TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Slutstriden är här: Eliternas hemliga perversioner – Del 4

Publicerad 14 juni, 2020

Med Corona som härjar över världen och våldsamma upplopp som plågar och splittrar USA, ligger det nära till hands att bli apokalyptisk. Många menar att den slutliga strid mellan gott och ont som förutspås inte bara i den kristna Bibeln, utan i stort sett inom alla kända trosinriktningar som någonsin funnits, rycker allt närmare. Vi ska här titta närmare på de aktörer och händelsekedjor som kan tolkas som att vi nu lever i den yttersta tiden.

Hur man än väljer att benämna dem – kabalen, globalisterna, eller som jag gjort här, eliterna – så tyder mycket på att den sista striden mellan deras intressen och våra närmar sig. Två dokumentärer som släppts nyligen har just detta som tema. Det är Out of Shadows, som bäst kan beskrivas som ett slags introduktion till den hemliga skuggvärld jag tidigare beskrivit i denna artikelserie här, här och här. Med skådespelaren och stuntmannen Mike Smith som ciceron, går man igenom Hollywoods djupa och långvariga band till bland annat CIA och den så kallade Djupa staten.

Det är inte någon särskilt svårsmält tanke att eftersom underhållningsindustrin så fullständigt dränker oss i en viss typ av budskap, så är det en viss typ av intressen som ligger bakom. Smith berättar om hur han efter en svår fallskada kom i kontakt med sjukvårdspersonal och andra som kunde vittna om utbredda sexuella övergrepp på barn i Hollywood – i förbindelse med luciferianska riter. Initialt var han, i likhet med de flesta normalt funtade människor, väldigt skeptisk – men efter hand som Smith undersökte saken vidare kunde han konstatera följande:

Påverkansagent? Foto: Paul Baack/Flickr

 1. En mycket liten grupp människor styr allt innehåll som produceras i Hollywood. I praktiken handlar det om endast sex företag – Comcast, Disney, 21st Century Fox, Time Warner, CBS och Viacom.
 2. CIA använder Hollywood som propagandaverktyg för psykologisk krigföring. Om detta vittnar bland annat den före detta CIA-agenten och visselblåsaren Kevin Shipp. Med största sannolikhet var exempelvis Bond-skaparen Ian Fleming en påverkansagent för CIA.
 3. Operationer som ökända Operation Mockingbird städslade ledande journalister för att sprida fake news, och det pågår fortfarande.
 4. Operation Paperclip, under vilken nazistiska forskare av ”strategiskt värde” efter Andra världskriget flögs till USA för att där fortsätta sin forskning, gav med tiden upphov till projektet MK Ultra. Detta projekt hade som uttalat syfte att manipulera människor genom hjärntvätt och tankekontroll. Många av testobjekten var omedvetna om vad de utsattes för.
 5. Hollywood används för att desensibilisera allmänheten. Det gäller inte minst ockulta teman. Det är också ett ymnighetshorn för att hitta såväl utpressningsoffer som lockbeten som kan användas i olika påverkansoperationer.
 6. En bärande tes är att ingen tillåts nå de övre nivåerna av kändisskap utan att det finns hållhakar på dem. Det kan handla om att man tvingats göra förnedrande eller skrämmande saker som filmats eller fotograferats, helt i linje med hur sekter som Nexivm opererade – du måste lämna en pant som försäkran om att du kommer att göra som du blir tillsagd.

MSM vägrar rapportera om Pizzagate

Och så var det det här med pedofilringarna. Det påstått motbevisade Pizzagate, som jag kort redogjorde för i del 1, framstår här som allt annat än en foliehattsteori. Journalisten Liz Crokin (tidigare ansedd och firad reporter på en rad stora mainstreamtidningar, nu totalt utskämd och släpad i smutsen) berättar om det som framkommit i hennes research: Bevisen för att det verkligen fanns en elitpedofilring med pizzarestaurangen Comet Ping Pong i Washington D.C. i centrum är överväldigande – men mainstreammedierna vägrar att rapportera.

– De flesta människor vill inte överträda den psykologiska barriär man har mot det som pågår. Alla har ju psykologiska försvarsmekanismer. Så att erkänna att det finns en elitpedofilring – det är något de flesta människor inte orkar erkänna. Det skulle innebära att man förlorar sin psykologiska säkerhet och trygghet, sin oskuld, när man inser att de här sakerna pågår på riktigt, och det är verkligen en uppförsbacke att ta sig förbi den barriären och inse att det här pågår på riktigt. Det är därför kritiskt tänkande är så viktigt, att folk tittar på vad de blir itutade så att de kan ta sig över den gräns som gör att de vägrar att se det som finns mitt framför näsan på dem, säger Kevin Shipp.

Seth Rich dog under mystiska omständigheter. Foto: Linkedin.

Den andra dokumentären som under våren utforskat dessa teman är The Fall of the Cabal. Egentligen en miniserie i elva delar, men alla delar finns som långfilm härBitchute, och åtminstone tills vidare även här, på YouTube. Fall of the Cabal går in mer i detalj på de olika sambanden. Holländskan Janet Ossebaard lyfter på förlåten och går igenom allt – mainstreammediernas korruption, Wikileaks avslöjande av Clinton/Podesta-mejlen och mordet Seth Rich (som sägs vara den som läckte mejlen), Q-rörelsens tillkomst, bankernas oinskränkta makt, livsfarliga vacciner, och, viktigast av allt – varför Donald Trumps presidentskap kan vara början på en ny era. Trumps löfte om att ”dränera träsket” verkar ha varit bokstavligt. Under 2018 och 2019 har Trump-administrationen avslöjat och lagfört hundratals traffickinghärvor och slängt tusentals pedofiler i fängelse.

Pedofiltemat en röd tråd

Just pedofiltemat löper som en röd tråd genom allt jag beskrivit i denna artikelserie. Jeffrey Epstein-fallet framstår allt mer som toppen av ett isberg, och kopplingarna mellan de olika aktörerna framträder allt tydligare. Filmen bekantar oss bland annat med Bill och Hillary Clintons nära vänner Laura Gayler Silsby, som 2010 dömdes för att ha försökt smuggla ut 33 påstått föräldralösa barn från Haiti, och James Alefantis, Pizzagate-restaurangen Comet Ping Pongs ägare. Förutom att han av allt att döma dök upp från ingenstans och plötsligt klassades som en av Washington D.C.s mäktigaste av tidningen GQ, har Alefantis många egenheter. En förkärlek för skrämmande och vulgär konst är en, som han dessutom delar med sin nära vän John Podesta, Pizzagates huvudperson. Det är förvisso inte kriminellt att ha dålig smak, men det är onekligen en ögonbrynshöjare att en stor del av dessa ”konstverk” föreställer barn som plågas och utsätts för övergrepp. Att många av dessa verk visats på den påstådda familjerestaurangen Comet Ping Pong får ögonbrynen att åka än högre upp.

Den här väggmålningen på restaurang Comet Ping Pong målades 2010 av Arrington De Dionyso, som senare hävdade att han inte hade en aning om att restaurangen kan ha varit ett näste för pedofiler.

En del av FBIs ordlista över pedofil-kodord. Bild: Skärmdump FBI

– Vilken slags pizzarestaurang ställer ut nakna, misshandlade, torterade, våldtagna och till och med döda barn på sina väggar?! frågar sig Ossebaard, och undrar hur denne Alefantis kunde komma från ingenstans och bli en av Washingtons mäktigaste.

Möjligen kan det bero på att han inte kom från ingenstans. Det visar sig nämligen att Alefantis är en Rothschild, och alltså tillhör en av världens mäktigaste och mest mytomspunna aristokratiska klaner. Hata slumpen, som Leif GW Persson brukar säga. Innehållet i Podesta-mejlen redovisas också, och är även det chockerande, med tanke på att det är fullständigt uppenbart att det är proppfullt med kodspråk. Ett kodspråk som FBI redan 2007 avslöjade såsom varande det som används mellan pedofiler.

Ett av Podesta-mejlen. Det torde vara uppenbart för de flesta att det som avhandlas inte har med pizza att göra. Foto: Wikileaks

Dödas barn för att utvinna Adrenochrome?

Hur kan 73-åriga Marina Abramovic se ut som en 40-åring? Foto: Wikimedia Commons

Bill Clinton när Adrenochrome inte finns att tillgå längre? Foto: Twitter

Så vad är då grejen med att plåga och mörda barn? Som jag tidigare har postulerat, kan det finnas mer än ett syfte. Att skaffa utpressningsmaterial, försäkra sig om stora aktörers lojalitet, stärka sammanhållningen, och tron på att mörka krafter kan främja en är några alternativ. Men det finns ytterligare ett, mycket mörkt tänkbart motiv. Och det heter Adrenochrome.

Adrenochrome är en substans som produceras i tallkottkörteln, och som enligt talrika rapporter med fördel kan ”skördas” från människor och användas som drog. Enligt uppgift ger drogen inte bara ett rus – den stoppar också åldrandet. Det skulle i så fall kunna förklara varför konstnärinnan Marina Abramovic, 73, ser ut att vara i 40-årsåldern. Enligt denna teori blir ”kvaliteten” på substansen bättre ju mer stressad och rädd offret är, och den allra bästa sortens Adrenochrome skördas från barn. Objektet överlever inte skördningsritualen. Blotta tanken på att det skulle ligga något i detta är fullständigt blodisande.

En annan intressant koppling som stärkts på sistone, är den mellan Jeffrey Epstein och Bill Gates. New York Times, av alla tidningar, avslöjade redan i höstas att vänskapen och affärsrelationerna mellan Epstein och Gates var mycket, mycket närmare än den sistnämnde velat göra sken av. Det har också visat sig att Epsteins band till Harvard-universitetet var bra mycket starkare än tidigare känt, vilket tidningen Boston Globe avslöjade i början av maj.

Dr Frankenstein-liknande experiment

Jeffrey Epstein och Bill Gates. Foto: Okänd

Varför är detta intressant i sammanhanget? Jo, för att Jeffrey Epsteins intresse och vurm för saker som DNA-manipulation, artificiell intelligens och befolkningskontroll delas av de här människorna. Det torde vid det här laget vara helt klarlagt att Bill Gates Dr Frankenstein-liknande experiment med vacciner i Asien och Afrika, som gjort tusentals människor sterila, sjuka och till och med kostat dem livet, utgör en del av globalisternas vision. Visionen handlar om att drastiskt minska jordens befolkning och, i förlängningen, spruta in mikrochip i folk som gör att man kan läsa dem – hälsotillstånd, värden, humör, tankar. Det krävs ingen större fantasi för att föreställa sig hur sådana chip skulle kunna missbrukas, men Gates har mycket entusiastiskt beskrivit teknikens förträfflighet i samband med vårens Coronautbrott, vilket researchern Amazing Polly gått igenom in extenso här.

Det yttersta syftet med allt detta är av allt att döma att skapa splittring enligt söndra och härska-principen. De senaste veckornas Black Lives Matter-upplopp torde därför glädja dessa aktörer storligen, då de lyckats få massor av plebejer att vända sig emot varandra i ilska och frustration, i stället för att rikta ilskan dit den verkligen hör hemma – hos dem som för egen vinnings skull skapat en otrygg, orättvis och ogästvänlig värld.

Janet Ossebaard lämnar oss dock med ett vitt piller. Kabalen, globalisterna, vad man nu vill kalla dem, må ha styrt bakom kulisserna i tusentals år. Men nu har vi kanske för första gången en chans att sätta dem ur spel. De hade inte räknat med att internet skulle växa så snabbt och så vilt som det gjorde, och vi har därmed kommunikations- och underrättelsemöjligheter som aldrig förr. De hade inte heller räknat med Wikileaks-läckan, som ledde till Trumps valseger, som i sin tur skapat en dominoeffekt i maktstrukturerna. Kanske är detta vårt ögonblick i historien. Kanske har vi för första gången en ärlig chans att slå tillbaka.

LÄS MER: Down the Rabbit Hole: Eliternas hemliga perversioner – Del 1

LÄS MER: Ondskans ryska docka: Eliternas hemliga perversioner – Del 2

LÄS MER: Över- och undermänniskor: Eliternas hemliga perversioner – Del 3

 

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Amos 5:25-26

  King James Version

  25 Have ye offered unto me sacrifices and offerings in the wilderness forty years, O house of Israel?

  26 But ye have borne the tabernacle of your Moloch and Chiun your images, the STAR of your god, which ye made to yourselves.

  Matthew 28:18

  King James Version

  18 And Jesus came and spake unto them, saying, ALL POWER is given unto me in HEAVEN and in EARTH.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.