TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #91 – Söndra och härska, medelklassens vrede, statskuppen mot Trump

Publicerad 8 maj, 2020

Söndra och härska har i tusentals år varit en metod som härskare använt sig av för att splittra befolkningen och därmed lättare ta kontroll över dem. Under brinnande Coronapandemi finns det mycket som tyder på att globalisterna, som mer än gärna vill härska över hela jordklotet, använder denna klassiska metod för att införa drakonisk övervakning av vanliga människor. Ingrid&Maria diskuterar också vad som kommer att hända när medelklassen behöver de pengar som i dag så frikostigt delas ut till ”särskilt utsatta områden”, hur det kan komma sig att ju fler som dör i Sverige desto större blir svenskarnas förtroende för Löfven och om bevisen som nu finns för att FBI konspirerade för att begå statskupp mot Donald Trump. Huvuden kommer att rulla.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan #91 – Söndra och härska, medelklassens vrede, statskuppen mot Trump” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

 

Ullenhag ny ambassadör i Israel

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ullenhag-ny-ambassador-i-israel

 

Vad händer när medelklassen rasar

https://www.gp.se/ledare/det-%C3%A4r-medelklassen-du-ska-vara-r%C3%A4dd-f%C3%B6r-1.27449441

 

6 av 10 kvinnor har förtroende för Löfven

https://www.expressen.se/nyheter/sex-av-tio-kvinnor-har-fortroende-for-lofven/

Ju fler döda desto större blir S

https://www.friatider.se/efter-massdoden-s-har-okat-med-nastan-8-procentenheter

Stor kris för L

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/70v4qW/socialdemokraternas-lyft-fortsatter–bottenniva-for-l

Giesecke: Sveriges strategi är bäst

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/giesecke-tegnell-har-ratt-svenska-taktiken-bast/

 

Bevis för statskupp mot Donald Trump 

https://www.youtube.com/watch?v=fHh19Baj_pM

Fullständigt förvriden version i Expressen

https://www.expressen.se/nyheter/han-skulle-sanka-trump-frias-nu-efter-lognen/

 

Söndra och härska

https://sv.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6ndra_och_h%C3%A4rska

Spreds smittan härifrån?

https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Military_World_Games

Fladdermuskvinnan

https://www.facebook.com/watch/?v=2600762886912682

 

Plan-demin

Bobby Kennedy: Bill Gates vill kontrollera oss totalt

https://go2.thetruthaboutvaccines.com/docuseries/roundtable-2/?utm_campaign=ttav&utm_medium=email&utm_source=all-actives-ttav&utm_content=rt2-ttav-2020-may3-1145am&a_aid=5903de82cac79

Plandemin ska grooma oss in i detta – Amazing Polly

https://youtu.be/sIwMP-dgI3k

Judy Mikovits sattes i fängelse för sin forskning https://newtube.app/user/anthony/PyU3hUQ


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

7 Kommentarer

 1. Avatar

  Jöks mördarbataljon rules. Fähundar sköter äldre med smutsig byk. Hur svårt kan det va och dela upp äldre efter korridorerna. Matsalen kan va ombytes rum för sköterskorna. Bränn engångsplaggen. En korridor för dementa en för Corona och sen så diverse sjukdomar m.m. Företag som inte har syrgas skall åklagas å det grövsta och anmäl ställena. 50% av dödsfallen in Sweden e från åldringshemmen 26% från hemtjänsten. Dessa bör ha engångsplastskydd eller svarta sopsäckar på sig inför varje kund. S höjer sig M likaså medan osynlige Åkesson tappar. Lööf på 10%. Var e Åkesson..inte synts sen 22 April…han behövs annars blir det Jökandet 2022.

  Svara
 2. Avatar

  Vad skall man rösta på när Ja är Nej, Bra är Dåligt, Mycke är Lite, Posivtivt är Negativt, Jobb är Arbetslöshet, Satsningar är Indragningar, Positiv särbehandling är Diskriminering, Integration är Segration, Tingsrätten dömer Hovrätten Friar, Ordning och Reda är Kaos, på politiker Språk.

  Svara
  • Avatar

   Sverige e hispan där politiker belönas med guld när dom sticker kniven i folk. Gamla fru Berit 89 får morfin utan syrgas men röstar rött på dödsbädden.

   Svara
 3. Avatar

  Utan att ha en åsikt om Anders Tegnell störs jag av er ständiga refräng ”Tengelle” – som om det kan finnas någon jämförelse mellan en psykopatisk massmördare som var en av de värsta kriminella under andra världskriget, och en belägrad svensk läkare i en omöjlig position som inte har mördat eller torterat någon.

  Svara
 4. Avatar

  Klipp tre hål i en sopsäck sen kör vi svarta plastpåse upproret med billig badmössa..gummhandskar och lappade jeans för ansiktet..kalla det the Attendo upproret efter nerkissade Ålderdomshem morden. 2000 av 3000 döda e över 70 och idag är det högt dödstal trots helg. Mengele Jök med blodiglar i röven.

  Svara
 5. Avatar

  En Gris är en Gris även med läppstift. Handling säger mer än ord. Regeringens Låt Gå politik visar ingen nationell Kraft eller Krisberedskap, samma gäller Domstolarna och sk, Låt Gå mentalitet. Alla Större bestämmande myndigheter är Politiskt tillsatta, som Politikerna anklagar andra länder som gör samma sak för Odemokratiska.

  Svara
 6. Avatar

  Jadå, globalisterna förnekar sig inte, de sätter tänderna i corona likt ohämmade frossare i nygrillade kycklinglår!

  Och vad gäller de av västerlandet nu anammade ”miniburkorna” bör ni lyssna noggrant på vad dr Kaufman och Dayz of Noah säger i denna video, start runt 52:20. Den här maskeraden är ICKE bra för det känsliga psyket hos våra små barn!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=cpBTrlFXdPs

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.