Bild: OintressantaS/GAB

Bild: OintressantaS/GAB

Nyhetshelgen #36 – Vart är vi på väg?, Löfven gör bort sig, kappvändare

Snaran dras åt för prins Andrew efter hans katastrofintervju med BBC Newsnight, och jakten efter Jeffrey Epsteins medbrottslingar fortsätter. I Sverige undrar allt fler vart vi är på väg – med Morgan Johansson och Stefan Löfven vid styrspakarna. Ingrid&Maria konstaterar att Socialdemokraterna har kastat sina gamla kärnväljare (svenska arbetare) under bussen och nu satsar helhjärtat på invandrarna – det är med deras röster de tror sig kunna sitta kvar vid makten. Ända fram till kollapsen åtminstone. Vi talar också om nya, planerade attacker mot Swebbtv och gläds åt att Expressen kallar Sverige för Absurdistan. Lyssna på podden som förgyller vissas tillvaro och förpestar andras!


Listen to ”Nyhetshelgen #36 – Vart är vi på väg?, Löfven gör bort sig, kappvändare” on Spreaker.

Bild: OintressantaS/GAB

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

PayPal: ingridcarlqvist@gmail.com

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Vinjettmusik: Agony Street

Snaran runt prins Andrew

https://www.ingridochmaria.se/2019/11/17/snaran-dras-at-runt-prins-andrew-i-epsteinaffaren/

Var är Ghislaine Maxwell? Och vem är hon …

https://www.thetimes.co.uk/article/where-is-ghislaine-maxwell-search-is-on-for-jeffrey-epsteins-loyal-madam-9z05bgslf

https://www.tatler.com/article/where-on-earth-is-ghislaine-maxwell

Chris Forsne: Vart är vi på väg?

https://ledarsidorna.se/2019/11/vilka-ar-vi-och-vart-ar-vi-pa-vag/

Ekonomisk kollaps väntar

https://morklaggning.wordpress.com/2019/11/17/mangkulturens-sverige-viii-mangkultur-och-kostnader/

Stefan Löfven i Agenda

https://ledarsidorna.se/2019/11/systemfel-i-regeringen-lofven-trenderna-i-kriminaliteten-kanda-sedan-lange/

Lena Mellin skäms minsann inte

https://www.aftonbladet.se/a/K3X9Qe

Gustav Kasselstrand är ej road

https://twitter.com/gustavkassel/status/1196379496242384897?s=20

Bommersviksvänstern har kapat S

https://ledarsidorna.se/2019/11/bommersviksvanstern-forseglar-socialdemokraternas-ode/

Hotdogmumsande konstaplar

https://www.sydsvenskan.se/2019-11-17/den-hotade-tryggheten

https://twitter.com/Stefan_Sinteus/status/1196068071301173248?s=20

Expressen kallar Sverige Absurdistan!

https://www.expressen.se/ledare/sverige-fran-jattebast-i-varlden-till-absurdistan/

Sjunnesson

https://twitter.com/sjunnedotcom/status/1195627960319000576

Köp Ingrids bok här

https://logik.se/Produkt/fran-sverige-till-absurdistan/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 kommentarer angående “Nyhetshelgen #36 – Vart är vi på väg?, Löfven gör bort sig, kappvändare

 1. Jag kan bara inte höra det mera, att om man inte har det bra ställt, är det klart att man blir kriminell. Själv är jag född 1940 i Örebro och vi var fem i familjen och bodde i en 2-rumslägenhet med kokvrå. Pappa var rörmockare och mamma var hembiträde i området och dom var portkarl i huset. Badkar byggdes till oss senare i källaren. Jag bar alltid secondhand-kläder. Men, vi hade aldrig en tanke på att bli kriminella. På den tiden var man nöjd med vad man hade.

  1. Samma här det fanns inget kylskåp och ingen dusch/badkar på 50 talet men inte fan sköt vi på varandra. man hade mässlingen m.m. och överlevde med Tage och Nilsson FN talaren men märkte att dom var höga på makt. . bara för att man inte hade kylskåp en del år är det inte grogrund för langning och massaker hazienda. Nej du hese Morgan och whiskey sure Stefan skolplikt som analfbet och jobb till sandryttaren ger inte bättre områden..det måste finnas respekt…

 2. Svenska regeringen S. Med C. Mp . SIDA har blivit islamistisk terror organisationers bidragsgivare. Pengar via islamistiska friskolor, förenigsbidrag, som borde bara gå till idrott musik integration. Löfven har svikit svenska arbetare,genom att diskriminera svenska jobbare och kalla det positiv särbehandling. Gäller bostad också.

 3. Vart är vi på väg är född på 50 talet,då gjorde dom flesta manliga ungdomar 18 – 20 åringar värnplikt, fick lära sig disciplin kamratskap. Nu springer dom på gator skolgårdar hotar rånar säljer knark. Vem vill göra värnplikt i dag och försvara Absurdistan.

 4. Stefan och Morgan är ondskan personifierad. Låt dem försvinna bara. Bort.

  Morgan mumlade ” för mig spelar det där ingen roll” när Jomshof tar upp fallen med mammor som mördas,tjejer våldtas och barn rånas.
  Du har ska till Finspång Morgan, och vi kommer transportera dig dit i en skokartong.
  Men innan dess ska vi jaga dig till världens ände för du är ett fegt avskyvärt odjur.

 5. vi har blivit blåsta av finansdepartementet . Magda betalar bidrag till gränshopparna som kör BMW och har guldkedjor runt snörlivet där fru Sallahassa hasar sig fram med stort juver och svett lavendel. kids ..sockerbets tuggande utsugare med dadeltandsten och näshårs kråkbo.
  Rumäner som bygger steker tigger och upptar mina kvadratmeter med Toyota skrotbilar och fimpar i min andedräkt…

 6. Idag rätt Löfven till Agenda kritiken…alltså vi var inte förberedda på detta.. hade bara alla gått i skolan och mamma o pappa jobbat hade allt varit normalt. Men kom inte skäggbarn själv Löfven? Nej alltså jo men dom sökte trygghet i Sverige från krigets fasor. Var var Mamma och Pappa? Nja dom sökte förtidspension på Försäkringskassa…men nu skall vi återigen knäcka gängen enligt polisen… bör dom utvisas? Det kan man inte p.g.a världslagar och rådande oro. Däremot får dom tillgång till Imam och bidrag för utebliven inkomst. Men Stefan dom e 15 år…va fan säger du! Då skall dom i skolan och se sina föräldrar gå till jobbet. bums. . kan jag få en kebab korv snälla.

 7. Enligt Aftonbladets finländska ledar tuggare byggde invandrare upp Sverige eller hjälpte till och nu e det tid för dom nya invandrarna att göra sammA..trodde landet var grundat. Nu när Arab Affe inte vill jobbA åt svennar kan dom ju åka till Finland och bygga bastu hemvård. Sen var det ju Jugoslaver o danskar m.fl. härliga människor med Ungrare på 50 talet…Burka Svea e inte i närheten av dessa människors skosulor ens. Inte fan stövlade folk in med Mercedes o tog över gatorna. Tändstifts skiftarnA…tiggisarna och bidrags shoppare..go home..

 8. Hörde på pådden idag. Intressant som alltid. Hoppas det fixar sig med Marias tekniska prylar så ni kan hålla ut som brukligt minst 106 min,nånting så ungefär. Det finns hur mycket som helst att diskutera i detta lallande Sverige.
  Löfven orkar jag inte se eller kommentera mer för närvarande, har blivit överdosering på den misslyckade svetsarlärlingen från ö-vik.
  Och Morgan. Det är nästan som den där känslan ett barn har som hört ett fult ord och ska upprepa det igen och igen, man vill inte säga ”det onämnbara”, men det går inte låta bli på nått vis.
  over and out.

  Det händer att jag lyssnar på ”hur kan vi” med Navid Modiri, som tidigare avsnitt med Ingrid Carlqvist ,intressant samtal men kan nog märka att Modiri är lite mer ”reserverad ”i det mötet än han är i möte med exempelvis Elaine Eksvärd eller David Eberhard,
  nu såg jag att deras event i Malmö 7/12 med bl a Jimmie Åkesson blivit avbokat på Moriskan i Malmö. Det är 10-0 till Sd och Åkesson igen på vänstertomtarna, varför lär de sig inte? Det är synd om människorna så vår vän August, och speciellt synd om de odemokratiska som vill tysta yttrandefriheten.
  Nu blir det av ändå, på annan plats.

  Men åter till pådden hur kan vi. Jag blev nyfiken då jag såg att gästen var Dan Korn.
  Jag är ”både och” när det kommer till Dan Korn. Positiv och negativ.
  Jag har träffat Dan Korn flera gånger, lyssnat på föredrag.
  Det var nu ska tilläggas drygt 20 år sedan sist.
  DK idag, han vet jag inte riktigt var han står. Lite mitt emellan. Han är inte direkt pk,
  men är ”orolig” för att bli sammankopplad med nationalistiska strömningar på högerkanten.

  Han vill stå med ett ben i varje läger känns det som, beredd ta språnget över till rätta sidan när det inte finns nån återvändo.
  Men den ”gamle Dan Korn” gillade jag bättre om jag får uttrycka mig så om nån som sedan den tiden hunnit bli 20 år äldre..
  Dan Korn åkte runt på -80 och -90 talet främst i västra Götaland och besökte och dokumenterade människor,
  människotyper av den kategorin som knappt existerar idag,
  människor som mestadels var äldre upp till över 90 åringar, som levde i skogen i oftast fallfärdiga hus- bohemer, original, profiler, enstöringar.

  Otroliga livsberättelser, då var det ingen annan som gjorde detta.
  En ung Dan Korn ville visa ett Sverige som glömdes bort. De människor som genom ett livslångt hårt arbetsliv med förnöjsamhet levde som på 1890-talet, men i 1980-talet.
  Dan Korn hade/har ett speciellt sätt att närma sig dessa original.
  Förtroende skapades och DK fick höra enastående livsberättelser från dessa oftast ensamma äldre.
  Det är viktigt att sånt får bevaras och dokumenteras. För kommande generationer och för att få ett sammanhang till det land Sverige har varit. Och förhoppningsvis kommer fortsätta vara.
  Men då måste vi ha tillgång till vår gemensamma historia.
  De människorna som Korn dokumenterade skulle inte överlevt många dagar i det mångkulturella svenskfientliga samhälle vi har idag.
  De skulle dött av fasa och skräck.
  Folklivsforskare kallar sig Dan Korn, och jude. En rolig jude, det vet jag av egen erfarenhet. DK har humor.
  Men vad hände åren efter han åkt skogarna och landsbygden runt? Fanns det inte fler original. Sverige har original även utanför Västsverige.
  Vart tog Dan Korn vägen? det undrade vi ibland, vi som hade våra sittningar sena höstkvällar på ett stormpiskat Orust där vi på den tiden hade vår bas. Det gick sådär under en tid, konkurs osv. Böckerna sålde inte längre.
  Sedan kontrasten måste gjort det lite ambivalent.

  Antwerpen ena dagen, andra dagen i Bollebygd, vem blir inte lite snurrig av den kontrasten?
  Dan Korn vill vara folklig och enkel, och visats även i den stora världen, en kosmopolit.
  Och samtalet med Navid Modiri var avslappnat och tänkvärt.
  ( Men jag noterade att Dan Korn hade litet ”horn i pannan ”till Ingrid Carlqvist) eller var det kanske att NavidModiri bjudit in henne? Nåväl.. Han vill inte missunna Ingrid att prata i vart fall.
  Dan Korn kanske inte är ett tips att bjuda in till Ingrid&Maria? Berätta kan han.
  Men den riktningen Dan Korn gått är inte helt oproblematisk anser jag.
  Resten får anstå till annat tillfälle att dryppa.

 9. Var på Apoteket idag..nu är de halvsvensk talande Niqabarna ungefär 75% av dom anställda…väldigt otrevliga översittare…kan eller vill inte förstå frågor och det gamla samhället där man skojade vid disken i affärn eller var som e borta. Gamla hade handlandet som en sporre att språka i affärn idag prattar dum ante vart sprach. Stefan menade att 1000 personer kommit in i vård och kommunalt. En sån jävel att lämna över vårt samhälle till dessa ylletyg bedjare. Bojkottar Apoteket Hjärtat inga mediciner hemma och bara Kebab slöfsar anställda. Ner med Sossarna….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.