TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Amerikansk tv begravde Epstein-story

Publicerad 10 november, 2019

Redan för tre år sedan satt journalisten Amy Robach med exklusivt material som avslöjade pedofilmiljardären Jeffrey Epstein och hans sextraffickingoperation – men tevebolaget ABC vägrade sända inslaget.
– Jag fick höra att det var en idiotisk story och att ingen vet vem Jeffrey Epstein är. Sedan fick brittiska kungahuset reda på anklagelserna mot prins Andrew och hotade oss på miljoner olika sätt. Vi var livrädda att vi inte skulle få någon intervju med Kate och Will så det sänkte också grejen, säger Amy Robach.

Det är grävgruppen Project Veritas som nu kan presentera ännu ett sensationellt avslöjande. Man har ju på senare tid bland annat lyckats dra ner byxorna rejält på Google med hjälp av visselblåsare, och nu är det alltså Disneyägda tevekanalen ABCs tur. I ett läckt videoklipp ser vi nyhetsankaret Amy Robach prata om Jeffrey Epstein-historien med sin producent mellan inspelningar. Huruvida hon är medveten om att hennes mikrofon är påslagen och att allt hon säger spelas in är oklart, men det hon säger var hursomhelst aldrig avsett att bli offentligt, så mycket är uppenbart. Robach är upprörd över att hon redan för tre år sedan satt med all den information som nu framkommit, men hävdar att ABC vägrade sända det inslag hon gjorde.

– Jag har haft storyn i tre år, jag har suttit på en intervju med Virginia Roberts (Giuffre), men vi vägrade sända det. … hon berättade allt för mig, hon hade bilder, allting. Hon gömde sig i tolv år och vi övertalade henne att ställa upp, vi övertalade henne att prata med oss. Det vi fick fram var helt otroligt, vi hade allt, Clinton, alltihop. Jag försökte få ut det i tre år, men det gick inte, säger Robach.

Orolig över varför det inte sändes

Mest av allt verkar det reta henne att andra journalister nu fått en story som hon kunde varit först med, Robach säger ingenting om att många fler flickor hunnit råka illa ut under de gångna tre åren. Hon konstaterar dock:

– Jag blev ganska orolig när jag funderade på varför vi inte kunde sända inslaget.

Enligt personen som läckt klippet är det inspelat i slutet av augusti i år, efter att Jeffrey Epstein hittats död i sin häktescell. Amy Robach är helt säker på att det inte, som det påståtts, var något självmord.

– Tror jag att han blev mördad? Ett hundra procent ja, det gör jag. Han försörjde sig på att utpressa folk… ja… Det var många män ombord på de där flygplanen, många män besökte hans ö, många mäktiga män i den där lägenheten…

– Jag fattade direkt vad som hänt. Och så låtsades de att han gjorde det där ”självmordsförsöket” två veckor tidigare, fast hans advokater sa att han fick nacken misshandlad av sin cellkamrat. Det var helt och hållet för att plantera fröet… Det är därför jag tror på det. Alltså, jag tror verkligen på det.

Stjärnpatolog sågar självmordsteorin

Hon är inte ensam. I slutet av september kom det fram att patologen Michael Baden, som anlitats som oberoende observatör av Jeffrey Epsteins obduktion av miljardärens bror Mark, inte heller han anser att de skador som fanns på kroppen pekar på självmord.

– Bevisen pekar på mord snarare än självmord, säger Baden i en intervju med Fox.


Han konstaterar att de tre frakturer Epstein hade på hals- och tungben är typiska för strypning, och är ”extremt ovanliga” vid hängning. Man bör notera att Michael Baden inte är vilken nisse som helst, utan snarast en legend inom rättsmedicin. Den nu 85-årige läkaren har bland annat arbetat med O.J. Simpson-fallet, John F Kennedy-mordet, mordet på Martin Luther King och många andra högprofilerade fall. Så när han säger att han under sin 50-åriga karriär aldrig sett skador som Epsteins efter ett självmord, bör man nog ta det ad notam.

ABC har förstås gjort sitt bästa för att skademinimera efter att Amy Robachs uttalanden läckt ut.

– Vid den aktuella tidpunkten nådde inte hela inslaget upp till vår journalistiska verkshöjd, men vi har aldrig slutat undersöka saken. Vi har haft ett team på detta hela tiden och avsatt betydande resurser för detta. Arbetet har lett till en två timmars dokumentär och en podcast i sex delar som kommer att sändas nästa år, säger en talesperson för ABC till Fox News.

Uttalandet har mötts av fnysningar, inte minst med tanke på att ABCs ”journalistiska verkshöjd” förefaller ha varit en helt annan i samband med rapporteringen kring MeToo, Brett Kavanagh och Donald Trump. Youtubern Stefan Molyneux konstaterar i en video att hela historien säger allt om hur mainstreammedierna opererar numera. Om medierna drevar mot någon, kan man vara helt säker på att denne fullständigt saknar makt och inflytande. De som har det råkar aldrig illa ut.

– Förr gick journalistik ut på att man skulle ställa sig på den lilla människans sida mot makten. Nu attackerar man den lilla människan och skyddar de mäktiga, säger Molyneux.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

  1. Avatar

    Vi som inte har råd stödjer er och får rysningar av era skarpa hjärnor. Att jobba emot eliten och alla dessa globalist vänster snyltare som snor ens liv och ger en häpnadsväckande historier om hoppande grodlår som e höger extrimister…läste nyss Frändens krönika om Spaniens Sd liknande samhället och Vox amp i röva. Text krig men vem betalar dom hjärndöda och bidrags araberna..jo vi fattiga. Skänk en slant till e gala för pippande negrer som inte vill ha kondom. Syriska byfånar sitter som sitter på bidrag eller langar sjögräs.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.