TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #33 – Ynkryggar, Pascalidou ljuger igen, galna kvinnssjukan

Publicerad 28 oktober, 2019

Alexandra Pascalidou är igång med sina drama queen-historier igen. Nu påstår hon att hon blev tilltalad av en blond och blåögd man i Luleå, som sa att hon var ”så jävla dålig”. Av okänd anledning skulle detta vara ett rasistiskt påhopp, men Pascalidou får rejält mothugg och har även polisanmälts för hets mot folkgrupp. Ingrid&Maria hyllar president Donald Trumps fantastiska tal där han meddelade att amerikanska styrkor i helgen dödade IS-ledaren al-Baghdadi, och hånar Aftonbladet som tror att Trump nästan förstörde tillslaget. Ynkryggen Baghdadi är död och ynkryggen Mattias Karlsson har utökat förtalet av Ingrid – som i veckan ska förhöras av polisen inför ett eventuellt åtal av Karlsson.


Listen to ”Nyhetshelgen #33 – Ynkryggar, Pascalidou ljuger igen, galna kvinnssjukan” on Spreaker.

Bild: @OintressantaS/Twitter

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

PayPal: ingridcarlqvist@gmail.com

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Vinjettmusik: Agony Street

Jellybean Gen

https://www.youtube.com/watch?v=oZCCXZz5Esw

Rasmus Paludan attackerad med smällare

https://www.tv2lorry.dk/koebenhavn/rasmus-paludan-evakueret-til-egen-demonstration

Naturskyddsföreningen: “Plastpåsar är inte problematiska”

https://www.naturskyddsforeningen.se/sveriges-natur/2015-2/plastbanta-pa-ratt-satt?fbclid=IwAR2IUupNF05MhndxVMnLRcPjWFietNR5r8Cpm_4xzweLn3j_h08rg3UsavU

Liberalt förslag från början

https://nyheteridag.se/liberalerna-fick-igenom-kritiserad-skatt-pa-plastpasar-vill-inte-svara-pa-fragor/

Sweden.se lockar utlänningar med bidrag i Sverige

https://www.friatider.se/staten-marknadsf-r-sverige-som-bidragsland

Leif Östling i Swebb-tv

https://www.friatider.se/leif-stling-varnar-f-r-inb-rdeskrig-i-sverige

Alexandra Pascalidou gråter igen

Pascalidous tweet

https://twitter.com/pascalidou/status/1187637009835331584

SSIH – jag gick ju bakom dig …

https://twitter.com/JLGBGTBL/status/1188002781350809600

Börjar svenskarna säga ifrån?

http://katerinamagasin.se/ilska-samhallsutvecklingen-skapar-reaktioner-och-hycklande-kandisar-riskerar-att-drabbas/

Ynkryggarna

al-Baghdadi dödad

https://www.friatider.se/trump-ledaren-dog-som-en-hund

AB fortsätter förlöjliga Trump

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Xg3wom/trumps-beslut-nara-att-forstora-operationen-mot-baghdadi

Vad ska man göra med IS-imamerna?

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/riksdagsledamoterna-debatterade-lsu-maste-i-sallsynta-fall-halla-folk-inlasta

Nya Tider uppmärksammar polisanmälan av Mattias Karlsson

https://www.nyatider.nu/ingrid-carlqvist-polisanmaler-sd-topp/

Mer förtal på hans Facebooksida

https://www.facebook.com/mattias.karlsson.9889/posts/10156293218796097

Ingrid förklarar hur pedofiler opererar

https://ingridochmaria.podbean.com/e/nyhetshelgen-2-%E2%80%93-hamilton-var-ar-du-exploderande-bussar-michael-jackson-skit-i-fn/

Gul, blind, vinglös och knappt synlig skalbagge uppkallad efter Greta Thunberg

https://www.svt.se/nyheter/greta-thunberg-ger-namn-till-skalbagge


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

17 Kommentarer

 1. Avatar

  Hej.
  Blir upprörd över att ni glorifierar Leif Östling. Han stod en gång i tiden och hyllade massinvandringen, att man behövde miljoner människor till Sverige för arbetskraft-invandring. Att han nu går ut när Sverige är på vippen att kollapsa helt, gör han bara till en jävla hycklare. Glorifiera INTE sådana personer som har varit delaktig till att Sverige ser ut som det gör nu. Idioten Leif Östling har varit delaktig till Sverige’s förstörande. Nu tror han att han kan ändra uppfattning utan någon som helst konsekvens-analys till vad han själv har varit delaktig i. Vad jag önskar Leif Östling, Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Morgan Johansson mfl Sverigehatare är inte skrivbart utan att polisen hämtar mig.

  Svara
 2. Avatar

  Detta vurmande och våta tankar om sionisternas världsherravälde genom att hylla Trump (när en möjlig fake news är sagd av han själv) gör att nu får ni babbla för mina döva öron.

  Svara
 3. Avatar

  Hej! Kan ni inte ha ett inringar-program där tittarna får ringa in och prata med er? 🙂

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Intressant idé! Vi får prata om det!

   Svara
   • Avatar

    Det vore så intressant – Jag ”deltog” när du och Conrad gjorde detta. Fortsätt med det ni gör, stor eloge till Er, uppmanar alla att donera en slant till er verksamhet.

    Svara
 4. Avatar

  Jag skulle vilja vara med i ett inringar-program om ni gör det / Mattias

  Svara
 5. Avatar

  Kära Ingrid & Maria, snälla bli en del av Svegot och Det Fria Sverige igen. Det går så bra nu och ju fler vi kan samla under samma paraply desto bättre. Svegot med era artiklar och ert poddande skulle bli en sådan kanonbra produkt och att få träffa er i Svenskarnas Hus där man fått lyssna på era tal och föreläsningar hade varit så kul.

  Synd att ni ej såg potentialen i allt detta och valde att hoppa av tidigt när det äntligen började hända saker, det är tråkigt och jag saknar er där. Jag hoppas ni vill bli del av DFS igen i framtiden och slå ihop er som det var tänkt från början.

  Svara
 6. Avatar

  Jag vill ha en debatt mellan folkvalda plastpåse maffian och vanligt folk. Tänk Gustav Ingrid Bert o vanliga medborgare där sprängbrännarna får wild card till Antarktis.
  Lamottes Göteborgs vlogg ger statsvandraren kalla fötter.. men Löfven o Bolund samlar brunsås plastpåsar. Fähunds Sverige där polisen inte gillar sitt folk mer. Trötta medborgare springer på gängen i trappen på torget ellet på ICA COOP. pensionären har ingen framtid för om 40% skall ha bidrag o pension av Kebab stekarna om 10 år…då är det lika bra att oldies bildar sköld emot gängen. Spräng en gamling in da face.. och en annan gamling spränger dig med kina puffar in da face…

  Svara
 7. Avatar

  Pasca Lidande lido..tanten e tokig. Åker runt på bokmässor med sju läppstift och äter låtsas Athen käk.
  Herkules sido avkomma som förstörde Svts utlänninga program. Blääh….

  Svara
 8. Avatar

  Denna dag ett liv.

  Farbror Melker.

  Detta land många liv.

  Moder Svea.

  Svara
 9. Avatar

  Nu e de fredag…men va fan Löfven e kvar.
  Nån dog av pistol skott.
  2 sprängningar i Helsingborg en varig Rumän jagar en katt.
  Två tiggisar själ en plats.
  Lilla Lisa drömmer om en clementin så tv4 fixar en tiggargala men Lisa e Clementin allergiker och svimmar.
  Lomudal Lomudal ropar mamma medan Lisa väser…..
  Hästen e här säger Ygerman till fjollan Magda medan Stefan river på nässåret. Diktatorn från lerkruset rusar in och skriker: SD e rasist nazist parti…Börje Ahlstedt läser en dikt medan katten spinner på LO borgen…

  Svara
 10. Avatar

  4 bomber i Malmö på ett dygn. Jipppi säger dynamit Harry men man frågar sig e inte detta terror eller Krig? Onej Coop behövde renoveras och ytterdörr var trög på 21an sen var husfasaden utnött och alltså nej…vem fan e det som gör allt detta..östligorna rensar vårt land och lurar pensionären på sina dollar. Nu spränger man vad som skäggnsse har fått tinituss hjärna o glassplitter i filen. Polis o Jök dansar fegdansen och polis kommer endast till småsaker och desarmerar Kina puffar med smetigt kebabfinger.
  Ut med regeringen stäng gränsen och börja låna in Trump trupper..ge afghan barnen en raket i röven hem till var fan som helst.
  Med 3 miljoner invandrare 2 miljoner pensionärer där övriga e kommunister då går det åt helvete med moder Sveas barmskydd och trosan e röd av våld….

  Svara
 11. Avatar

  Detta med kvinnor har Bibeln Guds ord hävdat i 3500 år. Låt mig ge er ett bibelcitat från nya testamentet som är 2000 år gammalt. Bibeln förstod redan då vikten av att föda barn, samt att inte kvinnan skall få styra, eftersom hon inte är skapad av Herren Gud till att styra och att leda.

  1Ti 2:11  En kvinna ska i stillhet ta emot undervisning och helt underordna sig. 
  1Ti 2:12  Jag tillåter inte att en kvinna undervisar eller gör sig till herre över mannen, utan hon ska vara i stillhet, 
  1Ti 2:13  eftersom Adam skapades först och sedan Eva. 
  1Ti 2:14  Och det var inte Adam som blev förledd, utan kvinnan blev förledd och gjorde sig skyldig till överträdelse. 
  1Ti 2:15  Men hon ska bli frälst under det att hon föder barn, om hon fortsätter att leva anständigt i tro, kärlek och helgelse.Det är ett ord att lita på. 

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.