TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 83: Ett schangtilt erbjudande

Publicerad 26 september, 2020

Hej på er, alla förvirrade feminister! Jag har ett erbjudande som ni nog inte kan tacka nej till, skriver Gudmundur Bragason.

Jag är en äcklig vit man, det vill säga en del av det patriarkat som ni så innerligt hatar. Vi är ganska många, både kvinnor och män som har fått mer än nog av er brist på logiskt tänkande och det besinningslösa hat som ni tycks hysa mot halva världens befolkning, det vill säga männen. Vi kan nog inte samexistera. Jag tror mig dock ha lösningen på problemet.

Vi ska nog kunna hitta en obefolkad landyta där ni kan bilda en egen stat där det inte finns en enda man. Ni kanske själva vill importera någon eller några stycken, men jag tror knappast att någon vid sina sinnens fulla bruk vill bo i ert land. Vad ska landet heta? Vad sägs till exempel om Feministan eller Femirak? Båda namnen låter något exotiska och sådant brukar ni ju gilla, inte sant? Kanske huvudstaden (som ni antagligen inte är kapabla att bygga) kan heta Feminneapolis.

Vämjelig menskonst

Tänk att få slippa konkurrera med männen om de attraktiva arbetstillfällena, det vill säga om ni lyckas skapa några. Ni kan nog hitta något sätt att kvotera in varandra, skönt för oss att slippa idiotin. Ni kan säkert också hitta något sätt att skapa spänningar genom att intrigera mot varandra, en kvinnlig paradgren. Tänk vilket ”fantastiskt” kulturliv ni kommer att få med all er vämjeliga menskonst och annat perverst trams som så många av oss vanliga människor finner motbjudande – skönt att slippa eländet! Hur ni ska utöva någon religion begriper jag dock inte. Det blir väl att hitta på något förvirrat om någon god gudinna och någon sorts Satan som självfallet är en man. Ni kanske försöker (givetvis utan att lyckas) bygga något som ni antagligen kallar för Feminaret från vilken ni kastar ner begagnade bindor och tamponger, ni är så fixerade vid er förbannade mens, så något annat kan vi antagligen inte förvänta oss.

Jag törs inte tänka på hur det politiska systemet kommer att fungera, men jag bryr mig inte heller eftersom ert land förhoppningsvis ligger väldigt långt bort från vårt. Minister får det antagligen inte heta hos er, det blir väl feminister. I er förvridna verklighet är ord viktigare än handling. En sak är jag väldigt säker på – precis allt kommer att vara känslostyrt och det hela kommer givetvis att gå åt helvete, men det är ert problem, inte vårt.

Några villkor ni måste uppfylla

Ni får inte ta med er en enda bok skriven av någon manlig författare. Ni kommer att sakna möjlighet att trycka några nya egna böcker eller tidningar eftersom tryckkonsten icke uppfanns av någon kvinna. Ni får inte heller tillgång till musik skriven av manliga tonsättare. Ej heller kommer ni att få ta med er musikinstrument uppfunna av män. Elektricitet, IT och annan patriarkal teknik behöver ni som bekant inte eftersom sådant bara är manligt och äckligt. Hur ert land ska kunna fortleva över flera generationer vet jag inte, men det tror ni antagligen att ni kan ordna på något sätt – det heter ju att ”kvinnor kan”. Att det inte är något annat än ren förbannad lögn har väl ingen betydelse för er, eller?

Vi kommer självfallet att se till så att ni kommer till ert eget land. Jag vet inte om ni får flyga eller åka båt, men vi män brukar stå vid vårt ord och jag lovar att ni ska få hjälp. När ni väl är framme åker vi därifrån och där står ni utan fortskaffningsmedel och utan möjlighet att lämna ert land, men det spelar väl ingen roll. De där fortskaffningsmedlen är ju uppfunna av män som ni tror att världen inte behöver eftersom ni finner dem så äckliga.

Vi män klarar oss utmärkt utan er feminister och ert hat. De flesta kvinnor är helt normala och för dem är ni en belastning. I ert land kommer ni inte att få tillgång till något som är skapat av män – det ska ni ha väldigt klart för er. Hej då och lycka till!


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

  1. Avatar

    Feminism är ett Välfärds Lyx Problem,som så många andra Problem.Snart Är Välfärden Slut,och många andra Problem också.då gäller det att överleva Dag från Dag.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.