TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 44: ”Förbjud allt julfirande, all julmat och alla julsånger”

Publicerad 14 december, 2019

I juletid förväntas det av oss att vi ska vara snälla och tänka på vår nästa. Men kulturmarxister och annat löst folk känner ett intensivt hat mot allt vad den västerländska civilisationen heter och våra kristna helger är följaktligen kulturimperialistiska och exkluderande, skriver Gudmundur Bragason.

Eftersom det är ganska klent beställt med vänsterelementens argumentationsförmåga tänkte jag vara litet hygglig mot mina intellektuellt underlägsna systrar och bröder och bjuda dem på några för dem säkert gångbara argument. Det är ju ändå snart jul och en liten julklapp kan jag väl unna dem.

Bort med julskinkan, julgrisen och allt annat som är haram, skadligt för klimatet, eller på annat sätt inte är politiskt korrekt! Sådant är nämligen synnerligen kränkande för ”svenskar” som, i många fall, inte behärskar det svenska språket, men med hjälp av skattefinansierade jurister, tolkar med mera minsann kan upplysa oss andra om hur kränkta de verkligen är.

Dopp i grytan och julkorv får bytas ut mot julmorot? Foto: Wikimedia Commons/Sannab.

Vi känner väl alla förhoppningsvis köttskam och vi är skyldiga till allt ont, särskilt de av oss som har fräckheten att vara födda som män och om vi dessutom är vita och heterosexuella har vi verkligen inget existensberättigande. Hur skulle det vara om vi byter ut julkorven mot julmorot? Vilket härligt ”kalas”! Förresten kan ni glömma dopp i grytan. Våra kära statsfeminister kan nämligen lyckas med konststycket att tolka företeelsen som sexistisk.

Paraffin är jättefarligt!

Här ska det inte ”tändas tusen juleljus”, det ska närmare bestämt inte tändas några ljus alls. Paraffin är ju jättefarligt och när allt kommer omkring – vad ska vi med levande ljus till? Det måste väl betraktas som bakåtsträvande och sådant trams trotsar den av eliten påbjudna neofilin. Det ska inte tändas något elektriskt ljus heller. Det kan aldrig vara bra för klimatet och förresten blir det nog snart elbrist eftersom den förnybara elen inte kommer att räcka till. Det är bara att glömma det här med att ”Nu har vi ljus här i vårt hus”. Om packet ändå skulle ha råd att tända några ljus får väl Isabella Lövin, Per Bolund och gänget hitta på någon skatt eller något förbud så ordnar det sig nog.

Julottan och annat tjafs kan väl ersättas med vinterotta och annat liknande. Eftersom Svenska kyrkan ivrigt bekämpar kristna värderingar är den saken lätt ordnad. Bort med krubban, Jesusbarnet och de älskade julpsalmerna. In med islamska böneutrop, transsexualitet eller vad som passar för stunden.

Eftersom julen ska avskaffas måste framföranden av julsånger självfallet kriminaliseras. Den som får för sig att ta en sen julpromenad får nog erfara vad en ”Stilla natt” numera är. Skottlossningar och sprängningar, precis som vanligt och skenet från brinnande bilar får väl ersätta juleljusen.

Den otäcka sången Betlehems stjärna

Vem förfäras inte över Betlehems stjärna, den där otäcka sången som börjar ”Gläns över sjö och strand”, usch! Andra versen inleds med de förfärande orden ”Natt över Judaland, natt över Sion”. Detta är en grov förolämpning mot palestinska terrorister som vill utplåna staten Israel. Man kränker dem ytterligare när man framför denna kulturimperialistiska sång i stämmor eftersom stämsång huvudsakligen är en västerländsk företeelse.

Det är nästan så att man måste ta något lugnande innan man analyserar en annan julvisa som till råga på allt elände är tänkt att sjungas av barn. Redan titeln säger en hel del, ty den ondskefulla visan heter Tre pepparkaksgubbar. De provocerande inledningsorden lyder ”Vi komma, vi komma från Pepparkakeland”. Avsikten med dessa ord är självfallet att kränka nysvenskar även om de inte fanns när texten skrevs, men det hör ju inte hit.

Pepparkaksgubbar kränker förstås ”nysvenskar”. Foto: Samnytt.

När vi har fått veta att de är bruna alla tre får vi upplysningen att de har ”korinter till ögon och hattarna på sne'”. Här ser man ner på dem eftersom de inte är blåögda och de kan inte ens ta på sina hattar ordentligt.

Den upprörande avslutningen på visan lyder ”Men tomten och bocken vi lämnat vid vår spis, de ville inte resa från vår pepparkakegris”. Tomte används ofta som en nedlåtande benämning på någon som är dum i huvudet. Bocken avser självfallet en våldtäktsman. Skulle dessa pepparkaksgubbar ha en gris? De kan ju vara muslimer, men den uppenbara avsikten är förstås att kränka dessa icke-européer.

Kamrater, detta är rasism och kulturimperialism. Båda de ovanstående citerade sångtexterna är tonsatta av Alice Tegnér. Det är väl lika bra att vi förbjuder alla hennes visor medan vi ändå håller på.

Saknas normkritiskt perspektiv

”Hej tomtegubbar, slå i glasen och låt oss lustiga vara.” Här saknas ett normkritiskt perspektiv. Begreppet tomtegubbar är inte könsöverskridande, snarare är det ett uttryck för det rådande patriarkatet. Det där med att slå i glasen är väldigt kränkande eftersom vi har nyinflyttade ”svenskar” som inte tolererar alkohol på grund av sin religion. Vi har inte rätt att lustiga vara, vi måste alltid känna klimatångest.

Nu släckas tusen juleljus? Foto: Pixabau/pb_daniel.

Förbjud allt julfirande, all julmat och alla julsånger. Vi måste nog också förbjuda påsk, midsommar och annat trams. Huvudsaken är att ramadan får finnas kvar, för annars kan vänstern förlora den politiska makten. Den framtida svensktalande minoriteten får väl hålla tillgodo med en enda tillåten helgsång som börjar med orden ”Nu är det helg igen och nu är det helg igen och helgen varar in till helgen”.

Jaha, bolsjeviker – ovanstående ligger väl på er argumentationsnivå? Det finns ett gammalt talesätt som går ut på att man ska tala med bönder på bönders vis och med de lärde på latin. Det är givetvis nästan omöjligt att sänka sig till er argumentationsnivå, men jag har gjort så gott jag har kunnat. Jag får väl ändå tillönska er en god vinterhelg och be er om att ha den luxuösa godheten att dra åt helvete, ty ni har ingen rätt att ta ifrån oss våra svenska traditioner! Det är nämligen ingen som tvingar er att till exempel fira en traditionell jul, det är helt frivilligt.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 43: “Det måste jag berätta för … Nej visst nej, det går ju inte.”


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Stötta oss via bankgiro eller Swish. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

  1. Avatar

    Träffsäker analys av det impotenta svenska förhållningssättet kulturmarxisterna har till våra högtider. Dessa vedervärdiga varelser som har målet klart, den vita heterosexuella manliga rasen ska utrotas för all tid.
    De kommer inte vara nöjda med mindre än att Sverige har en transsexuell färgad ensamkommande som utrikesminister, svt:s julvärd är Fatemeh Khavari, klimatGreta som miljöminister, Jonas Gardell som ärkebiskop, en zigenare som försvarsminister, en muslimsk armé, en lesbisk negress till drottning en lågutbildad, stammande bortbyting som statsminister..?
    Hade jag lagt fram detta för 10 år sedan skulle knappt nån tro på det, nu 2019 är det närmre och närmre.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS