor och påverkanintressen, avkräver just en acceptans för just MÅNGKULTUR, vilket t o m är lagfäst i Sverige, sedan 1974.

  Angående en västerländsk, och även då svensk, LAG, om YTTRANDEFRIHET, så krockar ju uppenbarligen den LAGEN, med en muslimsk LAG, om att just INTE förödmjuka deras (heliga) lära.

  Detta är verkligen att riskera att kunna BÄDDA FÖR mycket stora svårigheter. Att försöka att samsa olika lagar i ett och samma samhälle är mycket svåra saker, som kan skapa mycket sorg, besvikelser och konflikter, OM man då inte vill sträva efter en varsamhet och en ömsesidig försiktighet samt försök till respekt (och undvika onödigt hån, föraktfullhet och sårande framställningar, i onödan).

  Även detta ämne är förtydligat i följande kommentar, (som skickades under en signatur Maria C., på DGS´s artikel idag, 30 oktober, av Mohamme Omar, men som inte ville publiceras där:

  Det är intressanta val som behöver göras men också intressanta frågeställningar, som kanske kan bli lite enögda, (i anslutning till halshuggningar i Frankrike, och en tillämpad – lag – som då är en – lag – , som inte alls är i överensstämmelse med just – fransk lag – ).

  Komplicerade frågor och ännu mer komplicerade möjligheter att kunna rå på, på just samhällsnivå, utan att riskera förödande och totala sönderfall av samhället?

  Finns det då några som önskar det?

  Frihetsbegreppet kontra trygghetsbegreppt, på samhällsnivåer, tycker jag blandas samman med just föreställningar om – laglydnadsbegrepp – , som är just en förutsättning för – frihet – ?

  ATT lagar då är olika för olika samhällen, är en verklighet.

  Men att olika lagar skulle kunna gå att tillämpas, samtidigt i samma samhälle, det är nog att verkligen kunna bädda för sönderfall av hela det samhället i total anarki, i total laglöshet och därmed i total ofrihet, för alla medborgare?

  Jag förstår inte hur man tolkar eller ser på begreppet – FRIHET – , utan att se det i relation till den – LAG – , som ett samhälle vill avkräva sina medborgare, samt att just begreppet – Mångkultur – , alltså i princip vill förespråka just flera motsatta lagar i samma samhälle, och samtidigt hylla, och också då avkräva en LYDNAD inför ett – Mång-lags-samhälle, alltså ett – Mång-kultur-samhälle – , i en föreställning om att detta samhälle verkligen kommer att kunna fungera i en förlängning.

  Medborgarna är onekligen placerade i en problematisk sits.

  Det hela är mycket märkligt.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.