TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Ärligt talat: Hur blev en snorunge Årets person?

Publicerad 12 december, 2019

Hur i hela fridens dagar kan en 16-årig, snutig flicksnärta vid namn Greta Thunberg utses till Årets person? Vi som ser med kritiska ögon har för länge sedan synat hennes bluff – ändå envisas de som styr världen med att bjuda in Greta och låtsas lyssna på henne. Jag ska försöka förklara hur det är möjligt.

Vinjettbild: OintressantaS/GAB

I dag tillbringade jag ett par timmar i en bil med en äldre manlig släkting. Han undrar vad jag menar med ”globalisterna” och anser att jag tror på konspirationsteorier när jag säger att klimathysterin är en bluff som globalisterna orkestrerat för egen vinnings skull. Min släkting är absolut inte korkad och hade därför lite svårt att förklara varför han tror att en 16-åring är ett orakel, men sa till sist:

– Jag tycker att Greta har hittat ett smart sätt att förklara klimatkrisen för politiker och vanliga människor.

Tyvärr är han inte ensam om denna stolliga uppfattning. Uppenbarligen tror en stor del av världens befolkning (inte bara ungdomar som i alla tider trott sig veta mer än de äldre) att Greta Thunberg förstått något vi andra inte förstått. De som bara läser och lyssnar på mainstream-medierna, MSM, uppmanas aldrig att kritiskt ifrågasätta ”helgonen”. Om nu hela världen, inklusive FN och Time Magazine, säger att Greta är fantastisk, så måste hon ju vara det!

Givetvis hade min släkting ingen aning om att över 500 forskare nyligen skrev till FN och påtalade att det inte finns någon klimatkris – för det rapporteras ju inte i MSM. Dessutom finns det ett inbyggt motstånd bland intellektuella (som min släkting är) att ta in ett sådant obehagligt faktum som att de har blivit lurade. För det skulle innebära att de faktiskt är lite korkade, och det kommer de aldrig att erkänna.

Hur ska vi övertyga massorna?

Att fenomenet Greta Thunberg är orkestrerat av de globalistiska krafterna är för dem en sådan omöjlighet att det inte ens går att diskutera utan att tonen höjs åtskilliga grader. Det är i stället jag som är korkad – som tror på konspirationsteorier.

Det är vid sådana tillfällen jag känner en lätt uppgivenhet: Om intelligenta och belästa personer vägrar ta till sig de fakta som finns i överflöd på internet och i forskningsrapporter, hur ska vi då någonsin kunna övertyga massorna?

Kanske genom att avslöja Greta Thunberg som en falsk Messias? En som predikar en sak för massorna, men själv gör allt sådant hon fördömer! I går publicerade Rebel News en fantastisk liten video med bilder från den Tesla som Greta färdades i under sitt besök i Nordamerika. Teslan var full av plastförpackningar med vatten, mat och snacks …

Reportern Keean Bexte konfronterade ett antal ungdomar som dyrkar Greta Thunberg med bilderna på hennes eget leverne – och de hamnar i total chock. De vill inte tro på det, särskilt som de just fördömt alla människor som vägrar avstå från plastprodukter.

Årets person förebådar fördömande

1938 utsåg Time Magazine Adolf Hitler till Årets person.

Jag ömmar en del för Greta eftersom jag inser att det inte är hon själv utan ett team av skrupelfria vuxna som skamlöst utnyttjar denna 16-åring, som lider av flera allvarliga neuropsykiatriska funktionshinder, men tyvärr har det blivit nödvändigt att avslöja flickebarnet. Om hon inte avslöjas och stoppas riskerar varenda människa på jordklotet att tvingas leva i en klimatdiktatur där globalisterna sätter alla spelregler.

Dessutom bör vi minnas att Time Magazine har en historia av att utse knäppskallar/skurkar till Årets person. Här är en lista som de antagligen helst slipper bli påminda om:

1938 – Adolf Hitler
1939 – Josef Stalin
1942 – Josef Stalin
1971 – Richard Nixon
1979 – Ayatollah Khomeini

Det är nästan så att man tror att utmärkelsen till Årets person i själva verket förebådar eftervärldens skarpa fördömande.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Stötta oss via bankgiro eller Swish. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

16 Kommentarer

 1. Avatar

  Den allmänna intelligensnivån sjunkit i stora delar av västvärlden?

  Svara
 2. Avatar

  Bra inledning, fram till “tyvärr nödvändigt avslöja flickebarnet”; efter det ser man verkligen fram emot att läsa själva avslöjandet i resten av artikeln. Men… Var blev det av då? Artikeln tar ju slut efter inledningen. När kommer det utlovade avslöjandet?

  Svara
  • Avatar

   1938 års Time gigant har redan en dotter: die böse Merkelhexe.

   Svara
 3. Avatar

  opion live o rappare som hade 40 miljoner klick på deras knark låtar..Greta en en stolle som ger 1938 års Time magazin gigant en dotter..

  Svara
 4. Avatar

  Det är dags för alla ungdomar och batikhäxor att leverera och inte skylla på alla andra att ordna miljökrisen. Lägg undan mobilen, skriv brev, jobba som dräng i Lööf bondeparti och odla bönor grönsaker hugg ved mjölka kor cykla till jobbet, väv mattor spinn ull, plocka bär svamp odla potatis mm, odla vete råg.

  Svara
 5. Avatar

  Vem bryr sig om Greta nu? Hon är passé redan. Trump twittrade om hetagreta;
  ”ta med dig en kompis och gå på bio”. Bra, sedan kan hon stå i kassan på Coop framöver.
  Och så återgår världen till nån form av sund balans. Hoppas vi.

  Boris!!! Härligt?? vilken käftsmäll mot globalister och kommunisterna.
  Med en klump i halsen och förstulna blickar hos svt-journalisterna förkunnas hur Corbyn och Labour går mot ett svidande nederlag.
  Hoppas detta leder till en störtvåg av konservativ och nationalistisk politik genom Europa framledes och liberala flumposörer med globalistiskt storhetsvansinne försvinner till förmån för patriotism och kristenhet.

  Ett ljus i denna mörka tid. Brexit kommer levereras. EU är av ondo.
  Se på Norge och Schweiz, ser de ut att leva knapert i skuggan av Bryssel och Soros fingrar?

  Jag avrundar denna lucianatt med en lussekatt och ett glas julmust i stearinljusets matta sken, sneglar ut över den mörka nejden och anar en fullmåne bakom skogsbrynet.
  Det är tyst och stilla.

  Sofia Karlsson +Erik Axel Karlfeldt ger natten en behaglig dos svensk tradition.

  Trevlig Lucia till alla som hittar hit?

  https://youtu.be/zgfT905gUGM

  Svara
  • Avatar

   Nyheten om segern i Storbritannien talar sitt tydliga språk – Greta Mania är snart ett minne blott. Sossarnas motsvarigheter tappar just nu ordentligt i flera andra europeiska länder. Labour har gjort sitt sämsta val på mycket, mycket länge. Ge det bara lite tid, så är det dags för stora sosseraset här i Sverige också .

   Det är avslöjanden i stil med det hos Rebel Media som slutligen kommer att göra susen en gång för alla vad Thunbergs vara eller icke vara beträffar.

   Vad är då orsaken till att unga dragit denna offantliga nitlott? Tja, det har säkert något att göra med att man i den åldern tenderar att vilja få en massa quickfixar serverade på silverfat. Det är inget nytt, även om dumhetshalten förmodligen ökat: Skolka från plugget? Ja, jättegärna! Skräpplockardagar och/eller annat renhållningsarbete i närområdet? Nej, fy fan så tråkigt!

   Svara
 6. Avatar

  Stämmer valresultatet så vore det jippi så kanske det vore dags för Swexit. Hoppas slippa 30 miljarder varje år plus 15 miljarder extra som är på gång, för att finansiera grundlön i EU. EU är inte vad har varit och Sossarna är inte vad har varit,nu är det politikerna och byråkraternas levebröd.

  Svara
 7. Avatar

  Du får naturligtvis tycka att Greta är en snorunge i klass med Hitler om du vill men den där 500 forskare rapporten är ett är ju dock helt galet fel.

  Är inga klimatforskare som skrivit den. De flesta namn på den listan kan man om man vore lite källkritisk spåra till olika olje och gasbolag med mera.

  Man väljer helt enkelt vad man vill själv vill tro. Att greta styrs av vänstergalningar vars hemska motiv jag inte riktigt fattat.
  Eller så tror man på denna artikel skribent vars motiv jag faktiskt har fattat. Tror det är kopplat till swisch nr direkt efter artikeln.

  Ha det gott.

  Svara
 8. Avatar

  Hitler was labeled the “greatest threatening force that the democratic, freedom-loving world faces today.” That was as much an endorsement of Hitler’s actions in 1938 as it would be today — in other words, not at all… Du sitter och hittar på massa skit och skriver topics utan information… Jag har stor respekt för alla människor men ta lite ansvar för vad du skriver.

  Svara
 9. Avatar

  Greta är en jude som jobbar för judarnas och Israels intressen.

  Greta är en i raden dom ska distrahera från migrantinvasionen och Epstein etc

  Kommunismen är en judisk filosofi. Globalism är global kommunism.

  Judarna vill förslava och döda
  1. Kristna
  2. Vita
  3. Alla icke-judar
  4. Eftersom de vill ha en värld för sig själva

  Svara
 10. Avatar

  Det ni måste förstå är att om hon kan få miljoner människor att använda mindre plast så får det kosta den plasten hon använder för att komma ditt. Det samma är med allt hon gör.

  Svara
 11. Avatar

  Sanningen kommer alltid fram till slut och jag personligen tror att sanningen är att hela den här klimathysterin baseras på köpt vetenskap. läs jakob nordangårds bok rockefeller – en klimatsmart historia. den boken säger en hel del. klimathotet är ett påfund för att införa överstatlighet.

  Svara
 12. Avatar

  Som mycket annat så är det här ett mycket ensidigt och obalanserat inlägg t ex vad gäller Time Magasin: Varför anges bara bovarna som utnämnts, det finns betydligt fler ”bra” personer utnämnda och både positiva och negativa omdömen gäller för utnämningarna. Det finns även forskarinlägg med 11000 underskrifter som motvikt till de med 500 underskrifter. Vad jag som ändå vill kalla mig klimatoptimist längtar efter balanserade rapporter som beaktar alla faktorer vad gäller klimatet!!

  Svara
 13. Avatar

  Time Magazine ägs av Marc Benioff, som blev rik på mjukvaran Sales Force. Han är jude. Gretas tal skrivs uppenbarligen inte av henne själv. Gretas mentor är Luisa-Marie Neubauer, en tysk judinna som finansieras av Soros. Greta får max publicitet i de jude-ägda medierna. Kan man ana en globalistisk konspiration?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.