Nyhetsveckan #64 – Vad fan får jag?, frisläppta imamer, panik på Sveavägen 68

Är det fel att kalla klimatalarmisterna för fascister? Är fascism bra bara för att den är nationalistisk? Det tycker inte Ingrid&Maria som varnar för alla totalitära ideologier och konstaterar att alla sådana i världshistorien visat sig ta friheten ifrån människorna – oavsett hur goda intentionerna kan ha varit. Vi diskuterar också regeringens vansinniga inställning att låta imamerna vara kvar i Sverige bara för att de kan bli illa behandlade i sina hemländer. Leif ”Vad fan får jag” Östling väcker starka känslor – hos dem som minns att han ville ha massinvandring 2006, men framför allt hos Etablissemanget som är livrädda för att vanligt folk ska bli inspirerade av att prominenta personer som Östling är kritisk mot mångkulturen. Till sist gläds vi åt att det råder total panik på Sveavägen 68!


Listen to ”Nyhetsveckan #64 – Vad fan får jag?, frisläppta imamer, panik på Sveavägen 68” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

PayPal: ingridcarlqvist@gmail.com

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Vinjettmusik: Agony Street

Klimatfascisterna

https://uvell.se/2019/10/31/klimatfascism-och-forskare/

Fascism, vad är det?

https://sv.wikipedia.org/wiki/Totalitarism

Imamerna frisläppta

https://www.friatider.se/islamisterna-sl-pps-fria-kan-inte-utvisas

Regeringen vägrar ta medborgarskap från terrorister

https://www.friatider.se/regeringen-stoppar-m-jligheten-att-dra-medborgarskap

Kent Ekeroth motionerade varje år

https://samnytt.se/att-utvisade-islamister-slapps-fria-i-landet-hade-latt-kunnat-undvikas/

Ny motion

https://nyheteridag.se/katja-nyberg-sd-om-islamisterna-de-ska-ut/

I Danmark har en minister fått rätt att utvisa – viss kritik

https://www.berlingske.dk/kommentatorer/det-er-jer-politikere-der-har-givet-fremmedkrigerne

Jalving ger svar på tal: Sånt här kan man inte överlåta åt jurister

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11722583/der-er-saa-meget-jurister-ikke-forstaar/?fbclid=IwAR0l8dekYS5-5tMLCWzhLXeO-vlDlG6Jpk4DJWx_VCF9hBpq2Sau1GWi8aw

Leif Östling – Vad fan får jag?

2006 ville han ha 20 miljoner invandrare

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=814620

Expressen tvingas skriva om det!

https://www.expressen.se/nyheter/tidigare-scania-vdn-sverige-kan-sta-infor-ett-inbordeskrig-/

SVT kallar Swebbtv “vit makt-miljö”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/leif-ostling-stallde-upp-i-intervju-pa-sajt-med-kopplingar-till-vit-makt-miljon

Och fick honom sparkad från Södertälje science park

https://www.friatider.se/stling-tvingas-l-mna-post-efter-svts-vit-makt-attack

Swebb-tv bjuder in Expo och Godner

https://www.friatider.se/swebbtv-vi-bjuder-expo-och-s-toppen

Och nu vill folk att Säpo ska kolla honom!

https://nyheteridag.se/professor-i-rasism-vill-koppla-in-sapo-efter-att-ostling-kritiserat-invandringen/

Westerholm: Kolla hellre Mattias Gardell

https://ledarsidorna.se/2019/11/professor-irene-molina-har-ratt-sapo-bor-granska-misstankta-inflytelseagenter/

Panik på Sveavägen 68

https://www.expressen.se/nyheter/intern-s-kritik-mot-lofven-kan-ga-kappratt-at-helvete/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

12 kommentarer angående “Nyhetsveckan #64 – Vad fan får jag?, frisläppta imamer, panik på Sveavägen 68

 1. Vad fan får jag?. Garantipensionen minskar varje år.Jobbat 40 år betalat in 2 miljoner i skatt och avgifter till pensionssystemet. Får 7200 i mån 1200 mer än Asylinvandrare som inte jobbat och betalat skatt. Vill ha rimlig pension inte bostadsbidrag. Någon plundrar pensionssystemet.

 2. Det hade varit så kul med ett inringarprogram så jag lägger en påminnelse här om ni allt förmodan inte hunnit diskuterat saken ännu från min tidigare kommentar 😉 Är övertygad om att fler skulle vilja detta 🙂 once again keep up the good work 🙂

 3. Funderar på att köpa ”Från Sverige till Absurdistan” – Är den bra? Har ni tips på andra böcker? Frågar riktar sig till såväl Ingrid Maria och övriga personer som läser detta 🙂

 4. bostadstillägget för pensionärer e fortfarande under uträkning för pr 2019. 10 månader men sprängarna fungerar just nu i Malmö..kaboom Sweden rules..Svensson betalar 40 sprängningar på några månader..var e Steffe? Diktatorn och Magda gråsugga. Lööf nazzen och virrige Ygerman. Bolund plast och oj jag är i fel land Greta. Hes Sabuni lagar pajmos osv…

 5. Svenska nyheter sitter och skojar om Filipstad vs. Syrien…bara slå på Svensson för araben lider mest. fy fan Svt vänster ..
  Boel Södertälje haha russin kvinnan som röker 700 cigg om dan.

 6. S. Mp. L. C. Partierna har blivit som grodan som sitter i grytan på spisen som sakta värmdes till kokpunkten och sitter kvar tills den blir kokt medan välfärden plundras . Ps jihad har nog redan börjat . Dom flesta ungdomar verkar ha kniv,rån knivskärningar sprängningar bilbränder mm, varje dag.

 7. Kan Immanerna inte utvisas så ska dom hållas i förvar tills dom kan utvisas, det gäller andra brottslingar och terrorister också. Det svenska rättsystemet har havererat. Byt ut alla åklagare advokater domare som inte gör sitt jobb.

 8. Grattis Uppsala nu har dom stenkastande ungdomarna och föräldrarna fått byggtillstånd för en utlansfinaserad moské. Sossetanten vågade inte neka. Sverige behöver inte fler moskéer.

 9. Är Arabiska vårt andra språk snart? Hörs överallt i offentlig miljö kollektivtrafik sjukhus, folktandvården, affärer, är pensionär hucklen finns överallt ?

  1. Hör man svenska från kassörskan ens…nej en mörk tjej som prattar dalig svinsk medan 12 araber letar i BMWn efter lösmynt. Lööf ropar mer invandring jippiiio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister.