Bildmontage: Daniel K

Bildmontage: Daniel K

Nyhetshelgen #59 – Jakten på ett botemedel, kändisar & privatliv, vad händer i svensk politik?

Stora delar av världen är i lockdown och många väntar ivrigt på att ett vaccin mot covid-19 ska lanseras på marknaden. Men är det verkligen något att längta efter? Ingrid&Maria höjer ett varningens finger för att de vacciner som släpps ut på marknaden kommer att vara i det närmaste helt otestade och kanske till och med är farligare än själva sjukdomen de ska skydda mot. Vi funderar också på varför det superbilliga botemedlet hydroklorokin baktalas medan det svindyra Remdesivir lyfts till skyarna. Kan det ha med läkemedelsbolagens lust att tjäna pengar att göra? Dessutom blir det lite prat om varför Åkessons eventuella otrohet inte går att jämföra med Schymans gamla biografkissande.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #59 – Jakten på ett botemedel, kändisar & privatliv, vad händer i svensk politik?” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

 

Landslagsspelare: Min stat Turkiet

https://www.expressen.se/sport/erkan-zengin-sagar-svensk-sjukvard-hyllar-turkiet/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=twitter&social=twtr

Danska muslimer: Förbjud islamkritik

https://samnytt.se/rapport-8-av-10-fran-muslimska-lander-vill-forbjuda-islamkritik/

Mattias Tesfaye: De kan åka hem igen

https://www.rights.no/2020/05/nadestotet-dere-kan-dra-hjem-igjen/

 

Åkesson vs. Schyman

Fria Tider/VP outar Åkesson

https://www.friatider.se/akesson-uppges-ha-varit-otrogen-med-en-rad-olika-kvinnor

Ingrid outade Gudrun Schymans biokiss

https://www.flashback.se/artikel/3460/gudrun-schyman-har-varit-pa-bio

Pressetiska reglerna

https://statensmedierad.se/larommedier/juridikochmedier/faktaetiskareglerformedieproducenter.389.html

 

Sentio: Bara 3 procentenheter mellan S och SD

https://nyheteridag.se/plus/sentio-s-rusar-i-opinionen-men-hogerblocket-overlagset-storst/

S rusar i Sifo

https://www.friatider.se/ny-matning-s-okar-kraftigt-tack-vare-coronasmittan

Sossarna börja steka valfläsket redan

https://www.dn.se/nyheter/sverige/utredning-ska-leda-till-att-fler-utvisas-for-brott/

Löfven kan inte fortsätta ducka

https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/lofven-kan-inte-fortsatta-ducka-for-kritiska-fragor/

Torbjörn Nilsson: Memento mori

https://www.expressen.se/nyheter/torbjorn-nilsson/lofven-var-slut-vad-gor-s-nu/

Är SD tämjda nu?

https://www.friatider.se/coronasmittan-kan-gora-sd-salongsfahiga-vi-har-fatt-respekt

 

Coronapandemin kan pågå i två år

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3J01yL/ny-rapport-coronapandemin-kommer-paga-i-tva-ar

USA trappar upp anklagelserna mot Kina

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Opd6VE/usa-kina-bunkrade-utrustning-och-dolde-allvaret-av-viruset

Var är Fladdermuskvinnan?

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/fladdermuskvinnan-flydde-kinesiska-labbet-med-dokument/

Vaccinet är här?

https://www.friatider.se/fullt-fungerande-vaccin-under-2020

Se särskilt upp för detta vaccin

https://www.fiercebiotech.com/biotech/moderna-s-covid-19-vaccine-trial-starts-enrolling-high-dose-arm

“Kan döda hela mänskligheten”

https://go2.thetruthaboutvaccines.com/docuseries/roundtable-2/?utm_campaign=ttav&utm_medium=email&utm_source=all-actives-ttav&utm_content=rt2-ttav-2020-may3-1145am&a_aid=5903de82cac79

Forskare i Oxford långt framme

https://www.expressen.se/nyheter/oxford-forskare-tror-pa-vaccin-i-september/

Billiga Klorokin vs. svindyra Remdesivir

Peak Prosperity jämför klorokin med Remdesivir

https://www.youtube.com/watch?v=QwXM821iBrI&t=855s

Klorokin förbjuds i Arizona

https://aapsonline.org/aaps-letter-asking-gov-ducey-to-rescind-executive-order-concerning-hydroxychloroquine-in-covid-19/

Remdesivir godkänt i USA

https://www.friatider.se/ebolamedicin-godkanns-som-coronabehandling

Ännu inte i Sverige

https://www.expressen.se/nyheter/svenska-experterna-sa-bra-ar-coronamedicinen/

Dr Mikael Nordfors hyllar klorokin

https://www.youtube.com/watch?v=CAJTLq1Bqbw

Behandling med nikotin

https://www.ingridochmaria.se/2020/05/03/bekraftat-nikotin-kan-anvandas-som-behandling-for-covid-19/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

11 kommentarer angående “Nyhetshelgen #59 – Jakten på ett botemedel, kändisar & privatliv, vad händer i svensk politik?

 1. Svenska Kyrkan.. där jobbar samma gråhåriga kärringar som på Åldringvården. Samma dammiga trötthet. Dessa muslimer tar över allt från kyrkogårds Allah disco till Corona shopping. Zengin eller vad han heter hoppade av landslaget när Zlatan slutade och icke poppis Janne Andersson började.

 2. Louise svarade om hon hittat nån annan inte om otrohet. Det hade varit ett nackskott hennes arbetsliv.

  1. Rätt. Jag hörde det själv nu när jag lyssnade igenom programmet. Hon sa: Jag har inte hittat någon annan. Vilket iofs är samma sak som att hon varit trogen.

 3. Senaste nytt e att vi tar för lite D vitamin..man bör höja 3 ggr hälsomyndighetens fega siffror. Att dricka c vitamin brus e blääh. but we try.

 4. Vem/vilka bestämmer vilket vaccin som ska gälla, det pågår ju ett arbete i flera länder för att hitta ett vaccin. Och är det bara ett vaccin som kommer att gälla i världen?

 5. Apropå Åkesson : inför valet 2014 tog SR upp hans spelberoende. Är inte det också en privatsak?
  För övrigt undrar jag om verkligen MSM bryr sig om pressetiska regler när det gäller Åkesson. Min teori : medierna har för lite att gå på när det gäller separationens orsaker.

 6. Tänk om alla har fel och Åkesson börjat spela på Greyhounds och tagit Louise plastkort. Who knows…

 7. Tyvärr kommer Corona virus få skuld för allt elände, plundring av välfärden, plundring av pensionerna,befolkningsutbyte, europas lägsta arbetslöshets misslyckande. bilbränder.dödsskjutningar, våldtäkter, bidragsfusk, religionsutbyte. havererad rättskipning.

 8. Här rullas det runt med LSS fusk med utlands anhöriga i rullstol för miljoner av skattepengar.

 9. Hej Angående Gudrun jag jobbade på biografen Grand den kvällen Gudrun var där. Efter att föreställningen var slut gick jag igenom Salongen och kunde inte se att någon hade kissat där . Däremot så var Gudrun kraftigt berusad och sprang ut och in i salongen till toaletten flera gånger under föreställningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.