TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Ärligt talat: Iraks försvarsminister en gudagåva för Sverige

Publicerad 28 november, 2019

Nyheten om den irakiske försvarsministern Najah al-Shammaris kriminalitet och andra eskapader i Sverige måste vara årets bästa. Kanske till och med årtiondets bästa nyhet. Med lite tur vänder den hela debatten i Sverige och sätter fokus på invandrare som med berått mod lurar av svenskarna våra skattepengar – och skrattar hela vägen till banken.

Vinjettbild: OintressantaS/GAB

Vi är många som i åratal, en del i flera decennier, har försökt skapa debatt om det utbredda bidragsfusket bland vissa invandrare. Men trots avslöjande efter avslöjande har sanningen inte på allvar lyckats nå ut i folkdjupet. Det krävdes en homosexuell irakisk försvarsminister med svenskt medborgarskap för att omfattningen av fusket skulle bli allmängods.

Bidragsskandalerna har varit många genom åren: assistansfusket, sjukförsäkringsfusket, fusket med flera identiteter som gör att invandrare kan få i princip hur många bidrag som helst med mera, med mera. Nu har Försäkringskassan och Skatteverket äntligen börjat dela information med varandra och så sent som i maj 2019 rapporterades det att fusk för mer än 650 miljoner kronor stoppats. Varje år blir vi blåsta på 8,7 miljarder kronor, enligt en studie som presenterades i juni.

Sven-Erik Österberg. Foto: Wikipedia/Frankie Fouganthin.

Stockholms landshövding Sven-Erik Österberg, som lett delegationen som arbetat på finansdepartementets uppdrag, hävdade i en kommentar att fusket beror på att den ”yngre generationen är mer tillåtande till fusk och bidragsbrott”. Det ligger säkert något i det, men den främsta anledningen till allt fuskande, vågar jag hävda, är massinvandringen.

Folk från andra länder är givetvis inte lika rädda om svenskarnas skattepengar som vi själva är. Många av dem har lockats hit just på grund av de frikostiga bidragen, och har inga äldre svenska släktingar som de skulle kunna skämmas inför. De har sin lojalitet med den egna klanen/nationen och tycker helt enkelt att svenskar får skylla sig själva som släpper in dem och låter dem flå oss in på bara skinnet.

Svensk samhällskollaps önskvärd

Men vi som försökt oss på att förklara detta har obönhörligen beskrivits som rasister, fascister och nazister. Alla människors lika värde-mantrat har kommit att betyda att alla är likadana och att svenskar minsann inte är mer rädda om Sverige än afghaner, irakier eller somalier. Betänk även att islam har som högsta mål att överta vartenda land i världen och införa shariastyre överallt, så för många muslimer är en svensk samhällskollaps högst önskvärd. Att det betyder slut på bidrag för dem själva är ingen katastrof – att upprätta Allahs rike i högan Nord är betydligt viktigare. Det kanske till och med säkrar dem en plats i paradiset.

Det är därför den irakiske försvarsministern Najah al-Shammari är en gudagåva! Avslöjandet visar med all önskvärd tydlighet att det bor en bidragsfuskare i väldigt många invandrare. Att vara högt uppsatt militär som arbetat för Saddam Hussein hindrar en inte från att i Sverige framställa sig som en ynklig stackars gubbe med ”minnesproblem”. Så fort tillfälle gavs åkte han hem till Irak, ljög om att han inte alls är svensk medborgare och utsågs till försvarsminister.

Den komponent som gör historien extra minnesvärd är förstås försvarsministerns homosexuella eskapader. Samtidigt som det råder dödsstraff för homosexualitet i de flesta muslimska länder, så var al-Shammari en flitig användare av Grindr – världens största raggningsapp för homo, bi, trans, queer och allt vad de kallar sig. Enligt Chang FrickNyheter Idag (som avslöjade storyn) har ministern lagt ut ett stort antal bilder på sin penis på Grindr – i akt och mening att locka till sig män.

Därför har muslimska män sex med män

Många har svårt att förstå hur det kan komma sig att så många muslimska män har sex med andra män, samtidigt som detta är en dödssynd inom islam. Jag tror det beror på två saker:

 1. Att kvinnor är totalförbjudna för muslimska män tills de har gift sig.
 2. Att muslimer inte ser den påsättande mannen som homosexuell – bög är bara den som tar emot.

Många muslimska män har på grund av bristen på tillgängliga kvinnor sina första sexuella äventyr med andra män. Att ta någon i analen blir därför något de förknippar med stor njutning och blir präglade av. Detta kan också förklara varför så många svenska kvinnor blir våldtagna i analen av muslimer, enligt de polisanmälningar som görs.

Synsättet att bara den som tar emot en annan mans penis är bög, är lite svårare att förstå. I det västerländska synsättet är män som tänder på och har sex med andra män homosexuella, oavsett vilken position de intar under själva akten. Jag frågade en exmuslim i min bekantskapskrets hur man ska förklara den arabiska inställningen. Han svarade:

”Bisexuella arabmän som är tops [de som sätter på] gillar bara att ge. De hatar kuk, men gillar röv – oavsett om det är en kvinnas eller en mans. De ser då sig själva som MÄN som bara gillar röv, liksom.”

Han säger också att dödsstraffet för homosexualitet gör att ytterst få arabiska män vågar tala om sina homosexuella lustar, därför är det mycket svårt att mäta hur många av dem som är bögar.

Det muslimska hyckleriet

Foto: Wikipedia.

Såväl försvarsministerns bidragsbedrägerier som hans bögeskapader visar med all tydlighet det muslimska hyckleriet. Den som vill återskapa det svenska Sverige bör förstå att vi måste minska antalet muslimer i vårt land till ett minimum. I en studie från Pew Research 2017 beräknades antalet muslimer i Sverige till 8,1 procent av befolkningen – 1960, året då jag föddes, var siffran inte ens mätbar.

Jag tror det är en grav underskattning att det finns 810 000 muslimer i Sverige. Bara sedan millennieskiftet har drygt 1,8 miljoner uppehållstillstånd delats ut i Sverige – och den övervägande delen av dessa har gått till folk från islamiska länder. Det är ingen slump att våra myndigheter vägrar föra statistik över folks religionstillhörighet – då skulle ju svenskarna förstå hur illa ställt det är med demografin i vårt land.

Kanske kommer Najah al-Shammari att lyckas med det som jag och många andra har gått bet på – att få svenska folket att begripa att det är en katastrof för vårt land att vi har släppt in så många muslimer. Den viktigaste myndigheten att inrätta är nu Återvandringsverket – ärligt talat.

Det ännu inte skapade Återvandringsverket i Almedalen 2018. Foto: Alternativ för Sverige.

LÄS MER: Socialdemokraternas monumentala svek mot svenska arbetare


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

 

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

12 Kommentarer

 1. Avatar

  Ja, toppen, jag har läst om detta nu även i tysktalande länder såsom Schweiz, Tyskland och Österrike.

  Svara
 2. Avatar

  Ju mer som avslöjas för de naiva, de omedvetna, de faktaresistenta, ju bättre.
  Lyssnade i morse på en KD-are som ”debatterade” med en miljömupp om ”LSS-invandring” där man söker upp funktionshindrade för att senare arbetskrafts/anhöriginvandra släkt som sedan blir vårdare för denne funktionshindrade. Det uppgav han, kostade enligt säkra källor 1.8 miljoner per person och år.
  Något som avfärdades av miljömuppen med det nästan klassiska nonsen(s)argumentet, ”så är det inte” .
  Man blir matt…

  Svara
 3. Avatar

  Sverige ute på gatan.. rumpdiggare. LSS åkande äldre man.. barn som kastar sten på Barbro 23 havande.. sjalinferno på ICA..Bmw mums på parkeringen….120 dc pratare..utbildade Kebab tekniker..Sallah folks inflyttade i trappen. Öst Europa slödder på Coop….Rumänska has nasare i gamla DKW…elbilsladdarstationer för vår Tesla…papperspengar bort…pappersfaktura bort. städning i trapp bort …Mos o korv Sverige e en senil givar stat med bakterier i urinblåsan och hockey skadad hjärna. Matikainen ber oss köoa stearinljus vattenflaskor och ärtsoppa på burk. stabsläge i kebab kiosken. vitlökssåsen e slut.
  Gud varför har du lämnat oss…..skicka ner Johan din svenske son från Tibro..
  ta dig i brasan Lööf Lövin Bolund Magdalena Löfven Morgan Ygerman Damberg Sjöstedt och lilla. Sabuni.

  Svara
 4. Avatar

  Jag betalade just in på ert bankgiro- där står Tryckfrihetssällskapet – är det samma som Ingrid& Maria?Bra artikel om Iraks försvarsminister! SKANDAL!!!

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Hej Gun! Du har skickat pengarna rätt!

   Svara
 5. Avatar

  En ärlig fråga till Ingrid Sionistqvist och Zlatan-Maria:

  Nu när föreningen Det Fria Sverige firar 2 år och ni kunnat få ett bredare perspektiv på hur föreningen faktiskt jobbat nu när Svenskarnas Hus också är på plats, var det fortfarande ett bra, väl genomtänkt och korrekt beslut av er att lämna föreningen? Dan Eriksson har skrivit lite om splittringen på Flashback nu, vad var orsaken till att du Ingrid Kontrajihadistqvist och du Maria Ibrahamovic lämnade föreningen?

  Svara
 6. Ingrid Carlqvist

  Dan har tidigare skrivit på Flashback att det var kreativa meningsskiljaktigheter som gjorde att vi gick skilda vägar och det var bäst som skedde för samtliga inblandade. De gör sin grej och vi gör vår, inga konstigheter och inget bad blood. Varför utomstående som inte vet ett skvatt om vad som försiggått ska lägga sig i detta är för mig en gåta.

  Svara
  • Avatar

   Om det inte finns något ’bad blood’ mellan er, varför detta hemlighetsmakeri över vad dom ’kreativa meningsskiljaktigheter’ var för något? Det är väl bara att berätta vad du/ni önskade göra med Det Fria Sverige som inte resten av styrelsen ville. Ville ni göra ett Islammotståndarnas Hus istället? Sedan bränna koraner likt knäppgöken Rasmus Paludan gör i Danmark?

   Ut med det bara, eller skäms ni över att ert förslag nog ej var så väl genomtänkt ändå och nu är det för sent att ändra sig.

   Svara
 7. Avatar

  Helt sinnessjukt att bara ena parten anses som homosexuell. Självklart är båda parterna homosexuella. Att påstå att dom gillar röv är bara en dålig ursäkt. Araber har inte särskilt livlig fantasi. Det finns helt enkelt en anledning till att det inte finns science fiction och fantasy i dessa länder. Vän av ordning kanske protesterar: App! App! App!! Nu glömde du allt bort Tusen och en natt. Okej då, men en roman på tusen år är inte särskilt bra track-record heller.

  Svara
 8. Avatar

  Invasiva arter ställer till problem för den inhemska arten genom att tränga ut den naturliga arten och ta över, det gäller människor som djur. Böj dig och slicka skor eller res dig. Största ansvaret har politikerna ni vet vilka.

  Svara
 9. Avatar

  Ungern står stadigt emot bögpesten och islampesten , där får ingen irakisk bögande fuskande terrorist existera. Ungern- Ett föredömen.

  Svara
 10. Avatar

  Var inte så negativa. Sverige har ju inget försvar, men vi har säkert en svensk bataljon, betald av Sverige, i irak, som säkert vill bistå Sverige när Putin kommer…

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.