TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #87 – Glad Påsk!, sossarna jublar, hatar Maria stockholmare?

Publicerad 10 april, 2020

Låt oss fira påsken trots att vi inte kan umgås som vi brukar göra! Ingrid&Maria minns barndomens långfredagar då man minsann inte fick ha roligt, och konstaterar att vi borde tänka lite mer på Jesus just i dag på Långfredagen. Vi häpnar över att svenska folket nu strömmar i massor till Stefan Löfvens totalt inkompetenta ledarskap, som kommer att skörda tusentals liv i Sverige. Vad är det MED svenskarna egentligen? Vill vi följa Stefan Löfven ner för dödens väg? Sist men inte minst hyllar vi alla hjältarna inom sjukvården som trots politikernas vanvettiga styre gör allt de kan för att rädda liv!


Listen to ”Nyhetsveckan #87 – Glad Påsk!, sossarna jublar, hatar Maria stockholmare?” on Spreaker.

 

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

 

Varför firar vi påsk?

https://sv.wikipedia.org/wiki/Påsk

Påskekrim

https://no.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5skekrim

Påskmässa

https://sv.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5skdagen

Först 1969 fick restauranger ha öppet på Långfredagen

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/sa-har-paskfirandet-forandrats-genom-aren

 

Sossarnas märkliga revansch

Folket belönar S med största ökningen i historien

https://www.friatider.se/mitt-i-massdoden-svenskarna-belonar-lofven-med-historiskt-hoga-siffror

https://nyheteridag.se/s-gor-rekordokning-under-coronakrisen-sd-halkar-efter/

Svenskar vill dö?

https://twitter.com/KlingsporC/status/1248508035657424896

Och att folkutbytet går snabbt nu

https://www.exakt24.se/vansterextrem-forskare-stor-majoritet-vuxna-har-utlandsk-bakgrund-2030/

 

SD försöker komma in i debatten 

Ingen amnesti för afghanerna

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/3JbxJe/inga-fler-graddfiler-for-de-ensamkommande

Slår ett slag för munskydd

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/zGJ9bv/personal-i-aldrevarden-maste-ha-munskydd

 

Sverige har flest döda i Norden

https://www.friatider.se/sverige-varst-i-norden-803-coronadoda-mot-42-doda-i-finland

Kurvor bortförklaras

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/matematikprofessorn-grafen-ar-missvisande

Tegnell förstår inte hur smittan kommit in på äldreboenden …

https://ledarsidorna.se/2020/04/post-corona-och-nya-meningar-med-livet/

80 procent av smittan från asymptomatiska (Tegnell sa 6-8 procent)

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8195951/Majority-COVID-19-patients-caught-virus-not-showing-symptoms.html

10 gånger så många döda i Sverige som Israel

https://detgodasamhallet.com/2020/04/08/patrik-engellau-syrsan-och-myran/

Mossad köpte 10 miljoner masker, Säpo varnar för nazister …

https://www.jpost.com/Israel-News/Mossad-bought-10-million-coronavirus-masks-last-week-622890

Vad sysslar stockholmarna med?

https://www.youtube.com/watch?v=sAvRF6zW74A&feature=youtu.be

 

Triagen inleds

Äldre ska nekas intensivvård

https://www.friatider.se/triagen-inleds-aldre-ska-nekas-intensivvard

Björn Olsen: Många svenskar kommer att dö

https://www.friatider.se/bjorn-olsen-sverige-kommer-fa-mycket-hoga-dodssiffror

15 av 21 län har smitta på äldreboenden

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-rapport-till-regeringen-smitta-inom-aldreomsorgen-i-15-av-21-lan

“Dåligt utbildad personal” …

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/tidigare-hemtjanstchef-kan-inte-forsta-forvaningen-over-att-det-sprider-sig

Katastrof med skyddsutrustning

https://www.dn.se/nyheter/sverige/militar-skyddsutrustning-nar-inte-sjukvardspersonal/

Detta är vad läkarna tvingas göra

https://www.svd.se/lakare-otydligt-vem-som-ska-fa-intensivvard

Respirator kan förvärra tillståndet?

https://time.com/5818547/ventilators-coronavirus/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=editorial&utm_term=health_covid-19&linkId=86198076


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

18 Kommentarer

 1. Avatar

  Det är inget expriment som Löfvens regering håller på med. Det är totalt misslyckande oförmåga att hålla i hop landets gränser och kontrollera smittade inflödet via flyg, buss mm utan karantän, OCH FÖRHINDRA Folksamlingar. Det enda som förhindrar virussmitta är karantän en viss tid minimum 14 där sedan utvärdera och lätta på trycket efter hand. Tyvärr har tåget redan gått.

  Svara
 2. Avatar

  God påske! Glad påsk! Takk for at dere forsvarer de gamle. Er så glad for at dere gjør det. Det er skremmende hvilke holdninger som plutselig
  dukker opp i denne tiden. Det er jo nå barn og unge har muligheten til å lære hva solidaritet betyr i praksis. Det burde være en god ting midt i alt.
  Alt godt til alle her!

  Svara
 3. Avatar

  när det gäller one nigh stands rekommenderas ju att man använder kondom för säkerhets skull ifall partnern skulle vara smittad med nått varför inte munskydd för säkerhets skull i coronatider?

  Svara
 4. Avatar

  Jag tror, att många svenskar låter sej inlullas av TV programmen som distraherar dom och dom är väl så dumma att dom tror att SVT har själva hittat på program som karantänen osv. fast istället ser man sådana program i nästan alla länder. Och nu kör dom med hallåor för att lugna ner dom.

  Svara
 5. Avatar

  Angående S uppgång: de flesta i Sverige är politiskt handikappade, självupptagna och ointresserade av det som pågår i samhället, dvs sina egna liv! En bärsa på en uteservering och ett getöga på mobilen om covid19, det får räcka. Och Löfven är lugn och samlad, typ.

  Svara
  • Avatar

   Exakt! Först när de personligen drabbas så kanske de finns en antydning till ett intresse hur världen ser ut utanför bubblan de lever i. Börjar tycka att folk får vad de förtjänar.

   Svara
 6. Avatar

  Det enda som kommer få svenskarna att ”vakna” är när maten inte står på bordet längre, folk får jobba utan lön, deras barn svälter och det varken finns vatten i kranen eller elektricitet i vägguttaget. När det redan gått alldeles för långt alltså. Då kommer svensken att gnugga sömnen ur ögonen och undra vad fan det var som hände

  Svara
 7. Avatar

  Är det inte det gamla Stockholmssyndromet som spökar? Idag Tegnell och Löfven, 1973 var det Olofsson och Olsson.

  Svara
 8. Avatar

  Märkligt hur Lena Mellin tuggar om staten och regeringen..det kommer aldrig finnas en svag stat mer. Nu ser vi sir Lancelot dela Stefan visa styrka.
  Vi som varit med en del har sett dessa outbildade Sossar rular i Sverige. 95% skatter och 5 % babbel eller tvärt om. Ma föddes in i detta med att 55% rösta S plus kommunister som städade på dass när Tage sket. På den tiden var det väl bara Ohlin Bertil som vågade tjafsa emot men sen kom Palme och Sträng spelade harpa…fy fan..
  Idag går S in med krokig rygg när Corvid härjar men då blir plötsligt stay home folket rårörda i ögonen och pinkar på Steffes ben. Dessa 14.00 Tegnell möten e ju bara floskler om dödao varningar angående närhets tröstande Aleppo flyktisar som trotsar Moder Svea och shoppar dadlar 24/7…lille Steffe gömmer sig i garderoben och låter Magda dela ut falska löften som ingen fattar. Total avsaknd av ryggrad låter men äldre dö när hukle kärringar vårdar farmor med öppet mun skydd och spelar kroppsbingo med farfar. Landsfader vår som är på Sveavägen ta ditt pick o Pack…rid en bakvänd Jesus på din åsna ut ur Jerusa slem..Ge oss nån duktig uppstyrare utan politisk lösgodis. Tänk Trump varje dag står han där o tuggar..tänk käre Boris som offrar hälsan för att ha i hand. Stäng gränsen onej där kommer flyktingar från det Corvid härjade Iran…håll avstånd onej. bli hemma onej…men mer makt ojaaaaa….pissa inte på oss Sossar för då jävlar….

  Svara
 9. Avatar

  Finns det inga kokböcker..typ korvar av Stefan eller Åkessons ostbricka..Ingrids pastabok eller Marias familje gulash.

  Svara
 10. Avatar

  Kära ivriga Maria kyrkorna är inte öppna på av Corvid trängsel ni får mässa på balkongen och tända marschaller medan Ingrid och maken skriker tjoho Jesus blod är utgjutet men frälsaren är uppstigen från det döda…sen sjunger ni psalmer och myser ner vit vin.. torskpanetter och delar bröd från Ica. Plötsligt ser ni rymdstationen blinka på himlen och Jesus e hemma hos pappa Gud….

  Svara
 11. Avatar

  Ett annat så kallat virus som har letat sig in i samhället är ungdomsrånen, som pågår med regeringens , och hela rättsstatens goda minne med Humanism och inte riktigt straff. Också ett experiment. Det förekommer 12 åringar son hotar vuxna med jag kan döda dig jag får inget straff.

  Svara
 12. Avatar

  gällande S siffror, kan de vara fejkade på något sätt? Där de tror att det går att komma undan med detta när ingen är på sina jobb och därmed VET om en massa människor helt plötsligt har ändrat åsikt? Det kan ju också vara så att när alla är hemma ingen diskuterar samhälle politik så har de S som standard svar, för att det är lättast. Har sentio gjort någon mätning som visar samma siffror? För alla Q och Q+ följare hoppas vi på trumps a shot around the world under påsken. Förhoppningsvis är det något som även väcker Sverige och troligen menade trump Sveriges problem med den djupa staten när han uttalade sig senast, inte det andra osynliga viruset. Lyssna på hans tal och de går att tolka lite olika beroende på vilket fokus man har som lyssnare.

  Svara
 13. Avatar

  Angående sossarnas opinionssiffror så vet jag inte om det är så konstigt. Folk är generellt inte så insatta eller intresserade av politik. Att skjutningar och våld fortsätter som vanligt har folk glömt bort eftersom allt på nyheterna handlar om Corona just nu. Det har blivit en perfekt avledningsmanöver och Löfven får chansen att leka landsfader. Eftersom Tegnell hela tiden försäkrar oss om att kurvan ser bra ut och att läget är under kontroll så köper folk det. Dessutom får vi skräckrapporter från Spanien, Italien, England och USA. Få känner till att vi har flest dödsfall i norden, ännu färre att vi har fler döda per miljon invånare än USA. Den som följer msm får lätt intrycket av att Sverige klarar det här mycket bättre än större delen av omvärlden och att vi är i relativt trygga händer… och där har ni svaret.

  Svara
 14. Avatar

  Kultur eliten som sjöng Svt kväll med Maky Mark i soffan. Feta miljonärer som underhåller o tigger av 70+ arna. Som sen hamnar i tält utanför lasaretten med kass hygien och dålig utrustning. Ingen knackar på min 70+ dörr. Jag får chansa ner på Ica o handla toapapper sill o ströbröd sen köra händerna genom billigt handtvål. Få info av dryga politiker och herr Teggnäll medan morgonen gnyr och en jävla koltrast kvittrar utanför fönstret. Samtidigt spottar maffian på poliserna och skriker kåråna på dig polisjävel. Det ångar från Öresundsbron av 8000 rullstolsbundna arab släktingar medan lösgående hönsäggen blev gröna. Ta er i brasan sossdjävlar och få era 50% för helvete men ni e hatade jävla Lenin pack.

  Svara
 15. Avatar

  Globalisterna,V,Mp,S,L,C, jublar över Löfvens siffror. Tur att många grannländer stängt gränserna,annars skulle vi har massinvasion av, smittade asylsökande, kriminella bråkstakar.Sverige kan inte hålla koll på en enda brottsling, Pissrånaren, Pissar på svenska rättsystemet. Med all rätt kanske. Vägrar ta sitt straff. Dags för förändring.

  Svara
 16. Avatar

  Enligt mormor har Sossarna bara 17.1 % men man höjer till närmaste tal som då e 30..
  Var e politikerna man e samhälls anställd ut o jobba fetknoppar..ge bort lönen. Vattenbrist och toapapper loosers

  Svara
 17. Avatar

  Att sossarna ökar nu beror ju på att majoriteten av svenska folket är så otroligt korkade och superegoister som inte bryr sig om vad som händer med Sverige.

  Det enda som väldigt många bryr sig om är att gå omkring och leka miljonärer med skulder långt upp över öronen.

  Att skryta med sitt boende har för väldigt många blivit ett självändamål, fast man knappt äger namnskylten på dörren ens.

  Nej, det som behövs i Sverige nu är först och främst räntehöjning till normala nivåer med bostadsräntor på 6 – 8%, vilket i slutänden leder till ekonomisk krasch, både nationellt och personligt för många.

  Vi måste komma ifrån det här fantasi samhället där allt är uppbyggt på skulder, men ändå ska Sverige vara hela världens socialbyrå och bankomat.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.