TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #64 – Krigardrottningen Ebba, vildarna i Göteborg, Palmebesked

Publicerad 8 juni, 2020

Trots uppladdning med nationaldagstal och debattartikel om att Tegnell och regeringen borde avgå, gjorde Jimmie Åkesson en blek figur i söndagens partiledardebatt i SVT Agenda. Enligt Ingrid&Maria var Ulf Kristersson och framförallt Ebba Busch betydligt vassare i sin kritik av Stefan Löfvens Coronastrategi. Vi talar också om yttrandefrihetshatande Sydsvenskans avstängning av ledarskribenten Mats Skogkär, om vildarna som sprang runt och vandaliserade Göteborg, om riskerna med knäböjande samt levererar färskt fågelkvitter om vem Palmeutredningen på onsdag kommer att hänga ut som Palmes mördare!

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #64 – Krigardrottningen Ebba, vildarna i Göteborg, Palmebesked” on Spreaker.


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

8 Kommentarer

 1. Avatar

  om hon nu är så stålt över att vara svart varför har hon rak permanentat håret

  Svara
 2. Avatar

  Hej, kära ni! Jag är en trogen lyssnare sen långt tillbaka och vill säga att ni gör ett riktigt bra jobb. Det finns många poddar likt eran men det finns ingen med samma charm, tack gör det.
  Ok, konspirationen(eller teorin iaf) är att han outade podesta öppet som en pedofil innan han dog. Uppenbarligen visste han mer om det än vi.
  https://mobile.twitter.com/andrewbreitbart/status/33636278100561920?lang=en

  Jag kanske har missat det men jag har aldrig hört att ni har nämnt den stora ”positiva” konspirationen om den hemliga ”Q” inom trump-administrationen eller om ”Qanon” för den delen. Stor snackis på nätet nu som ni mer än gärna får prata mer om.

  Det finns några nya dokumentärer som dykt upp på nätet som har fått stor spridning och uppmärksamhet som tar dels upp fenomenet ”Q”, korruption i Usa, och satanism och barnhandel i Hollywood. Pizzagate har långt ifrån blåst över och folk har börjat göra egen research, och deras avslöjanden är hårresande. Jag tycker det är ett ämne ni ska återbesöka.

  Dokumentärer
  Out of shadows(5,6 miljoner views på 4 dagar på UT):
  https://mobile.twitter.com/andrewbreitbart/status/33636278100561920?lang=en

  Fall of the Cabal:
  https://www.bitchute.com/video/KMBcAvYH1f3L/

  Pedogate 2020 Part 1(det finns en part 2 också):
  https://www.bitchute.com/video/WQS8pQHlqcXL/

  Svara
  • Avatar

   Fel länk till ”Out of shadows:
   https://www.bitchute.com/video/C9wHYkChNVB2/

   Glömde en viktig sak. Ni har heller inte nämnt den videon som ska ha befunnit sig på Anthony weiners laptop i en mapp kallad ”life ensurance”. Videons namn är ”frazzledrip” och är en ”snuff film” där Hillary och Huma är med.
   Jag har ingen aning hur mycket sanning det ligger i det här egentligen, men faktum är att du kan inte gå på Twitter, Instagram på några av dessa inblandade personer utan att kommentarsfältet är fullt med pedofil och mordanklagelser.
   Och tillräckligt seriöst är det för att Sidney Powells(general flynns) advokat har nämnt att det funnits material i weiners laptop som har fått poliserna att kräkas. Look into it.
   Sen så har du teorin om att Tom Hanks är död och hans koppling till Isaac Kappys död. Isaac gjorde en video före han dog där han kallar ett gäng med hollywood-kändisar pedofiler, däribland Tom Hanks. Just nu så finns det en armé av Internetkrigare som analyserar allt som kommer ifrån Tom Hanks och co och försöker hitta felaktigheter och dolda budskap. Dårskap? Ja, kanske men underhållande och intressant är det.

   Svara
 3. Avatar

  Jag håller inte riktigt med angående debatten. Ebba var bäst, där är jag med. Men annars tycker jag att Åkesson var den enda som lät åtminstone lite förbannad på regeringen, förutom just Ebba. Uffe lät hur mesig som helst även om han hade några vettiga poänger. Tuffe Uffe var alldeles för snäll. Åkesson såg dock ofta lite vilsen och nervös ut… överlag lite blek, men fortfarande näst bäst i själva debatten.

  Svara
  • Avatar

   Kul dock att alla inklusive utom Mp, var kritiska till den stammande byfånen vi har till statsminister.

   Svara
   • Avatar

    Jag menar Bolund förstås

    Svara
 4. Avatar

  Hej I & M, kan ni inte gräva i det faktum att många plan från alternativa smitthärdar i Iran mfl ME-länder inte heller fick något annat än rekommendation om egenkarantän.

  Hur många införda smittor kommer därifrån?
  Hur många av dessa resenärer jobbar möjligen inom äldrevård?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.