TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 66: Sexköpare jagas – våldtäktsmän går fria

Publicerad 23 maj, 2020

Är en skärpning av den svenska sexköpslagen en förevändning för att inskränka våra fri- och rättigheter? Jag kan tyvärr inte utesluta den risken. Jag är övertygad om att det egentliga syftet från Löfven-juntans sida är att avleda uppmärksamheten från de verkliga samhällsproblemen, skriver Gudmundur Bragason.

Som vi alla vet har våra odugliga politruker oerhörda svårigheter med att komma tillrätta med den riktiga kriminaliteten i samhället, eller jag kanske ska beskriva det hela som ovilja från deras sida. Många av de kriminella elementen och deras släktingar är nämligen Löfven-juntans lojala valboskap och regimen vill självfallet hålla sig väl med dem.

Paolo Roberto berättar om sitt sexköp. Foto: Ur TV4s intervju.

Sedan hände det sig att en kändis, Paolo Roberto, köpte sexuella tjänster av en prostituerad och vips var bjäbbandet och kacklandet från de sedvanliga feministerna och annat löst folk i full gång. Nu ska det minsann visas handlingskraft och sexköpslagen ska skärpas, för alla prostituerade är ju offer. Det är visserligen inte sant, men för socialister är sanning ovidkommande. Känslojolm och floskelkaskader räcker för dessa alternativintelligenta existenser.

Nu finns det plötsligt resurser för ”brottsbekämpning” eller vad man nu ska kalla det. Nu passar det att kräva fängelsestraff för köp av sexuella tjänster. Här finns det tydligen inga socioekonomiska orsaker eftersom man huvudsakligen vill komma åt de där äckliga vita männen som den feministiska regeringen inte anser sig ha någon nytta av. Rån, misshandel, våldtäkter och annan småbrottslighet som vanliga svenskar utsätts för är väl ingenting att bry sig om. De ska lyda överheten, betala skatt och hålla käften!

Ett missfoster till debattartikel

Den 19 maj publicerade den ökända sosseblaskan Aftonbladet ett missfoster till debattartikel, eller vad det nu skulle föreställa. Tvenne ökända personer som mig veterligen aldrig har visat prov på gott omdöme eller hög intellektuell kapacitet har undertecknat tramset. Dessa är Morgan Johansson, justitie- och migrationsminister (S) och Åsa Lindhagen, jämställdhetsminister (MP). Artikeln är, som väntat, kryddad med floskler och förvridna påståenden som de förväntar sig att vi ska ta för sanning. Jag finner det inte mödan värt att kommentera allt, men några citat måste jag lyfta fram och bemöta.

Justitieminister Morgan Johansson. Foto: Wikimedia Commons.

”Till och med i hjärtat av Europa finns länder där det sexuella utnyttjandet av utsatta kvinnor har institutionaliserats i form av legala bordeller. På andra håll säger sig politiker och myndigheter visserligen vara emot sexhandeln, men gör i praktiken ingenting. De ser åt ett annat håll.”

I många civiliserade länder finns det legala bordeller. Man har en annan syn än den ni har, men det kan sådana som ni svenska regeringsföreträdare inte begripa i all er uppblåsta självtillräcklighet. Prostituerade har funnits i alla tider och många av dem har valt sitt yrke helt frivilligt, vilket ni självgoda svenska feministiska politruker inte kan ta till er eftersom det skulle krossa er världsbild. Visst ser man utomlands åt ett annat håll eftersom Sverige inte är något föredöme på detta område heller.

”Sexhandel är inte bara en fråga om mäns utnyttjande av kvinnor utan också en tydlig klassfråga …”

Detta är ett ypperligt exempel på en utsliten sossefloskel och så fortsätter ni:

”De kvinnor som säljs på bordeller och gator i den rika västvärlden har ofta en mycket fattig bakgrund, och saknar möjligheter till en annan försörjning för sig själva och ofta de barn de lämnat.”

Hur ska ni egentligen ha det?

Om detta vore sant borde ni snarare uppmana till köp av deras sexuella tjänster. Å andra sidan ska vi ju nämligen ge pengar till de utsatta tiggarna för att understödja brottslig verksamhet, så har i alla fall jag tolkat det. Två grupper som av er anses vara ”utsatta” och två olika förhållningssätt. Hur ska ni egentligen ha det?

”Sverige har redan varit banbrytande på många sätt i kampen mot sexhandel, och för en modern syn på relationen mellan kvinnor och män.”

Banbrytande betyder egentligen att Sverige har gjort sig till åtlöje som i så många andra sammanhang. En modern syn på relationen mellan kvinnor och män passar tydligen i dag, men en annan dag finns det minst femtioelva kön och då passar det inte in i er förvridna identitetspolitik, men logik är alltid irrelevant för er.

Ni nämner att Sverige 1999 som första land i världen förbjöd köp av sexuella tjänster. Ni nämner också att ett antal länder har följt efter. Det beror på att det finns fler länder än Sverige där knäppgökar som ni sitter vid makten.

”Och nyligen, 2018, genomförde vi den så kallade samtyckeslagen, som inte bara utökade det kriminaliserade området, utan också satte en ny norm för sexuella relationer.”

Vill styra medborgarnas sexualitet

Jo, tack! Det känner vi till. Det handlar förstås om att, i sann socialistisk anda, styra medborgarnas sexualitet, att påstå något annat är svepskäl från er sida. Man genomför inte, man inför lagar, men det är väl inte så noga för er. Huvudsaken är väl att ni kan lyfta era allt för feta löner! Vad menar ni förresten med att sätta en ny norm för sexuella relationer och hur går det ihop med den där förbannade normkritiken som ni i andra sammanhang är så ivriga anhängare av? Ni har väl politiska sekreterare eller andra tjänstehjon som har betalt för att (om de känner för det) svara på frågor som medborgarna ställer till er så att ni själva slipper befatta er med packet.

”Att sex ska vara frivilligt och bygga på ömsesidig respekt kan tyckas självklart. Men det var först i och med samtyckeslagen som frivillighet blev en del av lagstiftningen. Det som inte är frivilligt, är ett lagbrott.”

Regeringen tror att alla prostituerade är offer. Foto: Needpix.

Snömos! I de flesta avseenden har sex inget med lagstiftning att göra utom för klåfingriga översittare till politiker som älskar att snoka och lägga sig i undersåtarnas privatliv. De riktigt utsatta, det vill säga svenska kvinnor som utsätts för övergrepp av era gunstlingar, är er uppenbarligen likgiltiga! Hur frivilliga är de övergrepp som vanliga svenska kvinnor kan drabbas av om de får för sig att lämna sina hem för en stund? Att ni inte inser att era prioriteringar, minst sagt, kan verka märkliga är övertydligt.

”Den [samtyckeslagen] fick också effekt när det gäller sexhandel, eftersom den som köper sex av någon som är utsatt för människohandel i dag kan dömas inte bara för sexköpet, utan också för våldtäkt eller oaktsam våldtäkt.”

Finns det aktsam våldtäkt?

Ursäkta, men skulle ni vilja ha vänligheten att upplysa mig om vad oaktsam våldtäkt är? Finns det aktsam våldtäkt och är det i så fall en av er understödd kulturberikning?

För 20 år sedan införde Sverige ett förbud mot köp av sexuella tjänster. Samtidigt är det tillåtet att sälja sex! Å andra sidan är det förbjudet att både sälja och köpa narkotika. Detta är sannerligen känslostyrt vänsterflum.

”Sexköp kan i dag ge böter eller fängelse upp till ett år, men det är dags att utreda att utmönstra böter ur straffskalan.”

Från ert håll brukar det bölas om att högre straff minsann inte hjälper, men det är väl det av regeringen sanktionerade hatet riktat mot vita män som, i detta fall, är överordnat allt annat.

”Det [fängelsestraffet] kommer inte bara att leda till hårdare påföljder utan också fungera avskräckande, eftersom uppgifterna i belastningsregistret då sparas längre och blir tillgängliga för fler myndigheter än vid bötespåföljd.”

Jaså, men ni brukar ju påstå att hårdare straff inte är avskräckande. Ni brukar också hävda att man ska vara rehabiliterad när man blir frigiven. Hur ska ni ha det?

”Den som köper sex utomlands bidrar till människohandel, och därför bör kravet på dubbel straffbarhet för sexköp utomlands tas bort, så att personer som köpt sex utomlands kan straffas för det i Sverige.”

Skicka spioner till utlandet

Hur ska ni hantera det? Tänker ni börja skicka ut spioner till de länder där ni förväntar er att era undersåtar kan tänkas köpa sexuella tjänster? Tänker ni också ta reda på om svenskar som befinner sig utomlands sprider en, i era ögon, misshaglig Sverigebild? I så fall gör ni precis som era gamla vänner i de kommunistiska diktaturer som ni så gärna har frotterat er med och att Morgan Johansson inte är främmande för dylika metoder har han varit väldigt tydlig med.

Ska regeringen skicka spioner till Red Light District i Amsterdam för att jaga svenska sexköpare? Foto: PublicDomainPictures.

”Det kan inte ha undgått någon att polisens arbete mot sexhandel intensifierats på senare tid. Det kommer att fortsätta, och kan ges än större tyngd i och med att polisens utredningsresurser utökas.”

Det kan verkligen inte ha undgått någon att polisen, i stort sett, inte är kapabel att klara upp några brott över huvud taget! Ni ökar resurserna för att klara upp brott mot sexköpslagen. Vidare slösar ni resurser till den del av polisen som ägnar sig åt så kallade hatbrott, det vill säga ert eget Stasi som ägnar sig åt att gripa och lagföra pensionärsslödder som har mage att ifrågasätta er invandringspolitik. Ni anser uppenbarligen att skötsamma medborgare som blir misshandlade, rånade, våldtagna och så vidare, mer eller mindre får skylla sig själva och dra åt helvete. Följaktligen avsätts inga resurser för att öka deras trygghet.

”Också mer kunskap behövs. Brottsförebyggande rådet kommer att få i uppdrag att följa upp tillämpningen av sexköpslagstiftningen, samt att särskilt studera våldtäkt och oaktsam våldtäkt kopplat till sexköp.”

Ett missfoster till regering

På så vis slipper ni att ge dem uppdrag att kartlägga den brottslighet som drabbar vanligt folk och ni slipper ifrån att statistik tas fram som inte är gynnsam för er.

”Som första feministiska regering i världen tillsatte vi 2016 en ambassadör mot människohandel, som bland annat har spridit kunskap om den svenska modellen för förbud mot sexköp.”

Det här är ett nästan lika dåligt skämt som det missfoster till regering som ni representerar. Finns det verkligen ingen gräns för er förmåga att göra Sverige till åtlöje i hela den civiliserade världen?

Jag kan tillägga att företag som samarbetade med Paolo Roberto har avbrutit samarbetet med honom och att produkter som bär hans namn har plockats bort från butikshyllorna. Vidare ska program som han har medverkat i ha plockats bort från tevekanalernas arkiv. Man kan ha olika uppfattningar om man ska få köpa sex. Kom dock ihåg att Paolo Roberto ännu inte är dömd för något brott! Det vi ser är inget annat än en besinningslös lynchmobb vilket tyvärr är kännetecknande för dagens Sverige. Är ett land där de som ska föreställa en elit beter sig på detta vis ett civiliserat land? Mitt svar på den frågan är ett obetingat nej!

MER GUDMUNDUR: God ton med Gudmundur – del 65: Den folkkäre mångsysslaren, del 2


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.