TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan Special #7 – Kolloidalt silver!

Publicerad 22 mars, 2020

Michael Zazzio är mannen som fick statsepidemiologen Anders Tegnell att erkänna att kolloidalt silver fungerar mot de flesta virus. Michael är legitimerad sjuksköterska som tidigt började forska på audiologi, läran om hörsel, och sedan drygt 20 år tillbaka driver han AudioLaserKliniken där han behandlar tinnitus och andra hörselproblem.
Numera äger han tillsammans med Anders Sultan företaget Ion Silver AB som säljer kolloidalt silver. Företaget omsätter många miljoner och jobbar nu för högtryck för att tillgodose den svenska marknaden med vattnet som kanske kan ta död på Coronaviruset.


Listen to ”Nyhetsveckan Special #7 – Kolloidalt silver!” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Svenska länkar:

http://www.alir.nu

https://www.ion-silver.com

https://sv.wikipedia.org/wiki/Kolloidalt_silver

https://www.dh.se/kolloidalt-silver-mirakelmedicin-eller-bluff/

https://www.tidningenhalsa.se/artiklar/artiklar/20180319/kolloidalt-silver-ela-historien/

https://thesilveredge.com/articles/

http://www.kolloidaltsilver.me/ 

http://www.svaradoktorn.se/427029039

https://nyadagbladet.se/analys/kolloidalt-silver-kan-radda-tiotusentals-manniskoliv/

Amerikanska regeringens internationella forskningsdatabas:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/?term=%22colloidal+silver%22

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=colloidal%20silver&utm_source=gquery&utm_medium=search

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/?term=%22nano+silver%22

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=%22nano+silver%22


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

9 Kommentarer

 1. Avatar

  Väldigt skrämsel om hela skiten. Silver. c vitamin fräter på tänder o magge. zink. magnesium.. ändå har jag varit förkyld 2 ggr i vinter. Nu skall jag laga till min silverring med lite senap och sallad…

  Svara
 2. Avatar

  Kollodialt silver fungerar bra för mig och håller virus nere. Tar en liten slurk varje dag.

  Svara
  • Avatar

   Lotta,
   Jaså, var köper du det – och vad är priset ungefär?
   En slurk – är det 25 cl ungefär?

   Svara
   • Avatar

    Bodychop. Heter Ionosil. 1L kostar 238 kr. Man kan ta ca 5ml morgon och kväll. skölja och svälja.

    Svara
    • Avatar

     David Ström, tack för det!

     Svara
 3. Avatar

  Det var intressant, tack för detta inslag.
  Speciellt på slutet – med antagandet som hörts att besökare utifrån ordnat med spridningen…

  Svara
 4. Avatar

  Gängen öser på och rånar o skitar ner. Eller skiter.
  Stefan Löfvens tal kändes som avgrundens dödsdans. Tegnell på Agenda pratade helt olikt. Man kan inte som Steffe säga att vissa kommer dö för andras skull. Skittokigt tal. Håll käften Steffe och låtsas va positiv det r inte val i år. Drick lite Silver te som farmor gjorde. C vitamin..silver..bla bla bla vettkrämda livet börjar nu..spring.. italien nämner alla döda i ett svep så om nån bombar och 20 000 dör e de ändå Coronas fel.

  Svara
 5. Avatar

  Michael Zazzio påstår att den offentliga vården inte remitterar patienter till privata vårdgivare. Det är inte alls sant. Jag har inom loppet av nio månader blivit remitterad till två privata aktörer i Västra Götaland, dels för starroperation, dels för prostataundersökning. Antingen ljuger Zazzio avsiktligt eller är okunnig. Båda delarna är allvarliga eftersom det sänker trovärdigheten för både honom och hans produkt.

  Svara
  • Avatar

   @Peter

   Jag vet inte hur jag exakt uttryckte mig, men den offentliga sjukvården underlåter att remittera patienter till privata vårdgivare i många fall när patienter har rätt till sådan remittering. Det gäller i samtliga 21 regioner i Sverige, och det gäller till exempel remittering till min hörsel- och balansklinik. Trots att jag själv är forskare med publicerad forskning som är världsledande med avseende på behandling av hyperakusi, så vägrar de svenska landstingen fortfarande efter 22 år att remittera de patienterna till mig. Då bryter de mot patientlagens 2 kapitel, § 4 samt mot Hälso- och sjukvårdslagens 9 kapitel, § 2. Jag känner många läkare som regionerna underlåter att remittera patienter till trots att dessa läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, napprapater och kiropraktorer med flera personer i andra medicinskt legitimerade yrkersgrupper, har exklusiv kompetens i Sverige – så, du får ta tillbaka det där ogrundade påståendet om att jag skulle ljuga eller att jag skulle vara okunnig. Jag ber om en offentlig ursäkt från dig, Peter. Du får gärna skriva ut hela ditt namn och din bostadsort, så att vi vet vem du är.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.