TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Ärligt talat: Sossarna kastar svammel-Löfven under bussen

Publicerad 4 december, 2019

Före Agenda-intervjun var Stefan Löfven statsminister och S-ledare. Nu är han i det närmaste störtad från tronen och har blivit det som på engelska kallas en lame duck. När hans egen hovreporter Anette Holmqvist på Aftonbladet skriver att han ska avgå 2021, vet man att hans tid är ute. Nu får den stackaren halta fram till sin avgång, skriver Ingrid Carlqvist.

Vinjettbild: OintressantaS/GAB

Politik är inget för de veka. Det finns ingen lojalitet i något parti – alla älskar och hyllar sin partiledare fram till den dagen då han eller hon anses förbrukad. Då kommer knivarna fram.

Om vi ska vara ärliga var Stefan Löfvens öde aldrig att bli statsminister. Hans talanger för politiska debatter och tuffa intervjuer är minimala, och hans svamliga sätt att uttrycka sig gör honom totalt omöjlig som landsfader. Detta tror jag han visste när han försökte undgå uppdraget som partiordförande för Socialdemokraterna 2012.

I en krönika från 2018 beskriver Julia Caesar hur det gick till när Löfven övertalades att ta uppdraget. Uppgifterna kommer framförallt från Lena Hennels och Lova Olssons bok Humlan som flyger – berättelsen om Stefan Löfven samt från Daniel Suhonens bok om företrädaren Håkan JuholtPartiledaren som klev in i kylan.

Håkan Juholt gratulerar Stefan Löfven som blev hans efterträdare 2012. Sossarna är inte nådiga när de kastar ut förbrukade partiledare. Foto: Wikimedia Commons/Frankie Fouganthin.

När Juholt avgick efter tio turbulenta månader, stod sossarna utan ledare. Det var bråttom. Frågan gick i tur och ordning till Anders Sundström, Carin Jämtin, Leif Pagrotsky och Tomas Eneroth. Julia Caesar skriver:

Desperationen stiger

”Alla säger nej. Desperationen stiger. Den allra innersta kretsen i VU, det verkställande utskottet, stänger in sig i partihögkvarteret på Sveavägen 68 i Stockholm, dygn efter dygn. Dagarna flyter ihop, det är som att befinna sig i ett tidlöst vacuum.

Stämningen är allvarstyngd och sammanbiten. Bakom de stängda dörrarna är situationen kaotisk. Hela partiet skakar. Efter alla nej från andra kandidater klarnar den innersta kretsens målsättning: det är Stefan Löfven som ska övertalas att ta på sig uppdraget som socialdemokraternas partiordförande. Men han säger också nej. Han trivs bra som ordförande för IF Metall. I ett telefonsamtal med en vän säger han:

’Jag vet hur Håkan har haft det, jag vet hur Mona (Sahlin) har haft det, fan, jag vill inte in i det.’”

Övertalningsförsöken intensifieras. Heléne Fritzon från knallröda Skåne och Sven-Erik Österberg från Mälardalshögern låser in sig i ett rum med Stefan Löfven. De blockerar dörren för honom och vädjar till hans lojalitet med partiet. Till sist ger han efter och tackar ja.

Ångrar sig nog i dag

Jag är rätt säker på att Löfven ångrar sig i dag. Han kunde ha fortsatt som IF Metalls ordförande några år till och blivit ihågkommen som en skicklig fackbas. Nu kommer han för evigt att vara inskriven i historieböckerna som tidernas sämsta statsminister. Han som kallade 163 000 asylsökande till Sverige 2015 för ”en liten ansträngning”.

Jimmie Åkesson brister ut i skratt när Stefan Löfven talar om kvinnor på arbetsmarknaden, trots att Åkesson frågat om utländska våldtäktsmän. Foto: Från SVTs debatt 2018.

Han som började svamla om kvinnors ställning på arbetsmarknaden när Jimmie Åkesson krävde svar på varför fyra av fem utländska våldtäktsmän får stanna i Sverige. Han som i Agenda påstod att Sveriges förvandling från ett tryggt land till ett av världens våldsammaste inte har något med massinvandringen att göra. Han som inte ”såg problemen komma”.

Det är inte utan att jag tycker lite synd om honom. Men ändå inte. Mot bättre vetande tog han på sig en uppgift han innerst inne visste att han inte skulle klara av, och när det till sist står skrivet i eldskrift att han inte håller måttet, kastas han under bussen av samma personer som övertygade honom om att han var den absolut bäste mannen för uppdraget.

Tjoff! Där föll bilan. Hovreportern Anette Holmqvist på Aftonbladet skriver att Stefan Löfven ska avgå. Foto: Faksimil från Aftonbladet.

Ingen som såg Agenda-intervjun och följde reaktionerna efter den kan ha trott att Stefan Löfven skulle återuppstå. Men han hade kunnat fasas ut på ett snyggare sätt. När sossarnas hovreporter Anette Holmqvist i lördags 30 november skrev att ”källor inom Socialdemokraterna menar att Stefan Löfven avgår 2021” är spelet redan över. Bilan har fallit, kejsaren är störtad och nu väntar en Golgatavandring fram till den kongress då han äntligen kan få stiga åt sidan. Saknad av ingen.

Nu kan vi bara hoppas att den haltande ankan Löfven får ännu svårare att reda ut alla kriser som tornar upp sig vid horisonten, och till sist utlyser ett extraval. Det skulle förkorta hans egen pina och ge svenska folket en chans att välja en regering som kan sätta stopp för den skadliga massinvandring och den stolliga klimathysteri som regeringen Löfven ägnar sig åt.

Svenskarnas mejl till Löfven

Det skulle glädja många svenskar, inte minst dem som mejlade regeringskansliet efter Agenda-intervjun. Här följer några exempel från mejlskörden:

”Såg Agenda igår och nu får det väl vara nog. Du kan väl för i helvete inte mena allvar. Man får skämmas för att man är svensk. Fy fan. Avgå.”

Thomas W

”Såg Agenda på söndagen. Menar du allvar men nu får det för helvete vara nog med dina floskler. Tycker att du ska avgå din pajas tack för att man ska vara rädd i sitt eget land gör oss en tjänst avgå, avgå!”

Bernt E

”Det är med vämjelse man kan konstatera att vi lever i ett land som saknar politiskt ledarskap. Det blev, igen, pinsamt tydligt när man bevittnar intervjun i Agenda. Kan någon ge mig en intelligent förklaring till varför man tar till i stort sett alla medel för att få regeringsmakt bara för att sedan vara totalt oförmögen att leda, ta ansvar, agera, när makten är tagen?”

Terje D

”Snälla Stefan, du är så otroligt pinsamt dålig att du borde inse att du bör avgå. Söndagens intervju var bara en bekräftelse på att du är inte lämpad att styra mitt land.

Du har inga svar att ge utan famlar efter svar i din lilla overklighetsbubbla som du lever i, och inte ens där finner du några svar på VARFÖR NI HAR MISSLYCKATS eller jag kanske ska säga lyckats förstöra mitt Sverige. För man får en känsla av att ni medvetet kör Sverige rakt ner i avgrunden.”

Björn O

“Möjligen är statsministern omgiven av dåliga rådgivare, möjligen är han en kallt beräknande furste som talar mot bättre vetande. Mer troligt är att han helt enkelt inte förmår ta till sig hur landets problem ser ut. I så fall är hans – och allas vårt – olyckliga öde bara att beklaga.

Om Sveriges regent Erik XIV (1533-1577) lär det ha yttrats: Halvt vansinnig och omgiven av dåliga rådgivare kan hans olyckliga öde endast beklagas.

Behöver jag tillägga att Erik XIV avsattes?”

Kenneth S

Stefan Löfven har blivit en haltande anka. Foto: Flickr/DonkeyHotey.

”Ingenting av det Du framförde och sa, Stefan Löfven, var verklighetsanknutet.

Därför finns det endast två sätt att förklara dina lögner.

 1. Du är så mentalt sjuk att Du inte längre förmår ta in och förklara verkligheten.
 2. Det andra är att Du medvetet ljuger och försöker föra svenska folket bakom ljuset i tron att de skall tro och hålla med dig och Du därmed skall undkomma deras vrede och straff.”

Olle L

”Jag kanske ska gratulera till ett av de mest tondöva framträdanden i svensk television som någon statsminister någonsin gjort. Att du, med din bakgrund, i industrin och fackföreningsrörelsen, inte klarar av att medge att invandringen har en stor och avgörande betydelse för den ökande gängkriminaliteten gör mig mycket besviken.

Kent B

 ”Det bara fortsätter dag för dag, vecka för vecka, månad för månad, år ut och år in. Sveriges styrande har genom sin politik skapat detta kaos. OTRYGGHETENS och FÖRFALLETS land! De som får betala lämnas därhän. De som arbetar och arbetat ett helt liv, våra barn och våra unga, våra gamla, sjuka- och svaga i samhället, det är de som får betala priset för det som våra styrande ställt till med. Det folk som vårt land hade behövt ha kvar i framtiden, de kommer med all sannolikhet att fly till andra länder där deras barn och ungdomar kan få växa upp i trygghet, kunna få gå i en bra skola, där vård- och omsorg fungerar, där deras gamla blir väl omhändertagna, där skötsamhet- och arbete lönar sig. Där rättvisan styr! Vårt TRYGGA FINA Sverige är ett minne blott! Förr vara Sverige ett framtidsland, i dag har Sverige hamnat från toppen till botten. Det beror på bristande kompetens av styrande som styrt- och styr i Sverige.

Annette D

17 mejl och ett handskrivet brev inkom till regeringskansliet efter Löfvens intervju i Agenda. Klicka för större bild.

”Inte nån höjdare! Var tog ordning och reda vägen? Om enbart fattigdom genererar brottslighet så får vi snart vilda beväpnade pensionärsgäng på Ica Maxi och Coop mm. Sluta låtsas! Säg som det är!

Snart har vi militär som patrullerar utanförskapsområdena.”

Mats N

”Jag lyssnade med bestörtning på intervjun med dig i SVT2 den 17 november. På frågan om du kopplar invandringen 2015 med gängvåld, skjutningar, sprängningar och allmän brottslighet svarade du att detsamma skulle skett om dessa utsatta områden med personer med låg utbildning och svag ekonomi skulle vara bebodda av infödda svenskar.

Du kan alltså inte erkänna att invandrare med dåliga eller inga språkkunskaper, ingen utbildning, annan kultur, religion och annan samhällssyn inte har någon betydelse.

Jag häpnar och förskräcks av denna okunskap och brist på realism av vår statsminister.

Svenska folket, som i sitt dagliga liv ser en annan verklighet har en annan uppfattning.

Troligtvis är dagens partisympati på 22 % i överkant om statsministern inte kan tala klarspråk.

Dag WK


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 Kommentarer

 1. Avatar

  Den naive bortbytingen ser inget, hör inget, vet inget. Allt han ska säga får han serverat på en servettskiss av andra hovnarrar på Sveavägen 68. Stefan Löfven är inte Guds gåva till oss svenskar, vi har fått fanskapet för våra synders skull.
  Att ha utseendet emot sig, det är en sak. Det kan (oftast) ingen rå för.
  Det blir inte bättre av att vara efterbliven och okunnig.
  Sådana människor sattes förr i tiden på instutitioner, nu får liknande människor regera ett land. Det är galet.

  Man skäms när Löfven står bland andra regeringschefer och makthavare , vad ska folk tänka ute i vida världen?
  Canada har i vart fall till skillnad på Sverige , en ledare som går att titta på, även om han inte har mycket vettigt att säga.
  Jag tycker detta är relevant att ta upp utseende på en så pass offentlig person som en statsminister/premiärminister/ president.
  Det är vida känt att en person med tilltagande utseende lättare får människor med sig, är mer trovärdig, än en som är ”icke bildskön”
  Mycket ligger i betraktarens ögon hur en person uppfattas.

  Men kombinationen osmart, naiv, dum och ful är lite mycket för att leda ett land.
  Det finns nog folk som tycker att Donald Trump och Boris Johnson inte heller är några ”George Clooney-kopior.”
  Men Trump och Johnson är populära ( utöver för sin politik förståss) för att de är humoristiska, har glimt i ögonen och lite buspojkens charm. Allt det som Löfven saknar.
  En gång på 80-talet blev Bengt Westerberg folkpartiledare, mest beroende på att han ”gick genom rutan” som man då så. Politiskt var Westerberg en liberal tönt.

  Jag har så svårt se och lyssna på Löfven.
  Håkan Juholt-en åsa-nisse typ. Juholt kunde inte sossarna styra, därför fick han kniven i ryggen. Men jag kände inte samma avsmak för Juholt, trots dennes trixande med lägenheter och sambos och allt vad det nu var.

  Man kan man inte vinna väljarnas förtroende med demokratiska medel, så kan man på odemokratiska medel ta makten och sedan behålla den, så gör sossarna.

  Vilken minister som än uttalar sig i media så mår jag fysiskt illa. Inte bara Löfven alltså.
  Dom är totalt borta i huvudet, svaren är allt annat än normalt, floskler och undanflykter haglar, lögner blir till sanningar genom att mixtra med verkligheten.

  Dom har totalt tappat det. Det kommer något ur munnen, men munnens rörelser synkroniserar inte med ansiktet när någon ljuger, eller inget vet.
  Mekaniska svar. Aldrig göra ett avsteg från den uppgjorda planen-att aldrig uttrycka tvivel på socialdemokratin.
  En som lyckades med det var Bosse Ringholm på sin tid.
  Tror att Ringholm däremot var en mer reko minister än dagens usla godhetsposörer som Morgan, Ygeman, Damberg. En sosse av den äldre stammen var mer pålitlig helt enkelt, även om jag aldrig omfamnar sossarna.
  Jan O Karlsson var oxå en sosse som aldrig blivit minister i dagens såssäaldämåkrathi ( obs, medvetet stavfel, det är roligt driva med dem)

  Löfven kommer från ö-vik. Hejar på Modo. 2 förlorare alltså.
  Modo och sossarna har likheter.
  De trodde att de alltid skulle ligga i topp, vara bland de mest framgångsrika.
  Modo var ett skrytbygge, påstås vara ”Heart of Hockey ”, byggde en jättearena, men luftslottet föll till slut.
  Numera är storhetstiden över i Modo, Modo har rasat ner och ligger i allsvenskan, säkert en del av orsaken är att deras ”kärnväljare och förtrogna ” försvann och lämnade det sjunkande skeppet. Som ”Foppa, Näslund, Sedinarna.
  Om, och framför allt när muslimerna lämnar sossarna i sticket kommer sossarna åka neråt med rekordfart. ( Det gör de när de bildar eget..)

  P.S. Jag är Leksandssuporter ur och skur.. ? Då blir oxå Modo en nagel i ögat..

  Svara
 2. Avatar

  Nu får det vara nog (slår näven i bordet) Jag Morgan känner avsmak från besk billig Saffran som importerats från en högerextrem falang där ni sopprötter dricker på fat och gullar med Jimmie. En avskyvärd nazistextrem ursprungare som vill både håna lilla Greta och dessutom välkomna Putin hit till vårt fina land. Välskötta skolor..vården e gloryfierad och våldet är knäckt. Nej ni oförskämda hatare kom inte här och gödsla er skit på Stefan.
  Mvh Morgan

  Svara
 3. Avatar

  Hörru Morgan! Jimmie har ryggrad, som du och de flesta andra i erat parti saknar. Ni är som reptiler, slingrar er och hugger ner svagare byten. Läs på eran egen historia och sopa rent framför din egen dörr först, om du kan, innan du kastar skit på andra. Men ofta är det ju så att om man vill dölja något måste man ösa hat på andra för att avleda uppmärksamhet från sig själv. Du/ ni har dumförklarat en stor del av Sveriges väljarkår, detta slår tillbaka nu. Fler och fler har nu börjat inse vad ni går för. Under alla år jag följt politiken så har ni försökt vinna röster genom att smutskasta andra partier och skyllt allt negativt på dem och själva stulit och klappat er på bröstet genom att ta äran för allt positivt. Jag hoppas svenska befolkningen är klok nog att stänga öronen för erat ”skitsnack” och ge en ny regering tid att skapa ordning i detta land, men det räcker förmodligen inte med en mandatperiod, och under tiden kommer sossarna att kasta mer dynga än någonsin på den nya regeringen. Så snälla människor! Stäng era öron för detta, och kom i håg hur det såg ut och vad som hände när sossarna regerade. ”Vi såg ingenting komma” Och Morgan…läs på om eran historia…något ni är stolta över…eller? Det är inte så länge sedan ni deporterade judar till gaskamrar och ugnar och tvångssteriliserade människor som inte föll under det ”normala”

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Anna G – jag är rätt säker på att det inte är den riktige Morgan Johansson som har kommenterat!

   Svara
  • Avatar

   Tror Anna G att det var den flintskalliga lille Höganäsdiktatorn? Haha..? Vad det finns lättlurade människor i Sverige..
   Jag heter Thomas Bodström och är en nersupen sossestofil.

   Svara
 4. Avatar

  Tuffe Uffe och JimmieJump har träffats och Steffe svetsarmongot gör i byxorna av irritation.
  Rädslan är så stark nu att det osar av ångest på Sveavägen 68.
  Pajkastningen kommer eskalera, ännu mer brunsmetning ännu mer stöveltramp-associationer från dnPer Svensson, expLars Lindström,
  och Henrik Arnstad twittrar om att gaskamrarna växer fram på Österlen.

  Den rödhåriga smålandstokan är helt förtvivlad;
  ”Huj kjan måddejatejna samajbeta med ett pajti vas politikej spjingej rjunt med järnjör och spajkaj på gjisar och kallaj dem för judar?”

  Stefan svettas kopiöst och tar en klunk is-vatten, detta är ingen bra dag, tänker Stefan.
  ”Detta såg jag inte komma ”, detta är inget bra beslut för Sverige säger han- mannen som sänkt Sverige ner i ett djup som endast Marianergraven kan slå.
  En ny era kan skönjas i det politiska minfält som splittrat Sverige lång tid,
  Det vet Stefan, det är början till slutet nu, för Stefan och sossarna.

  På radion spelas Gyllene Tider;
  ”Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dag ar med dig, dom är över nu”

  Det. Är. Över. Nu.
  exit Stefan Löfven.

  Svara
 5. Avatar

  Vill tillägga att när Bolund föreslog plastpåse skatt blev jag arg…mitt förslag om att använda Höganäs krus vid handel röstades ner. Tänk själv, Jesus, vin i krus, sill i krus och sen möts man och delar bröd vin o fisk.
  Sen gillar jag inte den lille Diktatorn från Höganäs. Jag är över 160 men med frugans högklackade kommer ja över 170.
  Socialism är den rätta vägen och den gyllene vägen till rikt liv.

  Svara
 6. Avatar

  Löfvens kommentar till SD. M Möte är blåbrunt samarbete. Det enda bruna är det som kommer ur Löfvens mun.

  Svara
 7. Avatar

  Att kasta ut ett påstående om avgång som skett har (t o m från partiets insida!) det gör man bara inte!
  Missnöjet med Steffe måste vara mer än massivt inom partiet!
  Göra en lame duck av honom TVÅ ÅR innan valet?
  Otroligt…
  Men två veckors utbildning på Bommervik kanske inte räckte?
  Man skulle verkligen vilja vara en fluga på väggen på Sveav 68 för att höra hur snacket går.
  Hur många olika fraktioner finns det egentligen inom (s)?
  Är det bara strebrar som står bakom Löfvén och väntar på sitt tillfälle?
  Vad har de för mål?
  Hur mycket av all info vidarebefordras till Steffe?
  Hur starka är filtren?
  Många frågor som är intressanta..

  Svara
 8. Avatar

  Det är Thomas Bodströms och S kriminalpolitik som fortfarande gäller. Släpp återfalls våldsverkare och psykfallen fria. Lås in skötsamma skattebetalare i sina hem.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.