TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #60 – Kuppförsöket, telefonen avlyssnar, kungsord från Ghana

Publicerad 11 maj, 2020

Den som bara konsumerar svenska medier har ingen aning om att ett kuppförsök mot Donald Trump just har avslöjats i USA. Alla spår leder till den förre presidenten Barack Obama och Trump själv kallar nu skandalen för Obamagate på Twitter. Ingrid&Maria ger dig bakgrunden och några troliga förklaringar till varför Obama gav FBI i uppdrag att fabricera uppgifter som skulle få Trump att framstå som en rysk agent. Dessutom hyllar vi Ghanas president, funderar på att slänga våra smarta telefoner och givetvis blir också en del prat om Coronaläget.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #60 – Kuppförsöket, telefonen avlyssnar, kungsord från Ghana” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

 

Dags att slänga smarta telefonen?

https://www.forbes.com/sites/nathanpettijohn/2019/09/03/of-course-your-phone-is-listening-to-you/amp/

https://www.vice.com/amp/en_au/article/wjbzzy/your-phone-is-listening-and-its-not-paranoia

Amazing Polly: Släng din smartphone

https://drop.space/watch/amazing-polly-you-are-being-groomed_c2ETCSTIkiHoOgk.html

 

Ghanas president: Sluta ge oss bistånd! 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=104&v=pYk4ZaeVJtw&feature=emb_logo

Macron synbart obekväm

https://qz.com/africa/1145953/ghanas-president-akufo-addo-shocks-frances-macron-with-africa-non-dependent-speech/

 

Engellau om svenskarnas förtroende

https://detgodasamhallet.com/2020/05/11/patrik-engellau-underliga-saker-handa-an-i-vara-dar-minsann/

 

Nu börjar striden om migrationspolitiken

https://www.svd.se/nu-borjar-striden-om-migrationspolitiken

 

Coronaläget – alla är “förvånade”

Johan Carlson är förvånad över äldrevården

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/carlson-anmarkningsvart-hur-daligt-rustad-aldrevarden-var/

Dan Eliasson är förvånad över att vi inte var snabba nog

https://www.expressen.se/nyheter/eliasson-sverige-inte-snabba-nog/

Lena Hallengren skyller på arbetsgivarna

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/socialministern-stort-ansvar-hos-arbetsgivarna-for-att-aldre-inte-skyddats-battre

Så har de äldre nedprioriterats

https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/bristerna-inom-aldrevarden-beror-pa-politiska-val/

Bildt: Sätt munkavle på Tegnell!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/70vo08/carl-bildt-satt-munkavle-pa-anders-tegnell

Norge upprört av Gieseckes påståenden

https://www.friatider.se/norsk-smittskyddschef-vi-kommer-inte-alls-fa-lika-manga-doda-som-sverige

Svenskar inte välkomna utomlands

https://ledarsidorna.se/2020/05/det-ar-inte-ud-som-avgor-om-det-gar-att-resa-i-europa-i-sommar/

 

Kuppförsöket mot Donald Trump

Sammanfattning av Obamas krypskytte

https://nypost.com/2020/05/10/michael-flynn-fiasco-will-reveal-obamas-truth-devine/

Trump kallar det Obamagate!

https://www.foxnews.com/politics/trump-ups-attack-against-obama-with-obamagate-tweet

Obama bakom kuppen

https://thefederalist.com/2020/05/08/obama-biden-oval-office-meeting-on-january-5-was-key-to-entire-anti-trump-operation/

Trump till attack mot Obamaadministrationen

https://pjmedia.com/news-and-politics/matt-margolis/2020/05/08/trump-gives-ominous-warning-to-obama-officials-over-russia-hoax-n389168

The Duran om Jerusalem

https://www.youtube.com/watch?v=mt_EN-0gPeY&t=4118s

Handlade det om Jerusalem?

https://www.abc.net.au/news/2017-12-07/what-have-past-presidents-said-about-israel-and-jerusalem/9234736

Mordet på Seth Rich kopplat hit?

https://www.infowars.com/nsa-has-communications-between-seth-rich-and-wikileaks-attorney-claims/

Trump vet exakt vad han görGillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

9 Kommentarer

 1. Avatar

  Det pratas och tuggas på nätet men lika förbannat e Jök kvar o siffrorna stiger. Nej ni swishare man ger upp skär tungan av sig och gallskriker ljudlöst. Galapagos ödlor lever på levande offer men förlamar dom med Corona spott.
  Ju längre c19 håller på då dör debatten…ut.

  Svara
 2. Avatar

  Va bra med kort och koncis info ang statskuppsförsöket i USA.

  Svara
 3. Avatar

  Nästan lika ”okontrollerad” smittspridning som influensan 2018. Varför denna hysteri? Inget tyder på nåt anmärkningsvärt värre än tidigare.
  Även Project Veritas har avslöjat det här virus-scamet. Så var glad att inte Sverige har stängt ned allt för ingenting.
  https://youtu.be/g5f_6ltv7oI?t=12
  ALLA kommer få detta års influensa den här gången också förr eller senare. Inget tyder på att de som sätts i husarrest drabbas mindre heller:
  https://youtu.be/k5XLNfwQEeo?t=44

  Svara
 4. Avatar

  Yngve Gustafsson på tv4 nyheterna. Äntligen nån som vågar anklaga överheten. På 6 dar dog en person som gick 2 mil om dan. Han dog i ensamhet genom kvävning på natten. Morfin var hans döds hjälp. Det finns ett papper där det står att äldre skall va kvar på hemmet trots Corona kvävning. Yngve va piss off.

  Svara
 5. Avatar

  lika intressent som vanligt. dock vore det intressant om ni hinner gräva lite till och sända en specialare om obamagate. för intresserade i ämnet finns x22report på nätet och igår hade youtube kanalen annette cividanes ett mycket intressant program om kennedy jr och att den nuvarande presidentkandidaten biden kan vara djupt insyltad i både obamagate m.m. ni har en ganska stor lyssnar skara och kan förklara det mesta på ett begripligt sätt. det gör det lättare för oss andra som följt Q och andra kringliggande historier att nå ut med info kring galenskaperna. just nu så tror 99% på allt MSM medierna skriver och att ens antyda att trump är intelligent är provocerande, speciellt om personen är har tillbringat mycket tid på universitet/högskola.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Ingen dum idé, Bittan! Vi får fundera på att göra ett specialprogram om Obamagate!

   Svara
  • Avatar

   För säkert ett halvår sedan läste o hörde jag att betr Obama ska han ha ställts inför krigsrätt, just för högförräderi mot Trump och mot USA. Och följdaktligen avrättats. På samma sätt som Bush sr och John Mac Cain, med injektion, alltså dödsspruta. Samma orsak där: högförräderi.
   Man varnar mycket för ” doubles” på nätet, det nämndes särskilt i samband med Obamas avrättning. Man är urskickliga med elektronisk manipulation numera. Att Obama event twittrar eller möjligen har framträtt i TV är inget bevis på att han är i livet.
   Det här var knappt ett år efter det de s k sealed indictment- rättegångarna inleddes, i början av 2019, i krigstribunaler över hela USA. (Inte bara i Guantanamo)

   Svara
 6. Avatar

  Regeringen förnekar sig inte i dag lovade Magdalena Andersson ytterligare 100000000 kr extra till papperslösa hemlösa. Dvs till Illegala immigranter. Parkbänks Svenne ställ dig sist i kön utan hjälp av den organiserade vänster Globalisterna, så blir det nog så.

  Svara
 7. Avatar

  När fan man än handlar i affärn e det fullt med icke svensk talande som e respektlösa troll
  Går man undan går dom efter. Kasar emot ens kläder och. skrik babblar i mobilen. Dessutom detta e inte flyktingar utan ekonomiska system tiggar monster… det blir bara fler o fler o fler när nu ekonomin rasar i botten hur fan tänker JökGate? Livstids fängelse på höjdarna och sätt munkavel på Greta som nu börjat igen.. tar detta aldrig slut.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.