TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #70 – När kvinnor tar över, KDs problem, vem är svensk?

Publicerad 20 juli, 2020

I det feministiska Sverige sitter det kvinnor på många av de för samhällets överlevnad viktigaste positionerna. Detta ifrågasätts sällan i landet där det är en sanning att kvinnor och män är precis likadana. Men kvinnor är i själva verket inte lojala med den egna gruppen, stammen, nationen och de har heller inte skapat de civilisationer de nu styr – och det är därför Sverige och övriga Västvärlden står inför en kollaps. Ingrid&Maria berättar också varför vi intresserar oss så mycket för Donald Trump och USA, funderar på vad det är som gör KD till ett så konstigt parti och varför svenskar tror att alla som bor i Sverige är svenskar.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #70 – När kvinnor tar över, KDs problem, vem är svensk?” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

 

Breaking: Domare i Epstein-målet i attentat, sonen dödad

https://www.foxnews.com/us/new-jersey-federal-judges-husband-son-shot-at-home-fbi-says

 

Därför är Trump och USA viktigt för oss

Brorsdottern kallar honom psykiskt skadad

https://www.expressen.se/nyheter/mary-trumps-attack-psykiskt-skadad/

The Lincoln Project attackerar honom

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/trump-hanas-av-partimedlemmarna-the-lincoln-project-vill-avsatta-honom

 

“Dansk” IS-krigare åtalas för landsförräderi

https://petterssonsblogg.se/2020/07/19/dansken-ahmed-el-haj-atalas-for-landsforraderi/

 

Katerina om “grannfejden”

https://katerinamagasin.se/darfor-vill-allt-fler-svenskar-inte-bo-granne-med-mena-folk-det-handlar-om-ren-overlevnadsinstinkt/

 

Förklaringar till KDs vikande siffror

Vill inte ha stram invandringspolitik

https://www.dagenssamhalle.se/debatt/kd-politiker-reinfeldt-hade-ratt-om-migrationen-30078

KDU förbjuder kontakt med AFSare

https://www.friatider.se/kdu-forbjuder-interaktion-med-nationalister

Kyrkorna säljer irrläror, säger Lars Enarson

https://www.youtube.com/watch?v=QBnlrtr2jJ4&t=2909s

Gustav sågar KDU
https://www.youtube.com/watch?v=J-nI4PXuj1k

 

Den eviga diskussionen om vem och vad som är svenskt

Nej, Luai är inte svensk

https://samnytt.se/ar-ahmed-svensk/

Vackrare utan slöja? 

https://www.youtube.com/watch?v=r22BBDepcI4

 

Kvinnor förstör samhället

Därför är kvinnor illojala mot stammen

https://maskulint.se/roda-pillret/krigsbrudar/

Kvinnor förstör samhällen – Black Pigeon https://www.youtube.com/watch?v=mFTSt-A2Cls

Katrin Stjernfelt Jammeh förstör Malmö

https://samnytt.se/malmo-spenderar-miljoner-pa-polishatande-blm-aktivister/

KOA om starka kvinnor och svaga män

https://morklaggning.wordpress.com/2020/07/17/starka-kvinnor-svaga-man/

Den totala kvinnodominansen i SVT/SR – ord är farliga

https://nyheteridag.se/sveriges-radio-rasistiska-ord-som-indian-och-eskima-ar-inte-okej/

Inga problem att ljuga (för den goda sakens skull …)
https://detgodasamhallet.com/2020/07/20/bitte-assarmo-f-politikern-farida-al-abani-ljuger-oppet-pa-twitter/

Fler kvinnliga än manliga präster nu

https://www.friatider.se/fler-kvinnor-man-nu-praster-i-svenska-kyrkan

Norsk kvinnlig präst vill riva Nidarosdomen – av hänsyn till minoriteter

https://www.document.no/2020/07/09/prest-i-den-norske-kirke-mener-det-er-naturlig-a-vurdere-a-rive-nidarosdomen-av-hensyn-til-minoriteter/

Norges heligaste kyrka

https://sv.wikipedia.org/wiki/Nidarosdomen

Dags för männen att bli män igen

https://detgodasamhallet.com/2020/07/19/richard-sorman-intervju-med-ernst-robert-almgren-pa-maskulint-man-far-aldrig-bli-offer/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

8 Kommentarer

 1. Avatar

  Dom länder utan statsfinanserad invällande Globalistisk mångkultur är dom som kommer att klara sig bäst i framtiden. Japan Sydkorea Taiwan, Kina Tailand är några av dom länder i Asien som har homogen befolkning. och slipper bli diskriminerade i den mångkulturella Röran. Att ge Bidrag Sjukvård Bostäder till sk Nyanlända borde också kallas köpa röster.

  Svara
 2. Avatar

  Utan Nationalism ingen Nation.

  Svara
 3. Avatar

  Tid: 22:32 Kunde man ju ge sig på att ”hennet” var från Uddevalla…
  2015: Trippelmordet i Uddevalla
  2017: (15/12 mitt i julhandeln) Islamska sunnicentret i Uddevalla hade muhammedanbön på Kungstorget
  2018: AfS blev spottade på och slutade med handgemäng vid deras valtal (var själv där)
  2019: Mordet på Wilma Andersson
  2020: Någon skit lär ju hända…. suck!

  Undrar om de istället för fluor som i USA preppat vårt vatten med serotonin, då Svenskar verkar ha en sådan… ”Meh…-det-blir-nog-bra”-attityd om i princip allt. När går vi ut i Generalstrejk med tanke på alla de miljarder vi också blivit påtvingade att betala till EU? FN? Bistånd? Om inte Svenskar reagerar på våldtäkter, skjutningar, bombattentat, knivhuggningar, bidragsbrott m.m m.m så verkar pengar vara den sko som klämmer allra värst.
  Kan det vara så, att de vill skapa osämja mellan våra länder, (läs: Avundsjuka! vissa betalar & vissa får) så de kan dra igång federationen i förevändning att det handlar om FRED!
  Vilket EG (Européeiska Gemenskapen) handlade om från början innan EU (Européeiska UNIONEN).

  Svara
 4. Avatar

  Kvinnorna är fulla med livenergi menat att ges till till deras barn.
  Desto mer mamman får vara med sitt barn desto bättre.
  Så jag anser att kvinnorna strålar skiner tar över på arbetsplatserna med sin mjukhet o arbetskapacitet konkurrerar de ut männen och gör männens manlighet kränkt. Kvinnor med sin lyskraft ska gå in i barnens själ kvinnors ljus ska inte gå till att sitta på willys i kassan Varje gång jag ser en kvinna ute i yrkeslivet tänker jag likadant vad gör du här? Du ska va hemma och göra det du är skapt för avla barn hålla ihop familjen o ta hand om din karl. Jag anser att barn inte ska vara på dagis Jag anser att kvinnan ska vara hemma med sin livenergi och ta hand om sina (skott) sitt barn. Vi har byggt ut dagis och fritids för att bankmaffian globalisterna lurade oss kallade det utveckling när de i själva verket ville få kvinnor att belåna sig för att hålla uppe skapandet av pengar ur luft när kvinnorna belånde sig. När det blev mättat har man gått över till invandring. Man skiter hela tiden i nationen.

  Svara
  • Avatar

   Dagis o fritids är inte gott tänkt ”för barnens skull ?det är utstuderad ondskefull marzism

   Svara
 5. Avatar

  Bästaste töserna, ni är rent otroliga, och jag följer er som alla andra varje vecka. Antingen här eller via Hopp för Sverige. Och som pensionist – dock rätt fattig sådan – har jag tid att följa många sajter på nätet. Men annat ger jag mig inte tid till – städning, disk etc. Tråkigt! Och när det rör sig mer på nätet än i hemmet så är valet klart.

  Tänkte fråga om ni kollar WakeUpGlobe, åter i farten, och såg de senaste inläggen där? Eller Ted Mahr på Out of The World Radio? Simon Parkes på Connecting Consciousness?

  Visserligen vet jag att det alltid sägs i journalistkretsar att det inte finns några positiva nyheter – alltid bara negativa. Men … idag behöver vi lite äkta gott också. Det onda trycker sig ändå in – om inte annat över huvudet på oss … här i Skåne.

  Tusen tack för att ni finns och är som ni är – fortsätt med det! Jag tänker göra det.

  Svara
 6. Avatar

  Ja, tack för att ni finns.
  Otroligt hur det går till i vårt land. Jag finner inte ord.

  Svara
 7. Avatar

  Ingrid observerar samma saker som jag själv. Hon säger så mycket som jag också har tänkt på och sedan lite till som är värt att ta till sig. Nu är jag nästan säker på att jag inte är galen eftersom att det finns fler som tycker likadant! 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.