TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #44 – Farliga vita män, demokratiseger, krismöte om Megxit

Publicerad 13 januari, 2020

Folket vann en jordskredsseger mot politikerna i Helsingborg! I folkomröstningen om en eventuell försäljning av stadens energibolag Öresundskraft röstade 96,4 procent nej och tvingade därmed politikerna att lägga ner förslaget. Ingrid&Maria reder ut de senaste turerna i Harry&Meghan-cirkusen i väntan på resultatet från kungahusets krismöte på Sandringham i dag. Till sist pratar vi om den infekterade incel-debatten där vita män som lever i ofrivilligt celibat utmålas som farliga terrorister – i stället för att belysa det stora problemet med mansöverskottet i Sverige och det faktum att västerländska män har fråntagits all sin värdighet. Hör vår pepp av incel-männen!


Listen to ”Nyhetshelgen #44 – Farliga vita män, demokratiseger, krismöte om Megxit” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Folkomröstning i Helsingborg – 96,4 röstade nej

https://www.hd.se/2020-01-12/en-stolt-natt-for-helsingborg

https://www.expressen.se/kvallsposten/helsingborgarna-sa-nej-till-omstridd-forsaljning/

Försäljningen stoppas!

https://www.hd.se/2020-01-13/forsaljningen-av-oresundskraft-stoppas

MED kräver folkräkning

https://www.expressen.se/debatt/stoppa-fusket-sverige-behover-en-ny-folkrakning/?fbclid=IwAR3LNdGtv7i2QH_nFPuIc__7xHUNAi2WN4WTNC8-fpJbUpfDWLsmpqfd5Ew

Swishjournalisterna

Henrik Jönsson om swishhororna

https://www.youtube.com/watch?v=1kkek0pFs-0&feature=em-uploademail

Jojje Olsson svarar SvDs Margit Richert

https://www.expressen.se/kultur/jojje-olsson/kronikorerna-pa-svd-skulle-behova-swish/

Megxit – i dag möts drottningen, Charles, William och Harry på Sandringham

Meghan känner sig “mobbad” av William, Elizabeth, 93, är “förkrossad”

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7879471/Deeply-Hurt-Queen-gathers-Royals-Megxit-crisis-summit.html

“Ryktena” tillbakavisas dock

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Qo2Q78/prinsarna-slar-tillbaka-mot-ryktena-mitt-i-krisen-inte-mobbad

Madame Tussaud tar bort H&M

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/vaxdockorna-pa-prinsparet-flyttas-fran-kungligheterna?cmpid=del:tw:20200111:vaxdockorna-pa-prinsparet-flyttas-fran-kungligheterna:nyh:lp

Försöker utpressa drottningen?!?!

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7877513/Meghan-Harrys-threat-no-holds-barred-interview.html

Prins Harry försöker fixa jobb åt Meghan hos Disney

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7876753/Astonishing-moment-Prince-Harry-appears-tout-Meghan-Markle-Disney-voiceover-job.html

Tarotläsning!

https://www.youtube.com/watch?v=xjN-QyomdvE

F d väninna berättar om Meghan

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7876707/Meghan-mission-bag-prince-RULE-world.html

Iran erkände till sist

Ann Linde slingrar sig

https://www.expressen.se/nyheter/ann-linde-om-relationen-med-kina-problematiskt/

Löfven sist på bollen med att fördöma

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/lofven-i-samtal-med-irans-president-kraver-ansvar

Trumps hot att förstöra Irans kulturarv

https://www.sydsvenskan.se/2020-01-12/dum-dummare-trump

Incel-debatten 

Wennstam vs Werner i Aktuellt

https://www.svtplay.se/video/24741762/aktuellt/aktuellt-9-jan-21-00-3

Män som inte får sex blir terrorister

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7366942

Richard Sörman om männens problem

https://detgodasamhallet.com/2020/01/10/richard-sorman-ingen-kommer-alska-dig-for-din-egen-skull/

Jens Liljestrand

https://www.expressen.se/kronikorer/jens-liljestrand/har-ar-mitt-rad-till-alla-dessa-stackars-incels/?fbclid=IwAR2V507FVrolJgf5XI0mzZxFrTjRuFn-0bL6nD9_fp3U5W8Vi_YuwQmyrGE

Mansöverskottet i Sverige

https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/politikerna-kan-inte-blunda-for-mansoverskottet-langre/

https://ledarsidorna.se/2018/08/mansoverskott-valdsbrott-och-antisocialt-beteende/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 Kommentarer

 1. Avatar

  Helsingborg haha gnällstaden. Grottgaragebyggarna. Arenabyggarna. Snörpiga nissar som gnäller på allt. Plötsligt 96.4 % och alla förutom Danielssons kaffebryggare var överens.
  Snart skall man sälja äldre till försöksverksamhet och låta vårdpersonal prata arabiska till 96,4%. Tror siffran på 96.4% var en protest mot samhällsutvecklingen där insnöade influencers och näspetaren Steffe diggar sprängkulturen. Vi såg det inte komma,,,,,,,

  Svara
 2. Avatar

  Vi behöver flera folkomröstningar. Det importerade mansöverskottet är också ett problem, många illigala kriminella som driver omkring.

  Svara
 3. Avatar

  Meghan M is going for world domination. She think she is the most important black woman on the planet. Her plan is to be president in the US. A very dangerous narssisist, guided by the Obamas, the Clintons, Ophra and other globalists. Hopefully the Royal family puts a firm stop to her plans. Prince Harry is the dummest prince on the planet. He will live to regret this marriage.

  Svara
 4. Avatar

  Ni är väl för goa men. Är inte säkert att Brittiska kungahuset bekymrar mig mest.

  Svara
 5. Avatar

  Meghan won..haha alla gnällare..nej nu spränger vi en husvägg..mördar en kompis och jagar nån med goa dyra kläder. Titta lite på Suits och försök söka Meghans inre….

  Svara
 6. Avatar

  Lärar kärringar sympati slöjar sig för deras slöj elever.
  Först födda barnet in Sweden was a dark child med mörka föräldrar som inte ens kunde engelska…bidrag Afrika Svt news Redan två barn och Merca.

  Svara
 7. Avatar

  sagan om grodan och skorpionen.
  harry har tagit sig vatten över huvudet.
  megan har en förmögenhet på 5 miljoner dollar.
  harry har en förmögenhet på 4 miljoner dollar.
  anledningen till flytten är att megan kräver mer är 4 miljoner dollar.
  megan vill spendera, harry måste leverera.
  apanage och regler är en begränsning.
  ett jetsetliv i hollywood är ett liv utan begränsningar.
  megan och harry kommer att bli miljardärer, och kommer att spendera därefter.
  frågan är bara…….får dom hållas?

  Svara
 8. Avatar

  Jaha då kan ni stänga ner Ingrid och Maria…Lamotte kan börja på dagis m.m.
  Lena Mellin säger att allt e lugnt allt e som vanligt..inget händer före 2022 och alla e dumma i huvet.
  Hon glömde samhället och våldet men än så länge har krutet inte nått hennes hesa luftslott.
  Martin Timell på Youtube..med livrädd röst e tydligen inte på Mellins sida.
  Hackehackspett numera boende på Cypern känner sig obehagligt nervös av Mellins tugg.. säger han i Vecko Revyn.

  Svara
 9. Avatar

  Mannen innan Timell på Youtube…vad tycker du regeringen skall göra i dagsläget? AVGÅ!!!! Ju förr ju bättre!!!
  Mannen har rätt men med nya Vpk ledare t.ex. Demarca kan jag t.o.m. accepterat Kalle Anka som statsminister….Jonas var på rätt väg men saknade familjen…nu blir det Stalinismer från flyktingförläggningen i Uzbekista enorma hatare som inte ens tar i hand. Demarca herregud…tossingen som spottade på talmannen. Respektlös tant som tog utmanande bh bilder på Insta…

  Svara
 10. Avatar

  Dinamarca hette tanten tydligen..tryckfelsnisse…

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.