Bild: Daniel K

Bild: Daniel K

Nyhetshelgen #57 – Vårdens hjältar, Sverige hjärta Löfven och Tengele, Gula faran

Hade det inte varit för de hjältar som arbetar i den svenska sjukvården hade antagligen Sveriges dödssiffror i Covid19 var ännu värre än de redan är. Ingrid&Maria hyllar i dag vårdens hjältar och förfasas över den aktiva dödshjälp som myndigheterna vill att läkarna ska utföra. I en video från Region Stockholm uppmanas läkare att i stället för att ge syrgas åt äldre med Covid19 ge dem morfin – som gör andningsproblemen ännu värre, men lugnar patienterna och leder dem in i döden. Vi rapporterar också att rapsen blommar i Skåne, att Jan Emanuel Johansson agerar som en maffiaboss och att WHO-bossen Dr Tedros hyllar Shiva, förstörelsens gud. Varför då, kan man undra …

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #57 – Vårdens hjältar, Sverige hjärta Löfven och Tengele, Gula faran” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

 

Rapsen blommar!

https://www.hd.se/2020-04-20/gula-rapsfalt-i-skane-redan

 

Ny rapport visar att C-vitamin kortar vårdtiden

https://svenska.yle.fi/artikel/2020/02/15/nya-ron-c-vitamin-forkortar-vardtiden-for-svart-sjuka-patienter?fbclid=IwAR1V4-Bl9exybdMH-Rms4Inmt9xUyvmeLcY46OwPvqRPTLPoc1oAZ7S9dtI

 

Maffiabossen Jan Emanuel erbjuder väpnad personal

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zGJybK/jan-emanuel-salufor-vapnad-personal–under-coronakrisen

 

Stadsparken i Lund stängs på Valborg

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/5e99ae6056ebea001118d36c

Men stockholmarna tror att allt är över

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/folkhalsomyndighetens-besked-faran-ar-inte-over

“Föraktet mot stockholmare”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/kJrVQ6/stockholmsforaktet-nar-nya-hojder-under-coronakrisen

 

Galna svenskar ökar sitt förtroende för Löfven och Tegnell!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/70OzwW/fortroendet-for-tegnell-och-lofven-okar

Svenskarnas kadaverdisciplin

https://detgodasamhallet.com/2020/04/20/gastskribent-bjorn-stolt-svenskarnas-tillit-till-myndigheterna-och-till-varandra/

Nassim Taleb: ”Det är bättre att ha panik tidigt än att ha panik sent”

https://www.dn.se/ekonomi/riskanalytikern-nassim-taleb-jag-har-varit-forvanad-att-vi-inte-haft-en-pandemi-tidigare/

 

Trump vs. WHO

Tedros hälsominister i Etiopien 2005-2012, dolde ebolautbrott

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=yvVutc9uHr8&app=desktop

Han hyllar guden Shiva

https://twitter.com/DrTedros/status/1085559977597636609

Vem är Shiva?

https://www.bbc.co.uk/religion/religions/hinduism/deities/shiva.shtml

Hinduism är inte ens erkänd religion i Kina

https://www.breakingisraelnews.com/148647/photo-surfaces-of-who-chief-meeting-chinese-officials-with-shiva-hindu-god-of-destruction/

Gula faran

https://sv.wikipedia.org/wiki/Gula_faran

Jojje Olsson: “Kina gör FN mer auktoritärt”

https://www.expressen.se/kultur/jojje-olsson/vakna-upp-nu-kina-gor-fn-mer-auktoritart/

 

Vårdens hjältar

Mikael Fjällid förklarar IVA-personalens hjältedåd

https://www.youtube.com/watch?v=Ve5BcknAz3I

PTSD bland vårdpersonal

https://www.ingridochmaria.se/2020/04/19/kronika-civilisationens-fernissa-ar-florstunn-och-kan-ramna-nar-som-helst/

Den svenska modellen – behandla inte äldre

https://detgodasamhallet.com/2020/04/19/patrik-engellau-den-svenska-modellen/

Videon från Stockholms sjukhem som skickats ut i Sverige

https://www.youtube.com/watch?v=2aGXr-q7YU0&fbclid=IwAR0HWZbCUkC5M4wvmmLHGAD9gtt4SxbTGgrcYpgBDjmsECeV1FkU–hdU6Q

Många äldre överlever med rätt vård!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/louise-92-jag-ville-valdigt-garna-leva

Katastrofen på IVA

https://www.sjukhuslakaren.se/vi-gick-in-i-den-har-krisen-pa-knana/?fbclid=IwAR2Pj9fJh7cNhnnqaewAtu0BjaZI_klcYixYOkzGWm4itBGVfKKahgVdvm8


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 kommentarer angående “Nyhetshelgen #57 – Vårdens hjältar, Sverige hjärta Löfven och Tengele, Gula faran

 1. Roligt att man dödar o skjuter o eldar som fan. I Lund eldade man upp 150 lik hos Fonus. Feltroende dödades 2 ggr. Skäggbarnen och öst europiska gangsters leker Chicago. Blir inte dessa Jök slödder sjuka…bli dom tar dom äldres platser. Lars Bick en heders gamling blev jagade runt i Stockholms hemlöse land. Härbärgena hade blattar o kokain folk före ursvenska utstötta. uppror..kalla det Glock upproret. Gymnasie lagens folk e på aktuellt och man hyllar blatte krögare.. jobbar inte asylfolk..???? Idol gangster dadelkokare. kebabskötare. Mercedes chaufför hukle skräddare. shoppare. lavendel doftande brännare rapeist hatare munpissare.

 2. Nu berömmer utländska forskare Sverige som gjort rätt och ha öppet så mi får tänka om annars kommer Morgan nazzen från Viken. Man ljuger lite och får folk att tro på Jesus Tegnell.

 3. Ger man inte enkel basvård vid Corona så dör man. Vätskedropp vid feber, man blir fort uttorkad. Kolla syreupptagningen. Ge syre. Tror inte det förekommer på äldreboende. Är det okunskap eller ovilja.

 4. Välkommen till vårt äldreboende. Det kostar din pension. Du lever fritt bland dementa och andra gråhåriga.
  Frukost e gröt mjölk o ostmacka.
  Lunch e saft fil sylt och valfri andningspaus.
  Fika e snål kok kaffe med wittebrö.
  Middag e mjölk kokt falukorv gröna giftiga potatis med snorsås och en okokt morot.
  Kvällsmacka ingår ej.
  Vid Corona blir hjälpen nödtorftig och hjälplös. Syster Berit kan mutas att hjälpa till vid dödsfall.
  Om grannen dör var vänlig ring 666 6666 666 fråga efter Ingen e där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.