TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #50 – Mysteriet Palme, hucklebråk, Erdogan öppnar migrantkranen

Publicerad 2 mars, 2020

Palmeutredningens chef Krister Petersson har sagt att han inom kort ska presentera en lösning på Palmemordet – antingen väcka åtal eller lägga ner hela förundersökningen. Ingrid&Maria gissar på att han kommer att peka ut Skandiamannen eller väcka liv i det gamla Sydafrikaspåret. Själva tror vi mer på teorierna att Olof Palme var agent för Sovjetunionen – en skandal som absolut aldrig fick komma fram och därför ”expedierades” statsministern av ”fosterländska skäl”. Dessutom pratar vi om huckledebatten i Skurup, om Coronasmittan och om att Erdogan nu släppt lös en ny jättevåg av migranter.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #50 – Mysteriet Palme, hucklebråk, Erdogan öppnar migrantkranen” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Snurreboda om opinionsmätningar

Sentio

https://nyheteridag.se/plus/valjarna-uppskattar-att-vi-kan-prata-med-alla-m-okar-i-sentios-februarimatning/

Ipsos

https://nyheteridag.se/bottenrekord-for-s-i-dn-ipsos-sd-fortsatt-storst/

 

Ny migrantkris

Josefin Utas: Sverige har ingen plikt att krascha

https://www.expressen.se/debatt/sverige-har-ingen-plikt-att-krascha-av-invandring/

Inga fler flyktingar, tack!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/AdmAr5/tusentals-flyktingar-vid-gransen–okad-spanning-mellan-eu-och-turkiet

En migrant skjuten vid gränsen

https://www.expressen.se/nyheter/migrant-ihjalskjuten-av-polis-vid-grekiska-gransen/

 

Corona-nytt

Barn sprider inte smittan, påstår WHO

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OpJxqb/myndigheten-barn-sprider-inte-viruset

Men tyska barn har smittats

https://112.international/society/four-children-infected-with-coronavirus-in-germany-49053.html

Smittar nog lite …

https://www.dn.se/nyheter/sverige/folkhalsomyndigheten-barn-smittar-inte-i-samma-utstrackning-som-vuxna/

Staffanstorp går sin egen virusväg

https://www.expressen.se/kvallsposten/staffanstorp-vagrar-folja-rad-om-corona/

Folkhälsomyndigheten yrar om skolplikt

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/folkhalsomyndigheten-maste-forhindra-smittspridning-rationellt

Lars Bern fick inte tipsa om C-vitamin

https://www.metabolhalsa.se/2020/03/01/varfor-satter-facebook-fake-news-stampel-pa-goda-halsorad/

Nu kommer de på att kanske stoppa Iranflygen!

https://www.expressen.se/nyheter/over-3000-doda-i-coronaviruset/

 

Slöjförbudsdebatten

https://samnytt.se/muslimsk-larare-markerade-mot-invanare-som-inte-gillar-sloja-flytta-fran-sverige/

SD skriver bra om slöjförbudet

https://www.expressen.se/debatt/centern-propagerar-for-att-sexualisera-smaflickor/

Tomas Tobé: Stoppa böneutrop och annan mångkulturalism

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/qLMrbL/skrota-den-antiliberala-mangkulturalismen

 

Transperson stämmer klinik

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8061949/Woman-claims-rushed-taking-experimental-puberty-blocking-drugs.html

 

Mysteriet Palme 

https://www.expressen.se/nyheter/sydafrika-ar-det-hetaste-sparet-i-palmeutredningen/

Eller Skandiamannen

https://www.expressen.se/nyheter/polisens-spar-engstroms-koppling-till-palmehatare/

Palme och KGB

https://www.jallai.se/2012/09/palme-och-kgb-agenten-nikolaj-nejland/

Spioner i folkhemmet

https://www.youtube.com/watch?v=MPgTk0mlhYY&feature=youtu.be

Sanningen ska aldrig komma fram

https://ingridochmaria.se/2019/03/30/epilog-palmemordet-ni-svenskar-ar-sa-valdigt-naiva/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

12 Kommentarer

 1. Avatar

  Jag säger som Ekman sa till Nyman.. lite försiktigt…PITT!
  Landersfadern är borta. Corona pasta säljer fortare än Ketchupen tillverkas…folk e rädda men Morgan Löfven jagar hellre Swebbtv och Matikainen medan Ylva Hoihanson Jojo får hand om gränsen inom Eu…ge mig ett Kingdom Come. ett svärd och en kluven tunga från Hiawatas hövding. Tror aldrig man sett maken innan sen gift sig men ludne Jökhöv-dingon rullar sig i lusbadet medan Strand Hällen äter glödgat sol ljus. En kodad hellsning från Corona rädda…

  Svara
 2. Avatar

  Återigen ser man flyktingar med munskydd skrattande med nya Iphone X och damerna asar runt med plastpåsar från Coop 80 000 barn..gravida nysexade kvinns…många gömmer sig bakom halsdukar snorstickor och ler i mjugg. En mängd kissrånare och knarkkurirer med anhörig invasion och bidragsfusk de lux. Putin skall nu möta Özils kompis Erdoggelito medan tomten Löfven går över Sverige som en dubbelsidig Corona Roll Royce.

  Svara
 3. Avatar

  Ingrid!!!! Kan CORONA va Guds straff ett uppvaknande angående muslim invasion runt hans kristna folk.
  Tempel Riddare ta fram hästen ut garaget..dra svärdet ur stenen sänk lansen…Gud behöver er..köp tidningen Vakna…om den finns…

  Svara
 4. Avatar

  gällande olika palme teorier, kan orsaken till en upplösning vara att svaren finns i några wiki dokument? i samband med assange fallet kan det ju dykt upp info som wiki eller andra fångat upp på nätet. att palmeutredaren nu fått tillgång till denna dokumentation och nu behöver tid att fakta kolla infon? bara en idee. att han hittat svaret utan någon hjälp tror jag inte på.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Nej, vi tror ju liksom inte på att han hittat svaret – snarare ett svar som regeringen blir nöjd med …

   Svara
 5. Avatar

  Palme mordet…tja vad säga…Robert Gustavsson..träd fram..eller Trygg Hansa mannen..varför inte Harry Scheins butler…vem e mer lämpad att ha svaret än just Christer Pettersons namne…vem bryr sig egentligen när Corona Rosenbada info luktar illa. Ulla Bellas Make Steffe Goes Korv.

  Svara
 6. Avatar

  Det känns ju trygg att muslimkramaren Ylva Johansson skall leda en EU grupp om gränsskydd, Ylva som skällde på kommunerna som inte ville ta emot tillräktligt många flyktingar. Lovade guld och gröna skogar till dom som lovade ta emot. Som nu är nästan bankrutt.

  Svara
 7. Avatar

  En som undrar vad gör en obstinat islamist hucklekvinna i Skurup, och vad gör Turkiet i Syrien.

  Svara
 8. Avatar

  En massa olika ladies på youtube som gör Corona förintelse videos med skrämsel propaganda och lunginflammations inferno framtid. Där stänger inte Youtube av nån.
  Swish pengarna går nu till panik hamstring av stringtrosor vispar engångsligg hukle rea Ekströms nyponsoppa stenslungor på Gotland m.m.

  Svara
 9. Avatar

  Hucklen är inte ett klädesplagg det är en muslimsk islamistisk uniform. Frankrike har huckleförbud. Kriminella gäng i usa har bandanas. Mc gäng har västar.

  Svara
 10. Avatar

  Åkesson anmäld av blatte advokat för hets mot folkgrupp. Neandertalarnas advokat?
  Gränstrots maybe. Tack Åkesson du e en pärla. Märkligt åklagaren skyndar sig till jobbet. Jök missar poängen men vill stoppa the invasion…fy fan för blatte Sverige där asylare bara äter fin mat och syns på tv.

  Svara
 11. Avatar

  Corona e ett Global vapen tydligen som skall skrämnas inför Bill Gates och Gretas kröning.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.