TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #82 – Heja Jimmie, Trump segerviss, 50 000 svenskar kan dö i Corona

Publicerad 6 mars, 2020

En svensk professor i virologi säger nu att 50 000 svenskar kan dö i Coronasmittan om en allmän spridning uppstår. Och då har han bara räknat med 1 procents dödlighet – i Italien är siffran just nu drygt 35 procents dödlighet. Det mesta tyder på att statsepidemiologen Anders Tegnell har helt fel när han påstår att smittan redan har peakat i Sverige. Ingrid&Maria pratar i dag också om idiotiska finländska politiker, om att MP verkar vara på väg ut ur riksdagen, om att Donald Trump går mot en storseger i höstens presidentval och om att Jimmie Åkessons resa till den grekiska gränsen var genialisk. Heja Jimmie!

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan #82 – Heja Jimmie, Trump segerviss, 50 000 svenskar kan dö i Corona” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Rättelse stämning av könsbytesklinik

https://www.itv.com/news/2020-03-01/woman-part-of-legal-action-against-nhs-gender-clinic-following-teenage-transition/

 

Hjälp Lamotte!

https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.721663931261534/2955178394576732/?type=3&theater

 

Finlands svar på våldtäkter

https://summit.news/2020/03/02/finland-ends-rape-by-telling-women-just-say-no/

Det är Uleåborg

https://sv.wikipedia.org/wiki/Uleåborg

 

Ny mätning – MP på väg ut

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/XgAjqE/succe-for-sjostedt-hogsta-stodet-pa-15-ar

Egen majoritet för konservativa

https://samtiden.nu/2020/03/demoskop-oppositionen-framat-och-s-bakat/

Ulf Kristersson pudlade efter bild i oljerock

https://www.smp.se/ledare/moderat-skam-i-oljerock/

Så vinner man debatter mot Vänstern

https://nyheteridag.se/zackrisson-varfor-moderaterna-alltid-forlorar-debatten-med-vanstern-och-hur-de-ska-gora-for-att-vinna/

 

Trump mot storseger?

Alla drar sig ur

https://www.expressen.se/nyheter/elizabeth-warren-hoppar-av-valkampanjen-/

Och fram träder … Hillary

https://twitter.com/realjameswoods/status/1235809508993060865?s=21

 

Professor: Corona kan ta 50 000 svenska liv

https://www.svd.se/professor-vi-bor-forbereda-oss-for-ett-varstascenario

Tabellen över värst drabbade länder

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset

Följ Peak Prosperity dagligen!

https://www.youtube.com/watch?v=Df6c5w9PlEk

Karriären snart över för statsepidemiologen?

https://www.dn.se/nyheter/sverige/antalet-coronafall-i-sverige-kan-ha-natt-toppen-kommer-snart-att-klinga-av/

https://www.expressen.se/nyheter/tegnell-kritiseras-for-uttalande-riskfyllt/

Känner sig mobbad

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qLdWBz/statsepidemiologen-pagar-en-mobbningskampanj-mot-mig

Förstår inte varför skolor stänger

https://omni.se/tegnell-kritisk-till-att-skolor-stanger-forstar-inte/a/4q83wo

Botar vitamin C Corona?!

https://www.youtube.com/watch?v=CkmDvl8gTpM

Lars Berns uppdaterade artikel

https://www.metabolhalsa.se/2020/03/01/varfor-satter-facebook-fake-news-stampel-pa-goda-halsorad/

 

Heja Jimmie

Åkte till grekiska gränsen med flygblad

https://www.expressen.se/nyheter/jimmie-akesson-delar-ut-flygblad-kom-inte-till-oss/

Blev anmäld av advokat

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y3M4eE/advokat-polisanmaler-jimmie-akesson-sd

Advokaten är aktiv sosse

https://www.exakt24.se/advokat-som-anmalde-akesson-aktiv-socialdemokrat/

Åkesson funderar på motanmälan

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LAxleq/akessons-svar-efter-flygbladskritiken-hotar-med-anmalan

https://nyheteridag.se/polisanmalde-akesson-nu-kan-advokaten-sjalv-bli-anmald/

Chang Fricks analys

https://nyheteridag.se/frick-om-akessons-resa-till-grek-turkiska-gransen-det-ska-trigga-migrantaktivister/

Dags att prata om IQ

https://detgodasamhallet.com/2020/03/06/gunnar-sandelin-ar-iq-mer-avgorande-an-socio-ekonomiska-faktorer/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 Kommentarer

 1. Avatar

  Galna kontrajihadister!

  Svara
 2. Avatar

  Det sitter vissa på youtube och säger att nån tar över vår jord. Detta e ett anfall av några höjdare. Show us då för hilvete ett svar eller visa bild på Lockness Transformern.
  Jimmie e kung även i Turkiet.
  En moderat Schultze hånade Magdalena angående samordningsnummerna och mn kan förstå varför..detta påhitt snor enorma summor av Sweden genom att byta pass varannan vecka. Tanten gnäller om livet på AB frontsida.
  Corona e tydligen en gömd Trojan som Dr. Mengele uppfann och som två kineser hittade när dom Wuhan fikade i Perstorp. En på MSB e nu smittad. Grattis Eliasson du e äst.

  Svara
 3. Avatar

  Det är inte 35% dödlighet av Corona i Italien. 197 döda på 4636 smittade. Mindre än 4 % och procentsatsen är sjunkande.

  Svara
 4. Avatar

  Angående dödstalen i Italien läste jag i går (5/3) i Corriere della sera att medelåldern bland de avlidna var 81 år och att dessa hade två eller tre underliggande sjukdomar.

  Svara
 5. Avatar

  Inte 35% döda av smittade. I så fall skulle dödligheten vara lika hög som för digerdöden på 1300-talet.
  Elgh i Umeå tror att 60-80% ska bli smittade
  Med 70% smittade och 35% döda av smittade skulle det dö 2,5 miljoner i Sverige . Ingen tror det. Snarast 3,5% dör av smittade så i så fall 250 000 döda. Jag har inte hört några andra tala om att 70% kan bli smittade men vem vet. Men en dödlighet på 35% borde vara osannolikt.

  Svara
 6. Avatar

  Tror på 99% dödlighet bara kändisarna i sina bunkers överlever. Sen undrar man vad dom dör av. Vanlig flunsa ger 400 000 döda every year James. Vi måste för böveln ta det med ro..man kan inte ha 200/200 365 dagar on året.

  Svara
 7. Avatar

  Hur många dör i vanlig flunsa i Sverige varje vinter. 35%?

  Svara
 8. Avatar

  Kollar ni The Graham Norton show ser ni Hillary Clinton sitta och säga att hon inväntar hösten inför valet medan dottern slickar mammas kind. Varför sitter ni o saglar över Corona…det ger oss hemska drömmar. Det blir som det blir.
  Vad skall man göra eller bli av. Vissa Ica har hamstrings rea. detta e sjukt. Sjuk blir man på alla hukle folk på Apoteken och Folktandvården.

  Svara
 9. Avatar

  Vanlig handsprit e kasst det måste va minst 60% sprit. Decinfektionsmedel… man kan inte tvätta toan med handsprit. Lidl fönterputs med ammoniak e kanon. Man ser Corona lämna landet.

  Svara
 10. Avatar

  Vanlig flunsa dör runt 1000 personer i Sverige. . i världen Spanska tog 50 mille. Asiaten 1957 tog 5 mille och Hong Kong 1969 1 mile i värden. Vanlig års flu tar 400 000.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.