TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Meghan Markle: Ge mig 90 miljoner dollar – annars skriver jag en avslöjande bok!

Publicerad 29 januari, 2020

Prins Harry och Meghan Markle fick sagobröllopet de önskade, de fick titlar och huset de ville ha och kungafamiljen välkomnade Meghan in i familjen – ändå var hertigparet inte nöjda. Nu när Meghan flytt England och låtit meddela att det kungliga livet inte var något för henne är britterna chockade, arga och besvikna. Och rykten säger att hon vill ha 900 miljoner kronor för att inte skriva en avslöjande bok.

Via ett meddelande på Instagram 8 januari aviserade hertigparet av Sussex, Harry och Meghan, chockartat att de slutar som seniora medlemmar i kungafamiljen för att skapa sig ett nytt liv i Nordamerika och bli finansiellt oberoende. Meghan flydde därefter till Kanada i ett privatplan och lämnade prins Harry i England för att tillsammans med kungafamiljen försöka förhandla fram en lösning om parets framtid. Många hoppades att prins Harry skulle välja att lämna Meghan och stanna i hemlandet, men i stället höll han ett känslosamt tal där han berättade att enda utvägen för paret var att lämna det kungliga livet och att han är ledsen för det. Harry skyllde på medierna och förklarade att han inte ville att Meghan skulle gå samma öde till mötes som hans mamma, prinsessan Diana. Harry lämnar nu sitt land, sitt folk, sin familj och sina militära utmärkelser.

Hertigparet av Sussex, innan de hoppade av den kungliga familjen. Foto: Wikipedia.

Det är inte ens två år sedan sagobröllopet hölls sommaren 2018 mellan den vackra amerikanska skådespelerskan och den engelska kungafamiljens charmige prins Harry. Redan före bröllopet började rykten sippra ut om Meghans divafasoner och humörsvängningar. Parets anställda sa upp sig i snabb takt och det sades att Meghan skickade mejl till personalen mitt i nätterna med oresonliga krav, och rent allmänt behandlade dem illa.

LÄS MER: Meghan Markle – den slutgiltiga dödsstöten för det brittiska kungahuset?

Sedan Harry träffade Meghan har hans relationer med familj och vänner gått i kras. Hans bästa vänner bjöds inte in till bröllopet, däremot bjöds kändisar som Oprah Winfrey, Amal och George Clooney, Hillary och Bill Clinton, Michelle och Barack Obama samt Victoria och David Beckham. Meghans pappa, syster och bror var heller inte bjudna (alternativt kom inte) på bröllopet, så det blev prins Charles som fick föra Meghan till altaret.
–  Min familj kommer att bli den familj som Meghan aldrig har haft, sa Harry i en intervju inför bröllopet.

Ljög om sin utbildning

I en intervju påstod Meghan att hon själv fått bekosta sin universitetsutbildning, något som visat sig vara en lögn då hennes pappa Thomas Markle kunde visa kvitton på att han betalat sin dotters utbildning. Men i medierna framställdes han som en ensam, fattig och tragisk man. I själva verket har Thomas Markle varit en duktig och professionell ljusproducent i Hollywood. I en nyutkommen dokumentär visar han bilder ur familjealbumet där det ser ut som att Meghan hade en mycket kärleksfull uppväxt, med en pappa som har gjort allt för henne. Thomas Markle är dock inte den första Meghan bryter kontakten med, hon har en historia av att frysa ut människor som hon inte längre behöver och många tror att hon även kommer att lämna prins Harry.

Meghan Markles pappa Thomas är djupt besviken på sin dotter: Foto: Skärmdump från Youtube.

Inför bröllopet skickade Meghan Markles bror Thomas Markle Jr ett brev till prins Harry som offentliggjordes. Där varnade han prins Harry för att gifta sig med Meghan:

“Ju närmare vi kommer ert kungliga bröllop är det allt mer klart att detta är historiens största misstag bland kungliga bröllop. Meghan Markle är inte den rätta kvinnan för dig. Hon är en falsk och svekfull kvinna som kommer att skämma ut dig och kungafamiljen”, skrev Thomas Markle till Harry.

Spionerade på Kate – skyllde på Victoria Beckham

Inför bröllopet flyttade Harry och Meghan in i Kensington Palace, där William och Kate bor. En kort tid efter bröllopet meddelades dock att Harry och Meghan flyttade ut ur palatset, att de två paren skulle ha separata hushåll och att deras gemensamma stiftelse skulle separeras. Man talade om en spricka mellan de två paren. Det sägs att Meghan då uttryckte önskemål om att få flytta in i drottningens eget slott Windsor Castle, något drottningen satte stopp för. I stället skänkte drottningen egendomen Frogmore Cottage (som ligger intill Windsor) till paret, och en genomgripande renovering som kostat skattebetalarna över 2,4 miljoner pund påbörjades – en summa de nu fått order om att betala tillbaka.

The Fab Four – Prins William och hans Kate samt prins Harry och hans Meghan – innan allt sprack. Foto: Faksimil från The Sun.

Anledningen till sprickan mellan brödraparet sägs vara att Meghan fick Kates personliga assistent Sophie Agnew att spionera och att hon på så sätt fick reda på att William skulle ha haft affär med Kates väninna Rose Hanbury. Listigt berättade Meghan detta för väninnan Victoria Beckham samtidigt som hon läckte det till medierna och på så sätt kunde skylla läckan på Victoria. David Beckhams advokater fick reda ut denna historia för att rentvå Victoria, som sägs ha tagit mycket illa vid sig av anklagelserna. Med tanke på att Kate och Rose Hanbury fortfarande är nära väninnor var nog hela historien en bluff.

Meghan tog också in personer i Kensington Palace som inte var säkerhetskontrollerade, bland annat levererades möbler av en dömd mördare som kom mycket nära prins George och hans småsyskon. Säkerheten kring William, Kate och deras tre barn tvingades därför höjas. Tanken svindlar när man inser att om något skulle hända prinsparet av Wales och deras barn, skulle Meghan, Harry och de personer som eventuellt står bakom henne kunna lägga vantarna på den engelska kronan och en av världens största förmögenheter. Meghans vänsterliberala följare på sociala medier har ofta uttryckt förhoppningar om att Harry och Meghan ska bli kung och drottning i England.

Retade upp engelsmännen

Harry och Meghan har också retat upp engelsmännen genom att uttala sig om olika politiska ämnen.

Prins William med sin fru Kate och barnen George, Charlotte och Louis. Foto: Pinterest.

– För att rädda planeten ska vi skaffa högst två barn, meddelade de.
Ett uttalande som ansågs riktat mot Kate och William – som har tre barn.
Därefter startade de en stiftelse för att förmå människor att dra ner på flygandet, samtidigt som de själva på elva dagar gjorde fyra internationella resor med privatjet, bland annat till Sydfrankrike där de lånade Elton Johns hus. De började nu öppet kritiseras för att vara hycklare.

Att Meghan alltid vill vara i centrum stod snabbt klart och hon satte i system att få medial fokus på sig själv, samtidigt som de andra medlemmarna i kungafamiljen gjorde framträdanden. Till exempel valde Meghan att offentliggöra sin graviditet i nära anslutning till prinsessan Eugenies bröllop, vilket tog allt fokus från prinsessan som blev sårad. Meghans mål sägs ha varit att vara omskriven i fyra artiklar per dag och hon gjorde dagliga mediala utspel, samtidigt som paret krävde ett fredat privatliv och beklagade sig över att de inte fick vara i fred för journalisterna.

Sydafrikaresan som förändrade allt

På en resa till Sydafrika gjordes en dokumentärfilm där Meghan påstod att det varit svårt att anpassa sig till det kungliga livet. Hon hade inte varit beredd på intensiteten i mediebevakningen, sa hon, trots att hennes brittiska vänner varnat henne för att tabloiderna kunde förstöra hennes liv om hon gifte sig med Harry. Hon framställde sin tillvaro som en nygift och nybliven mor som väldigt tuff och att ingen hade frågat hur hon mådde. Detta tolkades av många som att kungafamiljen inte brydde sig om henne. Med tårar i ögon fortsatte hon:

– Jag har länge sagt till Harry att man inte bara ska överleva, det är inte poängen med livet. Man ska vara lycklig.

Det var under Sydafrikaresan som Harry och Meghan planerade sitt avhopp. Foto: Faksimil BBC.

Många tyckte att det var både bortskämt och okungligt av den enormt privilegierade Meghan att beklaga sig över sin situation mitt bland alla fattiga människor i Sydafrika. Även Harry intervjuades i dokumentären och bekräftade sensationellt nog att han och William hade glidit ifrån varandra. Han berättade också vad han känner för medierna:

– Jag förlorade min mamma och nu ser jag min fru falla offer för samma mäktiga krafter.

I samband med Sydafrikaresan valde Harry och Meghan att stämma tidningen Mail on Sunday sedan de publicerat ett av hennes privata brev till pappa Thomas Markle.


Intervjuerna och stämningen chockade såväl kungafamiljen som britterna samt medierna – som tyckte att allt gått bra under Sydafrikabesöket. Journalisterna kände inte alls igen sig i den uppmålade bilden om att de har ”jagat paret” – bevakningen av dem har inte varit mer intensiv än för de andra kungligheterna. Knappt hade paret kommit hem till England förrän Harry och Meghan meddelade att de skulle ta sex veckors time out från det kungliga livet och tillbringa julen i Kanada i stället för att delta i kungafamiljens traditionella julfirande.

Hemlighetsmakeriet om sonen Archie

Allt hemlighetsmakeri kring sonen Archie Harrison har också upprört det engelska folket. På bilder under graviditeten ser det ut som om Meghan har satt på sig en graviditetskudde, vilket skulle innebära att hon inte själv varit gravid utan använt en surrogatmamma. Men om det var så, varför allt hemlighetsmakeri och varför gick Meghan runt och höll handen på magen på ett utstuderat sätt under graviditeten, frågar sig kritikerna.

Den första bilden som publicerades på Harry, Meghan och lille Archie togs i Sydafrika – till britternas förtret. Foto: Faksimil från Image.

Första julkortet med Archie togs bort. Foto: Instagram.

Till och med den ansedda tidningen International Business Times skrev förra året om ett klipp där en höggravid Meghan går ner på huk på höga klackar och reser sig upp utan problem. Ett mystiskt ljud hördes från magen och det såg ut som om en gravidkudde rörde sig. I förra veckan rapporterade tidningen om rykten som säger att Meghan redan anlitat en surrogatmamma i Los Angeles för ett andra barn.

Efter Archies födelse offentliggjordes inga bilder där hans ansikte syntes. Första bilden visade bara ett par barnfötter, sedan kom en bild där prins Harry håller något som många tror var en docka. Först när familjen var i Sydafrika visades bebisen upp, något som upprörde det brittiska folket som ju själva inte fått se barnet.

Sedan väntade alla på Sussex-familjens julkort, men när den lades ut på parets Instagram var den så uppenbart redigerad att de efter många kritiska kommentarer valde att ta bort den. Det ser ut som om någon har placerat in Harry, Meghan och Archie i bilden med hjälp av Photoshop och folk började undra om familjens tre medlemmar ens var tillsammans i Kanada. Senare lades en annan bild ut där Harry håller upp Archie med Kanadas natur i bakgrunden. Även den bilden anses vara falsk, och många frågar sig om det ens finns någon baby Archie …

Informerade inte drottningen

Dagen efter hemkomsten från Kanada besökte Meghan och Harry den kanadensiska ambassaden i London, där man sägs ha diskuterat möjligheterna att bosätta sig i Kanada. Någon dag senare bad drottningen paret om ett möte för att diskutera deras planer, men Meghan avböjde inbjudan och valde i stället att gå till den kanadensiska Riksteatern, som hon är officiell beskyddare för. Det sägs att hon vid ankomsten till teatern fick veta att mötet var inställt och att hon fråntagits uppdraget.

Kanske var det detta som fick henne att ta av sig sina ringar och skynda ut från teatern, samtidigt som hon tydligt visade sina ringlösa händer för fotograferna som väntade utanför. Dagen därpå skrev hon på Instagram att hon och Harry lämnar kungafamiljen. Ingen i kungafamiljen var informerad om att meddelandet skulle komma ut, inte ens drottningen – vilket anses vara en stor skymf. Dessutom kom meddelandet ut på Kates födelsedag, vilket tog allt fokus från hennes firande.

En upprörd Meghan Markle tog av sig sina ringar när hon fråntogs ett uppdrag för National Theatre. Foto: Faksimil Twitter.

Man kan konstatera att alla i kungafamiljen numera ser bedrövade och ledsna ut. Harry har åldrats, drottning Elizabeth ser trött och ledsen ut, prins Philip är dödssjuk och även Kate och William ser allvarsamma ut. Bara Meghan verkar glad och lycklig och visar inga ledsna känslor alls, vilket enligt psykologer som uttalat sig kan tyda på att hon har en narcissistisk personlighet. Hon verkar inte känna någon ånger för de människor hon sårat, utan tycks vara nöjd med att ha nått sitt mål – att bli en av världens mest omskrivna och berömda kvinnor.

Bara några dagar efter flykten till Kanada fotograferades en strålande lycklig Meghan på promenad med Archie, sina hundar och livvakter i Vancover. Trots att hon ler rakt in i kameran och att fotona ser ut att vara arrangerade, påstår hon att bilderna är tagna av paparazzifotografer, och skickade tillsammans med Harry in en stämning mot fotograferna i Kanada. Många har också noterat att man omöjligt kan bära en åtta månader gammal bebis i en bärsele vars ena rem hänger nedanför axeln. Pojken hänger och slänger dessutom på ett väldigt konstigt sätt.

Meghan på promenad med Archie – eller är det en docka? Foto: Twitter.

Begär 90 miljoner dollar?

Det sägs nu att Meghan under sin tid i den engelska kungafamiljen har fört en detaljerad dagbok och spelat in privata konversationer. Man tror också att Harry har anförtrott henne hemligheter om kungafamiljen. För några dagar sedan skrev National Enquirer att kungafamiljen fruktar att Meghan kommer att kräva en svindlande summa för att inte skriva en avslöjande bok om sin tid i kungafamiljen. En källa berättar för tidningen att kungafamiljen misstänker att hon kommer att kräva 90 miljoner dollar (över 900 miljoner kronor) för att hålla tyst, en summa som skulle kunna finansiera parets nya liv.

I en sådan bok tror man att särskilt Kate Middleton kommer att angripas hårt, eftersom Meghan anser att Kate var kall och ovänlig, att hon såg ner på Meghan och inte släppte in i henne i familjen. Meghan menar att stämningen i kungafamiljen är förgiftad och ohälsosam för hennes barn att växa upp i, och hon beskyller dessutom kungafamiljen för rasism och sexism.

Harry och Meghan hoppas mycket på sitt varumärke Sussex Royal, som de har registrerat för att bedriva verksamhet i olika branscher i hela världen. Med hjälp av det räknar de med att bygga upp ett globalt miljardimperium. Många ifrågasätter dock om de ens har rätt att använda varumärket, eftersom de inte längre är kungliga. Att inte kunna använda varumärket skulle vara en stor missräkning för dem.

Pinsamt ögonblick när prins Harry raggar jobb åt sin fru hos Bob Iger på Walt Disney. Foto: Skärmdump från Youtube.

Det verkar också som om Meghan planerar att gå tillbaka till skådespelandet. För en tid sedan kom en video ut där man ser hur prins Harry pitchar henne för Walt Disney Companys VD Bob Iger på premiären av filmen Lejonkungen i London, vilket anses mycket pinsamt.

– Min hustru gör gärna ljudinspelningar för er, säger prins Harry inställsamt i klippet.

I januari 2020 bekräftades det att Meghan skrivit ett avtal med Disney. Bolaget meddelar också att Harry och Meghan får tillgång till en produktionsstudio, om de får lust att producera teve.

Vad är det egentligen som pågår?

Många spekulerar i vad som egentligen pågår, och om Meghan Markle bara varit en bricka i ett större spel för att krossa den brittiska kungafamiljen – eller möjligtvis att skapa distraktion från skandalen med prins Andrews relation till Jeffrey Epstein. Även Meghan Markle uppges ha känt Epstein och uppgifter gör gällande att hon varit en så kallad Yacht Girl, det vill säga någon som umgås med mäktiga män ombord på lyxbåtar.

Meghans brokiga förflutna. Foto: Twitter.

Meghan är sedan unga år politiskt intresserad och drev tidigare en liberal, politisk blogg – The Tig. Hon är god vän med Hillary Clinton och lade för en tid sedan ut en bild på Instagram där Hillary besöker henne på Frogmore Cottage med kommentaren ”Fan girl meeting”, för att visa att de är varandras supportrar. De två brukar också gilla varandras kommentarer på sociala medier. Meghan är även god vän med Michelle Obama.

USAs nuvarande president Donald Trump har hon däremot kraftigt fördömt, och säger att så länge han är president kan hon inte bo i USA. Hon vägrade dessutom att delta i mottagningen vid Donald och Melania Trumps statsbesök i Storbritannien förra året.
Vissa spekulerar till och med i att Meghan Markle planerar att satsa på politik och kanske till och med siktar på att bli USAs första kvinnliga president.

En sak är säker, att vara ingift i den engelska kungafamiljen räcker inte för henne, hon strävar högre än så.

Källor:

https://www.vanityfair.com/style/2019/09/meghan-and-harrys-departure-from-kensington-palace-is-complete

https://www.thesun.co.uk/fabulous/10811687/meghan-markle-love-bombed-victoria-beckham-free-dresses/

https://www.youtube.com/watch?v=ttmwLOoIj2U&t=9s


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

3 Kommentarer

 1. Avatar

  Ni gör en c nisse till nått stort en helt vanlig c skådis kan inte va allt ni säger. Se på Greta en sketen grå nisse som kommit fram genom tv o media..en askfats grå parvel som folk skrattar åt.
  Meghan Markle president skojar ni nej nej president blir Bill Murray eller Pennywise.
  Meghan e en viskande Suit skådis med blöta ögon och Archie Bell
  and Drells låtar i öronen.
  Vem bryr sig om drottningar o hög Sossar…det är folket som betalar och vi som kan slänga ut asen. Tyvärr har inte feministen och den grå kärring dött ännu varvid sörjan rinner ner för våra gator. Celebs tillverkade av folkets nyfikenhet och paralyserad fanhets.
  Paparazzi drängar.

  Svara
 2. Avatar

  Well, där ser man;-) Bo i innerstan med allting kan ej vara en säkert plats när man är gift och med pengar samt innehavande en titeln/tlar;-)

  Svara
 3. Avatar

  I Svts senaste omgång av Suits, år 2017, pussas inte Meghan och Patrick längre.
  Sen tycker jag att Meghan har varit lite seg under hela serien, en smygande katt utan klös. Kör med trubbnos mun och låtsas gråta. Sen då dessa mörka ögon som liksom e i dimma.
  I nån långfilm där fru Markel var leading var hon så mesig i utspelet att t.o.m. Stefan Löfven hade fått en Oscar för bästa näsa med sårig yta.
  Tyvärr kan man inte hålla reda på Engelska kungahuset, stötta Trump i media, klaga på Jök, smygshoppa plastpåsar, leka familj med Bianca Ingrossos störda hjärna, äta färdigstekta köttbullar som e uppfödda på Hawaii gräs och kletar i pannan, som har djupa veck av all ondska i världen.
  Varför klagar ingen på färdig maten från Findus frysta till Becel margarin fulla av palmolja och kondens svett.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.