TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #74 – Svängdörrar till Sverige, kunglig skandal, “vidrigt” om Irankraschen

Publicerad 10 januari, 2020

Folkbokföringen i Sverige har mycket gamla anor – ända sedan 1600-talet har vi haft koll på vilka som bor i vårt land. Nu slår tre tidigare Försäkringskassedirektörer larm om att hela systemet har kollapsat. Ingrid&Maria tar upp Megxit, den senaste skandalen i brittiska kungahuset, orkestrerad av prins Harrys fru Meghan Markle. Vi konstaterar att allt fler partier erkänner att invandringen är en katastrof för Sverige, något som ger sossarna allt större problem för varje dag som går. Att flygkraschen i Iran orsakades av missiler verkar nu alla förstå – utom Iran förstås, som envist hävdar att de inte haft ett dugg med nedskjutningen att göra. Dessutom pratar vi om Kent Ekeroths tweet som ledde till att ordet vidrigt trendade på Twitter.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan #74 – Svängdörrar till Sverige, kunglig skandal, “vidrigt” om Irankraschen” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Hjälp oss med fotolampor!

https://www.conrad.se/p/walimex-set-daylight-250-40-x-60-cm-fotolampa-50-w-1057378

Biljetter till debatten

https://ingridochmaria.se/2020/01/05/kommunisten-joe-nilsson-moter-konservative-jeff-ahl-i-arets-hetaste-debatt/

Megxit – Harry och Meghans nya skandal

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7866007/Harry-Meghan-step-senior-royals-financially-independent.html?ito=native_share_article-masthead

https://www.thesun.co.uk/news/10701694/queen-deeply-upset-harry-meghan-markles-exit-civil-war/

https://www.spiked-online.com/2020/01/09/a-woke-wallis-simpson/

Meghan har dragit

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0nJ1o2/meghan-flyr-landet-efter-krismotet

Sossarnas problem med invandringen

Håkan Boström: Myten om den åtstramade invandringspolitiken

https://www.gp.se/ledare/myten-om-den-%C3%A5tstramade-invandringspolitiken-1.22369943

Missnöjet med JÖK

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringspartiernas-valjare-missnojda-med-politiken-efter-januariavtalet

LO börjar surna till

https://www.expressen.se/nyheter/tuffa-budskapet-till-stefan-lofven-om-migrationen/

SD: Gör något då!

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/70Mv1W/s-gor-nagot-om-ni-vill-begransa-migrationen

EBT krossade Damberg

https://www.svtplay.se/video/24741762/aktuellt/aktuellt-9-jan-21-00-3

M: “Invandringen ohållbar”

https://www.svd.se/m-invandringen-till-sverige-ar-fortsatt-ohallbar

Ensamkommande mördare

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2GwLXy/ensamkommande-dras-in-i-gangkriminalitet

Regeringen gömmer statsministern

https://ledarsidorna.se/2020/01/regeringen-gommer-undan-statsminsitern-satsar-pa-sakra-kort/

Janouch: Sluta regera med känslor

http://katerinamagasin.se/sverige-behover-inte-mer-kanslor-politiken-lat-2020-bli-det-sunda-fornuftets-ar/

Förtroendeligan

https://www.expressen.se/tv/politik/viktor-barth-kron-matningen-en-politisk-jordbavning/

Flygolyckan i Iran

Sköt iranierna själva ner planet?

https://apnews.com/2a2dc1478299d83e233c2cb4d4cd1891

USA bekräftar att planet sköts ner – av misstag

https://www.newsweek.com/iranians-shot-down-ukraine-flight-mistake-sources-1481313

Ann Linde firade mullornas 40-åriga styre

https://www.altinget.se/artikel/sd-linde-s-firar-40-aar-av-krankningar

Black ops i Sverige

https://ingridochmaria.se/2020/01/07/black-ops-i-sverige-mutor-och-mord-pa-regeringens-uppdrag/

Twitterhysteri om Kent Ekeroth

https://twitter.com/kentekeroth/status/1215003147225182208?s=20

https://twitter.com/jerlerup/status/1214994035452067840

https://twitter.com/changfrick/status/1215019104760946688?s=21

https://twitter.com/sjunnedotcom/status/1214964445463695362?s=20

Massiv kritik mot Ekeroth

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/Op2Kl1/forre-sd-toppens-utspel-efter-iran-olyckan-far-massiv-kritik

Kent svarar i egen krönika

https://samnytt.se/nej-min-tweet-handlade-inte-om-olyckan-utan-om-svensk-media/

Changs tagning

https://nyheteridag.se/ekeroths-twittrande-skadar-sd/

Folkbokföringen har kollapsat

https://samnytt.se/f-d-forsakringskassedirektorer-kraver-krafttag-mot-fusket-folkbokforingen-narmast-kollapsat/

Gamla anor i Sverige

https://sv.wikipedia.org/wiki/Folkbokföring_i_Sverige

Passförfalskningar anmäls inte ens

https://nyhetsbyran.org/2020/01/09/migrationsverket-har-inte-polisanmalt-passforfalskningar/?fbclid=IwAR2mod2JBlGW3LBYwjK8Ditfwyhm96xMQSac2IaYx6QDI7KuLG1C3XVFsMY


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

7 Kommentarer

 1. Avatar

  Snälla byt introlåt
  till vad som helst mot den ni har

  annars är allt bra

  Svara
  • Avatar

   Håller med låten e Sosse 30 tal. Brunsås…förlåt.

   Svara
 2. Avatar

  Today we declare that we shot down the Boeing and killed 176 Muslims.
  Aslah Tollah Samnyttah.
  Chief of Intelligence and OpenOffice of Teheran

  Svara
 3. Avatar

  Nu skall man ersätta familjerna till dom döda i Iran crashen..men Löfven lille dom bor i Iran. Ensamkommande e ensamma.
  Men svenska äldre som ni crashar när får dom eraättning för sveda och värk. Du lille sorglige näsgubbe.

  Svara
 4. Avatar

  Jeg elsker den introlåten! Smiler hver gang jeg hører den. Det er som om den sier: Jo da, vi skal seire, til tross for alt!

  Svara
 5. Avatar

  LO 2001. 85% S, i opinionen nu 30% och det kommer bli lägre. Och SD har nu också 30%, bland kvinnor 20% och män 40%, give or take. S har redan förlorat arbetsrösten och det kommer bli mycket värre innan 2022.

  Innan 2022 har vi en lågkonjunktur med arbetslöshet, ökade miljöskatter, börskrash, obligationskrasch och framför allt fastighetskrasch. Om vi sedan lägger till en svagare krona med ofrånkomlig inflation så….. ser det inte bra ut. 50% av BNP är import och då blir det inflation med lägre kronvärde och en ökad ränta. Tänk bara vad en ökad ränta innebär i ovanstående scenario. En extremt dålig situation.

  S kommer att gå åt helvete på ren svenska. ”It’s the economy stupid”. Då finns bara två grupper kvar då. Pensionärer och utomeuropeer.

  Vid kraschen enligt ovan kommer pensioner minska, pensionsboenden omvandlas, färdtjänst minska, sjukvård försämras, hemfärd minska i timmar. Effekten kommer att bli att yngre pensionärer lämnar S och troligen går till VPK och SD.

  Kvar då för S är invandrare. Det är självklart S inte vill stöta sig med invandrare. Handel mellan Sverige-Iran är nästan inget. Det är inrikespolitiskt smart. Nyans kommer inte få många röster 2022 så S klarar sig bra ändå och får 20% i valet varav de flesta är invandrare. Men längre fram kommer mussar att lämna S. S kommer att bli ett uppenbart invandringsparti (och då inte längre bara i det fördolda). Allt kring flera identiteter och annat fusk är helt naturligt, det gynnar S.

  Svara
 6. Avatar

  Merkelkärringen är diagnosmänniska, det är en sak som är säker. Vidrig!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.