Bild: Daniel K

Bild: Daniel K

Nyhetshelgen #72 – Vårt kulturarv brinner, Ingrids skräckresa, journalistikens förfall

Det svenska kulturarvet, i form av kyrkor och hembygdsgårdar, brinner och försvinner. Är dessa händelser en bricka i spelet som syftar till att förgöra det svenska Sverige genom att ta våra minnen, våra traditioner och vårt kulturarv ifrån oss? Ingrid&Maria pratar också om våldet och aggressionerna som nu mer än någonsin förmörkar vår vardag, senaste nytt om Ghislaine Maxwell-fallet och om hur journalisterna glömt bort Logos och Etos och felaktigt tror att deras Patos ska göra dem trovärdiga. Dessutom undrar vi om Boris Johnsons Covid19-sjukdom gett honom hjärnskador.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #72 – Vårt kulturarv brinner, Ingrids skräckresa, journalistikens förfall” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

 

Våld och aggressioner överallt

Omar om Uppsala

https://detgodasamhallet.com/2020/08/02/mohamed-omar-kaozet-breder-ut-sig-i-uppsala/

Tonårsflicka dödad i Stockholm

https://www.friatider.se/flicka-dodad-i-drive-skjutning-i-sodra-stockholm

“Hon gillade att vara ute och promenera …”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Qod2pA/12-ariga-flickans-van-i-chock-efter-mordet-mar-jattedaligt

Och då passar den vedervärdige på att twittra om “rekordfå skottlossningar i Malmö”

https://nyheteridag.se/tolvarig-flicka-dodsskjuten-i-botkyrka-morgan-johansson-s-retweetar-om-rekordfa-skottlossningar-i-malmo/

 

Maxwell: Clinton nekar till att ha varit på Epsteins ö

https://www.newsweek.com/bill-clinton-denies-giuffre-allegation-he-went-epsteins-island-2-young-girls-never-been-1522004

FBI besatta av Trump redan då – The Duran

https://www.youtube.com/watch?v=j0yDgmfKm8Q

Al Gore och hans fru var också på ön, enligt X22 – D försöker ställa in valet

https://www.youtube.com/watch?v=Lp3fEze99q0

Amerikaner protesterar mot mörkläggningen

https://www.ingridochmaria.se/2020/08/03/insandare-amerikaner-protesterar-mot-morklaggning-av-overgrepp/

 

Journalistikens förfall

Henrik Jönsson förklarar Patos, Logos och Etos

https://www.youtube.com/watch?v=_FmyHkG_xEU&feature=em-uploademail

2005 pratade Aschberg om invandrarkriminalitet

https://www.youtube.com/watch?time_continue=204&v=fKdMINfDTNc&feature=emb_logo

Ganmans bokslut juli

https://www.facebook.com/644748250/posts/10157696248653251/?d=n

 

Sossarnas rökridåer

Uvell: Invandringen kommer att dominera valet 2022

https://uvell.se/2020/07/31/migrationen-kommer-dominera-aven-valet-2022/

Sossehyckleri på hög nivå

https://nyheteridag.se/ssu-toppens-omsvangning-vill-hjalpa-flyktingar-i-naromradet/

Hånas på Twitter

https://twitter.com/philipbotstrom/status/1289517373779619840?s=20

S och M förhandlar migration igen?

https://www.svd.se/kallor-s-redo-att-runda-mp-i-asylfragan–igen

 

Blev Boris Johnson knäpp av C19?

Tackar muslimer för “heroiska insatser”

https://www.friatider.se/boris-johnson-hyllar-muslimsk-invandring-salam-aleikum

Syftar han på sånt här?

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8581617/Police-officer-injured-mass-street-brawl-Eid-party-Ilford.html

Boris turkiska påbrå

https://www.trtworld.com/magazine/does-boris-johnson-s-politics-resonate-with-his-turkish-ancestor-s-28690

 

Vårt kulturarv bränns ner

https://www.friatider.se/skansk-hembygdsgard-uppeldad-tredje-pa-en-manad

På väg att klaras upp

https://www.hd.se/2020-08-01/branden-i-hembygdsgarden-pa-vag-att-klaras-upp?redirected=1

Kyrkan brinner

https://www.raa.se/publicerat/9172093412.pdf

I Portland brände de biblar

https://www.friatider.se/vanstern-eldade-kristna-bocker-och-sjong-knulla-trump

https://twitter.com/stillgray/status/1289512762733785088

De tar landskapen ifrån oss

https://www.gp.se/ledare/ge-landskapen-en-skylt-på-vägen-1.31975365

Vårt underbara kulturarv

https://www.dn.se/nyheter/sverige/hallristningar-i-tanum-bar-spar-av-handel-pa-bronsaldern/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 kommentarer angående “Nyhetshelgen #72 – Vårt kulturarv brinner, Ingrids skräckresa, journalistikens förfall

 1. Håller den fina student staden Uppsala på att bli ytterligare en no go zon. Överallt där befolknings utbyte, pågår ökar våldet kriminaliteten. Så länge Politikerna inte gör något så fortsätter våldet. Vad gör myndigheterna vad gör BRÅ, Dags att agera. Redovisa Eländet För Allmänheten Myndigheterna, Nyheterna, Visa statistik jämförelse med dom nordiska länderna,men inte ett ljud. Sedan ut med Migrationsverkets flyktingsmugglare.

 2. Precis som i kortfilmen fungerar byråkratin i Sverige,fast utan twist på slutet. Sedan skolministern förstörelse av Sveriges skolor. Förut fanns betygssystemet av 1- 5, så om man hade dåligt medelbetyg tex 2 så blev man inte som nu med dåligt betyg Tex IG stämplad som ickegodkänd loser i pannan för att trycka ner elever med dåligt betyg ännu mera.

 3. Journalistiken föll med allting annat 1968.

  Det är på sätt och vis komiskt hur öppna feministerna och marxisterna har varit med sina ambitioner, men ändå så har de fått fortsätta ostört. Deras mål har alltid varit att förstöra äktenskapet och relationerna mellan män och kvinnor för det är så man förstör ett samhälle. Och tyvärr har de lyckats, för det enda som behövs är att lura kvinnor till sex före äktenskapet för att hennes framtida relationer ska bli olyckliga och antagligen sluta i skilsmässa där barnen får anknytningsproblem m.m.

  De är riktiga små djävlar. En utav dem är Kate Millet. https://en.wikipedia.org/wiki/Kate_Millett
  Mallory Millet berättar om sin syster Kate Millet för Eagle Forum. Kate var ansvarig för bl.a. massvågen utav aborter och sexuell frihet för kvinnor. https://www.youtube.com/watch?v=hGgC121pxC4&t=6m06s
  ”Hur förstör vi familjen? Hur förstör vi monogami? Genom att förorda promiskuitet, erotik, prostitution, aborter och homosexualitet!” De skulle även komma att ta över journalistiken.

  Antropolog J.D.Unwin upptäckte under första halvan utav 1900-talet att alla utvecklade civilisationer hade två saker gemensamt. 1)Kyskhet innan äktenskapet(särskilt viktigt för kvinnor) och 2)Absolut monogami efter äktenskapet(eller tills döden skiljde dem åt.)
  -Alla civilisationer som anammade sexuell frigörelse för kvinnor försvann inom 3 generationer, vanligen till följd utav att andra folk bytte ut dem.

  Massinvandring, PK-idiotin inom media, gudlösheten -allting härstammar ur feminismens kupp att förstöra äktenskapet genom att få kvinnor att ligga runt innan äktenskapet. De vill att kvinnor ska bli olyckliga och misslyckas i sina relationer. Det går knappt att förstå, men det är precis deras modus operandi -vad feminister gör och har gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.