TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Insändare: Svenskar, det är dags att sluta vara rädda!

Publicerad 5 november, 2019

Herrefolket har kommit! Var det så det lät när de kristna kom till Birka? Knappast. Säkerligen utlovades mer vinst och evig sanning i att bara dyrka en gud och inte 24 som i asatron. Man kan bara gissa om skatten som skulle betalas till den kristna kyrkan, skriver signaturen En som tröttnat rejält.

I dag undrar jag var svensken är. Jag bor i Stockholm och här ser jag bara genusindoktrinerade och svaga individer. Börjar man tala med någon viker de undan som om man var galen. Vart tog sammanhållningen vägen? Fick vi inte vara svenskar längre utan bara skratta när SVT sänder PK-humor på bästa sändningstid?

Alla verkar rädda. På torgen står ungdomar och vill att man ska bli medlem i hjälporganisationer. Snacka om att bli blåsta. Svenska tjejer skaffar invandrarkillar, men förstår inte allvaret i sådana relationer.

Jag jobbar nätter och ser gängen som rör sig ute på stan. De går gärna på en ensam svensk – att de är tolv stycken stör dem inte ett dugg utan ger dem tvärtom en känsla av makt. De vet att de har övertaget med medierna som ger dem medvind. De tar den som står ensam och väntar på nattåget – de jobbar i grupp med att gå på ensamma personer. De står nära, upprepar vissa ord med hög röst – som om de vore förhörsledare. Viker man sig är det kört.

Jag vägrar bli ett offer

Jag har sett många attacker och har även själv blivit utsatt. Min strategi är:

 1. Ögonkontakt.
 2. Andas.
 3. Attack.

Jag vet att det är kört när gängen börjat mucka, men jag slår ändå först. Jag vägrar bli ett offer i deras ögon. Jag är född här. Sverige är mitt hemland och ingen ska knäcka mig i mitt eget land. Varken PK-sossar, islamister, batikhäxor eller arabgäng.

Allt som sker i Sverige är någons ansvar. Den som har ansvaret måste bringa ordning, annars är de medskyldiga till unga svenskars rädsla och oro. De gamla måste kunna öppna sina dörrar utan att bli rånade.

Unga använder mycket narkotika

Något som verkligen oroar mig är de ungas narkotikabruk. De kommer att bli slavar åt utländska ligor och försörja nigerianer, afghaner, irakier med flera. Förr tog svenska ungdomar några folköl, nu är det hasch, tabletter och tjack (amfetamin) som gäller. Politikerna talar om det, men inser inte allvaret. Hur många ska svenskar ska lida innan lite jävlar anamma infinner sig?

Polisen lyser med sin frånvaro, men Gud förbjude att den skattebetalande svensken råkar vingla lite efter en öl för mycket. Då blir det handklovar och fyllecell i åtta timmar och sedan möte med det sociala.

Sergels torg, Skanstull, Stureplan, Fridhemsplan, Gullmarsplan, Odenplan, Hornstull och Medborgarplatsen är platser i Stockholms city där droger säljs helt öppet. Natt som dag, med den enda skillnaden att det på natten sker även annat som rån, misshandel och våldtäkter.

Att rensa upp i dessa träsk är någons skyldighet och alla vet vilka jag syftar på. Många börjar vakna, trots det känner man sig mycket ensam. Mitt tips till svenskarna är att sluta vara rädda. Stå upp! Backa inte undan!

Att Stefan Löfven konstant fegar ur betyder inte att vi, det svenska folket, ska följa hans fega, dolda agenda.

En som tröttnat rejält 


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

 

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

7 Kommentarer

 1. Avatar

  Precis liksom men ändå nä ingen vill ha ont av slag så nä vi köper ut mellanmjölk och langar ostfrallor. Tjofaderi här kommer Pippi Longstocking. Man spelar menlös och hoppas på Postkods lotteriet.
  Afghan humor e inne och Kodein stillar hösthostan..farmor e död och katten spinner hoppas inte nått skäggbarn mig se….jeg tyket muket om Sverge grannen busar med fru Hilda 89 och skickar sin 8 barn på dagis…framtidens tandläkare doktorer och langare…

  Svara
 2. Avatar

  Jättebra artikel! Ja det är dags att vi alla nu reser oss upp! Förfallet går nu vansinnigt fort. Pratade med en butiksägarinna idag, de är rädda och fullständigt uppgivna. Gängen kommer in och bara tar det de vill ha.

  Svara
 3. Avatar

  Dags att sätta in militären!

  Svara
  • Avatar

   Pride-militären menar du?
   Nej, det är folket som måste stå upp, och jag menar inte att stå upp och begära att någon annan skall fixa problemet.

   Om ”ungdomsgäng* driver runt med 15 personer. Starta nattvandring med 40 personer.
   Folk måste ut på gatorna, följ dom är sunda, moraliska och normala.

   Svara
 4. Avatar

  Bra att du skriver insändare och bra att du pratar om saker – men i grunden påverkar det ingenting – men det är i alla fall en början.

  Ja, kollektivismen har helt medvetet skapat ett politiserat atomiserat och skrämt folk – likt DDR – som inte går utanför de angivna normerna – de som gör det får känna på konsekvenserna. Den barnsliga och infantila norm-propagandan att alltid vara godast och snällast passade det svenska psyket väl – den humanitära stormakten lät ju helt fantastiskt – nästan för bra för att vara sant – landet lagom på stereoider och turbo.
  Du beskriver det hela snarast som en kriminell polisiär fråga och verkar fortfarande tro att någon har ansvaret och att någon i slutändan skall ”göra” något.
  Jag har nyheter – det är inte en kriminell fråga – det är ingen enda någon som har ansvaret – och ingen kommer göra något åt det här.

  Som exempel – vems fel är det att det ser ut som det gör…? Korrupta politiker som bedrar sitt folk – eller – 80% av befolkningen som röstar fram den skiten…? Det svenska folket har ett stort ansvar här. En sak är att lura folk – det är kriminellt och borde straffas – men det åligger också folk att inte vara infantila bortanför alla rimliga gränser och låta sig luras som livsstil – kanske för olika belöningars skull – det finns fördelar att lalla omkring omedveten och leva passiv utan ansvar – som ett omyndigt barn i tillvaron. Det finns en räkning att betala för den speciella sortens dumhet – och det kommer svenska folket få göra i decennier framöver. Det kommer ta lång tid för det svenska folket att vakna – om de någonsin gör det.

  Detta är inte i första hand en kriminell fråga. Det har ingen betydelse om du inte ensam backar undan när klan-maffiorna opererar i det naiva tillits samhället – du förlorar alltid det spelet ändå. Däremot – allt som har med den manliga aspekten att göra är gynnsamt – fasthet – aktion – individualism i sammanhang – logiska sammanhang och korrelat – egen företagsamhet – egna initiativ – försvar etc. Samhället är ju feminiserat vilket är ett stort grundläggande problem.

  Sanningen är att du kommer inte kunna påverka någonting – förrän du definierat orsaken – och slutat attackera symptomen – och sedan skapat en taktik och en långsiktigare strategi för att vinna tillbaka din förlorade terräng. Antagligen kommer du aldrig vinna tillbaka det som var utan det är endast en fråga om ta tillbaka någonting helt nytt.

  Det handlar inte om kriminalitet på Stockholms gator – det handlar inte ens bara om pengar – korruption och makt – det handlar om någonting mycket större än bara Sverige. Du är bekrigad – och det du beskriver i din insändare är bara delar av slagfältet – och gasljus – dimmor och rök i natten.

  Sanningen finns därute för den som går ensam i natten – med lyktan i handen – på den ensamma stigen – genom den stora mörka skogen.
  Jag kan absolut säga att det händer saker därute i mörkret – under ytan – likt en tsunami som går över djupa hav – kommer den att stegra sig när den kommer in på grunda vatten. Förändringen kommer först inkrementellt men sedan plötsligt – vi finns just nu i en större trend – en övergång mellan det gamla som nu fasar ut – och det nya – som nu fasar in. Förtrycket vi upplever idag är bara kollektivisternas sista strid – det kommer falla då det är en infantil och dålig kultur – som inte klarar sig utan orättvisa subventioner och ojämn planhalva – frågan är mer vad som skapas i dess ställe…? Är svenskarna nöjda med sin tillvaro på slavfarmen eller finns det någonting annat i dem – de avgör själva fortfarande sitt öde.
  Hur det än blir så kommer nog historien att skrivas som att Kung Gustav Vasa startade upp Sverige 1523 och Kung Stefan den Galne kraschade landet 2022

  Det finns en plats där ljuset helt plötsligt lyser upp hela omgivningen och man ser klart och tydligt vad saker är – och där problem blir stora möjligheter istället. Du måste ta dig till den platsen för att lösa just det här specifika dilemmat – du måste hitta en vision och en mission. Att samlas är inte fel – men kvantitet kommer antagligen inte tända cigarren – det är inte 1900-talet längre – även om Gula Västar och Hong-Kong kan rubba globalisternas roadmap rejält – framtidens hårdvaluta är värde och kvalitet – kreativ aktion – det är det som kommer göra det – och glöm inte – ett dilemma löses bara på en högre nivå…

  Toto, I have a feeling we’re not in Kansas anymore – Wizard of Oz

  “IF YOU KNOW THE ENEMY AND KNOW YOURSELF, YOU NEED NOT FEAR THE RESULT OF A HUNDRED BATTLES. 
  IF YOU KNOW YOURSELF BUT NOT THE ENEMY, FOR EVERY VICTORY GAINED YOU WILL ALSO SUFFER A DEFEAT. 
  IF YOU KNOW NEITHER THE ENEMY NOR YOURSELF, YOU WILL SUCCUMB IN EVERY BATTLE.”
  -SUN TZU 

  https://youtu.be/LKOpaWuNB3E
  Per Myrberg – Det Svenska Rikets Nedgång Och Fall

  Svara
 5. Avatar

  Morgan Johanssonz kalla hesa sand röst e en kall vind från 30 talets krukmakare i Höganäs…en Merlin utan teknik som trollar med folks hjärna…låter som att 120 000 invandrare e högst 21 000 och att Socialdemokraterna e ett förstadie till evighetens rike bland molngaserna. Ett dagis med veganska föreskrifter och Gullighets nivå 10.1. Gatorna e fulla vattenpipesektens fruar och barn, cirka 2.5 miljoner låglönejobbare som inte ger sig själv skatt nog till välfärden. Riddar Steffes runda bordz riddare tar då från Sven 89 och ger till Abdullah 44 medan barnen Asse Basse Hala Fnusse Shala Shila Sallaf får Astrid 84s livsverk. Förenen eder i en bön kära Sverige vänner låt on oss bedja.
  Fader Stefan du som i Stockholm är bli gärna där. Låt ditt ljug flöda över riket och giv oss misär.
  I Stefans Morgans och den heliga Magdas namn.

  Svara
 6. Avatar

  Det finns bara en ”religion” för svenskar och det är asatro. Jesus må vara en fin människa och så, men Jesus var inte svensk, han talade inte ens svenska.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.