TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #48 – Kära Julia, Sverige satte dit Assange, förnedringsrånen

Publicerad 17 februari, 2020

I dag hyllar vi vår vän och kollega Julia Caesar, vars artiklar och böcker var helt avgörande för vårt eget uppvaknande. Dessutom funderar vi på varför de oberoende medierna är så snåla med att länka till och lyfta fram varandras artiklar – något vi hoppas det blir ändring på i samband med den oberoende bokmässan 28 mars! Ingrid&Maria talar också om Sveriges vedervärdiga roll i Assange-skandalen, ger SD tips på vem som bör bli deras nya partiledare, diskuterar alla ungdomar som nu ångrar sina könsbyten och avslutar med de fasansfulla förnedringsrån som svenska barn och unga utsätts för. För att förstå detta obegripliga våld måste man förstå islam.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen #48 – Kära Julia, Sverige satte dit Assange, förnedringsrånen” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

 

Uppföljning SAS – Herman Lindqvist: Pinsamt självhat

https://www.friatider.se/lindqvist-om-sas-filmen-pinsamt-sjalvhat

Som att förrådas av en kär gammal vän

https://www.gp.se/debatt/sas-spottar-oss-som-%C3%A4r-stolta-%C3%B6ver-skandinavien-i-ansiktet-1.24128355

 

Skandalen Assange värre än ens vi anat

https://www.republik.ch/2020/01/31/nils-melzer-about-wikileaks-founder-julian-assange

 

Gör Louise Erixon till ny SD-ledare!

https://www.expressen.se/debatt/lander-med-din-politik-gar-det-illa-for-sjostedt/

 

Allt fler unga ångrar könsbyte KLIPP
https://www.thepostmillennial.com/teen-detransitioners-are-telling-their-stories-on-youtube/
Hjälp för föräldrar
https://www.genderchallenge.se
Newsnight
https://www.youtube.com/watch?v=fDi-jFVBLA8
Därför blir småbröder homosexuella
https://www.friatider.se/hormonbehandling-kan-minska-homosexuella-man-med-30-procent
Hyllandet av bögar
https://www.spiked-online.com/2020/02/10/the-bizarre-beatification-of-phillip-schofield/
“Könsbyten förstör ungas liv”
https://www.svd.se/konsbytena-kan-forstora-ungas-liv
Transkvinnorna förstör damidrotten
https://samnytt.se/stamning-for-att-forhindra-transkvinnors-deltagande-i-loptavlingar/
Gunnar Sandelin: Normbrytande sagor är ett övergrepp
https://detgodasamhallet.com/2020/02/14/gunnar-sandelin-keep-your-hands-off-her/

 

Kära Julia

En ringmur av tystnad

https://juliacaesar.blog/2020/02/16/tio-ars-arbete-i-alternativmedia-en-ringmur-av-tystnad/

Julia om hotet från Silicon Valley

https://juliacaesar.blog/2020/02/09/nar-silicon-valley-blev-gud/#more-16087

Anmäl dig till den oberoende bokmässan!
https://education4future.se

Barnrånen – det är redan för sent

Nicolai Sennels – Helig Vrede

https://logik.se/Produkt/helig-vrede/

Johan Forssell, M: “Löfven hjälper unga kriminella med offerkoftan”

https://www.svd.se/m-lofven-hjalper-unga-kriminella-med-offerkoftan

Anna Dahlberg: Det är för sent

https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/nar-barnranen-kommer-till-villaidyllen-ar-det-for-sent/

Jörgen Huitfeldt

https://kvartal.se/artiklar/veckobrev-v-7/

Merit Wager

https://meritwager.nu/allmant/ar-det-okej-for-svenskar-att-deras-barn-unga-och-riktigt-gamla-misshandlas-och-fornedras-av-hitkomna-personer-som-sagt-sig-behova-skydd-har/

Skyller Löfven egentligen på Göran Persson?!

https://www.svd.se/lofven-anklagar-goran-persson-for-ranvag

2006: Invandrarna krigar mot svenskar med rån

https://www.dn.se/nyheter/sverige/invandrare-krigar-mot-svenskar-med-ran/

Katerina: De pissar oss alla munnen

https://katerinamagasin.se/politikerna-har-gjort-sverige-till-en-sadomasochistisk-cirkus-dar-vi-skattebetalare-betalar-for-att-bli-pissade-pa/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

13 Kommentarer

 1. Avatar

  Julia Caesar e väl död..tanten sjöng med Robban Broberg once. Hade en hit med United States of Amörka ..hon bör va 125 men she is ripped.. Som vanligt hyllar vi journalismarna Lindström och Lindberg som alltid på bettet och känns Jökiga.

  Svara
 2. Avatar

  Angående trans ops e ju serien om Jazz..pojken so. började äta hormoner tidigt och opererades i tv. mamman va hysterisk och ville synas..sen blev det operation runt 16 år..men p.g.a hormoner innan 10 år fanns det ingen snopp som kunde göras om så man fick dra ner bukhinnan o spänna o töja..allt sprack så man såg in i bukhålan men Jazz var glad spände ut fickan med plastdolmare och ville ha sex direkt.
  Lägg gärna en länk till serien för där har ni hela Hbtq biten. Sen finns det en bra film om hur det går till med Antonio Banderas där han tillfångatar sin dotters pojkvän för han anklagas för hennes död och som kirurg fixar han om pojkvännen till kvinna. Denna film e grym. See it.
  En ännu räligare är den där en kirurg gör om en man till Sjölejon. Twin Peaks skådis skär i Die Hard killen. Här får man verkligen byta kropp..borde fjortisarna se.

  Svara
 3. Avatar

  Filmerna heter The som I live in med Dr. Banderas..slutet på filmen e rena Assange.
  Tusk heter den andra med Justin Long..komendi skräckis.

  Svara
 4. Avatar

  The skin I live in skulle det va..jävla jök telefon.

  Svara
 5. Avatar

  Får man komma med en teknisk kommentar, även om det är en detalj och mindre viktigt:

  Maria har ljus bakgrund och normal ansiktsfärg. Ingrid har helt mörk bakgrund (kolsvart) och ansiktet blir onormalt blekt (antagligen försöker kameran automatiskt kompensera och få genomsnittet rätt). Jag tycker att både denna blekhet och den skarpa kontrasten är störande. Det har brukat vara så i tidigare program också, eller värre, kritvit ansiktsfärg. Jag föreslår att båda använder Marias ljussättning, som är klart bättre.

  Jag tycker också att ansiktena inte bör vara mer än, säg, högst 50% av bildhöjden. Nu är de ca 65% och ibland har det varit ännu mer. Det känns som att prata med folk på 20 cm avstånd. Lite längre avstånd till kameran vore nog bra.

  För övrigt tack, är stort fan av I&M och trogen lyssnare som aldrig missar en sändning!

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Hej Ingvar!
   Jag har av en ljusexpert fått reda på att det är jag som har rätt ljussättning, medan Maria har fel. Just nu kan vi inte göra så mycket åt det, eftersom vi inte har professionella studior. Ju fler donationer vi får in, desto mer kan vi göra åt sådana här saker.

   Svara
 6. Avatar

  Backa lite som Bert Karlsson gör så man slipper få panik syndrom av era ansikts närhet.. Nu när Ygerman stänger ner sånna här sidor…vad blir det då …brevduvor skjuter försvaret ner…rid i natt till häst…kamelrytteriet i Våxtorps Mata Hari ryttare eller kanske man kan swisha plastpåsar med budskap…ge våra barn handgranat mobiler sen man vem som rånat dom. öga för öga.

  Svara
 7. Avatar

  de där med bryta arm va en spindoctring åt de förtryckta palestinierna för israeliska militären är ökända för att bryta armar på stenkastande barn/ungdomar….jävligt irrenterande att han i förebyggande syfte anklagar svenskar för något som de inte enns har hunnit tänka tanken göra som hämnd…

  Svara
 8. Avatar

  när ett främmande folk flyttar in så måste urbefolkningen flytta på sig, annars blir det krig.

  Svara
 9. Avatar

  När det gäller domen för dom sadistiska pissande rasistiska 16 åriga rånarna så har hela svenska rättsystemet, pissat på offret med den låga straffföljden. Dom är säkert stolta att fått vara med i national tv.

  Svara
 10. Avatar

  Urinera mera på varandra. Jök ömkar för golden shower folket.
  Jag säger piss off…följ stigen du vandrade hit på.. ta med din släkt Allahsa Sallah Mumjasa Alladin Muhamsa m.fl.

  Svara
 11. Avatar

  Tack för ett bra inslag, bland många, i den politiska debatten.
  Ang. islam som ni behandlade i slutet av sändningen #48, så kom jag att tänka på det senaste inslaget i SVT – ”Dokument utifrån” den 23/2. ”Död åt hädarna”.
  Mycket sevärd och informativt! Ett rent ”kunskapslyft” om den islamska kulturens sanna ansikte och vad det är för några företrädare som vi släppt in i vårt land.
  Om något, så visar denna brittiska dokumentär hur oerhört intoleranta rättroende (manliga) muslimer är, denna gång i Pakistan. Kvinnohatet är monumentalt! Männen har de religiösa ledarna i ryggen som uppviglare, både på gator och torg och inne i moskéerna och därför fungerar stora delar av den manliga befolkningen i Pakistan som våldsförhärligande mordiska lynchmobbar, där man utan vidare kan sätta sig över landets rättssystem och utsätta både oskyldigt anklagade medborgare, jurister, försvarare, advokater och domare och deras familjer, för rena dödshoten bara för att de försökt försvara någon som lynchmobben ansåg hade hädat mot Allah, Muhammed och Islam.
  Ett av exemplen man pekade på var en ung, kristen kvinna som bjudit sina arbetskamrater på vatten och genom att de drack så utsatt hon dem för en hädisk handling, enbart pga. att hon var en ”oren kristen”. Hon dömdes till döden av lynchmobben genom halshuggning eller hängning. Som tur var lyckades hon efter tio år i fängelse lämna landet och bor nu i Kanada.
  Vissa av de som godtyckligt anklagats för att häda, blev utsatta för dödshot och tvingades fly ur landet för att klara livhanken. Detta eftersom stora horder av män, utan något ingrepp från polis, kunde lynchmörda oskyldiga personer på öppen gata bara de fick tag i dem. Det var fruktansvärt och en riktig ögonöppnare.
  Är det denna kultur vi okritisk släppt in i vårt land? Tja??

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.