Bild: Wikipedia/Daniel K

Bild: Wikipedia/Daniel K

Nyhetshelgen #50 – Mysteriet Palme, hucklebråk, Erdogan öppnar migrantkranen

Palmeutredningens chef Krister Petersson har sagt att han inom kort ska presentera en lösning på Palmemordet – antingen väcka åtal eller lägga ner hela förundersökningen. Ingrid&Maria gissar på att han kommer att peka ut Skandiamannen eller väcka liv i det gamla Sydafrikaspåret. Själva tror vi mer på teorierna att Olof Palme var agent för Sovjetunionen – en skandal som absolut aldrig fick komma fram och därför ”expedierades” statsministern av ”fosterländska skäl”. Dessutom pratar vi om huckledebatten i Skurup, om Coronasmittan och om att Erdogan nu släppt lös en ny jättevåg av migranter.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #50 – Mysteriet Palme, hucklebråk, Erdogan öppnar migrantkranen” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Snurreboda om opinionsmätningar

Sentio

https://nyheteridag.se/plus/valjarna-uppskattar-att-vi-kan-prata-med-alla-m-okar-i-sentios-februarimatning/

Ipsos

https://nyheteridag.se/bottenrekord-for-s-i-dn-ipsos-sd-fortsatt-storst/

 

Ny migrantkris

Josefin Utas: Sverige har ingen plikt att krascha

https://www.expressen.se/debatt/sverige-har-ingen-plikt-att-krascha-av-invandring/

Inga fler flyktingar, tack!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/AdmAr5/tusentals-flyktingar-vid-gransen–okad-spanning-mellan-eu-och-turkiet

En migrant skjuten vid gränsen

https://www.expressen.se/nyheter/migrant-ihjalskjuten-av-polis-vid-grekiska-gransen/

 

Corona-nytt

Barn sprider inte smittan, påstår WHO

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OpJxqb/myndigheten-barn-sprider-inte-viruset

Men tyska barn har smittats

https://112.international/society/four-children-infected-with-coronavirus-in-germany-49053.html

Smittar nog lite …

https://www.dn.se/nyheter/sverige/folkhalsomyndigheten-barn-smittar-inte-i-samma-utstrackning-som-vuxna/

Staffanstorp går sin egen virusväg

https://www.expressen.se/kvallsposten/staffanstorp-vagrar-folja-rad-om-corona/

Folkhälsomyndigheten yrar om skolplikt

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/folkhalsomyndigheten-maste-forhindra-smittspridning-rationellt

Lars Bern fick inte tipsa om C-vitamin

https://www.metabolhalsa.se/2020/03/01/varfor-satter-facebook-fake-news-stampel-pa-goda-halsorad/

Nu kommer de på att kanske stoppa Iranflygen!

https://www.expressen.se/nyheter/over-3000-doda-i-coronaviruset/

 

Slöjförbudsdebatten

https://samnytt.se/muslimsk-larare-markerade-mot-invanare-som-inte-gillar-sloja-flytta-fran-sverige/

SD skriver bra om slöjförbudet

https://www.expressen.se/debatt/centern-propagerar-for-att-sexualisera-smaflickor/

Tomas Tobé: Stoppa böneutrop och annan mångkulturalism

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/qLMrbL/skrota-den-antiliberala-mangkulturalismen

 

Transperson stämmer klinik

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8061949/Woman-claims-rushed-taking-experimental-puberty-blocking-drugs.html

 

Mysteriet Palme 

https://www.expressen.se/nyheter/sydafrika-ar-det-hetaste-sparet-i-palmeutredningen/

Eller Skandiamannen

https://www.expressen.se/nyheter/polisens-spar-engstroms-koppling-till-palmehatare/

Palme och KGB

https://www.jallai.se/2012/09/palme-och-kgb-agenten-nikolaj-nejland/

Spioner i folkhemmet

https://www.youtube.com/watch?v=MPgTk0mlhYY&feature=youtu.be

Sanningen ska aldrig komma fram

https://www.ingridochmaria.se/2019/03/30/epilog-palmemordet-ni-svenskar-ar-sa-valdigt-naiva/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

13 kommentarer angående “Nyhetshelgen #50 – Mysteriet Palme, hucklebråk, Erdogan öppnar migrantkranen

 1. Jag säger som Ekman sa till Nyman.. lite försiktigt…PITT!
  Landersfadern är borta. Corona pasta säljer fortare än Ketchupen tillverkas…folk e rädda men Morgan Löfven jagar hellre Swebbtv och Matikainen medan Ylva Hoihanson Jojo får hand om gränsen inom Eu…ge mig ett Kingdom Come. ett svärd och en kluven tunga från Hiawatas hövding. Tror aldrig man sett maken innan sen gift sig men ludne Jökhöv-dingon rullar sig i lusbadet medan Strand Hällen äter glödgat sol ljus. En kodad hellsning från Corona rädda…

 2. Återigen ser man flyktingar med munskydd skrattande med nya Iphone X och damerna asar runt med plastpåsar från Coop 80 000 barn..gravida nysexade kvinns…många gömmer sig bakom halsdukar snorstickor och ler i mjugg. En mängd kissrånare och knarkkurirer med anhörig invasion och bidragsfusk de lux. Putin skall nu möta Özils kompis Erdoggelito medan tomten Löfven går över Sverige som en dubbelsidig Corona Roll Royce.

 3. Ingrid!!!! Kan CORONA va Guds straff ett uppvaknande angående muslim invasion runt hans kristna folk.
  Tempel Riddare ta fram hästen ut garaget..dra svärdet ur stenen sänk lansen…Gud behöver er..köp tidningen Vakna…om den finns…

 4. gällande olika palme teorier, kan orsaken till en upplösning vara att svaren finns i några wiki dokument? i samband med assange fallet kan det ju dykt upp info som wiki eller andra fångat upp på nätet. att palmeutredaren nu fått tillgång till denna dokumentation och nu behöver tid att fakta kolla infon? bara en idee. att han hittat svaret utan någon hjälp tror jag inte på.

  1. Nej, vi tror ju liksom inte på att han hittat svaret – snarare ett svar som regeringen blir nöjd med …

 5. Palme mordet…tja vad säga…Robert Gustavsson..träd fram..eller Trygg Hansa mannen..varför inte Harry Scheins butler…vem e mer lämpad att ha svaret än just Christer Pettersons namne…vem bryr sig egentligen när Corona Rosenbada info luktar illa. Ulla Bellas Make Steffe Goes Korv.

 6. Det känns ju trygg att muslimkramaren Ylva Johansson skall leda en EU grupp om gränsskydd, Ylva som skällde på kommunerna som inte ville ta emot tillräktligt många flyktingar. Lovade guld och gröna skogar till dom som lovade ta emot. Som nu är nästan bankrutt.

 7. En massa olika ladies på youtube som gör Corona förintelse videos med skrämsel propaganda och lunginflammations inferno framtid. Där stänger inte Youtube av nån.
  Swish pengarna går nu till panik hamstring av stringtrosor vispar engångsligg hukle rea Ekströms nyponsoppa stenslungor på Gotland m.m.

 8. Hucklen är inte ett klädesplagg det är en muslimsk islamistisk uniform. Frankrike har huckleförbud. Kriminella gäng i usa har bandanas. Mc gäng har västar.

 9. Åkesson anmäld av blatte advokat för hets mot folkgrupp. Neandertalarnas advokat?
  Gränstrots maybe. Tack Åkesson du e en pärla. Märkligt åklagaren skyndar sig till jobbet. Jök missar poängen men vill stoppa the invasion…fy fan för blatte Sverige där asylare bara äter fin mat och syns på tv.

 10. Corona e ett Global vapen tydligen som skall skrämnas inför Bill Gates och Gretas kröning.

 11. Hej alla

  LIGHTSTREAM det bästa online-lånet företaget är här för att ge dig det lån du har letat efter utan stress eller mycket pappersarbete.
  Har du störd var du kan få lån? avvisas av banker på grund av din låga kreditpoäng? eller är du orolig för lånen online.

  Oroa dig inte mer för LIGHTSTREAM LÅN ger dig lån för en ränta på så lågt som 3%. Kontakta oss (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Våra tjänster inkluderar. Affärslån, Billån, Huslån, Studielån, realfinansiering, fastighetsinvesterare, bygglån, bostadslån. Konsumentlån, FHA-lån, personliga lån, billån annat.

  LIGHTSTREAM erbjuder lån utan dolda betalningar från 1 000 till 20 000 000 EUR / USD / POUNDS under en period av 1 till 20 år. Vi är tillgängliga för dig alla dygnet runt. Våra metoder är enkla och korta vilket innebär att du kan ansöka och få ett lån inom 24 timmar.
  Tveka inte, låt inte den ekonomiska bördan dränka dig. Låt inte finansiera stoppa det företaget, beröva dig den maskinen, en ny bil eller ett nytt hus.

  Kontakta oss idag på (lightstreamloansinc@gmail.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister.