TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #53 – Superhjälte eller ärkeskurk?, flykt från Spanien, Stockholm spelar schack med döden

Publicerad 23 mars, 2020

Vad är det med kolloidalt silver som väcker så starka känslor hos svenska folket? Varför kan man inte låta dem som vill pröva göra det i lugn och ro? Detta funderar Ingrid&Maria på i dag, liksom vad Stefan Löfvens tal till nationen egentligen gick ut på. Gömmer sig statsministern fortfarande bakom experterna eller varför dröjer han med mera kraftfulla åtgärder? Vi utfärdar också en (kärleksfull) varning för stockholmare, som verkar lika övertygade som boomers om att just de inte behöver iaktta någon försiktighet gällande Coronaviruset, utan envisas med att åka på skidresor till Åre och Sälen. Till sist försöker vi utröna om statsepidemiologen Anders Tegnell är en superhjälte eller en ärkeskurk!

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #53 – Superhjälte eller ärkeskurk?, flykt från Spanien, Stockholm spelar schack med döden” on Spreaker.

Intervju med Michael Zazzio om kolloidalt silver
https://ingridochmaria.se/2020/03/22/nyhetsveckan-special-7-kolloidalt-silver/
Kina sätter in KS för att desinficera ytor
https://nyadagbladet.se/utrikes/kina-satter-in-kolloidalt-silver-i-kampen-mot-coronaviruset/
Annika Dahlqvist hårt åtgången
https://annikadahlqvist.com/2020/03/23/anna-basen-ar-hotfull/

Malcom Kyeyune om antirasism-industrin
https://www.gp.se/debatt/den-antirasistiska-industrin-överdriver-rasismen-för-att-tjäna-pengar-1.24874710

Den italienska sjukvårdskrisen
https://www.youtube.com/watch?v=_J60fQr0GWo&app=desktop&fbclid=IwAR3rOCLRjtAOrP_7GbWieDez9oPWx6DhjYhkoYWcypG2uSFO6ix14fKyAfs
14 läkare har fått sätta livet till
https://www.document.no/2020/03/20/italias-helter-disse-14-legene-dode-i-kampen-mot-viruset/
Rasismskräck bakom Italiens katastrofläge?
https://samnytt.se/politisk-korrekthet-forlamade-italiens-atgarder-mot-coronaviruset/
London nästa katastrofområde?
https://www.breitbart.com/europe/2020/03/20/london-hospital-declares-critical-incident-coronavirus-not-enough-spaces/
Merkel kan vara smittad
https://apnews.com/f71e89eacd7cc6f84b81991c03e82c31?utm_source=Twitter&utm_medium=AP&utm_campaign=SocialFlow
Tyskland förbjuder möten med fler än 2!
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tyskland-infor-nationellt-forbud-max-tva-personer

Varning för stockholmare!
Löfvens tal
https://www.expressen.se/ledare/lofven-kan-inte-fly-valet-mellan-liv-och-ekonomi/
Fullpackat i Stockholms lokaltrafik i morse
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8mAl1x/morgonkaos-i-sl-trafiken-mer-fullsmockat-an-vanligt
After ski i Åre
https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/flera-sjuka-efter-afterskin-i-fjallen-bilderna-inifran/
Fler boomerstollar
https://stoppapressarna.se/svenskt/amelia-adamo-trotsar-corona-reglerna
De äldre vägrar lyda
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JoyVPj/manga-aldre-struntar-i-risken-att-bli-smittade
Fler zoomerstollar
https://omni.se/tyska-virusrebeller-mots-for-coronafester-hostar-pa-aldre-och-ropar-c

Anders Tegnell – hjälte eller skurk?
Stark intern kritik
https://www.friatider.se/interna-mejl-avslojar-tegnell-totalsagas-detta-ar-blodigt-allvar
Lena Mellin
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/wPQmzG/tegnell–var-guide-till-galaxen
Aftonbladet – en “fixstjärna”
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/XgAKWW/kollegorna-om-pahoppen-mot-anders-tegnell-han-sager-som-det-ar
“Kärleksbombas” nu enligt TT
https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/hort-av-sig-och-undrar-vad-som-sker/

“Nu lugnar det sig”
https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/tegnell-det-kommer-lugna-sig-ordentligt/
Hoppas på värmen …
https://nyheteridag.se/tegnell-kommer-att-lugna-sig-ordentligt-till-sommaren/
Stefan Sauk om katastrofen med hemtjänsten
https://www.youtube.com/watch?v=tRhgCRDoJJo
Smittade på äldreboende
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8mkb1G/tva-coronasmittade-pa-aldreboende–personal-vardar-med-hemmagjorda-vi


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 Kommentarer

 1. Avatar

  Kanske man kan spraya ansiktsskydden med kolloidalt silver!

  Svara
 2. Avatar

  Hej! Heter Markus, är 53-år och bor i Helsingborg. Jag hade inte varit sjuk sedan mitten på oktober 2011, men 18/3 blev hela min kropp alldeles matt. Tappade all energi. Ville bara sova, sova, sova. Det kändes också som att jag hade ett bowlingklot som huvud när jag försökte lyfta eller vrida på det. Men söndag 22/3, när jag vaknade, var allting som bortblåst! Allt var (och är) helt normalt igen. Mår alldeles utmärkt nu. Är hemma 14 dagar för att bygga upp mitt immunförsvar igen. Jag hittade ett Youtube klipp där de visar, bland annat, diagramstaplar på symptom på de som fått en mild variant av Corona viruset. Och UTMATTNINGSSYMPTOM hade strax under 40% fått. Här är länken till det klippet. https://youtu.be/OOJqHPfG7pA Men min fråga som jag inte hittar nånstans är, när slutar man att smitta andra. För det sägs att man blir immun när man väl fått det. Kanske man kan hjälpa andra om man nu blivit immun, typ med att handla eller dylika ting tänker jag på.

  Svara
 3. Avatar

  Jag ser Stefan Löfven ta sin Harpsund roddbåt och ro åta helsike med båten full av skattepengar. Magda skriker på stranden…har du testat dig? En Svettig Stefan hukar sig o spelar in ännu ett tal till nationen på sin nya Iphone 11.
  Nu måste ni ställa upp för varandra och tvätta tummarna.
  Respiratorerna e slut och ålderdomshemmen e stängda.
  Ygerman tar över men har testats positivt för svindel. I am Stefano er chef. Glöm aldrig det.

  Svara
 4. Avatar

  Vd kul och höra Maria och farsan..Likartad dialekt och hela tiden ordsökande för att inte samtalet skall ta slut. Lite politiskt som Magdalena Andersson på Aktuellt. Plus Marias gulliga engelska uttryck och länkar i det oändliga.
  Ingrid-Maria 2-1.

  Svara
 5. Avatar

  Det här om hemjänsten eller säg åldringsvården. Min moder blev med stroke..hon hade sen ofta personal som stod över facet o skrek frågor. Plötsligt fick hon över 40 grader..Jag märke att en undersköterska var jättesjuk men jobbade ändå utan munskydd. Man vägrade att skicka morsan till sjukhus förrän efter 5 dar…Onsdag penicillin Torsdag kväll död. Läkaren: Hennes tid var inne att dö. Jag såg ofta att personalen var förkylda utan munskydd. Denna tid var ett helvete av byråkrat bråk och skicka lappar. Om inte så hotade dom med god man. Rip Mama.

  Svara
 6. Avatar

  Hej!
  Självklart måste man göra en konsekvensanalys och väga folkhälsoinstitutets rekommendationer mot effekterna på samhällsekonomin. Allt handlar, på nedersta raden, om människors liv och hälsa. För mig är Kerstin Hessius den mest genomtänkta och kloka person som uttalat sig i den här krisen. Vi ligger just nu på en säker katastrofkurs grundat på något som eventuellt kan bli en katastrof framöver. Skydda de som är i riskzon och låt resten av befolkningen fortsätta sina liv så gott det går.
  Tittar man sedan på kurvorna från Corona liveupdate så indikerar en hel del på att vi i Sverige lyckats plana ut kurvan på ett helt annat sätt än tex Italien och Spanien.
  Hälsningar
  Ulf

  Svara
 7. Avatar

  Hej,
  Är det ingen som funderar på var Dan ”down the drain” Eliassons stora informationskampanj tagit vägen? Det var ju det stora numret efter den första presskonferensen, där Löfven stolt berättade om att MSB minsann fått 75 nya friska skattemiljoner för att informera alla om Corona. Tydligen har i vart fall befolkningen i nordvästra Stockholm inte lärt sig tvätta händerna ännu.

  Svara
 8. Avatar

  Moon river. väldans mycket folk tätt på en från öst europa…när håller Steffe den fege ett tv tal till parabol folket med Zigenar look. No hyfs no asylrätt. vem fan sköter gränsen? Nu ser vi att EU inte behövs. funkar bara för Ylva Johanssons hbtq frisyr och alla andra avlagda Rosenbaddare. Var finns utköring av våfflor idag och vispa grädden lagom. nej nu ökar bedrägrriena när lille rökande arab lettländare ringer om utförsäljning av munskydd. Ha ditt bank id klart ny kommer lalle Uzbek polisen på besök. Svartmuskig svensk man och neander kvinnar knackar på.

  Svara
 9. Avatar

  Kära Ingrid och Maria, jag är mycket glad att höra att ni blir mer och mer öppna för alternativmedicin för var dag som går och att ni sprider kunskap om den! Och ja, allt inom läkemedelsföretagsvärlden handlar om pengar, ingenting annat. Allehanda preparat, inte minst vacciner, produceras storskaligt och säljs globalt för mångmiljardsummor varje dag under förespeglingen att de är nödvändiga och ofarliga. Allt medan varenda visselblåsare som förtvivlat försöker informera om dessa preparats OERHÖRDA skadeverkningar och vetenskapliga brister tystas, förföljs och hotas.

  Jag är själv medicinskt utbildad och sedermera visselblåsare och vet allt om detta. Läget är fruktansvärt som det är nu, skolmedicinska preparat skördar offer likt en slukande eld världen över, men ingen får reda på någonting. Sjukdomar och skador som uppstår hos människor slås fast vara helt orelaterade till tidigare intagna preparat, eller så undersöks inte saken överhuvudtaget, allt för att skydda inflödet av pengar.

  Jag avråder bestämt alla som vill behålla sin tilltro till våra medicinska makthavare från att se följande videor (se nedan). Dock, vill jag tillägga, NÅDE den som läst mitt inlägg och tar sig för att posta ett motargumenterande svar utan att först ha sett videorna ifråga! Och, nota bene, då talar jag om att ha sett dem från början till slut!

  Linda Karlström, del 1 – https://www.youtube.com/watch?v=phN3n0xBBbY
  Linda Karlström, del 2 – https://www.youtube.com/watch?v=-o3rs3HIX4I
  Lars Bern, teknologie doktor, hos Linda Karlström (artikel) – http://vaccin.me/2017/10/18/lars-bern-om-ny-studie-influensavaccin-ger-okad-influensarisk/
  Suzanne Humphries, läkare – https://www.youtube.com/watch?v=wt70DOhsm7w&list=PLgH2vCx5TOgXXmphTNypKmxB6wGsqr2Wq
  Sherri Tenpenny, läkare – https://www.youtube.com/watch?v=ZDg7CUh53ys
  Sherri Tenpenny, läkare, hos Alex Jones – https://www.youtube.com/watch?v=9hOuDemMgMk

  Svara
 10. Avatar

  Märkligt det väller in Iranier sa nån.. hur klarar man sig hit..inget flyg stängd gräns..antagligen flyger man till Danmark o tar taxi hit. Ge dom munskydd och jobb på Rosenbad. Sicket jävla land och Bolund…

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.