TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Massivt stjärnfall: Trump krossar barnsexhandeln och de ondskefulla pedofilnätverken

Publicerad 10 juli, 2020

Ellen Degeneres, Jimmy Kimmel och Madonna ställer in sina shower och Oprah Winfrey tar resten av 2020 ledigt. Tom Hanks har inte setts till sedan i maj. Något stort är på gång i Hollywood, och Johanna Mörk kopplar stjärnfallet till president Trumps löfte att jaga rätt på de luciferianska pedofilringar som alltför länge tillåtits härja fritt.

För många år sedan gick Mel Gibson ut och berättade om pedofili och satanism i Hollywood. Strax därefter åkte han dit för rattfylla och anklagades för att vara rasist – och fick sin karriär krossad. Men det verkar som om Mel Gibson hade rätt, och att många Hollywoodprofiler nu ligger extremt lågt av rädsla för vad som kan vara på väg upp till ytan. Att helyllekillen Tom Hanks skulle vara pedofil kan kännas långsökt vid en första anblick, men den obehagliga tanken blir mindre orimlig när man till exempel ser denna film där han skämtar om att en ung skådespelerska är hans dotter och låter henne ställa upp i en skönhetstävling som heter ”Sexy Baby”.

Eller när man läser vad Sarah Ruth Ashcraft har skrivit om hur Tom Hanks köpte henne som 13-åring.

På de försvunna stjärnornas sociala medier läggs konstiga bilder och vad som tycks vara hemliga meddelanden ut. Enligt många försöker stjärnorna desperat kommunicera med varandra.

Hillary och Bill Clinton är också ”försvunna”, liksom Obamas. Även på andra sidan Atlanten är såväl drottning Elizabeth och prins Philip som prins Charles försvunna sedan Corona-utbrottet, för att inte tala om den utskämde prins Andrew, som tvingats kliva av alla officiella uppdrag efter att hans samröre med pedofilmiljardären Jeffrey Epstein blottlagts. Sedan 1970-talet har både drottning Elizabeth och prins Philip förknippats med försvunna barn, till exempel försvann 10 barn från en skola för indianbarn som de besökte i Kanada. Prins Charles å sin sida var mycket nära vän med Storbritanniens mest ökände pedofil, teveprofilen Jimmy Savile, och de båda umgicks i sin tur mycket med den dömde pedofilbiskopen Peter Ball.

Massgripanden och Adrenochrome

Vi ser nu hur Donald Trumps regering arbetar hårt för att försöka stoppa handeln med barn och pedofilnätverken, och det talas om massarresteringar. Plötsligt faller alla pusselbitar på plats och man förstår bakgrunden till elitens hat mot Donald Trump, och den frenesi med vilken de motarbetar honom. Barnen utnyttjas för sex, men även för luciferianska ritualer, vilket Maria Celander beskrivit utförligt i sin artikelserie ”Eliternas hemliga perversioner”, vars senaste del kan läsas HÄR.

Celine Dion har sett lite sliten ut på sistone. Foto: YouTube

Enligt uppgifter, som Celander behandlar närmare i artikeln, använder man barnens blod för att utvinna en substans som heter Adrenochrome, som bildas i tallkottkörteln när barnet känner stor skräck. Den som intar substansen påstås få övernaturliga styrkor och ungdomlighet. Den amerikanska regeringen ska nu ha stoppat handeln med barn från Haiti och Mexiko, vilket kan ha varit den egentliga orsaken till att Trump ville bygga muren mot Mexiko, något eliten med CNN och andra mainstream-medier i spetsen var starkt emot. Många inom kändiseliten tycks ha använt Adrenochrome, som anses vara världens dyraste drog och ska kosta runt 1 000 dollar per dos, och nu när de inte längre kan få tag på drogen så rasar deras artificiella ungdomlighet snabbt. Vi ser faktiskt hur många av våra kändisar på kort tid nu går från att se ut att vara i 40-årsåldern till fysiska vrak.

Turkisk teve visade häromdagen ett inslag om hur Hollywoodkändisar använder Adrenochrome och påstod då att 2 500 barn slaktas varje dag för att framställa drogen. Och även om den turkiska regimen kan misstänkas ha en antivästlig och antiamerikansk agenda, så finns det nu så pass mycket uppgifter kring fenomenet att det är svårt att bara avfärda det som foliehattsteorier.

 

Barnen i poolen

Konstnärinnan Marina Abramovic är populär i dessa kretsar. Hon är 73 år, men ser ut att vara i 40-årsåldern, som vi skrivit om tidigare här på Ingrid&Maria. Hennes ”konstverk” är ofta fulla av luciferianska symboler som gethuvuden och pentagram, men mest känd är hon för sin ”spirit cooking”, som i korthet kan beskrivas som ätandet och drickandet av mänskliga kroppsutsöndringar som blod och bröstmjölk, som Abramovic även använder i sina konstverk. Mången kändis har deltagit i hennes ”spirit cooking dinners”, bland andra Lady Gaga, Will Ferrell, Gwen Stefani och Hugh Jackman. Men Abramovics mest ökända vän är utan tvekan Hillary Clintons valkampanjschef John Podesta, huvudperson i ”Pizzagate”, som inte bara delar Abramovics vurm för udda middagsbjudningar, utan också hennes konstsmak.

En av Biljana Djurdevics skrämmande målningar, ”Living in Oblivion”, som bland annat visats på Moderna Museet i Stockholm.

Podesta är bland annat stolt (?) ägare till denna obscena tavla, målad av Abramovics serbiska landsmaninna Biljana Djurdjevic, som föreställer halvnakna barn, varav vissa är fastbundna, i en vattentömd pool. Efterforskningar har visat att omgivningen i detalj ser ut exakt som poolrummet i Gloria Vanderbilts palatsliknande hus Biltmore House. Gloria Vanderbilt, som dog häromåret, var en av USA rikaste personer och hon anses vara själva drottningen i luciferiankretsarna i USA. Hennes son är den kände CNN-reportern och nyhetsankaret Anderson Cooper, och man kan konstatera att ett av barnen på Djurdevics tavlor är mycket lik Anderson Cooper.

Anderson Cooper. Foto: Wikipedia

Anderson Cooper?

Men John Podesta är långt ifrån den ende i Clintonkretsar som dragits in i pedofilrelaterade sammanhang. När Hillary Clintons närmaste medarbetare Huma Abedins man Anthony Weiner 2017 greps och dömdes för att ha skickat sexuella meddelanden och bilder till en 15-årig flicka (vilket han nu avtjänat 18 månader i fängelse för), sipprade en hel del obehagliga uppgifter ut om fru Clintons förehavanden. Weiner ska ha sparat massvis med komprometterande material på sin bärbara dator, däribland många av de mejl som Hillary Clinton själv raderat från sin egen server. I ett av mejlen, som Wikileaks har läckt, skriver en av Clintons närmaste medarbetare till henne: ”Jag kommer att offra en kyckling på min bakgård till Moloch.” Molok är, som vi tidigare berättat, den uråldriga gudom som mer än någon annan förknippas med barnoffer.

Vem är den mystiske Q?

Gloria Vanderbilts källare jämfört med Biljana Djurdjevics konst. (Klickbar bild) Foto: Q/Twitter

Det sägs att den amerikanska regeringen samarbetar med en hemlig informatör som heter Q, som förser regeringen och allmänheten med information om luciferianernas ondskefulla förehavanden för att kunna stoppa dem en gång för alla. Vem denna mystiska person är, undrar allt fler och spekulationerna går vilda om att det till exempel kan vara John Kennedy Jr, som kanske inte dog i en flygplansolycka, utan i stället har befunnit sig under skyddad identitet i flera år.

Wikileaks har också starkt bidragit till avslöjandet om elitens användande av Adrenochrome och det satanistiska utnyttjandet av barn. Mot den bakgrunden är det inte så konstigt att Hillary Clinton personligen jagade Julian Assange och försökte få honom dömd för falska våldtäktsanklagelser i Stockholm och utlämnad till USA, där han i bästa fall riskerar livstidsfängelse, i värsta fall dödsstraff.

Skådespelaren Isaac Kappy gick för några år sedan ut och berättade om pedofilin och satanismen i Hollywood. I sin sista Youtube-video upprepar han att han inte är självmordsbenägen. Ändå hittades han en kort tid senare död efter att ha hoppat från en bro, men många tror att han blev mördad. Här är Isaac Kappys sista video.

Även den svenske artisten Aviciis sista musikvideo ”For a better day” handlade om hur eliten utnyttjar barn. Avicii, eller Tim Bergling som han egentligen hette, hittades död på ett hotellrum i Oman 2018 efter ett påstått självmord.

 

Övriga källor:

Queen Elizabeth In Disappearance Of 10 Canadian Kids? https://www.youtube.com/watch?v=9JGC73lcMJg

Isaac Kappy Exposes Hollywood Sex Trafficking Ring
https://www.youtube.com/watch?v=0fXnj0KZ3V0&app=desktop


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

9 Kommentarer

 1. Avatar

  Tack Q?❤️❤️❤️

  Svara
 2. Avatar

  Varför är det skumt att prins Charles var vän med pedofilen Jimmy Savile, och inte när Donald Trump var vän med pedofilen Jeffrey Epstein? Ni har en naiv fantasibild av The Donald.

  Svara
 3. Avatar

  Isaac Kappys sista video är denna. Han säger att han inte är självmordsbenägen, men att han vet att han kommer att råka illa ut snart. https://www.youtube.com/watch?v=w943Xv58FP8

  Tre dagar senare är han död. RIP Issac

  Svara
 4. Avatar

  Tom Hanks var med i en TV-show där han gjorde en parodi på en TV-serie om barnskönhetstävlingar. Det är hans egen dotter som spelar flickan.

  Svara
 5. Avatar

  Väldigt bra artikel! Låter helt otroligt kan jag tänka mig, men det finns så otroligt mycket mer om detta som inte får plats här.
  När du blivit medveten om mycket av det här blir det plötsligt logiskt varför det är så vanligt förekommande med sataniska budskap i filmer och musik. Allt hör ihop, och kom ihåg att om en person i dessa nätverk blir exponerad så faller det oftast många fler. Det är därför vi ser så många arresteringar med kopplingar till människohandel. Så bli inte alltför överraskade om vi ser en hel del chockerande avslöjanden framöver.

  Svara
 6. Avatar

  Men Hillary Clinton är inte försvunnen, som det står i artikeln.

  Svara
  • Avatar

   Det sägs att de använder body doubles.

   Svara
 7. Avatar

  det har framkommit två helt olika slutsatser gällande jfk jr, en som vid en intervju bekräftade att jfk jr lever via en strykning på näsan samt att jfk jr twitter konto påpekade att han inte levde men att vissa sanningar skulle komma fram 22 juli. den som lever får se, bra info för alla som inte följer Q på nätet. vore intressant att veta hur många svenskar som följer Q och andra liknande teorier på nätet.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.