TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Insändare: Amerikaner protesterar mot mörkläggning av övergrepp

Publicerad 3 augusti, 2020

Medan SVT i sitt ”djuplodande reportage” med pajasen Kent Werne avfärdar diverse så kallade konspirationsteorier som exempelvis ”WayFairGate”, så kokar det i den amerikanska folksjälen. Folk stormade nyligen CNNs huvudkontor i Hollywood i protest mot mediernas mörkläggning, berättar signaturen BulwarkOne, svensk bosatt i USA. 

I Los Angeles verkar det som att alla för närvarande talar om ”Pedowood”. Man hör till och med folk mumla om det genom maskerna där de lydigt sitter med två meters avstånd från varandra i parken. I förra veckan började Los Angelesbor också ge sig ut på gatorna med plakat för att visa sin avsky mot vad som håller på att avslöjas.

Kent Werne, ”expert” på ”konspirationsteorier”. Foto: Skärmdump från svt.se.

Vad å andra sidan SVT i Sverige tyvärr missat att förklara i sitt tre minuter långa reportage är att WayFair inte handlar om att barn skulle ha skickats runt i möbelskåp, utan att det är ett online betalningssystem för ett mycket ekonomiskt privilegierat pedofilnätverk. Hur SVT och andra Fake News-organisationer än försöker fördumma, förlöjliga och på andra sätt förhindra sanningen från att nå ut så kommer de inte att lyckas. I fredags hade protesterna vuxit sig ännu större, och från alla riktningar tutades det entusiastiskt i trafiken. Till och med förbipasserande polisbilar visade sitt stöd.

Så gott som alla tycks veta. Utom ”experten” Kent Werne förstås.

Q-rörelsen väcker amerikanerna

Detta uppvaknande av befolkningen beror till stor del på Q-rörelsen, som också den avfärdades av Kent Werne med ett simsalabim av idioti. Inte heller fanns det en endaste kritisk fråga från SVTs så kallade journalist. Eller för den delen bevisligen något intresse av att sätta sig djupare in i det fenomen som kommit att bli en legitim världssensation.

Av allt att döma utgör Q ett inofficiellt samarbete mellan patrioter inom amerikanska underrättelsetjänsten och alternativmedierna, och startades just för att kringgå Mockingbird Media (syftande på CIAs Operation Mockingbird som under Kalla kriget rekryterade journalister till ett propagandanätverk) som tjänar den Djupa Staten genom att förgifta befolkningens sinne med medvetna osanningar.  I detta nätverk ingår av allt att döma SVT och Bonniermedierna.

Men att upprätthålla lögnen går alltså inte längre. Alltför många runtom i världen vet att de stora ”ägardirektivstyrda medierna,” som Carl Norberg kallar dem, är samvetslösa bedragare. De bryr sig inte om att barn torteras, våldtas och mördas på the Dark Web i så kallade ”Red Rooms,” eller att den Djupa Statens inträdesprov till de inre kretsarna tycks bestå av bestialiska brott som dessutom filmas.

Michael Flynn i stormens öga

General Michael Flynn. Foto: Wikipedia.

Oavsett hur Q startades så har den kommit att bli sanningsrörelsens trumfkort och anledningen till varför Adrenochrome-knarkande, pedofila kändisar nu i panik lägger ut sina videor där de talar i kod om hur de håller på att avslöjas.

Allt detta är också anledningen till att general Michael Flynn, som befinner sig i stormens öga i denna den andra amerikanska revolutionen, själv nyligen svor den digitala soldatens ed. Uppenbarligen gillade han dessutom fredagens aktion:

Where We Go 1 We Go All!

Detta inkluderar förstås inte dem som aktivt har bedragit befolkningen. De ska tvärtom ställas till svars för sin delaktighet i de brott mot mänskligheten som nu håller på att avslöjas.

Så snart filmklippen nedan blev virala, med den främsta uppe på 65 800 visningar, och General Flynn hade gillat dem, stängdes Twitter-kontot ner. Se dem därför i stället här och dela! De visar hur CNNs huvudkontor i Hollywood stormas av folk som insett vad som faktiskt pågår.

Låt inte pedofilernas beskyddare vinna! Tagga gärna in Twitters VD @Jack Dorsey

 

Övriga filmer som är absolut nödvändiga att se och sprida:

Signerat ”BulwarkOne”


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

  1. Avatar

    Mycket bra, tack!

    Svara
  2. Avatar

    Rädda barnen!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.