TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 42: Terroristpacket och globalisterna

Publicerad 30 november, 2019

Många tongivande globalister är allt annat än ödmjuka och deras bild av verkligheten framstår för det mesta som väldigt förvriden. Man skulle kunna skriva hela böcker om allt elände som figurer som till exempel Carl Bildt eller Pierre Schori har ställt till med. Jag nöjer mig dock med några rader om den senaste idiotin, skriver Gudmundur Bragason.

Samhällsnytt läser jag om ett öppet brev från tankesmedjan The European Council on Foreign Relations. I brevet skriver Carl Bildt och 25 andra existenser, bland dessa den gamle sossepampen Pierre Schori, att europeiska länder måste släppa in IS-terrorister. Att dessa globalister har mage att hävda att de här barbarerna skulle vara enskilda europeiska länders ansvar är hårresande.

Carl Bildt kräver att vi ska ”ta hem IS-terrorister och integrera dem”.

Carl Bildt vill integrera IS-terrorister i Sverige. Foto: Flickr/Chatham House.

”Ta hem?” Detta terroristpack är varken svenskar eller européer. Om de hade någon som helst vilja att bli integrerade hade de inte åkt iväg till Mellanöstern för att döda ”otrogna” – och vi västerlänningar betraktas som just otrogna av dessa fanatiker. Trots det menar globalisterna på fullt allvar att det är ”oansvarigt” att hålla dem i ”överfulla flyktingläger”.

Egna vägval i livet

Det är ingen av oss som har sagt åt dessa extremister att åka iväg för att strida för IS. De har hamnat i flyktinglägren på grund av egna vägval i livet. Det är inte vårt problem om de så blir avrättade på grund av att de har deltagit i IS bestialiska slaktande av människor. De får helt enkelt ta konsekvenserna av sina egna handlingar, svårare än så är det faktiskt inte.

Vidare skriver de 26: ”Att lämna dem i improviserade fängelser och överfulla flyktingläger är oansvarigt, och i barnens fall inhumant. Med inga bättre alternativ tillgängliga borde europeiska länder omedelbart påbörja ett program av kontrollerad repatriering av dess medborgare.”

Är det att ta ansvar för oss vanliga hederliga medborgare att låta detta terroristpack återvända hit? Ska resurser läggas på dem när välfärd, infrastruktur med mera inte fungerar? Nej! Men IS-krigares barn är tydligen viktigare än till exempel helsvenska, är någon förvånad?

Bildt menar också att ”europeiska regeringar har resurserna att hantera dessa människor genom åtal, övervakning och integration, beroende på vad som passar bäst”.

Bildts storhetstid är förbi

Detta klientel är en svår belastning för vårt rättsväsende och det vet Carl Bildt och hans gelikar mycket väl. Övervakningen kommer att drabba hederligt folk och denna förbannade integration har det tjatats nog om ty den fungerar inte, vilket brevskrivarna säkerligen är väl medvetna om. Jag vet vad som passar bäst: Låt dessa brottslingar försmäkta i flyktingläger eller fängelser och sedan brinna i helvetet. De har själva valt sitt öde.

Pierre Schori. Foto: Wikipedia.

Carl Bildt har helt tappat allt vad omdöme heter. Han reser jorden runt, umgås med sina globalistvänner och kommer sedan hem och talar om för populasen hur det ligger till här i världen. Han är patetisk och om han någonsin har haft en storhetstid så är den förbi för länge sedan.

Pierre Schori är en obehaglig figur. Han umgås gärna med representanter för diktaturregimer. Under sin mest aktiva tid i politiken hade han goda förbindelser med den kubanska regimen. Zimbabwes kommunistiske diktator Robert Mugabe var en kär vän liksom den palestinske terroristledaren Yasser Arafat. Herr Schori kanske har blivit inspirerad av dysfunktionella områden som det så kallade Palestina eller Zimbabwe. Sådana som Pierre Schori framstår som revolutionsromantiker och ett gäng IS-terrorister har de kanske inte så mycket emot. Man slår så att säga två flugor i en smäll, ty de kan ju också vara bra att ha som valboskap. Fiffigt, inte sant?

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 41: Grammofonarkivet


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

4 Kommentarer

 1. Avatar

  Det är himla lätt att vara generös när man inte drabbas själv av skiten.
  Bildt bor ju ståndsmässigt på nästan 200kvm på öfvre Östermalm , skulle inte förvåna mig om Callesprätt har livvakt kvar oxå precis som Reinfeldt och privatchaufför.
  Totalt odrägliga dessa gamla politruker som Bildt, Schori, och Jan Eliasson är en annan.
  De bryr sig inte ett skit om vanliga människors rädsla och oro och fattigdom.
  De bryr sig framför allt inte ett skit om svenska fattiga, utsatta, sjuka.
  Jag föraktar dessa .

  Svara
 2. Avatar

  Dessa barn är skadat gods. Det går inte att reparera dem och barndomen är en kort tid i människans liv. Även dessa är tickande bomber precis som sina föräldrar. Dom har sett avrättningar. En del har även deltagit i sådana. Nej, dom ska stanna där nere. Låt Syrien bestämma deras öde. Personligen tycker jag det är lika bra att avrätta dom också, av skäl nämnda ovan. Det är nog det mest barmhärtiga. Vi svenskar ska inte behöva lida för vad som har hänt där nere.

  Svara
 3. Avatar

  Före 2015 fanns inte samma problem som nu, som gängförnedrings rån sprängningar skjutningar varje dag våldtäkter,mm okontrolerad invasion subventionerad av skattepengar pågår, ok vissa problem innan 2015 men inte som nu. måste man skaffa skyddsväst och kniv och hugga först vid rån. för att våga sig ut på vissa allmänna platser.

  Svara
 4. Avatar

  Polisen har ett netto över på 500 miljoner.. Strandhäll på Twitter jagar Sd poäng…äcklet

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.