TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Socialdemokraternas monumentala svek mot svenska arbetare

Publicerad 20 november, 2019

Nu råder det ingen tvekan längre. Socialdemokraterna, som i princip har styrt Sverige i 100 år, bryr sig inte längre om svenska arbetare. Denna hårt arbetande och skattebetalande grupp har blivit fiender som röstar på Sverigedemokraterna. För att klamra sig kvar vid makten har sossarna en ny strategi – att satsa allt på muslimska invandrare. De är nämligen mer lättstyrda.

Enligt mina källor inifrån sossarnas högkvarter Sveavägen 68 finns det två falanger inom S. Den ena består av de gamla sossar som fortfarande ser sig som svenska arbetares främsta företrädare och den andra består av nysossar som ger blanka fan i den grupp de en gång bildades för att företräda. Det är den senare gruppen som gått segrande ur striden.

Carin Jämtin presenterade Stefan Löfven som ny partiledare för S 2012. Det är fortfarande hon som drar i hans trådar. Foto: Wikipedia.

Kvinnan som styr denna falang är Carin Jämtin, den före detta riksdagsledamoten, ministern och partisekreteraren. För den breda allmänheten har hon försvunnit ut i periferin som generalsekreterare för Sida. Inget kunde vara mera felaktigt. Jämtin är i själva verket den som styr den vinnande falangen, det är hon som drar i de trådar som får statsminister Stefan Löfven att sprattla. Låt oss kalla den för muslimfalangen.

Muslimfalangen har kommit fram till att det inte längre är lönt att satsa på svenska arbetare. Arbetarna vill inte acceptera förändringen av det svenska Sverige till det mångkulturella kaoslandet Absurdistan, och har redan i opinionsundersökningar visat sig föredra Sverigedemokraterna. Därför satsar S på invandrarna, framförallt de muslimska invandrarna, för de är nämligen betydligt mera lättstyrda. Som en av mina källor uttryckte det:

”Det är lättare att styra invandrare eftersom de lyssnar till imamerna i moskéerna, och röstar som de blir tillsagda.”

Inte rädda för partiet Nyans

Så hur ser muslimfalangen på den stundande konkurrensen från det nya muslimska partiet Nyans? De konkurrerar ju om samma röster. Inga problem. Sossarna är helt övertygade om att de har ett tillräckligt starkt grepp om muslimerna via den hårdföra gruppen Tro och Solidaritet (före detta Broderskapsrörelsen), där för övrigt Carin Jämtin är med.

I en mycket upplysande artikel från 2017 beskriver Johan WesterholmLedarsidorna.se hur länge sossarna siktat in sig på muslimer i Sverige:

”1999 slöt Broderskaparna, dagens Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, ett samarbetsavtal med Sveriges Muslimska Råd om att garantera ett visst antal riksdagsplatser åt den muslimska diasporan. I utbyte skulle S få ’tillgång till’ viktiga röster och nya medlemmar då partiet tappat en naturlig bas i LO då kollektivanslutningen av LO-medlemmar avslutats 1987.”

Muslimska organisationers friarbrev till Socialdemokraterna 1994.

Samarbetet började dock redan 1994, på initiativ från en lång rad muslimska föreningar i Sverige. Svenska Dagbladets dåvarande ledarskribent Per Gudmundson, beskriver det så här i en artikel från 2018:

”Den 15 juni 1994 fick Socialdemokraterna ett erbjudande. ’Vår politiska kommitté har haft bra dialog med andra partier men beslutet var att stödja socialdemokraterna’, hette det i brevet. ’Våra religiösa ledare har uppmanat alla deltagare i Fredagsbön att gå till vallokalerna den 18 september och rösta, de har meddelat att det finns inte något som hindrar muslimerna från att ge sina röster till socialdemokraterna som i tal och skrift försvarar de svaga i samhället. Undertecknarna representerade Sveriges Muslimska Råd (SMR), Sveriges Muslimska Förbund (SMUF), Förenade Islamiska Föreningar i Sverige (FIFS), Islamiska Förbundet i Stockholm, samt en lång rad anslutna underföreningar, som man påstod tillsammans ’betjänar mer än 75 000 personer med muslimsk bakgrund’.”

Julafton för Socialdemokraterna

Det måste ha varit rena julafton för Socialdemokraterna. På ett bräde serverades de möjligheten till hundratusentals röster – ju fler muslimer de släpper in till Sverige desto större blir partiets röstetal. Det är mot den bakgrunden man ska se Socialdemokraternas vurm för massinvandring från muslimska länder och deras frikostiga utdelande av medborgarskap, som ger invandrarna rätt att rösta i riksdagsval.

Men vad har egentligen fundamentalistiska muslimer gemensamt med vänsterpartier? Den före detta muslimen Mohamed Omar beskriver det så här i en krönika från 2018:

Ulf Bjereld, ordförande i Tro och Solidaritet. Foto: Wikipedia.

”Varför röstar nästan alla [muslimer] vänster? Vänstern är ju progressiv. Det borde vara rena motsatsen mot fundamentalistisk religion. För det första är inte vänstern progressiv längre. Den bryr sig inte om vetenskap och fakta. Se bara på den så kallade ’genusvetenskapen’ som blivit införd på alla universitet. För det andra röstar man inte vänster för att vänstern har ideal som liknar de egna idealen, utan på grund av gemensamma intressen. Ett sådant gemensamt intresse är att bekämpa och undertrycka kritik av islamisk fundamentalism. Sådan kritik kallas ofta ’islamofobi’.
Vänstern ger alltså skydd åt islamisk fundamentalism, mörkar dess dåliga sidor och tillåter den att spridas och stärka sin ställning i Sverige. Därför upplever bröderna i källarmoskén att vänstern står på deras sida.”

Under en följd av år har banden mellan Tro och Solidaritet och Sveriges olika muslimska organisationer varit täta – och lukrativa för bägge parter. Muslimerna har under många år mutats med organisationsbidrag och bidrag till enskilda personer. När flera organisationer visade sig inte vara särskilt demokratiska i sin gärning tillsatte dåvarande kulturministern Alice Bah Kuhnke en utredning för att granska stöden till trossamfunden. Som ordförande utsåg hon den S-märkte statsvetaren Ulf Bjereld – som är ordförande för Tro och Solidaritet! Föga förvånande kom utredningen inte fram till särskilt stora förändringar i reglerna. Socialdemokraterna vill förstås fortsätta kunna räkna in de muslimska rösterna.

LO-basen hoppar av

Karl-Petter Thorwaldsson aviserade nyligen sin avgång som LO-ordförande. Foto: Wikimedia Commons.

Eftersom muslimfalangen har gått segrande ur striden om vilka väljare Socialdemokraterna ska arbeta för, är det inte konstigt att Karl-Petter Thorwaldsson nyligen aviserade sin avgång som LO-ordförande. Som LO-bas har han i alla år haft en plats i sossarnas partistyrelse, och kan alltså inte vara omedveten om svängningen. LO har helt enkelt spelat ut sin roll – de invandrare som sossarna satsar på arbetar ju inte och är därmed inte med i facket. Jag anar att Thorwaldsson hellre hoppar av tåget i tid – innan det på allvar går upp för svenska arbetare att de via fackavgiften håller ett parti under armarna som redan har övergivit dem. Hellre fly än illa fäkta.

Men ännu är sossarna inte beredda att öppet erkänna att de övergett svenska folket. Det är därför de påstår att de dragit ner invandringen till ”EUs miniminivå” – trots att alla vakna svenskar vet att det är en lögn. Journalisten Gunnar Sandelin skrev i september att Sverige enligt Migrationsverkets prognos kommer att bevilja minst en halv miljon uppehållstillstånd till 2022.

Det sossarna gör är att lägga ut dimridåer. Svenskarna ska luras att tro att invandringen har avstannat, medan den i själva verket ångar på som aldrig förr. För invandring är det enda sättet för sossarna att klamra sig kvar vid makten – utan muslimernas röster kommer de att förpassas till historiens skräphög. Deras långsiktiga taktik är att med hjälp av valboskapen behålla positionen som största parti, slå ut de andra partierna och med hjälp av de ”nyttiga idioterna” Centern, Liberalerna och Vänsterpartiet kunna fortsätta styra Sverige.

Hög tid att S avslöjas

Ärligt talat är det hög tid att de avslöjas. Det är hög tid att svenska folket slutar vara nostalgiska över sin barndoms goda socialdemokrati, och en gång för alla inser att sossarna struntar helt i oss. De bryr sig inte ett skvatt om svenska folkets väl och ve – deras enda mål är att behålla makten, kosta vad det kosta vill.

Om de inte stoppas kommer de att förvandla Sverige till ett land med muslimsk majoritetsbefolkning, vilket alltid leder till en islamisk shariastat. Att de själva kommer att dingla från lyktstolparna (som vänstern i Iran gjorde när de hjälpt mullorna till makten) är ingen tröst – då har vi redan förlorat vårt fosterland.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

16 Kommentarer

 1. Avatar

  Det är rött blod i julgröten. Arbetar blod som stelnat….Galna fru Lööf har tydligen backat ur riksdags ghettot Men återkommer med hög svansföring och blöjor i väskan.
  När man ser Löfvens röda tiggis buss…spring för livet.. ljugarsjukans röda viskning e en bad dog .

  Svara
 2. Avatar

  Nu är det inte enbart svenska arbetare socialdemokraterna sviker, de sviker äldre, handikappade, barn, precis alla svenskar.
  Tippar att sossarna haft väljarstöd typ som centern om det inte varit för valboskap som forslas in med aldrig sinande ström och vips blir ”svensk ” på nolltid.
  Makten framför allt. Dessa diktaturfasoner. Ska det aldrig ta slut? Sossarna är passé, de har inget att erbjuda och Stefan Löfven är en viljelös marionettdocka.
  Tage Erlander hade roterat runt runt i sin grav om han kunde höra Stefans påhopp på svenskarna . Att muslimska kriminella är jämställda med svenska fattigpensionärer.
  Den siste ärlige sossen var TE. Sedan kom Palme och resten vet vi..

  Tuffe Uffe vill be om ursäkt nu. Haha ? han vill inte vara i det förlorande laget längre,
  Nu får tuffeuffe inget julkort av Reinfeldt i år… usch..Nu svor jag igen, säger fula namn.?
  En annan jag inte tål är tv4:s vindögde Terese Cristiansson. Hon står och gör snyftreportage med jämna mellanrum om is-baaarnen, dom stackarna. Det är på sin plats Terese att du gör snyftreportage om offrens barn, de barn som överlevt när is-sympatisörer( så förminskas deras illgärningar genom att benämna dem som supporter till ett fotbollslag) huggit huvudet av pappa och våldtagit mamma. Men ingen sörjer för dessa barn. Och alla kristna som förföljs, inget om det i tv, nada. Bara så synd om is-mördare och deras avkommor.
  Sverige är ruttet på så många sätt.
  Clas Ohlsson hatar att deras flyttlådor syns i en lycklig familjs nya trygga boende.
  Är det något fel på vattnet som många dricker.
  Fuck you Greta, bra bildekal. Såg det på en Toyota idag.

  På tal om att dricka-idag fyller en sur vresig gubbe på Österlen hela 70 år.
  Han sitter och beklagar sig om att allt var bättre förr.
  Kom över till andra sidan då Uffe. Nu ska jag ta mig lite vörtbröd och bränna mig lite brännvin och krydda det med johannesört.
  Jag har läst och lyssnar på den slashasen en hel del, det finns några pärlor.
  Men lägg ner ilskan. Och offerkofta. Uffe skulle flytta till Norge så han typ 1998.
  Men gubben blev kvar, gillar han det socialdemokratiska folkhemmet av idag månne?
  Snart är det jul. Eller vinter kanske vi ska säga för att inte ”reta”de frälsta.
  Jag ska ut och köra nu i snöblandat slask.

  https://youtu.be/kPX18zDuRfg

  Svara
 3. Avatar

  De överenskommelser om hemligt samarbete mellan islamistiska organisationer och sossarna om att de mot belöningar ska rösta på sossarna är de verkliga lagliga? Borde inte det undersökas?

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Givetvis borde det undersökas! Men vem i Absurdistan skulle inleda en sådan undersökning?

   Svara
 4. Avatar

  Märkligt att ljug en sanning på Rosenbad. JO anmäl skithögarna.

  Svara
 5. Avatar

  s sviker svenska arbetare och skattebetalare pensionärer, genom att plundra garantipensionsfonden och betala ut ofinansierade äldreförsörjningsstöd från fonden till dom som inte jobbat och betalat in. Göran persson har på sin tid också varit och nallat stora summor från fonden. som inte är betalat tillbaka.

  Svara
 6. Avatar

  Botten är förmodligen inte nådd än på långa vägar, tyvärr. Men vi får trösta oss med att när (om?) förändringen väl kommer, kan det ske mycket plötsligt och snabbt. ”hold your head up!”

  Svara
 7. Avatar

  En smula märkligt att det inte har gjort avtryck i deras opions siffror hos SCB. Om man drar ut alla siffror så lär ju Vänstern inte bilda regering utan stöd från princip hela borgerligheten efter nästa val. Jag menar M håller att tappar på samma sätt som S fast i borgerligheten Deras största värde ligger om dom skall byta sida som C och L har gjort. Om jag var Jimmie Åkesson skulle jag skicka ett SMS till Ulf i dag med meddelandet du är vår Stats minister kandidat mot att du stramar åt invandringen mot 0

  Svara
 8. Avatar

  trikoloretylen på gängen.

  Svara
 9. Avatar

  Nu är jag skrivsugen så det blir lite långt men det hoppas jag artikelförfattaren accepterar, och det är ju bra med kommentarer och inlägg från olika infallsvinklar.

  Jag hör och läser om fler och fler som vill ha samarbete mellan Sd och m. Jag är skeptisk.
  Ulf är inte trovärdig tyvärr. Byt partiledare till Christian Sonesson, då kan vi börja diskutera.
  Detta kappvänderi beror på att vindarna nu mer och mer visar ett tydligt missnöje hos allmänheten och då vill UK ha syndernas förlåtelse, och frågan varför just nu?
  Lämpligt tänkte Uffe och sträckte upp ett blött finger i luften dagen efter Löfvens historiska magplask i statstelevisionen.
  UK har bidragit till att stigmatisera alla som inte hyllat den rådande invandringspolitiken. Punkt.

  Nu inser UK hur masspsykosen om Sverige som ett mångkulturellt drömsamhälle där alla jobbar , är skötsamma och bidrar till samhället , att det var en utopi.
  Ett önsketänkande lika naivt som att hoppas på att fd öststater som Ungern och Polen kommer öppna upp sina hjärtan för muslimsk massinvandring. Det. Kommer. Aldrig. Hända.
  För bara en dryg månad sedan stod den i M ännu så länge omhuldade Fredrik Reinfeldt och fick rungande applåder på m-stämman. Där och då gav jag nästan upp. Sekteristisk beteende. Jim Jones hade inte varit nöjdare. Fy tusan vad den mannen äcklar mig.
  Obs. Inte Jim Jones? utan Fredrik Reinfeldt förståss.
  Att härska och söndra ligger i den mannen dna.
  Ska bli lite personlig nu. Utan att outa för mycket förståss.

  Jag har en kusin, vi kan kalla henne Helena. En på alla sätt vanlig, trevlig, ung tjej. Hon jobbade på en skola i en mellanstor svensk stad.
  Helena hade nyligen återkommit till Sverige efter att några år ha varit bosatt i Australien och hade ännu inte hunnit hitta ett fast boende, Helena var inneboende hos en god vän.

  En höstkväll hade Helena behövt jobba över till sent på kvällen med extrajobb, alla utom 1 arbetskompis var kvar, och när arbetspasset var avslutat och Helena som vanligt går till bilen där den stod på p-platsen och som skulle ta henne hem den dryga milen så startade den inte. Arbetskompisen försökte hjälpa henne men det var lögn få igång bilen, det började bli sent, nästan midnatt. Nästan inga fler människor syntes till. City låg en bit bort med affärer och butiker.
  Skolan låg lite utanför stadskärnan som de oftast gör, med en skogsdunge bakom ena p-platsen. Arbetskompisen kunde inte köra hem Helena eftersom arbetskompisen i sin tur skulle hämta upp sin man på annan plats och det var viktigt. Men arbetskompisen lovade att stanna till
  Helena fick tag i skjuts, och det gick bra. Helena fick tag i skjuts och inväntade den, tillsammans med arbetskompisen.
  Skjutsen skulle komma först om 30 minuter så det fanns tid att småprata lite till, det var milt och inget regn så helt okej vänta.

  Efter ungefär 10 minuter får arbetskompisen ett samtal på mobilen som gör att hon måste åka iväg, Helena och arbetskompisen skiljs åt, de säger hejdå och ska ju snart träffas igen, dagen efter var det ny arbetsdag.
  Helena säger att det går bra invänta skjutsen och dem som ska hjälpa henne hem till ett varmt, tryggt ombonat hus.
  Helena är nu helt ensam där på skolområdet. En vakt brukar dyka upp på sedvanlig kvällsrunda men inte ännu.
  Helena försöker en sista gång med bilen, det går inte förståss nu heller. Hon sms:ar till den som ska hämta upp henne att hon går in i skolbyggnaden och inväntar, plus att hon behövde gå på toaletten. Helena är van att jobba sent och vet exakt hur larmet sätts på, och hur det avlarmas .
  Det tar knappt 2 minuter gå från p-platsen och fram till skolbyggnaden. 2 minuter kan vara otroligt långa, och gå blixtsnabbt. Det kan hända mycket på 2 minuter när man är en ensam ung blond söt tjej och står på en öde parkering vid midnatt.
  En bil kommer rusande in på parkeringen medan Helena är på väg in mot skolans trygga väggar. Helena tänker förståss att det är bilskjutsen, även om den kommer 15 minuter tidigare än vad som bestämts.
  Helena vet inte vilken bil som skjutsen ska komma i, hon tror därför att det är rätt bil och går ner tillbaka mot p platsen och det skulle hon få ångra resten av ditt liv ,att hon gick mot ondskan, och inte mot godheten.

  2 killar springer mot Helena som inte hinner uppfatta eller förstå vad som håller på att hända. 2 killar med afrikanskt utseende .
  Tänker inte precisera vad exakt som hände , utan det räcker med att konstatera att en svensk tjej fick livet förstört pga en sådan som Fredrik Reinfeldt, och även Löfven är medskyldig i allra högsta grad, men i detta fallet är det blod på Fredrik Reinfeldt händer.
  De 2 hade fått avslag av migrationsverket och skulle utvisas till ett annat land. Ungefär som den plan var som för ikea mördaren från Eritrea alltså.
  Nu blev tack och lov inte Helena dödad av dessa 2 odjur.

  Men dom skändade henne, tog ifrån henne tilliten. Och öppenheten. Och rädslan skulle gro i hennes kropp långt därefter.
  Helena- det lättsamma, lyckliga blonda yrvädret som charmade många långt där borta i Australien, hon var populär bland killarna där. Killar som behandlade henne respektfullt, det gör man i civiliserade länder som Australien.
  Helena bodde i Melbourne och där hände det aldrig att hon blev hotad.
  Melbourne saknar lite av Sydneys storslagenhet och självsäkerhet.
  Pulsen är högre i Sydney och atmosfären känns mer kosmopolitisk. Melbourne är lite mer konservativ och ger ett lite mer europeiskt intryck. Men mycket trevlig storstad.
  Helena var stamgäst på restaurang Bluetrain i Southbank,ett av de mest frekvent ”haken” att träffas på åtminstone förr.

  Helena har snorklat i indiska Oceanien, vandrat i Dolomiterna i storm, paddlat bland grizzlybjörnar i Klippiga bergen, besökt Sydafrika, det har varit tillbud och försök till rån, men inget allvarligt, inte förrän hon kom till trygga hemvanda Sverige, då försvann oskulden om att alla människor innerst inne är goda.
  Nu är inte Helena en av dem som står i första ledet och skriker när afghaner ska skickas tillbaka, hon är inte som de många andra unga tjejer vänsterposörer.
  Hon tänker förnuftiga än så. Hon fick inte vad hon ”förtjänade” den där höstkvällen.
  Hon mår okej idag. Det har, och är en lång väg tillbaka.
  Men ärret finns kvar.
  Det kunde varit en svensk som våldtagit och misshandlat Helena lika väl som utländska, så tänker en hel del . Men det är helt fel ingång i debatten om migration och mångfald och öppna era hjärtan svammel .
  Sådan låg debattnivå orkar jag inte,det med att skjuta över målet.

  Svara
  • Avatar

   Ja, inget kommer längre som någon chock. Det är dock inte det samma som att säga att man inte blir illa berörd och/eller förbannad. Jag hoppas att jag får vara med om dagen då Löfven, Reinfeldt och de andra ställs till svars för vad de har ”åstadkommit”.

   Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Vilken fasansfull historia, Thomas. Och värst av allt är att Sverige numera är fullt av sådana berättelser. Och precis som du säger är detta politikernas fel.

   Svara
   • Avatar

    Precis så är det Ingrid.
    Sverige börjar bli fullt av berättelser om svenskar som råkat illa ut pga massinvandringen.
    Just i detta nu pågår intensiva spaningar efter en ung tjej i Uddevalla-trakten.
    Nu sitter en ”nysvensk ” häktad som misstänkt, än är dock ingen kropp hittad.

    Nu är inte detta fallet uppklarat än, men en sak är glasklar.
    När svenska tjejer gör slut med svensk kille är det inte samma sak som att göra slut med en kille från Mellanöstern/Afrika. Det borde fler tjejer tänka på som tycker det är ”spännande med en nysvensk ” kille. Deras heder klarar inte sånt, inom deras kultur är det skamligt.

    Svara
 10. Avatar

  Ju mer jag ser hur den parlamentariska demokratin ruttnar, desto mer hoppas jag att andra ska inse att det inte längre räcker med att byta regering; vi behöver byta styrelseskick. Jag vet att många hoppas på SD och borgerligheten men till ett vill jag bara säga att ni kommer bli lika hårt våldtagna som ni blivit av vänstern. Inte omedelbart men med tiden. Garanterat. All empiri bekräftar detta.

  Det finns bättre sätt att styra och driva ett land än genom representanter, vilka kan- och ofta kommer korrumperas. Vi behöver en nationell valuta som vi alla bestämmer över. Det är ändå där den verkliga makten ligger – i utgivandet av ett lands valuta.

  Svara
 11. Avatar

  Sen när har sossarna varit för svenska arbetare? De har väl suttit i företagens o statens knä sedan början på 80 talet i alla fall. Snart är det väl bara partipolitiskt aktiva svenskar som röstar på partiet och nysvenskarna som faktiskt tjänar på att rösta S. Kan vi hoppas på att de rasar i opinionen så att valfusk minimeras i nästa val.

  Svara
 12. Avatar

  Regeringen skrev på för FNs Agenda 2030 precis som Nya Moderaterna med Reinfeldt. Där avtalet förbinder Sverige att utjämna vår levnadsstandard med tredje världen och det har vi inte folkomröstat om. Däremot krossas välfärden från båda håll och våra pensioner betalar invandrares pensioner och välfärd utan samma ekonomiska krav på någon av dom. Därför bör ansvaret för snålskjuts debatteras och det kan inte vara rimligt att alla oavsett skatte inbetalningar får samma del av vår välfärd.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.