TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Krönika: Vi måste forska om nästa istid!

Publicerad 3 december, 2019

Det har hänt förut och det kommer sannolikt att inträffa igen mycket snart – jorden går in i en ny istid. Därför ber Kollfinn Sogn Fleischer här om forskningsanslag, så att vi vet hur vi ska göra när befolkningen på norra halvklotet tvingas bli pälsjägare…

Ansökan om forskningsanslag:

Eftersom alla mätningar de senaste 20 åren visat en klart nedåtgående trend i den globala temperaturen, vill jag med detta brev söka forskningsanslag om 20 miljoner kronor per år för att utföra min forskning.

Det står nu helt klart att jorden går mot kallare tider. En period som kommer att bli mycket värre för folk än ”den lilla istiden” var. Med anledning av detta ser jag mig manad att söka medel till min forskning. Detta för att världens folk ska vara så bra förberedda som möjligt på den kommande katastrofen.

Ett fall i den globala temperaturen på två grader, kommer att göra stora delar av norra halvklotet obeboeligt. Miljoner människor kommer att tvingas fly från sina hem.

Ett så pass stort temperaturfall kommer att medföra enorma omställningar. Särskilt i Nordeuropa. De nordiska länderna Norge, Sverige, Finland och Island kommer att vara obeboeliga. I delar av Ryssland och Sibirien kommer folk tvingas lämna sina hemtrakter. Stora delar av norra Europa kommer att ödeläggas av oväder på grund av den stora temperaturskillnaden mellan Nordpolen och tropikerna.

Om vi dessutom får ett eller flera vulkanutbrott (vilket är väldigt sannolikt) kan katastrofen bli mycket värre än den var på 500-talet.

Fimbulvintern har nog många hört talas om, men de flesta har tolkat det som en del av asatron, alltså fiktion. Fast mycket tyder på att det är någonting som faktiskt har inträffat.

Fenrisulven slukade solen. Det beskrevs i Konstantinopel som att solskenet var på dagarna som månskenet brukade vara på nätterna!

Fenrisulven slukar Oden under Ragnarök. Foto: Illustration av Lorenz Frølich (1895)/Wikimedia Commons

Klimatflyktingar från norr kan bli impopulära

Med vår enda källa till allt liv kraftigt nedtonad blev det otroligt svårt för folk att överleva, och miljoner människor dog av svält och kyla. Och detta enligt en berättelse från Medelhavstrakten – tänk då hur våra förfäder i Nord måste ha haft det!

Det var naturligtvis helvetet på jorden.

Ett liknande scenario kan mycket väl återupprepas. Denna gången blir det förstås enklare att transportera sig från en ofruktbar del av jorden till ett mer livsvänligt klimat söderut – förutsatt att det finns tillräckligt med olja förstås!

Men då uppstår nästa problem. Vad kommer folken i söder att tycka om den enorma invandringen från norr? Miljoner människor kommer att söka sig till Medelhavsländerna, Sydasien och Sydamerika.

De kanske tycker att folk i norr kan leva pälsjägarliv!

Och jodå, det är ju en möjlighet, men då måste det finnas folk med mycket pengar som vill köpa pälsarna. Och med den katastrofala invandringen från de ofruktbara länderna i norr, kommer det bara finnas några få rika människor som kan köpa päls! Det finns även en gräns för hur många pälskappor en rik fru är beredd att klämma in i garderoben.

Nu är detta ett uppdiktat scenario, men vad händer om och när det verkligen inträffar?

Jag tycker det är viktigt att ni ger mig forskningsanslag, så att vi kan hitta lösningar på detta problem, som med all sannolikhet kommer att uppstå om bara några få år.

Kollfinn Sogn Fleischer


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

6 Kommentarer

 1. Avatar

  Klimatsektens högljudda pöbel levererar skräckpropaganda dagligen. ”Läget är akut, vi måste ställa om, nu!” Och ”vi har högst 10 år på oss” , det är ett gigantiskt bondfångeri.
  Aktivister av detta slag har alltid ett syfte, vare sig det gäller invandring, familjen eller klimatet, så är syftet att stigmatisera och skrämmas.
  Ett underdånigt, räddhågset folk är lättare påverka i rätt riktning för ett globalt, totalitärt världsstyre som är syftet.
  Och det är inte med stridsvagnar och kalasjnikovs dom kommer för att ta över, utan det är med en skolkande fjortis med Aspergers som ledstjärna för världsherraväldet som är det slutliga målet. Den nya tidens diktatorer . Eller ”den sista tidens” diktatorer om man är lagd åt det mer bibliska scenariot..

  Och nåde den som kritiserar ett barn, då är man en ondsint människa, och vill man tro på kärnfamiljen som ett av samhällets grundpelare är man homofob och stockkonservativ , är man emot fri invandring är man främlingsfientlig osv. Alltid svart eller vitt.

  Och denna sektens profitörer är inte ute efter sanning eller vetskap, inte ute efter diskussioner eller avvikande åsikter, utan de är bara ute efter att splittra och söndra och rasera den västerländska kristna patriotism och demokrati som varit så framgångsrik, och ersätta det med en globalistisk världsordning där antikrist styr.

  Svara
 2. Avatar

  Jordaxelns lutning är viktig. Förändras den så att vändkretsarna förflyttas mot ekvatorn är istiden ett faktum. Allt kommer att hända om 10 år om vi inte skänker pengar till istidsforskningen.

  Svara
 3. Avatar

  Skänk pengar till min forskning om tändstickan och hur den överlever i kallare klimat.
  paypal..swish…puplopay…autogiro..musikhjälpen töserna…slashing kontot.. Fisher bank…eller lägg en hundring vid vår fabrik. Tändplåt Ab.

  Svara
 4. Avatar

  Det är glasklart att vi går snabbt mot ett kallare klimat. En ny mindre istid likt Maunder Minimum. Det kan också övergå till en full istid om drygt 30 år. Den interglacial som vi lever i nu har redan gått 500 år över tiden.

  Svara
 5. Avatar

  Det skall bli intressant att få se när uppvärmningshysterikerna ger upp, och det blir mainstream att vi går mot kallare klimat och livsmedelskris.

  Svara
 6. Avatar

  Det var först för två år sedan som vi kända av att det blev kallare på Teneriffa. Från att gå i shorts året runt blev det månade med jeans.
  Att det är kallare hänger samman med att det bildas låga moln som fastnar länge på himlen. Molnen är skapade m.h.a. kosmisk strålning som solen inte orkar hålla undan. Läsning: Valentina Zharkova och Henrik Svenskmark.
  https://www.dropbox.com/s/5h12p9kl8z4wa1k/TFS_30_years.jpg?dl=0

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.