TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Ärligt talat: Lika barn leka faktiskt fortfarande bäst

Publicerad 19 december, 2019

I de gamla ordspråken finns visdomen från alla generationer som levt före oss. Men på bara en eller två generationer har självklarheter som ”lika barn leka bäst”, ”kaka söker maka” och ”blod är tjockare än vatten” försvunnit ur språket – eftersom de klassas som rasistiska. Men djupt inom oss vet vi fortfarande att de är sanna, skriver Ingrid Carlqvist.

Vinjettbild: OintressantaS/GAB

Detta visades så tydligt i den bisarra kärleksmanifestationen på Sergels torg efter terrordådet på Drottninggatan i april 2017. Milad Mohammadi, som gjort sig ett namn som föreläsare och grundare av Järvaskolan, skulle dra sin variant av ordspråket inför den publik som var i fullständig chock efter terrorattacken två dagar tidigare där fem personer dödades.

Som en aggressiv invandrare från förorten satte Mohammadi upp ena foten på räcket, tog en mikrofon i varje hand och började skrika ”Stockholm” som vore han en rapartist som krävde publikens jubel. Han hytte med nävarna och gormade på blattesvenska med staccato att alla människor är lika mycket värda. Och förklarade för den häpna publiken att de skulle ”se lösningar, inte problem”. Stockholmarna som samlats i tron att de skulle sörja de döda, fick i stället en uppsträckning om att ingen människa ska bli diskriminerad eller utsatt. Antagligen borde de förlåta terroristen som inte fått lov att stanna i Sverige.

Milad Mohammadi tror att olika barn leker de bästa lekarna. Foto: Skärmdump SVT.

Så kommer ögonblicket Mohammadi inte hade räknat med. Han säger ”Lika barn leka bäst” varpå publiken börjar jubla och applådera. Äntligen säger han någonting de känner igen, något som faktiskt är relevant i detta sammanhang där en utvisad uzbek hämnats på oskyldiga svenskar genom att köra ihjäl dem med en lastbil.

Vi vet att vi hade det bättre i det svenska Sverige

Mohammadi sätter då upp handen för att markera att de gör fel, och så kommer han med sin egen påhittade slutkläm: ”Men olika barn hittar på de bästa lekarna.”

Väluppfostrade som svenskarna är applåderar de också detta idiotiska påstående. Men det slående var hur snabbt de spontant började jubla när han sa att lika barn leker bäst. För vi vet ju att det är sant! Vi vet att vi hade det bättre, tryggare och kärleksfullare när Sverige var etniskt homogent och vi vet att terrorn, gruppvåldtäkterna, gängskjutningarna och sprängningarna har kommit hit med massinvandringen.

Helt omöjliga, enligt Ingrid Carlqvist. Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia Commons

Det är just denna vetskap som nu gör Socialdemokraterna allt mer omöjliga att rösta på. I många år lyckades de lura i snälla svenskar att vi inte har mer rätt till våra förfäders land än irakier, somalier, afghaner och andra lycksökare som gillar att leva på våra skattepengar. Det funkade hyggligt så länge de flesta svenskar fortfarande hade det bra och inte var i daglig kontakt med mångkulturen.

Nu när fattigpensionärerna samlar burkar, när Svensson inte vågar åka till akuten av rädsla för att bli attackerad av våldsamma ickesvenskar, när våra gator och torg är fyllda med människor som inte ser ut som vi, inte klär sig som vi, inte talar samma språk som vi och inte ens tycker om oss – då går det helt enkelt inte att längre trycka tillbaka den sorg och den vrede vi känner.

Enkel förklaring på det oförklarliga

Etablissemanget lägger nu sina pannor i djupa veck och försöker hitta förklaringar på det oförklarliga, nämligen att Sverigedemokraterna nu är Sveriges största parti i den ena opinionsmätningen efter den andra. De förstår det inte, trots att det är så otroligt enkelt: Svenskarna som så länge knutit näven i fickan och hoppats att invandringen skulle stanna av och att de som kommit hit skulle bli som vi, har fattat att det aldrig kommer att hända.

Svenskarna vill ha sitt land tillbaka. Svenskarna vill leka med lika barn. Svenskarna är förbannat trötta på att deras trygga välfärdsstat på bara ett par decennier har förvandlats till ett inferno av skräck, elände och fattigdom. Det finns bara ett parti som sedan starten varit emot massinvandring och mångkultur, och nu tänker svenskarna rösta på det.

Oavsett vilka invändningar jag själv har mot SDs liberalisering i viktiga frågor, känner jag mitt folk tillräckligt väl för att inse att SD är första steget på den väg som leder till Sveriges räddning. När det visar sig att Sverigedemokraterna inte vågar vara så tuffa som krävs, kommer Alternativ för Sverige och kanske andra, ännu inte skapade, partier att komma in i riksdagen.

Sossar, miljöpartister, liberaler och centerpartister får se sig om efter annan försörjning. Den dagen den fullständiga vidden av deras förräderi mot sitt eget land och sitt eget folk går upp för Svensson, får de begrava sina partier. Ju förr desto bättre.

Här kan du se Milad Mohammadis tal, vid ca minut 14.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Stötta oss via bankgiro eller Swish. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  Du glömmer väl inte vänsterpartister, Ingrid?? Om Jonas inte agerat dörrmatta så hade Löfven kanske stått vid en svets i ö-vik idag.. drömma kan man i varje fall.
  Sverige ska vara till för svenskarna, och ett x-antal invandrare/ de med utländsk bakgrund som berikat landet och anpassar sig, ett land kan inte ta emot för många så att det egna folket blir satt på undantag. Och vilka som passar in,eller inte gör det. Som exempel här;

  Ernst Kirchsteiger och Zlatan Ibrahimovic är födda i Sverige med 2 utländska föräldrar.
  EK har rätt bakgrund, ZI har det inte.
  EK klagar inte på ”rasism”mot allt som inte hyllat honom, det gör däremot Zlatan, så fort nån har en invändning mot nånting Zlatan säger, så är det rasism mot honom ,konstigt ,va?
  Ernst berikar svenska språket-Zlatan vanhelgar det.

  Jag var tillsammans med en polsk tjej för ungefär 18 år sedan.
  Jag la tidigt märke till i våran relation att hon ville anpassa sig till svenska normer och visade sig vara värdig att till och med bli Lucia ett år,
  blond som hon var..
  Hon var ett under av vänlighet och ville alltid göra det som anvisades henne.
  Hon skulle aldrig ställt krav på samhället eller kallat det för rasism när hon blev nekad ett jobb eller bostad. Men hon fick oxå jobb.
  Under en tid arbetade hon som kassörska i en Willys butik, på den tiden var det ingen i butiken som kom från nån icke skidåkande nation, idag i samma butik är 4 av 6 kassörskor från Mellanöstern/Afrika , och på ”golvet ”är det mest araber.

  Några år senare fick hon jobb på en större arbetsplats, med en hel del från mena länder.
  De var högljudda, krävde saker, gnällde om nån sa emot dem, tog saker när tillfällen gavs osv.
  Muslimer. Vad annars ? De märker att de får bete sig hur som helst eftersom folk är rädda bli kallade främlingsfientliga.
  Larvigt, sa Bill. korkade svenskar, sa Bull..

  Vi vill inte se sånt- det har inte ett dugg med rasism att göra, vi vill känna samhörighet och gemenskap ,liknande kultur och värderingar.
  Japan må ha en helt annan kultur, men Tokyo -en av världens folkrikaste städer är en tryggare stad än ex. Trollhättan. Du löper mycket större risk bli våldtagen på gatorna nattetid i Trollhättan än i Tokyo Vad säger det? Jo. Det som Stefan Löfven har svårt lära sig.

  Det trygga homogena Sverige får vi aldrig tillbaka sägs det. Må så vara. Tiden är föränderlig, men landet skall inte vara ett ymnighetshorn för lycksökare i Afrika och Mellanöstern. Den tiden måste bort. Och sossarna.

  Om, och när nu Löfven avgår, frivilligt eller inte, så funderar man på vem efterträdaren blir. Kan det bli värre? Nån smartare än Löfven finns troligen även inom socialdemokratin, konstigt nog. Men Ygeman får det inte bli. Jag tål inte den arroganta karlsloken.
  Vidrig typ. Med andra ord, som de flesta inom det partiet.

  Juholt-kom tillbaka, allt är förlåtet!

  Svara
 2. Avatar

  Något som är genomgående i M. Mohammadis och andra invandrade ”debattörers” inlägg och ”argumentation” är att massinvandringens intressen alltid är prio nummer ett. Då spelar det ingen roll om folk är samlade till en manifestation för att hedra offren för islamistisk terror. Samhällets och välfärdsstatens intressen, i den mån de beaktas överhuvudtaget, kommer långt ner på dagordningen. Detta är ständigt återkommande, år ut och år in. Senast var det oppositionsrådet (S) i Solna stad som i en analys av den migrationspolitiska debatten helt lyckades bortse från vad som kunde tänkas vara bra för det svenska samhället utan var helt upptagen av vad som var bra för invandrarna. Intresset ljuger inte som Marx sa men det verkar även finnas en total oförmåga hos dessa individer att se saker och ting ur ett allmänintresse. Det verkar inte finnas i deras tankevärld överhuvudtaget.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.