TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #80 – Svenskhatet, avgrunden mellan killar och tjejer, terror i Tyskland

Publicerad 21 februari, 2020

Svenskhatet har nått sådana höjder att i princip alla talar om det nu. Ingen kan längre förneka att en viss sorts invandrarungdomar håller på att helt förstöra Sverige – antingen på grund av ressentiment eller på grund att de uppfostrats i den våldsamma herrefolksideologin islam. Ingrid&Maria diskuterar också varför unga kvinnor och män röstar så fundamentalt olika – 2/3 av kvinnorna väljer rödgrönt medan 2/3 av männen väljer konservativa partier. Till sist blir det också en del om terrordådet i Tyskland och vad som med största sannolikhet utlöste det.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan #80 – Svenskhatet, avgrunden mellan killar och tjejer, terror i Tyskland” on Spreaker.

Ulämningsförhandlingar av Assange inleds

https://www.journalisten.se/nyheter/snart-inleds-forhandlingar-om-utlamning-av-assange

 

Heja Jimmie

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-novus-sd-storsta-parti

Avgrundsdjup spricka mellan tjejer och killar

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-novus-tjejerna-valjer-v-och-killarna-valjer-sd

Gunnar Sandelin

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158991449614179&set=a.10151252364779179&type=3&theater

Heja oppositionen

https://www.expressen.se/nyheter/oppositionen-gar-samman-om-arbetskraftsinvandring/

 

Svenskhatet

Donald Trump 

https://www.youtube.com/watch?v=SgceQTbH52o

Flicka sparkad i huvudet

https://samnytt.se/video-gang-stampar-flicka-i-huvudet-doda-henne-wallah/

Hände vid en skola i Haninge

https://nyheteridag.se/plus/bekraftat-filmade-misshandeln-av-flicka-skedde-vid-skola-i-haninge/

Mamma till rånad och misshandlad son berättar https://sverigesradio.se/artikel/7410433

SAMTAL OCH MÖTEN straff för pissrån

https://nyheteridag.se/aklagarens-beskrivning-av-fornedringsranarnas-dom-diverse-samtal-och-moten/

”Själv brottsoffer”

https://www.svt.se/nyheter/forsvarsadvokaten-i-fallet-liam-min-klient-ar-sjalv-ett-brottsoffer?cmpid=del:tw:20200220:forsvarsadvokaten-i-fallet-liam-min-klient-ar-sjalv-ett-brottsoffer:nyh:lp

Liam berättar själv

https://www.svd.se/ranoffret-lider-med-alla-andra-som-utsatts

Flicka misshandlad och filmad

https://samnytt.se/video-gang-stampar-flicka-i-huvudet-doda-henne-wallah/

SDs Oscar Sjöstedt till attack mot Löfven

https://www.youtube.com/watch?time_continue=387&v=jj3woe4ysHs&feature=emb_logo

Ressentiment – förorättade och underlägsna

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ressentiment

Helena Edlund: Barn som dödar för en fotboll

http://helenaedlund.se/barnen-som-dodar-en-fotboll/?fbclid=IwAR1xgpds-z_yUL_eAXkNi_rzQGvDrO71OQr38yqTC7Rn0V5gkXl1hcWXV-Q

Huitfeldt: Det är verkligheten som skapar rasism

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/70wx3V/det-ar-verkligheten-som-skapar-rasism

Linda Skugge – synd om rånarna

https://bloggar.aftonbladet.se/samtidigtmedlindaskugge/2020/02/barnen-som-ranar-forlater-oss-aldrig/

Jennifer Wegerup

https://www.expressen.se/kronikorer/jennifer-wegerup/ranen-riskerar-att-grava-kratrar-i-folks-hjartan/

Anosh Ghasri

https://www.gp.se/ledare/tala-klarspråk-om-ungdomsrånen-1.24276076

 

Terrordådet i Tyskland

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/K37lm7/tobias-rathjen-43-misstanks-for-terrordadet-i-tyskland

Säpo säger att högerextrem terror blir det nya normala

https://www.friatider.se/sapo-hogerextrem-terror-kan-bli-det-nya-normala

 


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

8 Kommentarer

 1. Avatar

  Daggen e Fredagg nu börjar schlagger helggen med fina låtar och mångga dansande Hbtq personer.
  Tv 4 slängger in dansflirtare med Hbtq som lockelse. Let´s dåns iggen och iggen.

  Seniorsurfarna, ett program som bara Svt vänster kommer på, 4 kommunister som rapar sms, sim kort och mail medan torra fru Kattis låtsas va i förskolan. Varför kan inte äldre få vara med, på riktigt, inte Malmberg m-fl. som syns i alla tv program, tänk Albert 86 surfande på Svt med 500 000 i lön.
  We old people e inte så dumma som Kattis tror med spotten rinnande ner för hennes haka i iver att va före VPK inbjudna folket i allt. Sen kommer Willys reklam kvinna in, big fru Mörck, då stängde jag tvn och började yla på balkongen som familjen Brown gör i sin i Alaska idyll. Selfie utlärning måste va viktig men det är redan ute fru Kattis, de senaste e pormask bilder på halvnakna kärringar. Instagram e soulet av livet.
  Family Brown e Jök i sin fulla blom.

  Svara
 2. Avatar

  Tänkte ha fredagsmys, men får se huckletanter överallt i tv. Gokväll, Svenska nyheter, Kallifat, kan man inte slippa se dessa problem tanter över allt.

  Svara
 3. Avatar

  Härligt när Svenska Nyheter låter en sur Hijab rappare blåsa skiten av Svensson. Kan man anmäla detta. Kolla på Svt play. please..

  Svara
 4. Avatar

  Nu blir jag förbannad????

  Svara
 5. Avatar

  Tycker att dessa högerextrema blogg vloggar bör skyllas på 8 år av Alliansens partiledare.

  Svara
 6. Avatar

  Hej Annie Lööf här! Var????

  Svara
 7. Avatar

  Hej Jonas Sjöstedt här…finns det Sverigedemokrater i Vietnam??

  Svara
 8. Avatar

  Helt naturligt att män och kvinnor röstar olika. Det bottnar i urgamla könsroller. Vi härstammar från dem som gjorde vad de måste för att överleva.

  För hanar är det seger eller död som gäller. Antingen vinner man och tar över eller så förlorar man och blir dödad. Historiskt sett kanske 2 av 5 män har lyckats föröka sig. De som har lyckats etablera en samhällsordning har använt den till sin fördel. Övriga män har varit tvungna att försöka rasera denna ordning för att bygga upp någonting nytt som fungerar för dem.

  För honor handlar det däremot om att vänta och se vilken hane eller grupp av hanar som vinner och sedan para sig med dem. Ju fler hanar som konkurrerar om honorna desto bättre. När en ny hane eller grupp av hanar tar över dödar de ungarna (åtminstone hanungarna). Honorna försöker hindra det men när det är gjort parar de sig genast med nya hanen/hanarna för att få nya ungar. Att hysa agg mot honom/dem är inte produktivt så vi härstammar från de honor som snabbast anpassade sig till den nya verkligheten. Därför är det naturligt för kvinnor att ta förövares parti och skriva sådant som att ”barnen som rånar förlåter oss aldrig”.

  När mamman till en överfallen och misshandlad pojke vill ”träffa gärningsmännen och sätta sig ner med dem” vill hon försöka få dem att inte döda honom. Men om de ändå gör det vill hon para sig med dem för att få ett nytt barn med en stark man som tillsammans med sin klan kan skydda barnet så att det överlever.

  I min barndom gick programmet Ett med naturen på TV varje vecka. Det var klassiska seriösa naturfilmer som visade hur naturen fungerar. Vet inte om SVT fortfarande visar sådana program eller om det är alltför lärorikt för folket. De kanske bara har den andra varianten (Mitt i naturen), där några personer ger sig ut på utflykt i naturen och säger ”tiiiitta! vilken gullig!” när de ser något djur.

  Eftersom människor är särskilt svåra att föda fram är kvinnor mer sårbara än honor av andra arter och följaktligen mer beroende av att accepteras av andra kvinnor för att få hjälp vid förlossning och närmaste tiden efter. Därför kan flickor bli deprimerade och rentav ta livet av sig bara för att de blir utfrysta och verbalt trakasserade av andra flickor medan det krävs fysiskt våld för att trycka ner pojkar. Jag hoppas att det går att förklara detta för trakasserade flickor så att de förstår varför de mår så dåligt och att det inte är motiverat eftersom deras skolklass inte är den grupp som de kommer att vara hänvisad till när de ska få barn. Förhoppningsvis kan de inse att de bara behöver ta sig igenom skolan och lära sig det som de behöver och sedan kan välja själva vilka kvinnor de omger sig med som vuxna, samt att de inte behöver vara omtyckta av andra kvinnor för att få en bra man.

  För att bygga ett civiliserat samhälle måste man trycka tillbaka naturliga beteenden hos både män och kvinnor. Ett fungerande rättsväsende är en viktig del av detta, särskilt för att trycka tillbaka mäns naturliga beteenden. För att trycka tillbaka kvinnors naturliga beteenden är normer och skam viktigare, se https://youtu.be/9rTjnIWFTXU. Det svenska samhället är på tillbakagång. Rättsväsendet förmår ej längre hindra mäns naturliga utövande av våld. I än mindre grad består de normer och den sociala kontroll som behövs för att hindra kvinnors naturliga beteenden.

  Sedan bör man känna till hur ett ”shit test” fungerar. Kvinnor gör det mer eller mindre medvetet mot män som de är intresserade av och även då och då i ett långvarigt förhållande för att se att han fortfarande duger. Hon kan t.ex. föreslå någonting helgalet för att få höra mannen säga emot eller helt enkelt strunta i det. Då har mannen klarat testet och kvinnan känner sig lugn och trygg. Om han däremot håller med eller gör som hon säger har han misslyckats och kvinnan tappar respekten för honom och inser att hon behöver söka sig en annan man. Massinvandringen verkar vara ett stort kollektivt shit test där kvinnorna säger ”låt horder av främmande män välla in över våra gränser”. Det som kvinnorna vill höra av männen är ”i helvete heller”. Får de höra det accepterar de det och känner att de har starka män som de kan vara trygga med. Men om männen säger ”javisst älskling, klart att vi ska göra det” blir kvinnorna besvikna på sina män och tar de nya männen i stället.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit.