TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #68 – Ebba for president, Zlatans storhetsvansinne, regeringskrisen närmar sig

Publicerad 29 november, 2019

Regeringen fortsätter att agera darrigt, och får man tro Ingrid och Maria så lurar en regeringskris och nyval bakom knuten. I så fall ligger ”det konservativa blocket” med SD, M och KD bra till för egen majoritet enligt flera opinionsmätningar – men ska Ulf Kristersson verkligen bli statsminister när det är Sverigedemokraterna som är största parti med bred marginal? Att släppa fram Jimmie Åkesson kan även det vara politiskt knepigt, om han ens vill ha jobbet. Ingrid och Maria tror sig därför ha kommit på den perfekta lösningen – Ebba Busch Thor for president! Det är inte så vansinnigt som man skulle kunna tro, trots att KD är trojkans minsta parti. Vi förklarar hur och varför. Det blir också snack om hur pinsamma Timbuktu och komikern Sacha Baron Cohen är, om Zlatans slutgiltiga färd rakt in i frysboxen och mycket annat.


Listen to ”Nyhetsveckan #68 – Ebba for president, Zlatans storhetsvansinne, regeringskrisen närmar sig” on Spreaker.

BILD: OintressantaS/GAB

Försvarsministern informerades inte om den andre svenske försvarsministern

https://www.expressen.se/nyheter/ud-informerade-aldrig-om-iraks-forsvarsminister/

Ingrid: Kan ändå vara en bra grej

https://ingridochmaria.se/2019/11/28/arligt-talat-iraks-forsvarsminister-en-gudagava-for-sverige/

“Svårt för stress och krav”

https://nyheteridag.se/plus/kan-ej-hantera-stress-och-krav-iraks-forsvarsministers-forklaring-till-forsakringskassan/

FBI vet var Ghislane Maxwell är

https://www.thesun.co.uk/news/10391484/fbi-know-where-ghislaine-maxwell-is-and-are-building-case-against-her/

Timbuktu får fingret av Stockholms tingsrätt – “saknar verkshöjd”

https://www.svt.se/kultur/sd-far-ratt-over-timbuktu-hade-ratt-att-anvanda-del-ur-lat-pa-affisch

Storhycklaren Sacha Baron Cohen

https://twitter.com/RitaPanahi/status/1199445556377972736?s=20

Zlatans svek

Kuppen mot statyn

https://www.sydsvenskan.se/2019-11-27/toakupp-mot-zlatan-statyn-de-borde-skammas

“Provocerande”

https://www.sydsvenskan.se/2019-11-27/malmos-hogsta-politiker-zlatans-beslut-ar-provocerande

Pontus Jansson

https://www.svt.se/sport/fotboll/jansson-zlatans-uttalanden-svider-mest

Hatbrott?

https://www.sydsvenskan.se/2019-11-28/vandaliseringen-av-zlatan-statyn-utreds-som-hatbrott

Men Malmö läkte ihop när vår älskade Super-Mackan avtackades efter rysarmatch

https://www.sydsvenskan.se/2019-11-28/himlen-grat-i-gladje-och-saknad-med-hela-malmo

Rosenberg: “Zlatan gick över gränsen”

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/4qQre6/rosenberg-pikar-zlatan-i-tacktalet

Regeringskrisen och nyval närmar sig

https://www.expressen.se/nyheter/v-hotet-mot-ministern-skakar-stefan-lofven/

Invandringen

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7353148

https://www.dagenssamhalle.se/debatt/m-redovisa-vad-invandringen-kostar-kommunerna-30308

100 000-tals utan identitet

https://www.expressen.se/nyheter/larmet-hundratusentals-lever-utan-styrkt-identitet/

Arbetsförmedlingen

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/m-17

https://www.expressen.se/nyheter/efter-kritiken-nu-fragas-lofven-ut-i-riksdagen-/

UD kände till bögförsvarsministern

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3JKPpA/ud-kande-till-irakiske-ministern–sa-inget-till-peter-hultqvist-s

Kärnkraften – M hotar lämna energiöverenskommelsen

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/kJPdx9/da-maste-m-lamna-energiuppgorelsen

https://www.hd.se/2019-11-28/darfor-blaser-ulf-kristersson-till-strid-om-karnkraften

Operation Rimfrost – ett fiasko

https://www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-haller-presskonferens-om-operation-rimfrost/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/polisen-informerar-om-operation-rimfrost-svt-sander-direkt-14-55

https://www.svd.se/polismastare-operation-rimfrost-gor-sverige-sakrare

Nu skjutning i Malmö i natt

https://www.expressen.se/kvallsposten/skottlossning-i-malmo-villa-beskjuten-i-natt/

Ebba for president

Hon tar täten!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/701pM3/efter-kritiserade-filmen-busch-thor-stottar-staffanstorp

DN/Ipsos: ”Om detta var ett valresultat skulle M-KD-SD samla tillräckligt många mandat för att själva kunna tillsätta en statsminister.”

https://www.dn.se/nyheter/politik/dnipsos-sd-jamsides-med-s-efter-ny-rekordnotering/

Novus – folk vet inte

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/novus-lag-och-ordning-sd-gar-om-m

Sossarna vet att folk hatar dem!

https://www.expressen.se/nyheter/torbjorn-nilsson/lofvens-nya-krisinsikt-i-hemliga-strategin-for-s/

Jimmy Jansson (S) till attack mot MP

https://www.expressen.se/nyheter/s-toppen-stor-invandring-ligger-bakom-okade-valdet/

Anders Lindberg kallar S för Darth Vader

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/Op1Wj3/kara-s-ledning-valjarna-ser-er-som-darth-vader


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

8 Kommentarer

 1. Avatar

  Wilma e tydligen styckad och Emilia e försvunnen en bankade man med en bräda.. en IS supporter ville spränga…Stefan Sobril sluddrar Damberg äter lussebullar…Lilla Sverige styr av Miljöpöbelen och man hissar Gretas flagga bland skäggbarn och rumpenissar. Älskar du inte mig blir du lövbiff i gränden.

  Svara
  • Avatar

   Emil är en transvestit enligt Flashback. Förmodligen adopterad från ett icke skidåkande land om man jämför fotot med namnet. Han ser ju lite mer pigmenterad ut än oss. Är även kriminellt belastad. Good riddance som man säger.

   Svara
 2. Avatar

  Nja..Ebba är sötare att vila ögonen på än Åkesson men det är nog för att leda landet. Skämt åsido. Kd är inte att lita på, de vajar åt olika håll beroende på hur det blåser på fingret som de håller upp i luften. Ebba har hyllat Angela Merkel lite för mycket för att det ska vara hälsosamt.
  Öht ska inte kvinnfolk styra länder. Det går fel. Möjligtvis med få undantag ,som Margaret Thatcher.
  Titta på Sverige. Vilka kvinnliga partiledare har varit till nytta för Sverige?
  Annie Lööf, Mona Sahlin, Maud Olofsson, Gudrun Schyman?
  Herreminskapare om nån av dessa 4 skulle innehaft statsministerposten?
  Då skulle till och med dagens Sverige varit att föredra..

  Nu är Ebba bättre än dessa 4 ruggugglor jag nämnde ovan. Förståss.
  Men Nej. Kvinnor ska inte styra och ställa, det blir konflikter, intriger och trassligheter.
  De personer som påstår att världen skulle bli en fredligare och tryggare plats om kvinnor haft makten kan krypa tillbaka under stenen. De fattar inget.
  Vi kan inte ha politik inlindat i känslor, medlidande och daltande. Det krävs tuffa beslut .
  ( nu är Sverige inte som andra så därför ser vi nu daltet och fjäsket och inga regler)
  Annars .Med män är det raka rör. Inget tjafs. (Undantag Stefan Löfven)

  Sverige är helt kört med sossarna. Dem måste väck. Det är nästan lika illa som den värsta mardröm. Nu idag på riksdagsdebatten sa Mikael Damberg att har sossarna en plan.
  En plan alltså. Gonatt. Damfjollan levererar.
  Och kriminella invandrare och terrorister gnuggar händerna i förtjusning över dom hårda svenska straffen.
  Överallt ser vi spåren efter araber och negrer. En ung tjej hittas styckad i Bohuslän, utfört av en Ahmed arab.

  Zlatan är en dryg skit. Inte ens i korpligan vill platsar han längre.
  Det är komiskt att pressen skriver att ”Zlatan utsatt för rasistattack ”
  Det är invandrare som hatar andra invandrare. Typiskt muslimer att skriva ”jude”, det skulle inte en svensk fotbollsanhängare göra. Rosengårdskidsen levererar.

  Zlatan är feg. Varför valde han inte Helsingborg istället? Då hade han visat lite tåga?
  Sedan är det ju märkligt hur Zlatan får härja utan att det får konsekvenser. Eller vad tror den utomjordingen? Han lever i ett eget universum och bryr sig inte ett dugg hur mycket skada han åstadkommer.

  Zlatans kvinnoförakt inom damidrott är känt. Ändå gullas det av kvinnliga journalister (och manliga ) Jennifer Wegerup balanserar på gränsen till att bli fånig när JW hela tiden i artiklar dels hyllar Zlatan och kallar honom folkkär, dels vill gå honom att göra om sig.
  Nej Zlatan är inte folkkär, det är inte Stefan Löfven heller.
  Dom är lika icke folkliga, bortsett från invandrarkidsen och beundrande journalister är Zlatan inget.
  Men han kommer undan eftersom han är från invandrarkids från Rosengård.
  Tänk om exempelvis Peter ”Foppa ” Forsberg uttryckt sig lika nedlåtande om damidrott som den dryge Zzz?
  ”Foppa” hade kölhalats i media i liknande fall.
  Nej, bort med statyn av Zlatan. Han har inte gjort något anmärkningsvärt i Malmö FF jämfört med Markus Rosenberg. Rosenberg är mer värd att stå staty .

  Det ser mörkt ut framöver på många sätt, men det blir ljusare. Nu går vi in i advent och det lyser så stämningsfullt i fönstren med adventsstjärnan.
  Sossarna ska bort. Så är det bara. De är cementerade vid makten enligt egen utsago, och alla andra är onda enligt fårskallen Stefan och patetiska ministrar.

  Fredagkväll, lite öl, chips och musik då bjuder på en klassiker som håller i alla väder;
  ( en låt som inte passar för Stefan Löfven om jag är lite snäll..)

  https://youtu.be/jhdFe3evXpk

  Svara
 3. Avatar

  Hur kan 450000 okända icke folkbordsförda få samordningsnummer i stället för personnummer. Svar i ABSURDISTAN går det bra

  Svara
 4. Avatar

  Nej, jag tror inte riktigt på Ebba som statsminister, partiet verkar inte riktigt pålitligt heller.
  Som Thomas ovan skriver.
  Och framöver bör rutinerna för regeringen ordnas på det sätt som Jan Tullberg beskriver vid Swebbtv:s höstkonferens nu i år, se Del 8 Höstkonferens 2019 Jan Tullberg – upproret mot den demokratiska diktaturen.

  Svara
 5. Avatar

  Sprängning i Helsingborg nämns knappt. Uppgivet lemlästande land med en ledning sämre än gylfen på Dressmans kalsonger. Nu var det en sprängd termos. Gör en test på allt från kinapuffar till bangers. Lägger man en banger i en behållare blir det som förr när kidsen sprängde postlådor. Detta är inget nytt. Tokstolle avenue. Sätt upp magnetsprängare vid gränsen ultraljud ger gömda bangers glöd…kapoff röven blöder på Dunkurk skäggbarnen. Vi vill inte ha er här. Militär in o plocka ashålen…

  Svara
 6. Avatar

  Efter att ha tittat på Palaestra Medias paneldebatt med bl.a. Mikael Willgert m.fl. där han förklarar att det nog inte är en sån bra idé att alternativmedier slår ihop sig till att bli ett enda stort mediehus så kan jag inget annat än och tänka på Ingrid Kontrajihadistqvist och Maria Ibrahamovics planer nog gått i stöpet efter man lämnade Svegot.

  Sorry tanterna men Swebbtv är inte intresserade, ni hade er chans med Svegot att göra något stort och bra. Nu är det istället bara Ingrid & Maria, vilket i ärlighetens namn inte är särskilt intressant att läsa.

  Svara
 7. Avatar

  Emilia mördad. Tack Sossar ni e bäst på allt. Röfven o kompani med Global Lööf och Elbilz Löving med facetickaren Greta. Landet korv o mos e nu Kebabteknikernas milda sås. Uppror. Tjejer köp elpistol och svärd.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.