TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan Special #8: Svenskar berättar – Spanienkarantänen inifrån

Publicerad 28 mars, 2020
I denna Nyhetsveckan Special berättar två svenskar om sina upplevelser från Coronakarantänen i Spanien. Christer Wernhult befann sig på semester på Teneriffa när Coronakrisen lamslog hela landet. Efter att ha tillbringat sista veckan inlåst på sitt hotellrum lyckades han komma med ett plan hem – och säger att han aldrig varit så glad som när han satte nyckeln i dörren där hemma. Katinka bor på spanska sydkusten och får i princip inte lämna sitt hem över huvud taget. Trots det känner hon sig fullständigt trygg och har inga som helst planer på att åka hem till Sverige. Hon berättar om en fantastisk sammanhållning i det spanska samhället, som varje kväll klockan 20 manifesteras med applåder för sjukvårdspersonalen från balkonger och fönster.

Författare Ingrid Carlqvist

Listen to ”Nyhetsveckan Special #8: Svenskar berättar – Spanienkarantänen inifrån” on Spreaker.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

4 Kommentarer

 1. bosse

  test kit till folket jävla Jökare

  Svara
 2. Moster Berit

  Märligt att inte stad kommun o sjukhus handlar upp vårdmaterial som finns på byggvaruhus .m.m. Målaroveraller..skyddshandskar..gasmasker..att nån tillverkar munskdd och sprit. Det skall väl va själva fan o tvätta sig i årgångs whiskey.
  Svensken e en stöddig fan där många har bättre utbildning än regering varvid man tänker ..dra åt helvete Jök Sosse du e inte min regering. Sen då alla dessa statsråd o snea sossar i aktuellt som e rädda för smittan o knappt syns till. Märkligt många asylfolk på höga poster dom känns lite nedlåtande och har inget engagemang utan läser ett papper likt en uppäten smörgås. Agenda bjuder in Tegnell och nån Sosse tyckare. Man kan inte ta vänster kärringar på allvar. Nej se till o testa oss skaffa fram en landsfader och ge oss framidstro Jök helvete.. att se Svensson stryka omkring i hörnorna medan Abdullahs barnvagnar rulla i en hopkokt vattenpipe os ger oss no hope. När skall Socialstyrelse kvinnan med persisk bakgrund översätta reglerna till sina mattepiskar vänner. Tror Sverige mår skit i allt elände av hatet mellan muslim och vanliga Svensson förutom klimatkletare o Mao feminister. Tyvärr vi e körda sa nån i affärn..sengångar Löfven we don’t like att du gömmer dig hos Ulla….

  Svara
 3. Tingamebob

  Jöks Bagdad Babsan Lena Mellin förutspår död åt Sd trojkan och miljard Magda styr Sverige med korv Steffe ..Global Annie..stenhuggar Lövin..mes Sabuni Björklund…där ingen släpps in på Rosenbad utan metallflagga på slipsen och alla e Tegnelliserade . karatän Sverige med gängpolis och kokain till pensionärerna…Svt blir GoebbleLeninMarx tv och LeifGwPersson letar rötter i blatte Sverige och med sitt nya vin ”röd makt’ sponsrar han Özz Nujenz bok om Kurdistan i Sverige. Alex Schulman poddcastar med sitt munskölj vatten..tillverkat av frugans morgon kiss medan kungen rider i på Skansen och Vickan säljer mammas nya bok på Konsum. Ich bin ein Schweden frau.
  Let’s dance går på Aleppo tv som rysarserie och Mark och Jonas bygger Arken där alla kändisar får plats. Kjelle Berka e kapten och Sarah Dawn Finer sjunger We shall over come… gammel svensken har dött ut genom åsiktskvävning….

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #170 Platinasponsorer: Jörgen C – Donation, Lena J – God fortsättning och fortsätt ert goda arbete, Helena W – Ni är såå braa!!, Monica D – Kära vänner! Låt oss hålla ihop i dessa svåra tider! Kramar, Big L – Gåva till Skånes två underbara kämpande journalister. Tusen tack för ert fantastiska arbete. Nu kör vi 2022, Anders, Gabor, Björn. Övriga: Lotta, Kristian, Anders, Anonym TS, Perre och Marie, Anonym A, Anonym M, Maria L, Anonym Y, Andreas, Birgitta H, Angelica, Maria L2, Katrin, Malin, Carin, Milada, Tommy, Reijo, Gertiepie, Anonym TS2, Peter, Liselott, Anonym MM, Lena, Lars S, Lillemor, Anonym MJ, Anne- Marit, Lennart, Anonym C, Mikael S, Thomas, Conny, Ylva, Eva S – Gåva till fina ni, Elisabeth J – Hoppfull, Erik N – Gåva kör på ni behövs, Lennart J – Gåva, Kjell C – Gåva, Laszlo S, Katharina E – Tack för fint jobb ni gör, Tommy D – Två toppentjejer!, Göran B – Tack för ett upplysande program, Peter B, Marie-Ann R – Blommor!!, Christina H – Är förtidspensionär så ger vad jag kan!!, Lennart J – Gåva, bra program!, MR dj, Zussi – Tack två ljus i mörkret, Ronny L – Gåva, Rolf N – Gåva, Jan F, Kristina G – Gåva, Göran R – Gåva till Ingrid och Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #170 Platinasponsorer: Jörgen C – Donation, Lena J – God fortsättning och fortsätt ert goda arbete, Helena W – Ni är såå braa!!, Monica D – Kära vänner! Låt oss hålla ihop i dessa svåra tider! Kramar, Big L – Gåva till Skånes två underbara kämpande journalister. Tusen tack för ert fantastiska arbete. Nu kör vi 2022, Anders, Gabor, Björn. Övriga: Lotta, Kristian, Anders, Anonym TS, Perre och Marie, Anonym A, Anonym M, Maria L, Anonym Y, Andreas, Birgitta H, Angelica, Maria L2, Katrin, Malin, Carin, Milada, Tommy, Reijo, Gertiepie, Anonym TS2, Peter, Liselott, Anonym MM, Lena, Lars S, Lillemor, Anonym MJ, Anne- Marit, Lennart, Anonym C, Mikael S, Thomas, Conny, Ylva, Eva S – Gåva till fina ni, Elisabeth J – Hoppfull, Erik N – Gåva kör på ni behövs, Lennart J – Gåva, Kjell C – Gåva, Laszlo S, Katharina E – Tack för fint jobb ni gör, Tommy D – Två toppentjejer!, Göran B – Tack för ett upplysande program, Peter B, Marie-Ann R – Blommor!!, Christina H – Är förtidspensionär så ger vad jag kan!!, Lennart J – Gåva, bra program!, MR dj, Zussi – Tack två ljus i mörkret, Ronny L – Gåva, Rolf N – Gåva, Jan F, Kristina G – Gåva, Göran R – Gåva till Ingrid och Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #170 Platinasponsorer: Jörgen C – Donation, Lena J – God fortsättning och fortsätt ert goda arbete, Helena W – Ni är såå braa!!, Monica D – Kära vänner! Låt oss hålla ihop i dessa svåra tider! Kramar, Big L – Gåva till Skånes två underbara kämpande journalister. Tusen tack för ert fantastiska arbete. Nu kör vi 2022, Anders, Gabor, Björn. Övriga: Lotta, Kristian, Anders, Anonym TS, Perre och Marie, Anonym A, Anonym M, Maria L, Anonym Y, Andreas, Birgitta H, Angelica, Maria L2, Katrin, Malin, Carin, Milada, Tommy, Reijo, Gertiepie, Anonym TS2, Peter, Liselott, Anonym MM, Lena, Lars S, Lillemor, Anonym MJ, Anne- Marit, Lennart, Anonym C, Mikael S, Thomas, Conny, Ylva, Eva S – Gåva till fina ni, Elisabeth J – Hoppfull, Erik N – Gåva kör på ni behövs, Lennart J – Gåva, Kjell C – Gåva, Laszlo S, Katharina E – Tack för fint jobb ni gör, Tommy D – Två toppentjejer!, Göran B – Tack för ett upplysande program, Peter B, Marie-Ann R – Blommor!!, Christina H – Är förtidspensionär så ger vad jag kan!!, Lennart J – Gåva, bra program!, MR dj, Zussi – Tack två ljus i mörkret, Ronny L – Gåva, Rolf N – Gåva, Jan F, Kristina G – Gåva, Göran R – Gåva till Ingrid och Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #170 Platinasponsorer: Jörgen C – Donation, Lena J – God fortsättning och fortsätt ert goda arbete, Helena W – Ni är såå braa!!, Monica D – Kära vänner! Låt oss hålla ihop i dessa svåra tider! Kramar, Big L – Gåva till Skånes två underbara kämpande journalister. Tusen tack för ert fantastiska arbete. Nu kör vi 2022, Anders, Gabor, Björn. Övriga: Lotta, Kristian, Anders, Anonym TS, Perre och Marie, Anonym A, Anonym M, Maria L, Anonym Y, Andreas, Birgitta H, Angelica, Maria L2, Katrin, Malin, Carin, Milada, Tommy, Reijo, Gertiepie, Anonym TS2, Peter, Liselott, Anonym MM, Lena, Lars S, Lillemor, Anonym MJ, Anne- Marit, Lennart, Anonym C, Mikael S, Thomas, Conny, Ylva, Eva S – Gåva till fina ni, Elisabeth J – Hoppfull, Erik N – Gåva kör på ni behövs, Lennart J – Gåva, Kjell C – Gåva, Laszlo S, Katharina E – Tack för fint jobb ni gör, Tommy D – Två toppentjejer!, Göran B – Tack för ett upplysande program, Peter B, Marie-Ann R – Blommor!!, Christina H – Är förtidspensionär så ger vad jag kan!!, Lennart J – Gåva, bra program!, MR dj, Zussi – Tack två ljus i mörkret, Ronny L – Gåva, Rolf N – Gåva, Jan F, Kristina G – Gåva, Göran R – Gåva till Ingrid och Maria.