TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #56 – Gates of Hell, han är uppstånden, Folie à Folkhälsomyndighet

Publicerad 14 april, 2020

I avdelningen Goda nyheter noterar vi i dag att Boris Johnson är uppstånden, att danska dronning Margrethe inte tror på människoskapad uppvärmning och att rektorn som vägrade åtlyda slöjförbudet i Skurup är avstängd från jobbet! Betydligt dystrare blir det när Ingrid&Maria diskuterar Folkhälsomyndighetens galenskap som är direkt farlig för svenska folket – något allt fler forskare uppmärksammar och varnar för. Dagens tema Gates of Hell syftar på Microsoftskaparen Bill Gates alla vaccinprogram som tar livet av betydligt fler än de räddar. Kan det till och med vara så att Gates och hans globalistkompisar medvetet har släppt ut Coronaviruset som hittills dödat över 120 000 människor i världen? Att de redan har ett vaccin färdigt som inte släpps ut förrän människor är så livrädda att de går med på att få både vaccin och mikrochip insprutade i sina kroppar?

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #56 – Gates of Hell, han är uppstånden, Folie à Folkhälsomyndighet” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

 

Boris är uppstånden!

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8211821/Ive-got-b-r-thing-Boris-Johnsons-verdict-battling-coronavirus.html

Moa Berglöf insinuerar att han medvetet smittades …

https://samnytt.se/skribent-pa-sydsvenskan-pastar-att-boris-johnson-latsades-fa-corona/

 

Amerikanska medier bröt direktsändning med Trump

https://www.friatider.se/trumps-coronavideo-fick-media-att-bryta-sandningen

 

Heja dronningen!

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-04-10-dronningen-er-ikke-ganske-overbevist-om-at-klimaforandringer-er-direkte

 

Skurupsrektorn som vägrade slöjförbud avstängd från jobbet

https://www.expressen.se/kvallsposten/rektor-stangs-av-efter-slojbraket/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=twitter&social=twtr

 

Folie à FHM

FHM gör stora fel i kampen mot Corona

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/awQ01O/sverige-gor-stora-fel-i-kampen-mot-corona

22 forskare kräver ändrad strategi för Sverige

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0nyJQ6/22-forskare-folkhalsomyndigheten-har-misslyckats-med-sin-coronastrate

Dr Tengele påkommen med ännu en lögn

https://www.aftonbladet.se/a/BRKdel

Vi mäter bättre än alla andra!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/tegnell-darfor-har-sverige-hogre-dodstal

 

Förlängd karantän i Frankrike, Belgien m fl

https://samnytt.se/video-gang-lopte-amok-i-bryssel-brande-bilar-och-avlossade-vapen/

Neuding: Coronaupplopp ett mardrömsscenario https://www.dagenssamhalle.se/kronika/coronaupplopp-vore-ett-mardromsscenario-32199

Men svenska polisen anser sig inte kunna stoppa Valborgsfirande!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/kommunen-om-valborg-stanna-hemma

 

Gates of Hell

Robert F Kennedy Jr om Bill Gates

https://cloverchronicle.com/2020/04/08/robert-f-kennedy-jr-bill-gates-obsession-with-vaccines-fueled-by-messianic-conviction-that-he-is-destined-to-save-the-world-with-technology-and-god-like-willingness-to-experiment-on-lives-of/?fbclid=IwAR3WJqc0lKsX6huDI_lpIE_8SA9cZwkBc0xJ-xaEAwmI0Kgf9kymXMcVWJM#google_vignette

Vem är Robert F Kennedy Jr?

https://sv.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy,_Jr.

Satanistprästinnan Marina Abramovic gör reklam för Microsoft

https://twitter.com/joslyne_raquel/status/1249497970900226051?s=21

Namninsamling för att utreda Bill and Melinda Gates Foundation

https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity?fbclid=IwAR1eTT4j7y4H6huDa9XFjGuI80hPgwtqn9fpRkB8eZZZM8ol2qj7t12w4k4

Amazing Polly om Gates of Hell

https://www.youtube.com/watch?v=JR8gw6GLwug

WHO: Vaccin är enda sättet att stoppa Corona

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rAR4rw/who-vaccin-enda-sattet-att-stoppa-viruset

Mer om Bill Gates vaccinplaner

https://www.naturalnews.com/2020-04-13-bill-gates-globalist-vaccine-depopulation-agenda-revealed.html

Peak Prosperity om hur viruset angriper T-cellerna

https://www.youtube.com/watch?v=v9wbb0FN6sM

Netanyahu säger att Deep State styr Israel

https://www.haaretz.com/israel-news/netanyahu-deep-state-israel-no-democracy-here-lieberman-1.8736138


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

11 Kommentarer

 1. Avatar

  Apropå kvinnan som avled på Akademiska sjukhuset : enligt en nära anhörig är det ingen personal som testas, inte ens de som varit sjuka och återvänder till jobbet!

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Skrämmande!!!

   Svara
   • Avatar

    För ett par timmar sen påstod presschefen Elisabeth Tysk på Ackis att alla testas (på SVTs hemsida). Nu är det påståendet borttaget. Utan rättelse från SVT. Naturligtvis.

    Svara
 2. Avatar

  Man läser mellan raderna av Corona tugget. Det verkar som alla från regering till Tegnell e nån slags Influencers, man står uppradare som gamla lok o tuffar ut rökmoln. Tidningarna har senaste korven 19 i nånslags 24/7 chatt. Såg att en blondin anföll Trump med attack frågor så att hon knappt andades. Sen visade han journalist filmer o blev kallas propaganda del lux. Det var ju tvs egna shower som visades.
  Det här med åldringsvårds döden e grymt jävligt grymt. För 10 år sen hostades min mamma ihjäl på hemmet så det har aldrig funnits munskydd ens. Sista dansen med Löfven får man i lunghostans sista andetag. Var e ledningen varför jobbar inte Jök över helgen och har nya ideer idag. Nej det är helg då äter man kroppkakor från hell och kastar ägg på folket.
  Riksrätt folkrätt vas fan dom men inte skall diktatorn från Höganäs kompisar få vila i fred ens en sekund när detta eventuella Gates virus kapats av sin egen död.

  Svara
 3. Avatar

  Varför har just svenskar så stor tro på FN? Ja, man tror ju inte på andra högre makter så.

  Svara
 4. Avatar

  Det er en gammel tanke dette at om mennesker i fattige land kan regne med å få beholde barna sine, så får de færre barn. Har alltid tenkt at det er dette B. Gates mener med sin uttalelse. Og at det er derfor ingen spør han direkte om hva han mener med det han sier. Tror kanskje ikke han ville ha våget å være så ærlig om sine grusomme planer, at han ville si det rett ut. Men det er jo ingen overraskelse om ordene hans har en dobbel mening….
  Og ja, Amazing Polly er amasing!

  Svara
 5. Avatar

  Ålderdomshemmen har blivit den nya ättestupan. Är du inte sjuk så blir du, finns ingen resurs på hemmen för intensivsjukvård eller kunskap. Tyvärr så blir personalen drabbad också.

  Svara
 6. Avatar

  Trump stoppade ner plånboken angående Who…kanon Trumpa pågen..Obama stöttar trötte Biden som skall va president i 2 månader vid vinst sen tar Hillary Clitoris , vicepresidenten, över medan Biden e körd i hoet enligt ryktade hästar. Kan man skicka tillbaka Windows Vista till Gates?

  Svara
 7. Avatar

  Järfälla kommun planerar för så kallat evakuering boende, för trångbodda familjer med äldre. Så nu kan nya adeln fylla på med mera släktingar från utlandet och andra städer i sverige.

  Svara
 8. Avatar

  Ted Bundy avrättades 1989 för massmord, våldtäkt och nekrofili. Som Bill Gates utstrålade han förtroende och god vilja. Bill Gates vill avfolka världen, och det skulle i själva verket vara en bra idé att avfolka världen med en: Bill Gates kan vara det första och sista offret för hans eugenikprogram, och världen skulle bli en bättre plats över natten.

  Svara
 9. Avatar

  Ni kan inte ana hur glad jag blev när jag såg detta avsnitt! Att ni tar upp det här med vacciner, och i sådan längd, är så positivt att jag saknar ord. Ni är två mycket, mycket insiktsfulla och kloka kvinnor. Detta med Bill Gates och hans V-för-Vendetta-liknande injektionsprojekt är fullständigt vidrigt, vedervärdigt. Och kanske ännu mer vedervärdigt är hur omvärlden bara blundar för det. Ta gärna också upp att den skarpsynte skådespelaren Robert de Niro kämpar sida vid sida med Robert Kennedy Jr i det här, de är så modiga att man blir alldeles rörd. Att ta upp just vaccinfighten mot media och skolmedicinen (”gudarna i vitt”), är sannerligen ingenting för svagsinnade.

  Och om nu någon som läser detta tror att alla andra vacciner – alltså de icke-Gates-kopplade – är ok, så kan jag ta er ur den villfarelsen direkt. Nej inget vaccin, världshistorien igenom, har någonsin varit till någon nytta för någon, varken barn, vuxen eller djur, så illa är det. Återigen, se de historiska sjukdomskurvorna i Linda Karlströms Göteborgsföreläsning och häpna: https://www.youtube.com/watch?v=phN3n0xBBbY och https://www.youtube.com/watch?v=-o3rs3HIX4I Vad gäller den ”berömda” mässlingskurvan så är den ren fejk, något dr Suzanne Humphries med all önskvärd tydlighet har förklarat i sin artikel ”Response to Isabella B”, vilken återfinns på https://drsuzanne.net/2015/10/why-dr-suzanne-humphries-an-anti-vaccine-activist-is-lying-to-you-about-measles/

  De Niros son fick autism av sina vacciner, därav hans engagemang i frågan. Även Donald Trumps son Barron utvecklade autismliknande symptom efter sina vaccinationer, något som påverkat Trumps vilja att kritiskt granska detta medicinska område. Alex Jones talar om just detta i en av sina senaste intervjuer med dr Sherri Tenpenny, se https://www.youtube.com/watch?v=9hOuDemMgMk&fbclid=IwAR3CdKGxfQq6FDfCfg0l-lWPL8r69qFiPEl5NxUG1kBKvOS_u_rv8bQpkCA (22:24 in i videon, där han även tar upp Gates ”styrning” av Trump). Barron har dessutom blivit hånad för sina autistiska drag i olika sammanhang av vidriga människor, det är så man mår illa.

  Tusen tack igen, Ingrid och Maria, för ert engagemang i detta viktiga ämne!!!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.