Bild: OintressantaS/GAB

Bild: OintressantaS/GAB

Nyhetshelgen #37 – Västerlandets fall, id-fusket ger S röster, Löfven sitter kvar

Västerlandet faller samman, men det råder ingen akut katastrof i Sverige – du överlever även om du inte har preppat med vatten och konserver! Men visst är det så att alla högkulturer tycks ha en livslängd om cirka 250 år, och vi befinner oss i slutskedet av denna period. Mycket hos oss påminner om tillståndet i Romarriket innan det gick under. Det är i sådana tider starka män brukar kliva fram … Ingrid&Maria förklarar varför sossarna inte kan sparka ut Stefan Löfven – de har en jättelik elefant i rummet och de blir inte av med honom. Vi tar också upp senaste nytt om Iraks ”svenske” försvarsminister, och varför Expressen påstår att heterosexuella män har sex med andra män.


Listen to ”Nyhetshelgen #37 – Västerlandets fall, id-fusket ger S röster, Löfven sitter kvar” on Spreaker.

Bild: OintressantaS/GAB

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

PayPal: ingridcarlqvist@gmail.com

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Vinjettmusik: Agony Street

Fake news om stabsläge

https://projektsanning.com/2019/11/22/viktig-information-angaende-stabslage/

Men uppsägningarna kan bli farliga

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/aw0be7/nya-varsel-pa-stockholmssjukhusen

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/danderyds-sjukhus-varslar-lakare

Ett av många exempel på stabsläge
https://www.sydsvenskan.se/2008-08-05/overbelagt-pa-umas-under-hela-sommaren?redirected=1

Caesarism: En stark man träder fram

https://youtu.be/vKb01XLPR7E

Oswald Spengler – Västerlandets undergång (Decline of the West, 1918, 1922)

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1121972?programid=503

John Glubb – Fate of Empires (1976) 250-årscykler – slutstadiet: Dekadens. Bröd och skådespel, kockar och fotbollsspelare superstjärnor, kvinnor löper amok

https://www.youtube.com/watch?v=0Qud8cWUaSs&list=PLlxzTYKtDmmQ76ubPtzHfuDCxQubWyTs9&index=43&t=0s

Ett experiment som gått alldeles tokigt

https://www.youtube.com/watch?v=cPembXZMKv0&list=PLlxzTYKtDmmQ76ubPtzHfuDCxQubWyTs9&index=2

Samuel Huntington – Clash of Civilizations (1996) kultur- och religionskrig

https://en.wikipedia.org/wiki/Clash_of_Civilizations

Det grundlurade Sverige

“30-50 procent har flera identiteter”

https://www.youtube.com/watch?v=Bc_OI0R0Zio&feature=emb_logo

Måste stoppas nu!

https://samtiden.nu/2019/11/bidragsfusk-med-falska-identiteter-maste-stoppas-omedelbart/

Lördagsintervjun om fusket

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=DX0sEuCC9IY&feature=emb_logo&fbclid=IwAR29cDxx6AHeUi2K7j6haHE7jHDU50C38Sz_PYJ3B2IBGpWIoz0_EG_KlPk

Stopp för spårbyte på gång

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7348626

Lotta Gröning

https://www.expressen.se/kronikorer/lotta-groning/statsministrar-trader-fram-i-kris-lofven-tar-bakvagen/

Björn Björkqvist

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1043&v=V5YpAVFnG3E&feature=emb_logo

Henrik Jönsson om att tjuvstarta demokratin

https://youtu.be/Jl8ICYZ4Qn0

Iraks försvarsminister vill stämma svenska tidningar

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/5dd98c94dfd1a30011ded468

Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet utreder

https://www.dn.se/nyheter/sverige/aklagarmyndigheten-utreder-iraks-forsvarsminister-for-brott/

“Det är judiska konspirationer”

https://www.expressen.se/kronikorer/kassem-hamade/ministern-gommer-sig-bakom-konspirationer/

M kräver svar av Shekarabi

https://www.expressen.se/nyheter/ms-krav-pa-shekarabi-om-najah-al-shammari/

Familjen drog tillbaka sin anmälan

https://www.expressen.se/nyheter/forsvarsministern-anklagad-for-hot-och-vald-i-sverige/

Expressen vill normalisera bögsex bland heteromän

https://www.expressen.se/premium/relationer/gifta-heteroman-darfor-har-vi-sex-med-andra-man/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

8 kommentarer angående “Nyhetshelgen #37 – Västerlandets fall, id-fusket ger S röster, Löfven sitter kvar

 1. Sjukhusen slänger ut 1000 tals anställda. Man undrar om sprängningarna e en slags Sifo höjare. Plötsligt tog dom slut. Steffe lägg ner tändstickor. Vem bryr sig egentligen .. Sverige ett gammalt St. Lars som tappat greppet om elstötarna..

 2. Ni glömde Bigander och Sos barnbyar som inte finns. Sos barnbyar svarade inte på min fråga .Fusk tiggarfilmer på tv med flugögon på barnen och 100 kr. i månaden

 3. Det bør vel kanskje også nevnes at det faktisk er et framskritt for et sivilisert samfunn at de som tilhører de 1-3 prosentene ikke lenger blir kriminalisert, hånet, slått og utstøtt. At dette ikke lenger blir akseptert.
  Ellers er jeg helt enig i at det moralske forfallet er stort og en fare for den vestlige sivilisasjon. Men det finnes maktsentra i verden som ønsker nettopp dette forfallet, i tillegg til mye annet som er nedbrytende. Og da er det kanskje ingen ”naturlov” at den vestlige sivilisasjonen vil gå under. Det er en villet handling, som vi må prøve å motarbeide. Og det er jo mye positivt som skjer, tross alt. Forstår samtidig at det er en ekstra alvorlig situasjon for dere i Sverige, og jeg støtter dere fullt og helt.

 4. Pengar finns ännu men miljarder och åter miljarder används fel eller (plundras) EU, SIDA MIGRATIONSMYNDIGHETEN Vem kollar MIGRATIONSMYNDIGHETEN. FÖRSÄKRINGSKASSAN, SOCIALMYNDIGHETEN Som låter Mördare Rånare Våldsverkare använda behandlingshem som bed and breakfast för att ut och knivråna hota mm. 1+1 är 2 En gris med läppstift är en gris en lögn är en lögn.

 5. intressant program som vanligt. ni har tydligen inte följt SDs landsdagar i helgen. jag har till och från. är extremt nyfiken på vad din ”kompis” mattias kommer att ha för sig, internationellt ombud? varit och pratat med någon i kongressen USA ? har ni några fåglar som kan kvittra info om detta. jag är djupt orolig för SD om det är herr karlsson som skall sköta denna uppgift. speciellt med tanke på hur åkesson talat om trump inför valet och andra europeiska ledare. misstänker att ni tar upp landsdagarmötet vid lämpligt tillfälle och är intresserad av era åsikter. bland de SD are i riksdagen som är intresserade av politiken i USA är det tydligen CNN versionen som det gäller att hålla sig till. ni är säkert fullt uppdaterade men 9 dec presenteras IG rapporten som skall upp i kongressen den 11 dec, 9 11 ni förstår! kan bli mycket intressant enligt vissa förhandsrapportörer som fox intervjuat.

 6. Det är alltså troligen många invandrare som har flera identiteter. Innebär det att statistiken om antalet invandrare också är felaktig? Kan det vara så att antalet invandrare är betydligt lägre än officiell statistik visar?

 7. Ja,men hvad med kulturernes betalingsmidler?
  Hvad sker der med ”pengene”
  Når det er kommet til det punkt,at betalingsmidler udgøres af papir og uædelt metal,har ”kulturen” mistet troværdighed.
  Founding fathers of united states of America was right saying: Only glod and silver can be legal tender.
  Tender betyder blandt andet valuta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.